Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mare.Of.Easttown 10/8

Lupin 10/6

Loki 10/10 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ximix
Loki (TV Series 2021– ) - IMDb
Eddig érdekes. Az idő urairól rögtön eszembe jutott Piel.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.12. 21:06:33
Hírek szerint a Netflix, a szokásos 28 napos nézettségi adatokat NEM megvárva, berendelte a Sweet Tooth S2-t.

Tikal
nem sírok miatta, egy gyenge The Boys koppintás volt számomra rohadt béna kosztümökkel, cgi-vel

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hiányozni fog a CIA-ügynök, Aki Minden Részben Elsírta Magát.

Keményen kellett küzdeni, hogy ilyen ötletből (Piknik a senkiföldjén, Stalker, Találkozás a Rámával) ilyen nem is mondom, hogy mit hozzanak össze.
BenedekFeco
Túl sokat nem vesztünk vele 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

A netflix kinyírta a A Jupiter hagyatéka-t nem lesz 2. évad<#mf1>

Na fasza lelőtték a Debris-t is<#violent>

Anyjukba elmennek <#boxer><#boxer>

"Fox has cancelled Prodigal Son after two seasons" <#rinya>

mégvadabbdisznó
Zero 2021

Eddig bejövős... mind a 8 részt ledaráltam. De sajna mire rendesen beindul már vége is. Várom a többi részt.

De szép bauxit, honnan van?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Tenyleg,koszi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Imdb szerint május 18án lesz a 6. része. A többinél nem szerepel dátum

bakkerman
Sziasztok,valaki nezi még rejtam kivul a Superman es Loist? Marcius 23.-an kerult fel az 5. resz HBO GO-ra,azota semmi,neten se talalok semmilyen infot,hogy most mi a helyzet a sorival,be lett rendelve a 2. evad is. Az 5. resznek nem ugy lett vege mintha szezonzaro lenne...meg 5 reszes evad az kicsit meredek lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kaszálták a MacGyvert.. a most futó az utolsó évad azaz még van 7 része és vége 😞
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.08. 15:03:07

White Wall-ról tudni valamit hogy lesz-e második évad? Mert jó volt ez a 8 rész csak sok más sorozathoz hasonlóan itt se derült ki mit is nézett az ember ...

Debris (NBC - Universal)
Pilot alapján, nagy elvárások nélkűl, eléggé szórakoztató sci-fi sorozat a Fringe alkotóitól.
Jelen sorozat alapját egy hatalmas idegen űrhajó Földre hulló darabkái és az azok után nyomozó csapat kutatómunkáját követi nyomon. Az apró darabkák szeretik a környezetükben az lapavető természeti törvényeket felülírni, másrészt elég fura hatással vannak az emberek elméjére is, így igen veszélyesek. És persze pont ezért sokan bármit megtennének, hogy megszerezzék ezeket.

30 Ezustot nezzetek meg...HBO Go-s sorozat...spanyol vegig erdekfeszito misztikus kisse vallasi temaju sorozat mindenkinek ajanlom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AnuluWork
Amiket most néztem meg.
A 22-es csapdája nem volt rossz, mint háborús sorozat. Csak ajánlani tudom. (7/10)
Hernán egy Cortezről szóló sorozat. Spanyol. Szerintem remek, bár nagy akciózásra senki se számítson. (7/10)
Romulus pedig ahogy a neve is mutatja, nem Csernobilról szól. Akinek bejött a Barbárok, ezt is tudom ajánlani. (6/10)

Ami viszont nagyon bejött, és ebből lesz második évad is (jól is nézne ki, ha nem lenne!), az az El Cid. Az utóbbi idők - szerintem - legjobb Amazonos történelmi sorozata, remek szereplőkkel (kivétel aki Jimenát játssza, na ő a filmhez képest - ott anno Sophia Loren játszotta - a sorozatban nagyon erőtlen benyomást kelt, pedig elég jó karaktert alkottak neki is). (9/10)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Én a 12. évad 6. részénél tartok.
Murdoch nyomozó rejtélyei

