Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most fogom tesztelni, kíváncs vagyok rá...
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Vki azt írta, hogy ez a sok patchelés olyan mint egy rossz tört wow szerver, ahol mindig új karit kellett csinálni, ha változtattak vmit.
Lehet, hogy van vmi igazság benne. Az biztos, hogy a játéknak nem igazán tesz jót, mert vki felépítette a karakterét bizonyos szempont, stratégia alapján, aztán jön egy patch ami ezt az egészet lerombolja.
Mit tud csinálni ? Tp-ket nem lehet átrendezni.Új karakter ?
Több hónap játék után ? Meggondolandó.
Nyilván szükség van javításokra a játékegyensúly miatt. De talán ezt a játék megjelenése elõtt kellett volna. Na, látom van már szerver...megyek is 😊)
Egy mage, hogy védje meg magát a kevés hp-jével akkor ha rárontanak ?
They correct the patch notes:
Decreased damage bonus of magical "Area of Effect" spells to 60%
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Jó volna, ha kiderülne...
It's not "ranged" but "area" spell. So all "Area of Effect" spells are now 40% less effective. All direct damage spells remain at 100% - where ranged or point blank.
I'll edit that ASAP!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Decreased damage bonus of ranged magic spells to 60%.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nekem 40 lvl-s a static,igy 30 secre blokkol. de pengét is javitom, mert csak egy mobra hat ez a skill ! (sajnos)
amúgy táp az új patch, az új dungeon ha én régen jól láttam, akkor black champban van,ravenfell pályán alul, egy kis barlangban....legalábbis ott láttam elõbbi héten egy kis teleport fényt, és azt irta ki hogy a zone nincs megnyitva 😄
Az biztos, hogy, ha rájuk varázsolsz, akkor kiszabadulnak.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
vajon mi lesz benne ? 😮
gyors kifarmolom a holnapi dailit akkor.
Insta,raid party-s,és idõként lehet belépni...durva hely. Obsidian város alatt van,más néven Tempest Height.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83