Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
én is most beszéltem velük telefonon és még csak körülbelülre sem tudják mikor lesz jó.... elõbb 100k volt a pingem roomban 😛 maximum az 1 perc amit fen tudok tölteni mielõtt kivág logonog :/

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hát biztos hogy a külföldi sávszélességgel van valami bibi , de a Upc nél ez nagyon nagyon jelentkezik beszélgettem velük és fogalmuk sincs mikorra javul meg 😞
Rom Wow CS és egyéb internetes játékok játszhatatlanok, hiába jó a pinged ha bejön a packet loss és kivág a szeró

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Tegzes Bálint
Remélem is <#crazya>

MucsaRöcsöge

Doomista
megéri 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tegzes Bálint
Hmm elöbb csekkoltam hogy Operával meg lehet úgy állítani a letöltés hogy késöbb folytathatom...Úgy látszik ma este is menni fog a gép<#buck>majd felkelek 1 óránként nehogy valami kis problématika lépjen érvénybe <#banplz>

MucsaRöcsöge

Tegzes Bálint
ohha nagyon köszönöm a gyors választ!!!<#worship><#worship><#worship>

MucsaRöcsöge

Doomista
ezeket találtam:
http://www.mininova.org/tor/2552726
http://thepiratebay.org/torrent/4879555/runes_of_magic_2.0.1.1821__LIGHTNINN_
http://isohunt.com/torrent_details/79415021/?tab=summary
http://www.sumotorrent.com/en/details/2883623/runes%20of%20magic%202.0.1.1821%20LIGHTNINN.html

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tegzes Bálint
Sziasztok!Nagyon megfogott pár videó RoM-ról...Éjfélkor elkezdtem tölteni a gémet OnRPG.com-ról és fullosan jött 135 KB/s-el de sajna reggelre nagyon lassú lett<#szomoru1>Fontolóra vettem hogy letöltöm torrentel de nem nagyon bízom a torrent oldalakban,Ha valaki tudna adni egy 2.0.1.1821-es verziószámú torrentek a linkjét nagyon megköszönném <#gonosz1>

MucsaRöcsöge

Az arra jó h ha pl torrentezel, akkor menjen net rendesen, nem hinném h szakadás ellen is jó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
ezt a cfosspeed programot én is felraktam, mert az én nettem alapból 1 éve szar, talán kicsit tudja optimizálni hogy kevesebbet szakadjon, meg nekem se legyen néha laggom itt ott, majd meglátjuk.

nekem külföldre 40-es a pingem most
Kipróbáltam a játékot, megint élvezhetetlen, elment a kedvem ...
Nem hiszem, hogy a szolgáltató a hibás, mert nem csak a upc-sek panaszkodnak.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

UPC valamiért lagos külföldre most, klántársam is mondta h külföldi szerókon aki magyar volt és lagolt az UPC-s volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gubberx
most abszolút a UPC a hibás, elõtte nekem még egy minimális lagom sem volt soha, tegnap óta viszont már nemcsak a ping-em 15-30 ezres hanem minden 3 perc játék után a login képernyõn találom magam.....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

szívesen
azért a progi csodákra nem képes !
Sztem ebben a lagos kérdésben nem csak a szolgáltató a hibás, hanem a játék fejlesztõi illetve a szerverek. Erõs a gyanúm, hogy túlságosan terheltek a szerverek, nem készültek fel ennyi játékosra.

Gubberx
köszi szépen

itt találsz leírást róla

azért be kell állítani

Gubberx
pontosan hogyan mûködik ez a progi? csak felteszem elindítom és kész? 😄

Nekem is UPC van (gold), mostanában akkora lag volt, hogy alig lehetett játszani, meg többször kidobált.
feltettem a cfosspeed progit ami optimalizálja a netet és azóta már jobb lett.Nem 100 %-os, de érezhetõen jobb. Ajánlom nektek is !
Egyébként azt mondták a UPC-nél, hogy nyárig befejezik a "munkálatokat", addig lehetnek kisebb nagyobb zavarok.Ez mindig így volt, amikor sávszélességet emeltek, utána tényleg jó lett a net.
Reméljük ez így is lesz !

