Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nem láttam én MÉG ! =)
de majd fogsz látni képen, mikor rajta fogok ülni, eheheheh

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
Na de rinó hátast ingame akkor senki nem látott még?

penge25
ja láttam én is róla képet t6-on van! Hát késõbb még csinálhat belõle t8-at. Az a staff t6-on már annyit ér mint a regines t8-on :) T8-on az a staff 1500+ sebzést ad

Doomista
de legalább táp ^^ legtápabb ^^ valami hülye fasz tier6ra dobta azt az ant queen staffot, azt hittem megáll az eszem, ezt minimum tier8ra kell,vagy akkor is tier7,de tier6...utálom mikor ilyen lámák kapják a legtápabb tápos tápagnál tápabb itemeket -_-

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
tuti lesz neked a héten! Mikor a kórházba voltál, és leadtam a karidnak a dailiket, láttam bõszen dolgozol már elõre a t7-es mana kövek gyártása címû projekten <#wow1>

penge25
ja a másik ant queen ugye dobja a leginbáb narancs legendary staffot, hát bazz nem igaz hogy nem tudtak volna neki valami faszántos külsõt kölcsönözni, úgy néz ki a staff mint amit most a kezedben szorongatsz doom, meg mint amilyen az enyém volt, ebben kicsit szabadabra engedhetnék a fantáziájukat a grafikusok!

Doomista
szerintem inkább csülökpörkölt, nem hurka =)

ha majd meglesz a tier7 regin én is az antosra fogok zuzni de azért gondolj bele hogy milyen krv nehéz egy olyat szerezni...elöször is kell egy rendes party, aztán le is kell verni, és rengetegen fognak lottolni rá és pont neked kell a legmákosabbnak lenned hogy elvidd :S:S szal nekem szerintem álom marad :D de örüljünk hogy esik ez a regin staff mint az atom, más kaszt nem olyan szerencsés fegyverileg =) (essen már staff nékem)

nekem egy rucit dobott...itemshopos..lattal meg szarul kinezo dolgot na ez az:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
de ez a regines staff elég hurkán néz ki :)

penge25
mondjuk nekem kinézetre bejön a ravenbe esõ lila staff is

Doomista
jah,de sok magen ezt látok, pedig éppen hogy priesteknek való ez a staff :D én a kinézet átbasznám a reginre,ha esne egy olyan is és már meglenne a regin staff...

penge25
Ja, az arthur gusher staffért, hát annak a kinézete se semmi, kicsit kenterbe veri kinézetre a regines staffot!

Doomista
jaja, baba most azért a staffért küzd kainban ^^

penge25
?

bazdevil
Passzintod? :) Hat en ezen besza behu <#wink>

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
szerintetek a romba is lesznek majd egyszer igazi raid insták ahol 20-25 fõ tud csak gyõzelmet aratni a bossokon?

penge25
azt passzintom hogy milyen mértékben

penge25
papoknak a healjük lesz jobb tõle, heal bonuszt dobja meg!

bazdevil
Ez a 100 Cure Power mit is takar?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
Na és persze tokenbe se kerül, mert ilyet max malatiából lehet szerezni, persze ott vannak nagyon brutál potik is :)

penge25
rino hátast látatok már amúgy hát én kétszer kitotltam az eventet de mindkétszer potit kaptam, mondjuk így is fasza mert van kb 70 40 arányban kb a kétféle potiból azért 20% hp mana poti nem rossz :)

penge25
transumátorral áttolod küklopszos kinézetûre, na a cl-s felsõ azért fincsin néz ki :)

penge25
jaja fazsa aza felsõ de hát a kinézete max egy pipogya mage jelleméhez illik :)

Doomista
nagyon fasza a felsõ, csak eléggé trén néz ki rajtam :D
ant queent meg nálunk is kinyirták minimum 2x, ennyit tudok, de már én is szivesen csatlakoznénk olyan partyba, ahol megint ölik. biztos egyszer ezt is megérem.

penge25
hmmmmmmmm fincsiiiiiiiiiiiiii

35 stamina
100 Cure power

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
30 szem kell hozzá gyááá bizti jó stat van rajta!

penge25
mert mit tud az a nyakék? Mert pl a vállast meg a kesztyût azt láttam azok faszák!

Hát én meg a Dragonfangos ékszerre :D
Talán egy héten belül meglesz ^^

penge25
tuti még a héten meglesz a staffja, elég sûrûn hajígálja Regin mágus mester :) Én már Ant queen staffjára hajtok :)

penge25
az a baj ilyen gyémánt árak mellet nem tudom összeszedni a szükséges fusion stonékra való diamondot, mostmár hiába a katuszos dailit se viszik gyémántért én meg nem fogom 99/5 diás áron adni az is biztos!

penge25
hmmm én kurvára örülnék most egy olyan felsõnek pláne hogy tiszta :)

Ja de hiába annyira annyira szét tápoltak , mi akkoris keményebbek vagyunk :D

Tegnap Csillagnak ütöttünk kalinos felsõt tisztát , sajna ö a staffra számitott de egyszer azis meglesz , meg jött healezni mino bossra is csináltunk neki sok debtet ^^

