206
Matchbox, avagy autók gyufásdobozban:)
-
#126 Hát a dobozos,akár bontatlanok sokezret megérnek,sőt sokszor sok tízezret...doboz nélkül,kopottas állapotban jó esetben párezer,de nem nagyon van az olyanra vevő szerintem -
#125 Mennyit érhetnek jelenleg a hetvenes évjáratú darabok doboz nélkül,enyhén kopottan? Gondolom csak eszmei értéke a nagy,de mégis megközelítőleg? -
#124 az enyém az 1994-es -
#123 JAja,ezaz:) Nekem is a világosabb verzió volt meg:D A sötétebb színű asszem újabb -
#122 Nekem van egy SIKU Lamborghini Espadam. Világoskék színű. -
#121 Berakom már a Majoretteket, és a Hot Wheels-eket is. -
Krok1
krok2
krok3
krok4 -
#119 Krokodilom nekemis volt,sőt orrszarvú isa krokodilt szerettem,az orrszarvút annyira nem -
RUSSIANBOY #118 Sziasztok.Uj vagyok itt most találtam rá erre a forumra.Az indexen szoktam lenni a SIKU és Matchbox topicban és érdeklődnék hogy valakinek vannak e elado MAJORETTE,SIKU autoi?Ha igen és tudna képeket küldeni az e-mailemre megköszönném.Sziasztok. -
#117 A krokodilautó nekem is meg van, de már nem tudom hol van. Van egy Hot Wheels-es cápaautóm, és ez a kettő mindig együtt volt. :) -
#116 Na olyan krokodilom volt nekem is...de utáltam:D
Na meg kamionok közül szinte mindegyik. -
#115 ilyen van nekem is de nem emlékeztem a festésére :-) -
mondjuk erre biztos ti se szisszentek fel, h hűűű, ilyenem is volt... -
ez is klasszikus darab, már már kötelező darab volt...:)
mondjuk a festésére már nem emléxek, meg ált. egy idő után eléggé megkoptak;)
-
#112 "jééé, ilyen nekem is volt!" - ismerős?! -
#111 -
#110 -
#109 Csináltam én is 3 képet ennyim marad csak :( :
első
második
harmadik -
#108 Igen,de elkövettem egy nagy hibát. A gyűjtő dobozban voltak,ahol folyamatos erős napfény,és meleg érte őket,emiatt soknak elolvadt a műanyag része. (pl.ablaka) Az XR3-as sem úszta meg. Ha jobban megnézed,látni,hogy a szélvédő deformálódott. -
#107 uhh cabrio XR3 nagyon ott van :) -
#106 Nagyon komolyak,csupa ritkaság -
#105 Oké,itt egy pár kép:
A gyűjtőben
A legöregebbek (1973-76)
1977
1978
1979
A kamionok
Pár terepjáró
Pár cabrio
1.tucat
2.tucat
3.tucat
És végül egy igazi kuriózum 1969-ből (bár ez HW):
1969 Plymouth Barracuda -
#104 Jah igen.. ide töltsd fel: katt -
#103 A képfeltöltő-re töltöttem,és azt írja ki,hogy erről az oldalról tilos képeket linkelni az sg-re... -
#102 Nem engedi belinkelni?ilyet se hallottam még -
#101 Találtam 70 darabot,de még valahol van pár darab,majd előkotrom azokat is. Ezek csak a matchbox-ok,legalább ennyi hot wheels is van. Basszus,lefotóztam,feltöltöttem 13 képet,és nem engedi belinkelni az oldalról...na akkor majd később megpróbálom máshova feltölteni,mert most mennem kell,és egy csomót szarakodtam vele...:((
1973-as a legöregebb Matchbox-om,és 1969-es a legöregebb Hot Wheels-em. :)
-
#100 Húúú de sok játékom volt csak az idő folyamán elvesztek :(
#91 Jól néz ki simán mehet Bannernak -
#99 Itt a másik is! :) (Csak, hogy ez is szemelőt legyen!)
-
Miky90 #98 Engem is elkapott a nosztalgia ahogy nézegetem a képeket.Az enyémek már bent vannak egy dobozba de ha lesz egy kis időm előveszem őket és rakok pár képet.Sajna nekem nincsenek ilyen nagyon régiek.van volvó,saab,porshe (928 talán),amcsi tűzoltó,busz,mercedes traktor,jeep(amit úgy találtam :D),markóló,exkavátor,sárga üveges vontató(már volt róla lejebb kép) meg most nem jut eszembe hogy van-e még valam. -
#97 Lesz itt banner...:) -
unatkozok... látszik :) -
egy "klasszikus" darab... az egyik nagy kedvencem volt, bár a repcsi nagyon hamar "eltűnt"...aztán a kocsi se kerülhette el sorsát :) -
#94 Én is 4e-ért vettem... Ferenciek terén... :D -
#93 Neeem,hanem 4-ért vettem 1 éve,most kb 5-öt ér. -
#92 Nekem tetszik! -
#91 Sztetek jó lesz banner-nak ?? -
#90 Hehe,szigorú szabályok voltak lefektetve:DD Ha tudsz akkor majd rakj képeket:) -
#89 Felébresztettétek bennem a régi emlékeket. A faterom vette nekem kisiskolás koromban folyamatosan,és emlékszem egy dobozban tárolta őket. Csak akkor vette elő nekem ezt a dobozt,ha 5-öst hoztam a suliból. De akkor is csak 1-2 órát játszhattam velük,és akkor is ott volt,és figyelt engem. Ha összeütköztettem őket,elrakta. Ez volt a motivációm a tanulásra,és a megbecsülésem,hegy vigyázni kell a dolgaimra. Persze azért utána "idősebben" már többet játszhattam velük,és azért kopott az a festék...kár. :)))
Ha a faterom még szigorúbb,most gyári állapotúak lennének. De azért így is van pár tucat belőlük,majd előkotrom valahonnan őket.
Aztán sok-sok év múlva újra jött a láz az amerikai autók iránt érzett rajongásomból kifolyólag,de ekkor már saját pénzemen,és hot wheels típusú kisautók vásárlásával. Ebből is van több tucat,de kizárólag öreg amerikai márkák. :) -
#88 -
#87 sajnos én is ilyen iq harcos voltam, így nem tudok feltenni képeket saját autókról...
elmentem a sarokba sírni...