Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
ez van gyenge vagyok 😊

Doomista
ma megpróbáltuk rendes partyval a treasure instát...képek (klikk jobbra a többiért)
fél8kor mentünk be, és fél12ig toltuk...uccsó képen látni lehet, ez idõ alatt meddig jutottunk 😄 12x haltam, ha nem lenne ruhacsere,a jó mages cuccaim 0 dura all 😄
alapból buggos is az insta...100+ poti ment el,javitás,sok debt amit bonussal hammar letoltam,de pár perc mulva ismét újabb debt 😄
persze nyilván a 6 legtáposabb emberrel kilehet tolni az instát, és mi is kitudnánk tolni, de hát ahoz dupla ennyi idõ kéne...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
1. 1 kezes fegyyver+ pajzs
2. 2handed

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

teddymac
1 kérdés:knight/pap Knightnak 1 kezes fegyyver+ pajzs v 2 kezes fegyver ?
2. melyik fegyvert érdemes beszerezni Knightnak ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Doomista
csak 150 db-t ? :S csalódtam benned 😞

penge25
ja az a sziget nagyon karaj 1 óra alatt lazán kifarmolok ott 150+ dailit

penge25
ejj de várom már a hétvégét, holnap reggel meg ugye 50/50 leszek 😊

penge25
jaja ezt mondtam neked anno szinte alig van skillünk amit ne lenne éremes feltolni 😊

Doomista
most az energy well buffot tápolom, kevesebb manába kerül minden skill,ha benyomod! táp buff! fõleg aoes mageknek nagyon jó ha maxos ! maxon 35%,és ez jó ! jóval több mint a semmi 😄 kb magenél az összes skill táp, nincs olyan amit nem kéne 40 pluszra tolni...
mage mage mage
táp táp táp

Doomista
nah ne mond 😄
én most csomót farmolok a pirateknél...napi 300 daili itemet farmolok ki,ebbõl 100 db megy kövi napra hogy leadjam reggel a dailiket, a másik 200 meg megy ahba, 180 k nyereség...szal napi több mint 200 k-t keresek 😄
nah meg ölögettem huckot,proggyot párszor de ismét semmi lila staff ^^

jaja az lesz csak huzni kenne a masodikat is😄
ha lesz valaha idom jatszani😛:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
sép kis critikal növelõ buff

penge25
akkor essence of magic, helyet a Fire Arrow skillt maxold elég faszántosan hangzik amit olvastam róla 😊

jah dehogy mage/preist en leszek a szero legtapabb mage/scoutja 😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

koszi most is igy van.. akkor nem basztam el eddig😛😊

penge25
bár nekem a lighting emlékeim szerint lvl 10 ha volt mert nekem csak arra kellett hogy megbénítsam a mobot, addig míg a flamét el tudom kasztolni 😊

penge25
nos szóval helyesen: flame, fire knowladge, essence of magic ezek mindenkép maxosak legyenek. Ezekre pedig osztd el a megmaradt pontokat egyenlõen lighting, fireball, Electrostatic Charge

penge25
ööö leírás az nagyon nincs, 30 szintre meg pláne. Én anno jó boldogultam ezzel a buildel: flame max, fireball kb lv 25 legyen, lighting max, fire knowladge max, illetve ha mage/priest vagy akkor Essence of Magic ez maxos legyen mindenképp és végül Electrostatic Charge erre menjen az összes megmaradt skill pont. Nos mikor én ezt a buildet használtam sokáig! Mob kill ebbõl állt: flame, lighting, flame max ha nagyon akaratos akkor még egy fireball 😊 Az aoe spellekel ne nagyon foglalkozz egyrészt már nem olyan jó, meg azt lvl 40 szintõl érdemes fejleszgetned! Mindez az én véleményem én ezzel a pár skillel anno simán jól haladtam

Vamp17
Hunters

Jockey
és klán nevet tudsz mondani?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Erre valaki valamit?😄 vagy legyek okos domokos?😄

penge25
The Runes of Magic servers need to be restarted to fix an calculation error with the healing spells of priests. Downtime should be minimal.

