Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
tudod hogy elérhetõ vagyok 24 órában 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

konyhanyelven beszelek😊 tehat olj tamadj vedekez segitseg😊 ilyenek😄 nahjo kommunikalok angolul egesz jol😄 oksa holnap ratok keresek koszonom😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
Ha beszélsz angolul akkor szívesen látunk a TheExiled-ben van nálunk jópár magyar is.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Klant keresek a Macantacht szerveren.. hungaricumbol kileptem egy kicsit felb@szott a klanvezetosegenek hozzaallasa a raszizmushoz es ahoz ha egy klantag zsidozik runesofmagices forumon..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ScarY MAN
Sionchain, Macantacht 😊 . válassz 😛

...

pIIrash
Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar?

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Doomista
egyetértek

penge25
azért remélem lesznek késõbb raid insták is mert az kezd nem tetszeni, hogy akár 2-3 ember is végigver már lassan bármilyen instát, hol marad akkor majd a kihívás ?

Doomista
egyetértek

penge25
én magamról beszélek teeeeeee én vagyok ezekhez képest porbafingó messze álok a táp fogalmától egyre jobban

Doomista
ne nézd már le szegény táptalan kicsiket 😄 több tiszteletet nekik is,nah 😄 te is voltál táptalan kis porba fingó kari 😄 XD

penge25
hát csak ezek nem kis porba fingó karik 😊

Doomista
ennyit a legtápabb instáról.

penge25
perzse van már olyan is hogy 3 man beverik az egész instát 😊 oda pár mage befér potyautasnak 3 kill

Doomista
fogjuk rá 😄
csak mert ninian tündököl a szerverünkön a legtápabb 50 lv lila staffal és õ is 5+ k hp-val ment be többször,csak az után kezdte tápolni magát ^^
ne ijeszkesd a mageket,belehet menni 5+ k hp-val is nyugodtan,csak vigyázni kell 😄 nagyon 😄

penge25
nyilván ahogy mondod úgy meg lehet csinálni hogy bemész meghalsz és a végén feltámasztanak majd, és tied a staff 😊

penge25
doom figyelj már te is játszottál több mmoval pl azé nem ugy van egy mmoba se, hogy a benne lévõ legkeményebb instába lemegy egy alap táp kari és túléli! Ott volt anno wowba bt- hát ha oda bementél egy porbafingó karival akkor halott voltál te is rosszabb esetbe az egész raid is 😊

penge25
taktika persze van, be se lépel a terembe ahol van 😊 Kint várakozol 😊

Doomista
healer azért van ott hogy felélesszen ^^
nah majd bemegyek ezzel az 5,6 k hp-val és meglátjuk 😄 videó nekem édeskevés 😄

penge25
nem baj egyezünk ki az még 20 diával számolva is kurva sok pénz 😊

penge25
nézél meg mage koma egy pár regime kill videót, bizony bizony a Regim 7k-t is sebez rajta, nem viccból ez a legkeményebb insta 😊

bazdevil
Hidd el volt 20-ert is en akkor vettem 10db-ot ugyhogy tudom...
Nem szoktak reklamozni, de en minden nap megnezem mi az akcios jo dolgokat ki lehet fogni, kerdezd csak meg Maelie-t.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
biztos van oda valami taktika hogy egy 5-6-7 k-s maget ne öljön meg lol...mert az biztos hogy nem kell oda 8 k hp magenek hogy végigtolja, ebben nem értek egyet sorry ^^

penge25
Ha isten is megsegít talán meglesz a hétvégén a 6.5-6.7 k hp 😊

Doomista
ehhh,durva...beteg ember...és nem is érte meg.

penge25
én se de a staffot onnan kiütöm és t7-est csinálok belõle 😊 Igaz az az insta már nagyon nagyon táp kariknak való magnek oda alap a 8k hp buffal mert regim pajtás 7k-t sebez 😊

Doomista
kalinban még nem voltam :\

penge25
27 diamondért volt purifi itt valaha item mallba a legolcsóbb, mindegy mennyi kibaszott sok pénz és ez csak a staffja amire csak 30-40 ezret költött forintba kb lol

bazdevil
Igaz akkor meg nem szamoltam a chargeoket.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

bazdevil
Azt nem tudtam hogy Kalinban ilyenek esnek meg csak 41-es a varim...
Egyebkent ha akciosan veszi amikor 20 diamond darabja akkor eleg csak 4860 diamond. 😊)))

penge25
jaj te ezen lovagolsz mondom a VI-os statok azok az kalin shrinébe esnek teeeeee, meg a bika world boss dob olyan cuccot amin ilyen statok vannak 😊

Doomista
jah vagy úgy xD

Doomista
mert az alapból rajta volt a staffon,az nem purifizett

penge25
igen és? az kalin shirénbe esik szarásig, nem ezen dobtam el az agyam hanem hogy t7 és rárakta a statokat vágod csak úgy tudsz egy t7-es staffra ilyen statokat rakni ha az egész cuccot purified stonából és nem fusion stonébõl csinálja gyáááááááááá 6k+ diamond kell ennek a megvalósításához 😊

bazdevil
Akkor az authority miert 5-os?

Doomista
mivel nem tier3 hanem tier7 vagy mennyi,ezért az értékek is nõnek,ezért ekkora

bazdevil
Nezd meg azt a staffot Illumine6 es Mind6 van rajta.

penge25
?

bazdevil
IllumineVI es MindVI vajon honnan?

penge25
istenem ez egy birka lehet 81*3=243 purifed stone kell ahoz hogy valaki ilyen staffot csináljom jézus mennyi pénzt vert ez el a karijára<#boxer>

Doomista
most értem haza, csinálom a dailiket 😄
ma még nem is ettem, elvittem egy szendvicset a suleebe,de nem tuttam ma semmit magamba tenni, dailivel talán megéhezem végre 😄😄

ez a hét volt sulee,kövi hét meló,szal kövi hét vasárnapig jó életem lesz,és sok sok romozás lesz 😄 erre vártam,csak ezt a rohatt napot kellet túlélnem 😊

de ismét izgalmas volt a mai nap ! bicajjal oldalba mentem egy csajnak xD aztán a buszsoför tovább ment a buszmegállótol,igy mondani kellet neki hogy hol tudjon jól visszafordulni xD

penge25
Jézus ilyen nincs ez megcsinálta bazz t7-es staff-ot csaki purified stonokból ez hihetetelen elveszik a kedvem a játéktól 😞 Hát ez már tápok tápja tényleg!!!

penge25
2 óra se és kész vagy 😊

penge25
mi van veled ember gépközelbe vagy? Vagy suli meló ne hagyj már itt unatkozni 😊

Doomista
akkor lehetõleg ma kifarmolom babának azt a 139 daili itemet 😄
nah meg magamnak 100,akkor csak 239 db-t kell ma, nem vészes.

penge25
vagy nem is játszik lehet meló vagy suli

penge25
eheheh

potolja a multheten kihagyot alkohol mennyiseget😄

penge25
hol vagy má doom bazz unom magam 😊