Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de majd fogsz látni képen, mikor rajta fogok ülni, eheheheh
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
ha majd meglesz a tier7 regin én is az antosra fogok zuzni de azért gondolj bele hogy milyen krv nehéz egy olyat szerezni...elöször is kell egy rendes party, aztán le is kell verni, és rengetegen fognak lottolni rá és pont neked kell a legmákosabbnak lenned hogy elvidd :S:S szal nekem szerintem álom marad :D de örüljünk hogy esik ez a regin staff mint az atom, más kaszt nem olyan szerencsés fegyverileg =) (essen már staff nékem)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
ant queent meg nálunk is kinyirták minimum 2x, ennyit tudok, de már én is szivesen csatlakoznénk olyan partyba, ahol megint ölik. biztos egyszer ezt is megérem.
100 Cure power
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Talán egy héten belül meglesz ^^
Tegnap Csillagnak ütöttünk kalinos felsõt tisztát , sajna ö a staffra számitott de egyszer azis meglesz , meg jött healezni mino bossra is csináltunk neki sok debtet ^^
Gubb Grat überkocka vagy neked is lesz vagy 15k hpd :D
Armorra inkabb statokat erdemes pakolni kaszttol fuggoen.
egy sima tier 7-es mana stone 200 dia, amin csak egyes és kettes statok vannak, mégis megveszik. Akkor csak azért, hogy a fegyverük többet sebezzen ? Gondolom ez armorra is vonatkozik, nem csak a sebzésre, igaz ?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tehat egy Tier3-as 600-at sebzo staff Tier4-en 660-at sebez Tier5-on meg 726-ot tehat ugy kell szamolni mint a kamatos kamatot mindig 1.1-el szorzod, ez igy eleg ertheto?
Pl: mitõl jobb a mana stone tier 3-nál a tier 4 illetve tier5 stb ?
Valaki aki teljesen tisztában van vele, leírná, hogy is van ez pontosan ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Egyebkent Angliabol jatszom a szolgaltato meg az O2 szoval kozel is vagok es a netem se rossz de megis ez van, de mar beletorodtem...
Arra gondoltam meg hogy esetleg attol lehet e hogy az asztali gepem is wireless csatlakozik a modemhez es, hogy ez miatt van ilyen esetleg ebben valakinek tapasztalata?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne