Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Legalabbis ha csinalok egy endgame vagy kozel endgame staffot akkor azt ugy akarom hogy lehetoleg ne keljen hetente kalapalnom.
Mindenki mashogy epiti fel a karakteret, persze lehet hogy gyenge staff ez T6-ra lehet kene meg varnom fel evet mire valahogy majd kiutom reginbol a staffot aztan ujabb 2-3 honap es nem keves penz hogy csinaljak belole T6-ot vagy T8-at mondjuk es akkor egy ev mulva akar lehet egy olyan staffom ami kalapalva kb masfelszer annyit sebez mint az amit en elkepzeltem most igy magamnak, de en nem akarok ennyit varni en ezt megoldom igy ezzel okosba ez is jo lesz nekem.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Nálunk most 1400D ért vette meg valaki a T8 as Regin staffot 😄
Lassan lejár majd a 30 nap és mindenki vásárolni fog mint állat 😄
Gold jelenleg arra jó hogy potit vegyél meg javitass 😄
Bár ezzel a ruhacserével napi 100k goldot megsporolok
Payment method: Tradable:
Bank transfer instant
PaySafecard instant
Paypal 30 days
Credit Card 30 days
Pay-by-call 30 days
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
táptalan vagyok ^^
de ne aggódj penge, nem maradok sokáig ezzel a 5.3 k hp-val,csak várom már hogy tudjak venni purifi stoneket, mert sok idõ múlva full purif stones cuccokba leszek 😄 leszek én még 10 k hp-s mage 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tier9 legyen 😄
akkor ott is van GB ram xO
nekem csak 4 GB van xO lehet növelni kellene ?
Viszont igy 3 kliens megy egyszerre csak néha akad be egy kicsit amikor a vinyonak melege van a sok megprobaltatástól 😊
T8=1089++ charge ^^
lóverseny meg végre ment xO letelt az idõ,elöjön egy menü,én meg véletlen reflexbõl zárást nyomtam,és ki is dobott a versenybõl 'xO
(baba táp)
nah meg bazd már elegem van ebbõl a szar netbõl -__-
cl-be voltam babáékkal utolsó boss van hátra erre ez a szar tonline elszáll és bebaszott kainehez,visszamentem de persze a mobok ujra termelõdtem nah mondom most török szét egy billentyûzetet vagy valamit ! ez is tudja mikor kell elszállnia .I.
Hát elmondom nem árt a sok Hp Kalinba de 5-6k val simán elvan a mage ott ha nem Rambózik mint ahogy mi szoktunk 😄
guildel még nem sikerült végigtolni de egyszer eljön annak is az ideje 😊
Regin tüzes leheletébe nem szabad csak beleálni mert az sebez de nem 7k hpt
Még 600 Charge kell a T8 Hoz <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
összes addont kipróbáltam ami müxik és jó valamire igy most van 24 db aktiv addonom 😄 ez a curse rakja fel a karidat a runesDB-re is. szal most már fut a BLASC mellet a curse client is 😄😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
szal magában nem lehet elnyomni se mobra se játékosra, és ha elõtte elnyomok bármely skillt akkor se...buggos ?
Mennyire jó volt nekem a Tauth-on. Mondom majd lesz sok magyar meg minden.
Persze. Senki, sehol. Az angolul beszélõ kispajtások meg olyan jó fejek, hogy 10 inviteból 1 jön össze, az is könyörgés után. Német szerveren 10-bõl 9 jött össze. Segítõkészek.
Mondom nekik angolul persze, hogy az egész helyet kitakarítottam csak Anglo-t kellene legyakni, mert 45-re fél óra alatt sikerült csak leütnüm mire meghalltam. Szó szerint. Senki, semmit. Massive Multiplayer mi.. faxa.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB