Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazdevil
Es mi a kulonbseg a ketto kozott?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
nem stunnol,hanem blokkol, és 5 secig. skill növelésével csak a dmg növekedik,a block sajna nem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bazdevil
menni=mennyi

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

bazdevil
Tudja valaki hogy a discharge menni ideig stunnol, es a szint novelesevel no a stun ideje is, es ha megutod a mobot vagy sebzed akkor lejon rola?

Doomista
<#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
hát lehetni lehetne, csak hát ugye mibõl finanszírozzam, a ha váltani akarok ugye! sajna manapság a tanulás nem 2 forint és perpillant havi 10 ezret se tudok megengedni erre a célra, ördögi kör ez na de hagyjuk ne offoljuk szét a totyikot

nezd nem akarom hogy majd a gyerekeim nelkulozzenek mint en/tesom anno (nem sirok amit a szuleim tudtak elokeritettek/megprobaltak).
es mivel lopni csalni nem akarok igy marad a kurvasok melo... palyaat meg barmikor lehet modositani sok sok befektetessel anno ezt a latvanytervezo dolgot ugy kezdtem el tanulni hogy megvolt a munkam es a felesegem de szantam ra napi minimum. 3-4 orat hogy tanuljak tanuljak tanuljak 3-4 even keresztul..most teny egesz jol megy mar de van mogotte munka es nem veszek belole typeR-t sem😊 de olyan melo amit elvezek😄 csaaak most ROMozni nem tudok😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
komolyan el kezdtem azon filózni valami szakmát kellene tanulni, mert ez így szánalom 5 éve vagyok a pályán és még most se éri el a fizum a 100k-t na ez azért durva<#rinya>

Legjobb 😄 Tudsz villogni a tudásoddal 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
én is csak ezt tudom mondani, hogy miért kellet történelem tanárnak lenned ? 😞 miért ? 😞

Doomista
wof szép 😊 de legalább rendes lovét tudsz keresni, gondolom 😊 sok munkának nyilván megvan a sok haszna

penge25
pff bazz te is szarul kereshetsz, Isten vert volna meg mikor pedagógus pályára léptem 😞

hat ize van egyszer egy rabszolga melom (tervezo technikus vagyok egy mernokirodaban) es egyszer van egy cegem (epiteszeti latvanytervezes(3d), plusz most alakul egy nyomda) tehat ha letellik a rabszolgaido utana irany es intezem a ceges ugyeket meg csinalom azt..igy ket melohely egy nap😊 akkor szar ha mind kettonel porges van es most az varhato😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
ne kóstolgass, mert rád verek egy thunderstormot aztán pisloghatsz mint hal a szatyorban<#beka2>

Doomista
ez logikus volt megint 😄

penge25
más romozni, meg más melózni áááá zenoka mit dolgozol ha szabad érdeklõdnöm?

Doomista
hát volt hogy 18 órát romoztam xDD

penge25
értem

penge25
18órát dolgozol bazzzzzzzz

Doomista
számlájára átutaltam reggel a lovét, másnap reggel megkapta,belépett a rom hiv. oldalról az accomra,megvette a pénzen a diamondokat és ennyi.

panaszkodom: ma meg holnap van idom jatszani aztan vagy egy hetig nem:S mert kezdodik an appi 18 ora melo:SS hupp hupp szerintem elkezdem huzni a level 10 mage-met😄

penge25
doom amúgy gubbal hogy csináltátok a gyémántos bizniszt, õ küldte el neked a cuccokat, vagy megadtad neki az accodat és így te kaptad meg a diamondokat közvetlenül?

penge25
az a lila staff eheh egy vicc, amúgy nagyon gyengus láttam már, de a többi cucc az fincsi na majd ellesek oda is csak legyen rá idõm!

