Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mare.Of.Easttown 10/8
Lupin 10/6
Loki 10/10 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Eddig érdekes. Az idő urairól rögtön eszembe jutott Piel.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.12. 21:06:33
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Keményen kellett küzdeni, hogy ilyen ötletből (Piknik a senkiföldjén, Stalker, Találkozás a Rámával) ilyen nem is mondom, hogy mit hozzanak össze.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Fox has cancelled Prodigal Son after two seasons" <#rinya>#rinya>
Eddig bejövős... mind a 8 részt ledaráltam. De sajna mire rendesen beindul már vége is. Várom a többi részt.
De szép bauxit, honnan van?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.08. 15:03:07
Pilot alapján, nagy elvárások nélkűl, eléggé szórakoztató sci-fi sorozat a Fringe alkotóitól.
Jelen sorozat alapját egy hatalmas idegen űrhajó Földre hulló darabkái és az azok után nyomozó csapat kutatómunkáját követi nyomon. Az apró darabkák szeretik a környezetükben az lapavető természeti törvényeket felülírni, másrészt elég fura hatással vannak az emberek elméjére is, így igen veszélyesek. És persze pont ezért sokan bármit megtennének, hogy megszerezzék ezeket.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A 22-es csapdája nem volt rossz, mint háborús sorozat. Csak ajánlani tudom. (7/10)
Hernán egy Cortezről szóló sorozat. Spanyol. Szerintem remek, bár nagy akciózásra senki se számítson. (7/10)
Romulus pedig ahogy a neve is mutatja, nem Csernobilról szól. Akinek bejött a Barbárok, ezt is tudom ajánlani. (6/10)
Ami viszont nagyon bejött, és ebből lesz második évad is (jól is nézne ki, ha nem lenne!), az az El Cid. Az utóbbi idők - szerintem - legjobb Amazonos történelmi sorozata, remek szereplőkkel (kivétel aki Jimenát játssza, na ő a filmhez képest - ott anno Sophia Loren játszotta - a sorozatban nagyon erőtlen benyomást kelt, pedig elég jó karaktert alkottak neki is). (9/10)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Anyukám mondta, hogy nézi a tv-ben és tetszik neki. Elkezdtem én is. Egyelőre más se csinálok a gépen csak ezt nézem. Már a 9. évad végén járok 😊
1-2 rész egész szűrreális. Agytröszt felnőtt emberek azt a kisgyereket ott babusgatják a boncteremben a kibelezett hullák között <#idiota>#idiota>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az új Walker nyitánya rekordot döntött..
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.25. 19:16:00
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.23. 20:27:50
Más. Tegnap este csodálkoztam rá a Netflixen túrkálva, hogy rövidesen (február?) jön Mortal Engines sorozat. Gondolom az elszúrt mozi miatt kútba esett trillógiát így akarják visszahozni, ahogy a BBC-HBO a Sötét anyag trillógiát menti a hasonló mozis bukta után. Érdekes módon a trailer a YouTubeon nem jött szembe, ennyire nem akarják, hogy nézze valaki? 😄
Anno letöltögettem, de nem kezdtem el nézni. Akkor csak 8. részig volt felirat.Most láttam fenntvan a teljes 1 évad felirata. Mondom letöltöm akkor a maradék pár rész felirata miatt.. De akkor látom hogy a 13 részes sorozatnál a teljes sorozat felirata csak 10 részes. Ez hogy van most?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.12. 20:34:38
(szerencsére csak küllemre) 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Kösz az ajánlót. A "kipattintott" polgármester kimondottan idegesít. Inkább egy egy vígjátékban tudnám elképzelni ezt a karaktert. A főszereplő állatorvos kiscsajnak viszont isteni teste van <#buck>#buck>
Eddig simán egy erős 7-es. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Már az első rész nyitójelenete odabasz... néhol kegyetlen és gyomorforgató, néhol rejtélyes, misztikus. Eddig csillagos 9-es.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Tetszett,érdekes volt. Valaki leírná mit is néztem?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.01. 21:12:47
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.12.30. 19:41:36
#12090: Király<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.30. 16:03:20
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2020.12.18. 15:09:21
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondoltam tök jó akkor folytatom és megtudom , hogy hogyan kezdte vagy hogy folytatta a dolgokat milyen összefonodások voltak .
DE az első kettőhoz képest nagyot kellet csalódnom,
Nem tudom, hogy az El chapo az ugyan ehhez a sorozathoz tartozik e vagy egyáltalán .
De ami a legbosszantóbb, hogy teljesen más szereplögárda van igy a már 6 évadon keresztül megismert szereplökre rá sem is merni, nem tudni ,hogy ki kivel van .
Az első részben szerepelt a mexikoi kartel fönök elfogása is, de teljesen máshogy mint ahogy a mexiko sorozatban megtudtuk.
Az első két résznek az egyetlen hibáját azt tudom, felróni, hogy hiába állitottam be angol nyelvre , csak a narrátor és az amcsi szereplök beszéltek ugy. ami egyrészt autentikus, másrészt meg igy nem lehetett kihagyni a feliratot, mert a részek felébe spanyolul beszéltek és nem értettem volna.
És persze a felirat meg a szüveg meg nem passzolt amikor angolul beszéltek.
Viszont az el chapo sorozatban be lehetett állitani az angol nyelvet és itt mindenki angolul beszél, de a szinkron nem valami jó, és az egész sorozat szinvonala is nagyon gyengére sikeredet , mind a szinészek mind a kivitelezés terén.
Igy egy kicsit elment a kedvem töle.
Pedig a 2 narcos nagyon tetszett és egy csomo olyan dologra rávilágitott ,hogy mi volt a háttérben amikor mi csak a hireket néztük itthon .
És az eredeti hirvideo bevágások meg még pluszba fokozták a dolgot .
Szivesen megnéztem volna az egész helyzetet ugyan azzal a szereplökkel és ugyan olyan stilusban, meg lehetett volna folytatni a miami résszel, vagy new yorkkal
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.