Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
baba dorot is leverd akkor gond nélkül?

penge25
hát akudát nem sok mage szólózza én személy szerint nagyon keveset ismerek és nekik is elég sokáig tart megölni akudát

Sárga statokat MA-ból szedd , azt már lehet egyedül is tolni , kivéve aukuda 😄 Nekem az még erõs , fél óra alatt végigszaladsz

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
azt a sok sárga statokat nem tudom hogy fogom összeszedni,hiszen csak napi 1x cl-t tolok mint instát :\ 😄 lehet veszek pénzért krv sok goldot 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
oksa végül is neked van igazad, ha az anyagiakat nézzük 😊

bazdevil
Na pontosan hogy a kalapalas a lenyeg, ha jol emlekszem egy kalapacs 19 diamond, a javitas meg ugye aranybol megvan es ez a nem mindegy szerintem.
Legalabbis ha csinalok egy endgame vagy kozel endgame staffot akkor azt ugy akarom hogy lehetoleg ne keljen hetente kalapalnom.
Mindenki mashogy epiti fel a karakteret, persze lehet hogy gyenge staff ez T6-ra lehet kene meg varnom fel evet mire valahogy majd kiutom reginbol a staffot aztan ujabb 2-3 honap es nem keves penz hogy csinaljak belole T6-ot vagy T8-at mondjuk es akkor egy ev mulva akar lehet egy olyan staffom ami kalapalva kb masfelszer annyit sebez mint az amit en elkepzeltem most igy magamnak, de en nem akarok ennyit varni en ezt megoldom igy ezzel okosba ez is jo lesz nekem.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
ööö én azt tudom, de egy küldiért kapod ezt a staffot, ne mond már nekem ha ebbõl t6-ost csinálsz a tied jobb lesz (persze erre még kell egyet kalapálni)

bazdevil
Na akkor valami elkerulte a figyelmedet... en ezt a staffot 115-os durability-vel vettem az meg T3-on is +123damage, de mind1 te biztos jobban tudod.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
te tudod de van olyan staff amit küldi ad majd , és annak ugye jobb za alap sebzése a tiedtõl és értelümszerüen t6+-on akkor az 1000+ damagét ad

bazdevil
T6-oson +0-san 985damage nem olyan rossz, es ez csak kb 7 ora jatekomba kerul ha kiskarizok.

penge25
küldikbõl is jobbat lehet kapni amúgy 😊 Igaz 80 durásak, de a sebzésük jobb ettõl

penge25
hát ilyen fityeg a kezembe de sajnáltam volna belõle t6-ot csinálni gyenge staff az arra 😊

bazdevil
En meg a Betabol maradt 50D-bol tegnap vettem 30-ert egy ilyen Staffot 115-os durability-vel, ebbol csinalok T6-ost de meg kell 1.5 szint hogy tudjam is hasznalni. 😊

penge25
remélem ez az unboundosító tárgy a büdös életbe nm kerül vissza a gaméba, nagy marha volt aki berakta<#gun>

hát ja mostani állás szerint 1-2 hetet simán kibir a kalapácsolt staff 😄
Nálunk most 1400D ért vette meg valaki a T8 as Regin staffot 😄

penge25
hát akkor remélem egyszer majd kiveszik ezt a 30 napos dolgot, addig meg gyûjtöm a sok manit 😊Ezzel a mage-el már úgy is elbohóckodhatok már minden instába 😊

penge25
nekem meg van még 10 kalapácsom, úgyhogy olyan vígan fogom majd vele csapkodni a regin staffomat, hogy csak ihaj 😊

penge25
zozo pontosan kalapácsolva 1300 damgés vagy akinek 101+ durás ugye az alpbol megkapja az 1300-at 😊

Háát T7 es regin staff az nem 1300 Mdmg max kalapácsolva !

Lassan lejár majd a 30 nap és mindenki vásárolni fog mint állat 😄
Gold jelenleg arra jó hogy potit vegyél meg javitass 😄

Bár ezzel a ruhacserével napi 100k goldot megsporolok

Gubberx
azért ilyen drága mert ha bankártyával vagy paypallal veszed mint az emberek 98%-a akkor a diamondot nem tudod tradelni 30 napig, pl tegnap vettem 100 diamondot akartam asszonynak küldeni giftként vmit és azt sem engedi csak majd 30 nap mulva.

