Matchbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Nagyon komolyak,csupa ritkaság<#wow2><#eljen>

LordVenom
Oké,itt egy pár kép:
A gyûjtõben
A legöregebbek (1973-76)
1977
1978
1979
A kamionok
Pár terepjáró
Pár cabrio
1.tucat
2.tucat
3.tucat

És végül egy igazi kuriózum 1969-bõl (bár ez HW):
1969 Plymouth Barracuda

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

greg benz
Jah igen.. ide töltsd fel: katt

LordVenom
A képfeltöltõ-re töltöttem,és azt írja ki,hogy errõl az oldalról tilos képeket linkelni az sg-re...<#confused>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

greg benz
Nem engedi belinkelni?ilyet se hallottam még<#wow2>

LordVenom
Találtam 70 darabot,de még valahol van pár darab,majd elõkotrom azokat is. Ezek csak a matchbox-ok,legalább ennyi hot wheels is van. Basszus,lefotóztam,feltöltöttem 13 képet,és nem engedi belinkelni az oldalról...na akkor majd késõbb megpróbálom máshova feltölteni,mert most mennem kell,és egy csomót szarakodtam vele...:((
1973-as a legöregebb Matchbox-om,és 1969-es a legöregebb Hot Wheels-em. :)

banplz
Húúú de sok játékom volt csak az idõ folyamán elvesztek :(
#91 Jól néz ki simán mehet Bannernak

redbull0304
Itt a másik is! :) (Csak, hogy ez is szemelõt legyen!)

Engem is elkapott a nosztalgia ahogy nézegetem a képeket.Az enyémek már bent vannak egy dobozba de ha lesz egy kis idõm elõveszem õket és rakok pár képet.Sajna nekem nincsenek ilyen nagyon régiek.van volvó,saab,porshe (928 talán),amcsi tûzoltó,busz,mercedes traktor,jeep(amit úgy találtam :D),markóló,exkavátor,sárga üveges vontató(már volt róla lejebb kép) meg most nem jut eszembe hogy van-e még valam.

LordVenom
Lesz itt banner...:)

Lunatic83

unatkozok... látszik :)

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83

egy "klasszikus" darab... az egyik nagy kedvencem volt, bár a repcsi nagyon hamar "eltûnt"...aztán a kocsi se kerülhette el sorsát :)

redbull0304
Én is 4e-ért vettem... Ferenciek terén... :D

Willi Betz
Neeem,hanem 4-ért vettem 1 éve,most kb 5-öt ér.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

redbull0304
Nekem tetszik! <#hehe><#eljen>

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

greg benz
Hehe,szigorú szabályok voltak lefektetve:DD Ha tudsz akkor majd rakj képeket:)

LordVenom
Felébresztettétek bennem a régi emlékeket. A faterom vette nekem kisiskolás koromban folyamatosan,és emlékszem egy dobozban tárolta õket. Csak akkor vette elõ nekem ezt a dobozt,ha 5-öst hoztam a suliból. De akkor is csak 1-2 órát játszhattam velük,és akkor is ott volt,és figyelt engem. Ha összeütköztettem õket,elrakta. Ez volt a motivációm a tanulásra,és a megbecsülésem,hegy vigyázni kell a dolgaimra. Persze azért utána "idõsebben" már többet játszhattam velük,és azért kopott az a festék...kár. :)))
Ha a faterom még szigorúbb,most gyári állapotúak lennének. De azért így is van pár tucat belõlük,majd elõkotrom valahonnan õket.
Aztán sok-sok év múlva újra jött a láz az amerikai autók iránt érzett rajongásomból kifolyólag,de ekkor már saját pénzemen,és hot wheels típusú kisautók vásárlásával. Ebbõl is van több tucat,de kizárólag öreg amerikai márkák. :)

Lunatic83

greg benz
Bááz,ez nagyon komoly<#eljen><#wow1>

Gabi: Honnan tudod,hogy pont annyit ér?felbecsültetted?<#vigyor4>

Willi Betz
Ilyen volt nekem is 2db:D
Egyik bordó volt,másik ugyan ilyen kék.

redbull0304
Nekem is van! :)

Willi Betz
5ezret tisztán.

greg benz
A nissan nagyon jó állapotú,nem semmi:) Olyan tanker kocsink is volt,csak zöld, BP-s<#vigyor4>

greg benz
ez egy párezret tuti megér,dobozos tökéletes állapotú<#wow2><#eljen>

lippet
Van még több is csak az nagymuteréknál maradt! Majd ha ott leszek nyáron lekapom azokat is!
Ezzekkel még báttyám is tolta, aki már 25 éves lesz!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Willi Betz
Jut eszembe nekem van egy ilyenem is. Nagy Matchbox

greg benz
Betmobájl rulez,az nekem is megvolt 8)

lippet
De jó kis topik:D
Nekem is vannak ám:P
MAjd teszek róluk képet!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Pipör
húú sztem nekem is van pincében pár
+fav

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

skate00
olyan BETMEN kocsim nekemis volt :D

skate00
Nagyon jó topic NEKEM nagyon sok volt olyan 100 körül imádtam ezeket nemtom megvannak e még

volt pár ami elveszett a homokozóba is

egyszer az oviba egyik gyereknek olyan volt mintha LOWRIDER lett volna hogy lenyomtad elgurítottad és igy pelpattant az eleje

REALista
ezeket találtam meg:

Van több kisautóm is de csak ezekre van ráírva hogy Matchbox.:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Willi Betz
Ilyen kamesz volt nekem is. Imádtam ezekkel játszani.

REALista
Ezek közül kettõ nekem is meg van majd nyomok fel képet.:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

greg benz
Ezt is ismerem,csak sajna nekem nem volt ilyenem..de nagyon fasza:)

greg benz
Komoly,olyan lambo-m is volt valaha,ugyanilyen színben<#eljen><#vigyor4>

Lunatic83
az egyik kedvenc...

Lunatic83
sajnos nekem már nincsenek meg a "drágaszágaim"... pedig mint mindenkinek, tonnaszámra voltak... ;)

Norbi1990
Nekem tele van egy dobozzal :)
redbull0304
Audi Avus <#papakacsint>

gordon 24
Nagyon zsir!!
Nekem van két motorcitym is:D mekkorákat játszottam vele....

Nagyon király! Az a baj hogy a mai kisrácok már a gép elött ülnek pedig ez tök zsir dolog volt!

Downhill!!

Web mester
Enyit találtam most, de volt több is csak elkeveredtek...

78-as a legrégebbi

greg benz
Köszi:) Csinálj képeket ha tudsz<#vigyor4>

cenobite
Húú, nekem is van egy két elég régi (1978, stb... ) darab. jó topic. +fav!

gamertag: kenobita

greg benz
Felhozhatnád õket és kattinthatnál pár képet a kedvünkért,hadd csorgassuk a nyálunkat<#gonosz1>

Botond
2. nincs meg, de a többi megvan. :) Asszem 100 db-os a gyûjteményem. :) Gyerekkorom nagy kedvencei, most a pincében vannak valahol. :)
zvaragabor
4ezerért már adnám. :)

Chaos Anno Domini

Apus
Jó neked, hogy legalább megvan :) Szívem szerint vennék egy párat, de nagyon drágák. Inkább makettet ennyiért, ezek meg megmaradnak az emlékezetemben :)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.