Gubb Grat überkocka vagy neked is lesz vagy 15k hpd :D

penge25
páncélra valóban nem éri meg tierezni, de aki teheti és mondjuk van egy kurva jó set párosa vagy narancs színû armorja ott egy tier 4 tier 5 nem rossz azért, de azt kizárólag fusion stonékból kell csinálni és utána szépen rádobni 6 statot, és utána beletolni egy Potential IV-et Vagy V-öt (vagy épp mindkettõt) Na de ez már tényleg csak a pénzes játékosok engedhetik meg maguknak, vagy akik kurva sok goldot tudnak ingame farmolni! Azért fasza ez a game, illetve néha rossz is, mert a végtelenségig lehet fokozni a tápolás mûvészetét<#buck>

penge25
nem kerül az sokba ha magadnak csinálod kiskarival, 3 t7 stone az pontosan 23-24 óra kiskarizást vesz igénybe! Ugyanis egy kiskari aki eléri a lvl 10-et az ugye kap 10 chargot és ha megcsinálsz még vele 9 dailit, akkor 13 chargot kapsz (mindez kb 40perc)! Egy ilyen kari tud pontoean 1 darab t5 stonét csinálni! 27 darab t5-ös stone kell hogy legyen 3 t7-es stonéd vagyis 27 lvl 10-es karira van szükséged :) Én végigjátszottam ezt, sokkot is kaptam, a t8-ra meg 3* ennyi idõ és karakter kell, én azt már nem bírtam idegekkel és szabadidõvel<#ijedt>

penge25
Nos itt ez a faszántos staff 757 a magic damagéja t3-on ezzel egy mobra anno sebeztem 4.2k 4.5k között, itt a karim ennek a staffnak a t7-es +5ös +kalapált változata ez ugye 1295 magic damagét ad így! Szóval ezzel ugyanazon a mobon 6.3-6.5k között sebzek! Szóval elég durván megugrik a tierektõl a sebzésed kb 50%-kal tier 3-ról t7-re történõ váltás esetén! Ebbõl következtettem azt is ki hogy nagyjából a staffon 1 magicdamage változás kb +3.5-4 közötti sebzésemelkedést jelent!

Vamp17
Az angolok mindig panaszkodtak a nagy laggra. ott valami a szolgaltatoval van, mar olvastam errol valahol hiv forumon.

bazdevil
Lentebb valahol irta Penge, hogy +1damage a staffon +4 sebzest jelent, ha jol emlekszem.

bazdevil
Ja es Tier 7-es stonebol kell 3db egy T7-es fegyverhez ugyhogy nem olcso mulatsag.

bazdevil
Arra is vonatkozik de azt nem erdemes tierezni csak a fegyot sztem.
Armorra inkabb statokat erdemes pakolni kaszttol fuggoen.

így már ok ! kösz !
egy sima tier 7-es mana stone 200 dia, amin csak egyes és kettes statok vannak, mégis megveszik. Akkor csak azért, hogy a fegyverük többet sebezzen ? Gondolom ez armorra is vonatkozik, nem csak a sebzésre, igaz ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Gubberx
cube is back :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
tier7-tier8 között 8% a különbség.

bazdevil
Minden Tier +10%-ot jelent.
Tehat egy Tier3-as 600-at sebzo staff Tier4-en 660-at sebez Tier5-on meg 726-ot tehat ugy kell szamolni mint a kamatos kamatot mindig 1.1-el szorzod, ez igy eleg ertheto?

van vhol leírás a mana stoneokkal kapcsolatban ?
Pl: mitõl jobb a mana stone tier 3-nál a tier 4 illetve tier5 stb ?
Valaki aki teljesen tisztában van vele, leírná, hogy is van ez pontosan ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
<#pias>

bazdevil
Supporttal targyaltam 2 heten keresztul, mert anno orankent kivagott upload problemaval, ez lecsokkent heti 2-3 alkalomra, szoval allitgattam a modemet hozzaferest tuzfalat mindent es ennyit sikerult kihozni belole.
Egyebkent Angliabol jatszom a szolgaltato meg az O2 szoval kozel is vagok es a netem se rossz de megis ez van, de mar beletorodtem...
Arra gondoltam meg hogy esetleg attol lehet e hogy az asztali gepem is wireless csatlakozik a modemhez es, hogy ez miatt van ilyen esetleg ebben valakinek tapasztalata?

Vamp17
Ez Packet loss miatt lehet, ami lenyegeben azt jelenti hogy a geped es a szerver kozott valahol elveszett az adat. Ezert ujrakuldte a geped es ezert tunik ugy mintha "ugornal az idoben". Sok oka lehet, pl: a szolgaltoval van valami gebasz, de az is lehet hogy a halozati kod nem az igazi(az utobbi idoben nagyon lecsokkent a ping, ami azert lehet mert esetleg atallt a frogster UDP-re TCP/IP rol, aminek az egyik fo tulajdonsaga sajnos az adatvesztes. Ellenben sokkal gyorsabb mint a TCP/IP, ami magyarazatot adhat az utobbi par hetben drasztikusan csokkent pingre)

Gubberx
pffff ez így egy rémálom :D nekem 2 napja csinálja de már most az agyamra ment :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bazdevil
Ja a netem 20 megabites.