Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

táápnak csak full sarga statban lehet lenni:D en sose leszek taaap:) mjad ha jovoheten bejutok es nem csak dailyre duellezunk:P:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
na sokan irják hogy már jó a net, valaki letudja tesztelni? :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
hát azért így is majdnem 7k már a hp-m buff nélkül :P 1030 dex és 1100 staminám van kb most

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

neeem vagy eleg táp:P:))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
fogalmam sincs az árakról, nekem mindenem zöld statos és puri nélküli :D

penge25
nem tudtok adatot mondani, hogy nálatok mennyi goldba kerül a clear end v, auth V vagy illumine ha purin van?

penge25
hát én igazán pénteken lendülök bele a gaméba, szóval nekem a péntek este 9 a legkésõbbi idõpont, amikorra jó lenne ha stabil lenne a netem!

Gubberx
jah :D remélem ma vagy holnap már jó lesz a júpíszí :D

penge25
lehet ilyen gebasz a diginél is bármikor ám :)

penge25
ja-ja azt gondoltam, de nem azé megyek a digihez, mert az upc most szar, a mani miatt, fele annyi az ár és dupla annyi a sebesség, khm nem mindegy ám!

Gubberx
addig csak megjavul :D

penge25
a picsába jun 30-ig a upc rabszolgája vok még :(

penge25
Ejj én egyet szeretnék, hogy az új patch a diamondok 30 napos zárolását oldja fel, és rövid idõn belül a diamond árak álljanak vissza a 5-6k-s árra! Nálunk már 50k+ a diamond darabja, szerintetek lesz valaha megint 5k egy diamond?

Gubberx
UPDATE 2 - Sikerült elérni a UPC illetékesét, aki azt mondta, a routerszekrényes történet hoax, a probléma valahol a UPC hálózata és a külföldi hálózatok között van, és nincs köze a sávszél-emeléshez. A rossz hír: a hivatalos infó az, hogy még nem tudták lokalizálni problémát, vagyis még nem javítják, csak keresik, mit kell javítani.

Gubberx
azt lesheted :D én multkor befizettem idõben a csekket aztán egyszercsak azt vettem észre hogy le van korlátozva a netünk, felhívtam õket kiderült hogy idõben beért a pénz csak nem vették észre erre 2800 Ft-ot ki akart velem fizettetni a korlátozás feloldásáért :D mondtuk hogy nagyon gyorsan felejtsék el :D

Remélem azért ez a kiesés az internetes számlánkon is megfog jelenni :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Hát nálam csak UPC és semmi más
Digi nincs a közelbe Adsl meg sose lesz !

Marad az 5-10p es játék ,daily és boss farmolás :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Gubberx
A UPC-rõl

May 10th, 2009 by Hancu

Rettentõ sokan jeleztétek (meg offtopikoltátok tele az utóbbi postokat), hogy valami gáz van a UPC-nél, hétvége lévén nagyon sokat nem tudtunk nyomozni az ügyben, de azért lássunk valami helyzetjelentést a frontról.

* Két-három napja áll a bál, a Chello-elõfizetõk 7-800 ms lagra, félpercenként 4-5 seces lagspike-okra, random netszakadásokra panaszkodnak. A FS látogatóinak közel 20%-a a UPC hálózatából jön, valószínûleg az összes magyar WoW-játékos között is ilyesmi lehet az arámny, vagyis a probléma elég sok embert érint.
* A UPC support állítólag tud a problémáról, és már vadul dolgoznak a kijavításán. Vagy a lokalizálásán. Vagy valamin.
* Traceroute azt mutatja, hogy amíg a jel a UPC-ig elér, semmi gond nincs, a gebasz valahol a UPC meg a Telia (Blizzard európai szolgáltatója) között lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy csak úgy sima netezés közben nincs gond. Úgy tûnik, a probléma minden adatforgalmat érint, ami a UPC hálózatából külföldi ip-k felé megy.
* Egyelõre ennyit tudunk, holnap reggel, amikor a hétvégi álomból felébrednek a Mátrix üzelemtetõi, rákérdezünk a dologra, mindenféle titkos csatornákon keresztül. Ha valakinek van valami plusz infója, jelezze kommentben.

UPDATE - Support mondja: “Elszállt egy nagyobb routerszekrény ami a szerdán esedékes bõvités kézben tartásáért lett volna felelõs, a hétvégén nem vették komolyan, mert belsõ problémaként kezelték de mint kiderült országos probléma van, és már dolgoznak a javitáson. A mai nap folyamán kijavitják a hibát, és mindenkitõl szives elnézésüket kérik.” (thx Shaele)

A sajtóosztályon az illetékes reggel óta elérhetetlen.

Gubberx
Nah felhívtam a digi-t, közölték hogy fél év és a mi utcánkban is tudnak szolgáltatni..... ááágárágárágá árgáár FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuu

Gubberx
XD

penge25
ásd ki a kábelt a szomszéd utcából és vidd el a ti házatok elé :)

penge25
grat

Gubberx
ha ez tényleg igaz akkor ***** meg... :(

Gubberx
nem tudok mert pont az utcánkban nincs digi és nem is tudják mikor lesz, T-online-ra meg nem váltok :(

jo jatekot a hetre..jo esetbe max dailyzni tudok bemenni a heten..hupp hupp:S peedig mar lvl 40 es kezd jo moka lenni:)

penge25
nem jössz a digihez, amúgy azt mondták az upc-nél sacra nyárig fog tartani z az õrült ping, mert sávszélességet emelnek!

