Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
érdekes, nálunk hagyják ezt a hiénásat, én mindig látom a dögöt...viszont az ant party már reggel 9 után full tud lenni,és nehéz bejutni...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
me to

penge25
ööö nálunk már egyre kevesebben csinálják a hangyás dailit sokan már a hiéna húsit gyûjtik, ugye abból csak 5 darab kell 1 napihoz, csak hát kevéske van ezekbõl a jószágokból 😞

Doomista
ehheeheh majd csak kijön valami 😄 én már nagyon várom az új pályát...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
lol már kedden tudni kellen mit tartalmazz majd a csütörtöki patch eheheh, na ilyen sose volt még szerintem 😊

penge25
tessék mikor kijöttek ott volt a felsorolásba ze is eheheh ejnye fiúk idáig se voltatok szavatartóak:

Patchday & Maintenance day
Every week on Thursday between 8am GMT / 9:00 CET we take the servers down for maintenance. When we have new patches, these will applied be to the servers on Tuesdays. We will let you know in advance.

penge25
jaja érdekes idáig minden csütörtökön volt patch és mintha megjelenéskor is ejtettek volna errõl egy mondatot, hogy minden csütörtökön patch, de szerda reggel már tudni fogjuk mit javítanak, vagy bõvítenek. Meg is keresem ezt a mondatot de mán!!!

Doomista
áh rengeteg idõ még az ! szombatra lesz 45 lv...mostmár 3 nap/1 lv...aztán 4 nap lesz...5...de ha addig élek is felhúzom 😊 nah meg nemsokára a gyûjtögetõ skillek is 50-n lesznek,az holnapra meglesz... maxos karit akarok 😊 bár ahoz craftnak is 50-nek kéne lennie, de kihagyom

bazdevil
Ma nem lesz patch?
Nem ugy volt hogy on Thursday is lesz?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
hát de belehet állitani, hogy csak errõl a géprõl mehessen...beszélj vele vagy valami 😄

penge25
lassan bazz a papod is 50 lesz 😊

penge25
majd befoglalom a helyét, szerintem ez valami belsõ tiltás lehet, hogy a diákok, meg mi se tudjuk használni 😞

penge25
ejj látod doom jól tipeltük, nagy hajrá volt egy hete, most meg nem nagyon akarnak a tartalmak csordogálni ejjnye mikor jön már ravenfall, lvl 35 elite skillek stb...

Doomista
teeee pengeee msn-n nem vagy mint mindig...mi van azzal a rendszergazdával ? egyáltalán ért hozzá amihez mihez ?

penge25
ja cb-t ezért hagytam anno a pitába 1 hét után, de áldom az eget mikor visszanéztem az ob-kor 😊

Doomista
zárt béta volt a favorit 😄 minden koreaiul 😄 nem tuttam mit csinálok csak csináltam amit találtam 😄 szal végülis sosem tudtam mit gyûjtök csak hogy valamit gyûjtök xD

penge25
akkor ez olyan mint anno a rom volt a játék fele koraiul volt, bár még azért most is van benne itt ott koreai szöveg<#ejnye1>

Doomista
nekem amit mondanak annak kb a fele kinai még mindig...1 év alatt kell megtanulnunk 2+ év anyagát :\

penge25
perzse az autocad progit ismerem 😊, de a köszörüléses gyakorlati rész nekem homály eheheheh

penge25
ez nekem kínai<#nyes>

😊) nahja😄 en meg autocad 12 on tanultam😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
na hát te is errõl indultál de jó😄
autocad 2000-t tanultam,kipróbáltam a 2004,2007,2009 verziót,azért rohatt sokat fejlõdött a program, a 2009es már tényleg rengeteg mindent tud...azzal aztán olyan fain szakrajzokat lehet csinálni hogy ujjaimat nyalom.

ha a kést eltöröm,és nem tudok megköszörûlni általában elköszörülöm az egész kést 😄 néha volt hogy 1 orán át köszörültem egy kést 😄 már annyi szar féle fajta van hogy nem igaz...favorit a fúrót megköszörülni 😄 de a 50 fokos menetkés sem gyenge 😄 60 fokos azért kicsit egyszerûbb...

penge koszi😊

fuu ilyen szarokat regen mennyit csinaltam mondjuk anno autocaddel..solidedge az jo meg ezzek parametrikusan szerkeszthetok nem lesz egy tul bonyi dolog sok sok boolen muvelet meg forgastest..cnc programozas az funnie anno suliban jo sok kest tortem😊

Off:
tegnap meglett a lvl 20 jeee😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
elõbb utóbb meg kell tanulnom ezt a 3D-t, de majd elvileg lesz tanárom. csak én nem házakat fogok csinálni,meg kamerákat, hanem munkadarabokat,szerszámokat. példa példa2
asszem edgecam-ot kell tanulnom meg solidedget,de kernelt is tanulom már de az cnc programozás inkább.

penge25
pff nagyon igényes munkád van<#worship>

mayat en is😊)

marmint utso magan project ami nem megrendelesre ment cask szorakozasbol most neki fogok esni egy dslr kameranak (felmetszett felnezetben)

Doomista
3ds max topikot néztem ott láttam ezt,nagyon de nagyon jó munka 😊
régebben próbálkoztam az 3ds maxxal meg a mayával de feladtam 😄😄

mit mutassak..hmm ez az utso

ez meg a ceges honlap keci regen nem frissitettem:S:S

Doomista
biztos 😊
samoget ismered ? van egy ilyen quest harfban, mutatja a keresõ hol spawnol de mikor ott vagyok sosincs ott...

penge25
nálatok is felmentek a diamond árak doom?

Doomista
mutass nekem valami jó 3D munkát! ez az antozás boring nagyon most romban.

dolgozom😄 csak kozbe olvasom a sok hexaedert😄

Doomista
<#ticking><#ticking><#ticking>
tied is tier6 de nekem nem jött be

^Hát én már láttam Tier6 ba amin volt 3 Sárga stat 😊
Tény Tier7-8 nál a DMG számit.
Én arra értettem hogy a másik fajta daggert ha Tier7 re felplusszolod többet ad mint ez T8 on

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
reggelt
kockulsz ?

reggelt😊

Doomista
jaja, véletlen olyat vettem statot ami már rajta volt 😞 most adom el...szal jó nekem igy az ékszer...szerintem táp.
#4428: csak azért csinálják mert most ez a menõ. a semmire megy el krv sok minden,amibõl 3-4 tápos cuccot kitudnál fingatni nem pedig egy szar fegyót.

penge25
szerintem nincs is jó t7, t8 fegyó senki se tud annyi egyforma stonét összesezdni hozzá senki....., marad a nagy sebzés, de nagyon szar statokkal

penge25
aham, meg ugy 2 sárga statot nehéz feltenni, mert ugye 3 p stone kell és csak 2 -re raksz fel statot a 3-nak meg megint olyan statot kell tenni, ami már a fennlévõ 5 stat valamelyikével klappol nem kis pénz ezt összehozni 😞

Doomista
eddig nem láttam fasza tier7-8 fegyót,csak szart ^^

Doomista
jah de a lové nem engedte meg 😞(

reggelt ^^
Tier8 , de legalább a másik CL daggere rakta volna a kis buta ez tiszta szar lett ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
látom még dobtál két statot a nyakékre, azt hittem még 2 sárgát dobsz rá 😊

penge25
áá ehhez már irdatlan mennyiségû cucc kell, meg mani, hihetetlen...

Doomista

penge25
fotót róla de izibe

penge25
de ezeket nem mutatja ám a térkép felkiáltó jellel!!!

penge25
most elsõdleges célom az epiket befejezni, utána meg farmolni annyi kest, hogy a kurva fülbim +6-os legyen végre, aztán meg szerintem ideje lenne felhúzni a gathering skilleket 12-rõl szóval a táp egyenlõre szüneteltetve, közbe meg a dailiket kellne tologatni... ejjjjjjjjjj nem családosoknak lett ez a játék lett kitalálva!!!

Doomista
?😊 nekem már 3 napja kész minden harf quest 😄