Payment method: Tradable:
Bank transfer instant
PaySafecard instant
Paypal 30 days
Credit Card 30 days
Pay-by-call 30 days

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
mondjuk én is leszek 10k hps mage, de az is biztos hogy nekem 3* annyi idõbe fog kerülni mint neked 😊

penge25
de mitõl ilyen drága nem vesznek diamondot forintért, dollárért euroért stb.. az emberek vagy mi? Anno 6-7k volt, most mi a picsától ilyen drága?

Gubberx
nálunk már 40k felett van a diamond darabja 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
mondjuk a staffot is mire +6 ra felhúzom áááá biztos benne lesz kurva sok diamondba (minimum 300-400), mert nagyon nehéz +4 felé vinni most már mindent 😞

penge25
ja diamond árakról nálunk 35k/ diamond az ára sokkoló ez már!!!

penge25
ja nekem is ez a staff lesz az utolsó tápolásom innen már csak finomítgatom a már feltápolt pár cuccomat, runa slotok teszek beléjük meg még van amin csak 4 stat van. Az összes többi cuccom az viszont már cl-es vagy regimes lila cucc lesz és mindenre 5 vagy 6 statot akarok felrakni, így pár hónapig csak pénz és diamond gyûjtés, no meg statgyûjtés lesz addig míg nem lesz megint akciós áron a purified stone 😊 Szóval most max 7k alap hp-t elérem, és onnan pihi míg nem tudok valami frankó cuccot összehozni 😊

penge25
tudjuk, nem féltelek

Doomista
<#wow2>
táptalan vagyok ^^

de ne aggódj penge, nem maradok sokáig ezzel a 5.3 k hp-val,csak várom már hogy tudjak venni purifi stoneket, mert sok idõ múlva full purif stones cuccokba leszek 😄 leszek én még 10 k hp-s mage 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
t8-as staff elkészítésére meg nem rendelkezek annyi szabadidõvel, hogy olyan nekem legyen. az számomra 1 hónapba kerülne és akkor csak kiskariznék, én meg élvezni szeretném a játékot t8 t9 staffokat meghagyom a legprob karik kiváltságának 😊 t7 regim staff 1300 damagét ad, t8 regime staff 1391, az a 91 damage kurva jó lenne de nekem nem ér meg egy hónap kiskarizást <#wow3>

penge25
nos korábban kérdezgetem a tierekkel kapcsolatban mekkora sebeségnövekedést eredményez hááát kurva sokat 😊 1 magic damage= 4.5 sebzést jelent. vagyis ha a kis staffom t7-re tolom akkor is 60-70%-al nõ meg az alapsebzésem gyáááááááááááááááááá<#wow1><#duma><#gun><#hawaii>

penge25
eheh hááát én is tápoltam kicsit magemen 😊 6.9k az alap hpja fiamnak 😊 és kifarmoltam annyi dailit, hogy csütörtökig elég legyen csak belépnem és azokat leadnom, így csütire 50/50 leszek végre. Ööö csináltam egy t7-es mana stonét is még kettõ kell t8 ra nincs erõm, ja meg van egy csúnya staffom is valami Reginé volt elõtte <#buck> Asszem életem legjobb ingame hétvégéjét töltöttem el <#beka2>

T7 már kész , most kaptam egy regin staffot amit T8 ra szeretnék :😊

penge25
én nagyobb nob vagyok, mert nekem csak egy addonom van eheheh a pbinfo nekem több nem kell, bazz t8 nem t7-esrõl volt szó??????? 😊

Gubberx
reggelt 😊 dúm a tápok tápja kinyirta nekem az összes bosst ami a qustekhez kellett kiskarimnak 😄

Doomista
gyerünk baba tápold azt a tegnap esett lila staffot 😄
tier9 legyen 😄

akkor ott is van GB ram xO
nekem csak 4 GB van xO lehet növelni kellene ?