Gubberx
jó reggelt :) 150k-s ping ftw :S

penge25
ok csá, amúgy én késõn vettem észre egy nagyon jó addont, ami a küldözgetést, levéltörlést nagyban felgyorsítja romail az addon neve

Doomista
eléggé szar...de 20-30 perc alatt megvolt egy 10 lv kiskari...de akkor is...vissza állni, azt a sok stonet meg tier3 övet mailban küldeni,visszaküldeni a mana stoneket, chargek ide oda...már nem éreztem a kezeimet ! és igen ! máskor már diamondért fogok inkább charget venni, mert még az a 365 charge belefér :D nah én meló úgy hogy ma már nem irok ide csak este...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
nekem mázlim van tavaly hozták be a házunkba és most márciustól már be is lehetett volna kötni

penge25
mert te is sokkot kaptál a t7-es kövezéstõl, mert én ugyanígy éreztem anno, ááá még egyszer nem vágnék bele, legközelebb megvezsem diáért és csuma :)

Doomista
hát hallod, nálunk emitel volt, én emiteles voltam, rohatt jó net volt, meg minden, erre jön a tonline, és MEGVESZI ! aztán másnap jön a levél,stb, hogy a tonline megvette az emitelt,igy minden emiteles átkellet mennie tonlinebe, ok nem volt vele semmi gond mig be nem kötötték stb...aztán kezdõdtek ezek a hülye szakadások...http://www.emitel.hu/

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
kösz...de az biztos hogy mig nem lesz valami jobb lila staff pl majd ha növelik 60 lvlre vagy valami,szóval soha a büdös életbe addig nem húzok fel tier7re vagy tier8ra kiskarizással semmit !!!! elegem lett !

nekem se volt sosem gondom a upc-vel, adsl-el összehasonlítva sokkal olcsóbb is.
A diginet persze ettõl is jobb, de még kevés helyen elérhetõ
Nálunk( Eger) sem :(

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
nya kiváncsi vok a heti patchra, mert idáig úgy volt hogy 2 hetente kerültek be a durvább dolgok, hátha bekerül megint valami fini új tartalom :)

penge25
amúgy grat a t7-es kövekhez!

penge25
hidd el nem a rommal van baj az tuti :)

maximum a napit tudom megcsinálni, ott csak járkálni kell
az egyik haverom sem upc-s, õ sem tud a ROM-mal játszani rendesen

Doomista
ezt üzenem ÉN a T-EQUILÁNAK azé<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2>

penge25
mondjuk azt furcsának találom, hogy egy ekkora kaliberû cég, ennyi elõfizetõvel mikre nem képes, pl mikor szerdán kiderült a probléma, és elkezdtek betelefonálni, elkezdték hülyének nézni az embereket, hogy náluk semmi gond az ügyfeleknél van a gond, meg mi az hogy nem tudják mikor lesz orvosolva a probléma. Bazz, majd én meg azt mondom nem tom mikor lesz fizetve az utolsó csekk (szó szerint az utolsóó, tényleg be se fizetem, mit tud velem csinálni, ugyis szolgáltatót váltok)

Doomista
jaja,nekem nyáron lejár a szerzõdésem a tonlinevel, akkor azonnal átsuhintok egy másik nethez...1 éve türöm hogy naponta 10x+ szakad meg a net, nem tudok torrentezni, se tölteni, csak krv nehezen, ha van erõm állandoan ki be kapcsolni a netet...fú de várom már azt az új internetet !

penge25
ezt üzenem a UPc-nek azé<#mf1>

penge25
a héten dobbantok át a diginethez, pöttyet olcsóbb, beszéltem sok haverral azt mondták stabil és kurva gyors a diginet :) Amúgy sose volt bajom az Upc-vel, de az áraik nagyon durvák! Mérges vagyok rájuk az óriási ping miatt, de ilyen szerintem minden szolgáltatónál akad évente 1-2 alkalommal, én az áraik miatt dobbantok, 2* gyorsabb lesz a netem, fele annyiért, nekem nem mindegy <#buck>

Doomista
bazd én is megszivtam ám! semmi insta ! mert minden magyar upc-s és nem tudtam senkivel instába menni ! szóval veletek együtt szoptam mint a hurka ! és még upc-s sem vagyok ! nah erre mondj valamit !

penge25
reggelt, ááá gyerekek az upc betett nekem hétvégén, nem tápolás volt amit csináltam, hanem downgrade :( 5* haltam be instákba aminek eredményeként a 3 kalapált cuccomról pikk pakk lejöt a bónusz hp=6.7 k így <#boxer> Mindegy 3 millát összeszedtem így is :)

Doomista
nálam pár napja szarabb a net mint hetek hónapok óta ! és még nem is upc-s vagyok ! elõbb is szakadtam, pedig reggel korán van, de még igy is ! ritka !

jó reggelt, remélem a net rendbejött már

Doomista
reggelt

Ventura82
Nah, leléptem én is. Értelme nincs fent lenni. Most halt meg egy party miattam... meg a 9k-s pingem miatt.
Remélem gyorsan megcsinálják, mert különben küldhetik a csekket... elküldöm a ...-ba õket.

Doomista
kaint akarok :( feljelentem az upc-t mert nincs sehol instázás a magyaroknál :(