Anyukám mondta, hogy nézi a tv-ben és tetszik neki. Elkezdtem én is. Egyelőre más se csinálok a gépen csak ezt nézem. Már a 9. évad végén járok 😊
1-2 rész egész szűrreális. Agytröszt felnőtt emberek azt a kisgyereket ott babusgatják a boncteremben a kibelezett hullák között <#idiota>

Online-n nem lehet megnézni a koronavírusos vírusvadászokat?
Long_Gun
Walker pilot
kritikán alul unalmas
amcsi nyáltenger/10

Caliph
az új walkert el se merem kezdeni... 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Harry Potter sorozat készülhet az HBO Maxre

Az új Walker nyitánya rekordot döntött..
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.25. 19:16:00

Na elkezdődött az új Walker is kíváncsi leszek. Anno a Magnummal is úgy voltam minek így full új szereplőkkel, aztán megszoktam
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.23. 20:27:50

Servant S02 el is kezdődött...aki látta az első részt el tudná mondani hogy ez egy full másik történet vagy kötődik az első évadhoz?

Eléggé elcseszte a nézettséget és a felirat készítő kedvet is, hogy az S1 két részben jött ki. Nyolcadik résztől zuhant a nézettsége, az S2-t meg már harmad annyian nézték, mint az S1 első pár részét. Szerintem S1-et én is angol felirattal láttam csak. És bármi is a vége az S2-nek, tuti nem lesz S3.

Annyire nem rosz, de pl. a koreai Sweet Home sokkal szórakoztatóbb. Ha már ázsiai netflixes sorozatok. Kezd kinos lenni, hogy a koreaiak, de lassan a kínaiaik is JOBB élőszereplős Manga/LN adaptációkat csinálnak, mint a japánok.

Más. Tegnap este csodálkoztam rá a Netflixen túrkálva, hogy rövidesen (február?) jön Mortal Engines sorozat. Gondolom az elszúrt mozi miatt kútba esett trillógiát így akarják visszahozni, ahogy a BBC-HBO a Sötét anyag trillógiát menti a hasonló mozis bukta után. Érdekes módon a trailer a YouTubeon nem jött szembe, ennyire nem akarják, hogy nézze valaki? 😄

Instinct-ről tud valaki valamit?

Anno letöltögettem, de nem kezdtem el nézni. Akkor csak 8. részig volt felirat.Most láttam fenntvan a teljes 1 évad felirata. Mondom letöltöm akkor a maradék pár rész felirata miatt.. De akkor látom hogy a 13 részes sorozatnál a teljes sorozat felirata csak 10 részes. Ez hogy van most?

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.12. 20:34:38

extra sensory
Azért Manuel atya is szolgáltat egy szerény Szájer-Gődény kombót. 😄D
(szerencsére csak küllemre) 😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BenedekFeco
+1
Kösz az ajánlót. A "kipattintott" polgármester kimondottan idegesít. Inkább egy egy vígjátékban tudnám elképzelni ezt a karaktert. A főszereplő állatorvos kiscsajnak viszont isteni teste van <#buck>
Eddig simán egy erős 7-es. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

vérpocok
30 ezüst

Már az első rész nyitójelenete odabasz... néhol kegyetlen és gyomorforgató, néhol rejtélyes, misztikus. Eddig csillagos 9-es.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

UUUU
Alice in Borderland , nem volt olyan rossz, mint amire szamitottam.

Servant

Tetszett,érdekes volt. Valaki leírná mit is néztem?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.01. 21:12:47

Metalmilitiakid
Letölteni vagy megtalálni én is megtudnám. Engem az idegesít, hogy feltehetőleg szándékos design-ként nem nézheted meg azt amiért már amúgy is fizettél amíg nem fizetsz egy másik cégnek is. Mert sejtem ha az ingyen VPN-eket kiszúrja a rendszer akkor a fizetőst is kitudná, de sejtem van vmi megegyezés köztük, hogy kapnak egy kicsit a bevételből aztán hagyják a dolgot.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Anyukámék ha jól emlékszek, akkor "Sorozatbarát" oldalon nézik az "Agymenők" sorozatot. <#awink> Viszont az oldalra csak meghívásos alapon lehet bejutni és persze utána is pár reklámot ki kell nyomni mire az adott epizód elindíthatóvá válik (legalább az epizódok közben nincsen reklám). <#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.12.30. 19:41:36
Berendelték a 2. évadot.
A légikísérő az ennyi volt? Vagy terveznek neki 2. évadot?