Gubberx
jó reggelt 😊

Doomista
nem baj, majd legközelebb én nyomom el a képeket 1600x* méretben, és gyönyörû képeket fogtok csodálni. nem de ?😄😄

ezek szerint ma minden szolgáltató szarakodott ? mert nálam 10 óta volt vagy 10x szakadás, ezen a napon vagy 15 megvolt nálam :\

Nem egy müvészi fotok sajna , képek felét nemis tudtam elnyomni 😞
Majd talán legközelebb

Asszem olyan 3.5-4 óra volt
15 halál kb csak nekem , mivel chellol bekavart keményen 😄

Doomista
baaazzd durva 😄 mennyi idõ alatt toltátok ki ?
felraktam a képeket: klikk

Privibe elkuldtem a linket 😄

Doomista
küldjed 😄

Jóvan akkor nem én vagyok a lama 😄

CSütörtök délután óta szenvedek igy aszitem a játékkal van gond ujraraktam de semmi változás net megy szépen !

Ma már 12 szer dobott ki a jaték de TT instát letoltam igyis 😄
Doom ha akarod küldök képeket kirakhatod

Gubberx
erre nemtudok mitmondani, ilyen hiba nálam még nem fordult elõ

Gubberx
mi is upc-ek vagyunk és nálam is ez a helyzet, ráadásul 3-4 percenként kivág a login ablakig :S

Az én problémámra nincs megoldás?Újraraktam a játékot,manuális patcheléssel is megáll az obtaining server list-nél.Nincs rá valami megoldás?Remélem nem hiába töltöttem le 4Gb-ot.
Doomista
yessssssssssss megvan a 3x tier7 kõõõ már csak a staff kellene meg jó sok diamond 😄

Doomista
akkor viszont javitani fogják elõbb utóbb...

penge25
na re az upc-i a hibás: anyukájukat

penge25
na léptem felkeltem babócát 😊

penge25
asszem abbahagyom ezt a játékot, 4-5 seces laggal én nem vok hajlandó játszani

Doomista
kúrva picsába 😞

penge25
olvastam valahol, hogy átállnak valami új hálózatra, hogy a a lag kisebb legyen vagy mi! Hm hát mi upc-sek szerintem ezzel kicsit megszívtuk 😞

penge25
nos mindenkinek egyöntetû a válasza akinek upc-s nete van mindenkinek lagol és a patch óta, akárcsak nekem!

penge25
de nem értem letöltés megy szépen néztem , nem szakad a net 10 percen kerszetül mértem stabil 5 mbitet mutatott 3 féle speedmérõ is

penge25
itt mindenki akit upc-t használ annak van ilyen, hogy pl ellövöm a fireballt és 5 sec mire becsapódik irdatlan lagok vannak, a pinget milyen parancsal tudom mérni netbõl hülye vok

Vamp17
Megkerdezem. Amugy nalam sincs lagg. Ha viszont kimondottan az upc-sekkel van gond, akkor ott lehet a gond nem? a ping is magas amugy?

Doomista
😞 nálam semmi lagg 😞

penge25
hát nem tudom mit csináltak a frogsterék, de nekem olyan lagom van, hogy játszhattalan tegnap óta a játék és kábe szinte mindenkinek aki upc-s netet használ és nem a szolgáltatóval gond, hanem a serevrek áltak át valamilyen új internetes elérésre tudtommal nos ha ezen nem változtatnak hamarosan részemrõl ennyi volt ez a játék mert azért 4-5 seces laggal én nem fogok szenvedni!!! Vamp nem tudsz valamit jelelzni a frogszter felé, hogy mi a picsát csináltak? Lassan 6 hónapja tolom sose volt lagom, kurva jó gépem van és 5mbites netem mértem sebessséget mindenta bibi nem nálam van az tuiti!

Sziasztok!Most töltöttem le a játékot,regeltem az oldalra,de amikor be akarok jelentkezni a játékban az Obtaining Server List-nél nem megy tovább.Olvastam fórumokat,több embernek van ilyen hibája,de megoldást nem találtam.Valakinek volt már ilyen problémája,esetleg van rá valami megoldás?
penge25
na jó hétvégét mindenkinek!<#integet2>

penge25
ohohoh ilyen diamond árak mellett kérem nulla statfejlõdésem lesz a hétvégén 😞

Doomista
de aztán hétfõn azzal gyere hogy 10 k hp-d van =)

penge25
még van 40 percem addig 😊

Doomista
takaroggy már haza =)

penge25
oksa úgy legyen 😊