penge25
ööö az hivatalos oldal szerint egy gyors leállás van a papok heal spellje miatt 😊

penge25
passzolom én melóba vagyok 😊

megint leállás van ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
hát akad egy a tatyómba 😊

penge25
nagyon nem is kell nerfelni a sebzést jobban, mert azért a magnek nagyot kell sebezni, mert õ csak egy papírkarakter 😊

penge25
3-4 boss van ott lila droppal, set itemeket dobbnak, van egy fincsi stat is authorithy VI, asszem ez még nem volt ingame ez a stat (ebbe nem vok biztos) 😊

Doomista
csak a purgatory és a thunderstorm sebezz 40%-kal kevesebbet...de azt sem érzi meg túlzottan a mage...szal alig nerfeltek, csak épp hogy egy kis nerfet raktak a magere, de még mindig dmg állat 😄

penge25
öö doom mennyire nerfeltek minket, mert csak kiskariztam meló elõtt annál a flame meg a fireball ugyanannyit sebzet mint a patch elõtt, az aoét nagyon nerfelték?

Doomista
neked is van regin staff ? 😄 wtf 😄
tegnap volt végre egy kicsit rendes party treasurebe igy sikerült egy questet megcsinnom...hát durvább a kainnál 😮 boss még passz hogy mi lesz ott...de a quest reward cucca magenek egy 50 lvl shoulder 2x zöld stat +35 wisdom +28 int, ez lesz majd egyszer a shoulderem..puri rá 4x yellow stat és táp lesz 😄

penge25
ha isten is megsegít hétvégére kész a t7-es regin staffocskám yesss még +6 ra kellene valahogy feltolnom majd 😊Már sokkot kapok a kiskarizástól <#ijedt>

penge25
hát igen van 3 is tudtommal miénk a legnagyobb hunters a klán neve 100+ a létszám<#nevetes1>

Doomista
lol bazd 😮😮😮😮

hüm...mi szerónkon miért nem nyirjuk már ki végre az ant queent ?! épp ideje lenne, teli van táp karival.

penge25
ezt a cuccost nálunk is linkelték igaz annak " csak" 135 volt a durája 😊

Doomista
aham

Jockey
Siochain En serveren van magyar klan?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Doomista
táp...nah ez a low lvl táp ! és még csak alap táp ! 😄 dura-t figyeljétek be inkább 😄

Doomista
mert csak kódokat kellet átirni stb, ahhoz meg nem kell patch.

maget kicsit felimbázták, de mégis kicsit nerfelték,de nem tulzottan érzem a nerfet ^^

Vamp17
na elvileg valami hotfixel javottak a hibakat amik voltak a patchben, de ami a fura, hogy nem toltott le a klines semmi hotfixet, a hibak megis megszuntek.... rejtely.

Doomista
nah majd a sok mob helyrerakja ^^

Ventura82
jajj, de poénos valaki! 😄 😄
alig tudok ülni, be van csípõdve a derekam... :S

Doomista
windows xp rendszer

Ventura82
Na, nagy nehezen idevánszorgok a gép elé és nincsen szeró?! hát milyen rendszer ez??? :S

Doomista
uj insta elsõ próbálkozás, gyenge partyval, aztán raiddel...sajna nem raid partys,szal max 6 ember 😞 és tápabb insta mint a kain :S:S ide full 6 táp ember kell !

A Purgatoryt próbáltam, biztos, hogy kevesebbet sebzek, de sztem nem 40 %-al. Viszont a mobok mintha nagyobbakat ütnének. Eddig gond nélkül intéztem el egyszerre 3-4 szarvast, most meg nagyon gyorsan leveszik a hp-met.
Még tovább kell tesztelnem...

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
hát igen nerfelték a maget...méghozzá az aoeket is...mivel nálam a flame is nerfelve van, szal + a flame is nerfes elvileg...többi skill nem...aoe meg úgy 60%, hogy az összes sebzés az aoen belül a 60%,nem 60% / sebzés...ez félreérthetõ !!! szóval hogy értse aki nem...én thunderrel 800-900+ sebzést adtam ma reggelig a piratekbe ravenfellben,most patch után 600-700+ sebzés...nem vészes nerf, ugyan ugy simán farmolok ölök mindent.

penge25
írj gyorsan valamit, mert 5 perc és nem leszek na nagyon nerfeték az aoét?