Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végig úgy éreztem hogy akartak egy Mass Effect-féle EDI-t, de kurvára nem volt meg a hozzáértés senkinél, hogy össze is jöjjön
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdemes.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Régebben elkezdtem nézni a Búr alatt című sorozatot. A második évadnál kaszáltam annyira nem kötött már le és bosszantott a sok idétlen szereplő. Viszont érdekelne a főszál története, hogy mi ez a búra és mi miért van és hova fognak kilyukadni. Van valami rövid spoileres összefoglaló valahol?
A másik kérdésem az lenne, hogy a Dark Matter sorozat első évada most ért véget. Érdemes megnézni, mit tudnátok róla mondani?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A rendőr faszi a gyilkos teóriám meg is dőlt. Most kb ugyanúgy a fa**tudja ki a gyilkos kategóriába zuhantam vissza 😞
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Damnit, kezdenek mindent bedobni, hogy egy elég kemény évadzárót majd össze tudjanak dobni 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt látom már 3 évad lement az első szinkronos is feliratot a kutya se csinál hozzá 😞
Le fogják vetíteni nálunk többi évadot is? Mert ha nem akkor el sem kezdem ezt a sorozatot.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én 3 vagy 4 rész után abbahagytam, szánalmas tinidráma...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Annyi jót írtatok róla... most már értem miért 😊
Azzal én is egyet értek, hogy sok volt. Minden sztereotípia v diszkrimináció v akármi nélkül szerintem azokban a jelenetekben Lana Wachowski élte ki magát....
nem tartottam érdekesnek se, izgalmasnak se... helyszínek tényleg szépek voltak, látszott hogy erre költöttek...egyébként olyan semmilyen, talán az 5. részig bírtam..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oké. Waddafakwasdat....
Egyértelműen egy jó sorozat és nagyon remélem, hogy kap 2. évadot. Van hova tovább vinni a storyt. Sőt, olyan kurva lassan történt minden, hogy bőven van még benne anyag. Vitathatatlanul nem az év sorozata és satöbbi, viszont a potenciál ott van benne. Ami nekem se jött be az a lassúság volt. Kb csak az évad végére ért össze a csapat, addig mindenki ment a maga dolgára és néha ide-oda csapongtak. De ebből a helyzetből a 2. évad csak jobb lehet.
Hannibalból sincs már csak 720p, wtf
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.08.02. 16:44:14