Hát mivel én ablakba játszom hogy tudjak közbe gyorsan váltogatni , meg chatelni , meg egyébb teendõket intézni igy én ezt nem tudhatom 😄

Viszont igy 3 kliens megy egyszerre csak néha akad be egy kicsit amikor a vinyonak melege van a sok megprobaltatástól 😊

T8=1089++ charge ^^

Doomista
nah meg húsvéti eventet is végre kipróbáltam...elég érdekes event 😄
lóverseny meg végre ment xO letelt az idõ,elöjön egy menü,én meg véletlen reflexbõl zárást nyomtam,és ki is dobott a versenybõl 'xO

(baba táp)

Doomista
inkább táptalan addonman vagy 😄 de ilyen skinizéket nem rakatok fel...jó ez az alap rom skin, csak fel van turbózva 😄 hát figy, ezt a 1680x1050 képet kikell teliteni a játékban,most körbevanfonva szépen addonokkal kb 😄 jól néz ki kicsit telt legalább 😄

Doomista
hétvégén ravenfellben töltöttem, szétfarmoltam minden féle mobot, hogy milyen droppok vannak...természetesen minden nap szántam rá idõt hogy az eliteket farmoljam...megöltem 10-szer huckot,meg neepet,meg egyéb elitet de sajna egy kék 50 lvl bownál jobb droppot nem kaptam...viszont tegnap este kiabált a gyerek zonebe hogy esett neki most egy lila 50 lvl staff...szal nyilván nem szedték ki a dropból,csak 3x nehezebben esik...közben meg keményen farmoltam a pirate daili itemeket, mivel nagyon jó pénzt érnek...mondom kifarmolok 100 db-t,beraktam ahba 85 k-ért,10 mp múlva elkelt...újabb 100 db-t beraktam ah-ba 85 k-ért,1 perc alatt elkelt...tegnap beraktam 100 db-t,mára elkelt....80k+ haszon,mert azért szar hogy 5 k-t levon az ah 😄 szal jó pénz úgy hogy farmolom 😄 jó hely...kék cuccok még nem estek a piratekbõl,sok fehér zöld cucc esik, runa I,II,II. egyszer esett egy zöld shield is ami táposan néz ki xO

nah meg bazd már elegem van ebbõl a szar netbõl -__-
cl-be voltam babáékkal utolsó boss van hátra erre ez a szar tonline elszáll és bebaszott kainehez,visszamentem de persze a mobok ujra termelõdtem nah mondom most török szét egy billentyûzetet vagy valamit ! ez is tudja mikor kell elszállnia .I.

nekem van 5 addonom ugyhogy én Noob vagyok ^^

REggelt !

Hát elmondom nem árt a sok Hp Kalinba de 5-6k val simán elvan a mage ott ha nem Rambózik mint ahogy mi szoktunk 😄

guildel még nem sikerült végigtolni de egyszer eljön annak is az ideje 😊

Regin tüzes leheletébe nem szabad csak beleálni mert az sebez de nem 7k hpt

Még 600 Charge kell a T8 Hoz <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Doomista
elõször is felraktam ezt a curse client programot, nem tudom ki használja még innen...szóval ezekkel lehet törölni,frissiteni minden addont ami az AddOns mappában van,igy nem kell a curse oldalt lesegetni uj verzsönért avagy törlés utána hiba sem jön létre mint pl pbinfonál az amount error...
összes addont kipróbáltam ami müxik és jó valamire igy most van 24 db aktiv addonom 😄 ez a curse rakja fel a karidat a runesDB-re is. szal most már fut a BLASC mellet a curse client is 😄😄

penge25
reggelt mindenkinek, na mizu doom mit alkottál hétvégén?

Doomista
reggelt penge

Doomista
nah nah nah 6.ra sikerült !

Doomista
azt is nyomtam, de semmi.

Rip
"Charged" állapotba kell kerülni elõtte. Plasma Arrow-val tudod ezt elérni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Doomista
mage-nél van egy skill amit nem vágom hogy müxik...ez
szal magában nem lehet elnyomni se mobra se játékosra, és ha elõtte elnyomok bármely skillt akkor se...buggos ?

pIIrash
Sajnos választottam.
Mennyire jó volt nekem a Tauth-on. Mondom majd lesz sok magyar meg minden.
Persze. Senki, sehol. Az angolul beszélõ kispajtások meg olyan jó fejek, hogy 10 inviteból 1 jön össze, az is könyörgés után. Német szerveren 10-bõl 9 jött össze. Segítõkészek.
Mondom nekik angolul persze, hogy az egész helyet kitakarítottam csak Anglo-t kellene legyakni, mert 45-re fél óra alatt sikerült csak leütnüm mire meghalltam. Szó szerint. Senki, semmit. Massive Multiplayer mi.. faxa.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Gubberx
Én holnap délután leszek majd kb 2-tõl, írj Gubber-re vagy Dearone-ra nemtudom melyikkel leszek épp fent 😄