Doomista
nem az utolso boss,inkább az egyik küldi része 😊 jah õt kell kinyirni 😊
az után lesz egy elit mob,de gyenge mint a harmat...szal tényleg csak ezzel a nagy madárral vigyázz, ne ha egy rossz mozdulat és kinyirjon 😊

penge25
na grat nagyon szép cucc, egyébként az epic ucsó bossa az a sárkány, ami az albumodban is ott van? most várom nagyon a hétvégét 😊

Doomista
jaja,csak most kell 1 db fusion stone+rá valami tápos yellow stat,és kész is lesz a nyaklánc 😊
hát már meg nem mondom,de én staminásat választottam az epic questnél...aztán vettem,meg még volt bankban is asszem,és faszán összejött. 16 attrib az tuti nem lsz rajta,de stamina vagy int sárgásan tuti,az mellé meg pasz hogy mit fog adni hogy 50 defence vagy valami 😊 de várom már hogy rábasszam még a többi statot 😄 amúgy majdnem 1 millám ment el rá.

penge25
pls erre válasz!

Doomista
+6n a staffom ad 792 mag damaget...erre jön még a +156 mag attack,meg még +30 mag attack...többi meg ugye int,stamina,attrib,stb.

penge25
epic küldi staminást ad? menniért veted a staminást? Mert bazz minkettõ nálunk clean állapotban 1.2 milla

penge25
még fér rá 2 stat szép, dobsz rá majd egy 22 staminát, meg egy +16 all attribot és gyááááááááááááááá<#ijedt>

Doomista
epic quest és vettem 😊

penge25
gyááááááá táp, honnan voltak amúgy a sárga statok rá? Mert azt mondtad instákba nem jársz, epic küldi vagy vetted?

Doomista
jaja én is régen kerestem hogy hol az accesory jewel hát sehol ejj mondom ejj 😄
amúgy táp az ékszer ?

penge25
ne is mond a fülbim ejj +5 rõl ugy visszament +3-ra anyját na nem érdekel veszek hétvégén 20 jewelt de nekem akkor is a másik fülbim is +6 lesz<#gonosz2> Azért mekkora köcsögség már tokenért lehet venni armo, weapon krafting cuccot, de ékszerhez való jewel tokenért miért nincs hee?

penge25
nm

Doomista
betápoltam a nyakláncot...
+6ra már nem merem,pedig van még 2 jewelem,de tényleg nem merem :S tuti fail lenne aztán +3ig visszamenne.

Oké ha hazaértem melóból kipróbálom. Köszi a helpet

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

penge25
vagyis mondjuk usa nyelvet választottad, de te a .eu végü honlapon csináltál accot, na az nem fog menni akkor, csak ha az .us végü honlapon csinálsz acot! Remélem érthetõ volt<#buck>

penge25
itt a megoldás Szóval, ha a nyelvnél mondjuk usát választasz, akkor az amerikai kliens oldalon kell accot csinálnod, ha az eu nyelvet választod, akkor az eu kliens oldalon kell regelned. Szerintem nállad a kettõ nem klapol ez az oka 😊

Üdv all!
Regeltem letöltöttem installáltam ápdételtem és nemtok belépni. Azt mondja hogy a acc név vagy a jelszó nem jó, pedig már csináltam másikat is és ugyanez. Kell még vmit csinálni vele?

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

Ventura82
Na majd szépen átadom neki az infót, aztán eldönti õ 😄 Köszi.

Hamed
Ha vkinek ez a jatekstilus jon be siman jo a rugo. Most eleg gyengecske a bugos skillek meg dexterity bonus miatt, de ezt ugyis rendberakjak az elso balance peccsben. Questelni, fejlodni igy is siman lehet, aztan mire odaer, hogy szamit a dolog (komoly raid, pvp) addigra ugyis jo lesz. Wow-ban egyebkent ugyanez volt mikor megjelent, rugo volt a legbenabb kaszt😄

Secondary classnak a knight, priest meg warrior nepszeru. Knight komoly HP meg defense bonus-t ad, viszont eleg gagyik az elite skillek. De aoe-s bossoknal legalabb van eselye. Priest-tel kombinalva van egy hot spell es jo elite skillek, warrival meg aoe es jobb dps.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

penge25
szerintem rugó mellé scout a nyerõ párosítás, vagy esetleg priest

Doomista
de hát mint tudjuk, fõleg te, priestek mindig vannak 😄

Doomista
csak healerrel 😄

Persze mobokat ölni atom , de a boss közelébe nemszabad engedni ^^
ugyanez áll a warriorra is

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ventura82
És mi az általánosan használt second class a rogue-nál?

Ventura82
Oké, kössz

Doomista
rogue az atomtáp 😄 ajánlott 😄 jó izlése van 😄

Doomista
ez logikus 😄