#12090: Király<#eljen>
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.30. 16:03:20

Panzeradler
Ha esetleg találsz jó megoldást kérlek oszd meg, mert ez nekem is probléma.
Metalmilitiakid
Igen azt tudom, de pl próbáltam bármelyik Stargate-et, Mentalist, Lie to me, meg még párat és azok az amazon oldalán mind fent vannak és mutatja hogy elérhető, de amint belépek már nem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Passzolok, általában az ingyenes vpn-eket tiltják, a fizetősek pedig megoldják. De a saját készítésűeknek elérhetőnek kéne lenni bárhol, pl Boys vagy Expanse.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2020.12.18. 15:09:21

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
Semmi köze a két sorozatnak egymáshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Metalmilitiakid
Lehet hülye kérdést teszek fel, de gondoltam már megkérdem valahol. Van Prime Video sub-om, de kb az összes jó sorozat az "Sajnos nem elérhető az országodban.". Van vmi megoldás fizetős VPN-en kívül, hogy ha szeretnék legit sorozatot nézni a saját előfizumon vagy muszáj letorrentezni? Sajnos próbáltam vagy 2 ingyenes VPN-t de azokat mind észlelte a Prime Video.

Az El Chaponak szerintem semmi köze a Narcoshoz.
repvez
Megnéztem a narcos sorozatot, majd utána a narcos mexicot. miután befejeztem láttam, hogy van az El chapo-rol is ez sorozat.
Gondoltam tök jó akkor folytatom és megtudom , hogy hogyan kezdte vagy hogy folytatta a dolgokat milyen összefonodások voltak .
DE az első kettőhoz képest nagyot kellet csalódnom,
Nem tudom, hogy az El chapo az ugyan ehhez a sorozathoz tartozik e vagy egyáltalán .
De ami a legbosszantóbb, hogy teljesen más szereplögárda van igy a már 6 évadon keresztül megismert szereplökre rá sem is merni, nem tudni ,hogy ki kivel van .
Az első részben szerepelt a mexikoi kartel fönök elfogása is, de teljesen máshogy mint ahogy a mexiko sorozatban megtudtuk.

Az első két résznek az egyetlen hibáját azt tudom, felróni, hogy hiába állitottam be angol nyelvre , csak a narrátor és az amcsi szereplök beszéltek ugy. ami egyrészt autentikus, másrészt meg igy nem lehetett kihagyni a feliratot, mert a részek felébe spanyolul beszéltek és nem értettem volna.
És persze a felirat meg a szüveg meg nem passzolt amikor angolul beszéltek.

Viszont az el chapo sorozatban be lehetett állitani az angol nyelvet és itt mindenki angolul beszél, de a szinkron nem valami jó, és az egész sorozat szinvonala is nagyon gyengére sikeredet , mind a szinészek mind a kivitelezés terén.
Igy egy kicsit elment a kedvem töle.
Pedig a 2 narcos nagyon tetszett és egy csomo olyan dologra rávilágitott ,hogy mi volt a háttérben amikor mi csak a hireket néztük itthon .
És az eredeti hirvideo bevágások meg még pluszba fokozták a dolgot .

Szivesen megnéztem volna az egész helyzetet ugyan azzal a szereplökkel és ugyan olyan stilusban, meg lehetett volna folytatni a miami résszel, vagy new yorkkal
Glitch c ausztrál sorozat szenzacios. Főleg az első évadja. Rejtelyekkel teli és végig lekoti az embert. (Netflixes)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.