Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Abszolút értelek, én is pont a 3.-nál dobtam majdnem. Sőt, végül is dobtam, társaságban, a haveromnál volt szerencsém a többihez (szokott tartani ilyen sorozatnézős szeánszokat, közben sörözünk, sheesát szívunk, no meg egy kevés gyep, és sok rágcsálnivaló), a második fél szezonra valahogy összerázódik. Sokat nem kell tőle várni persze. Elsősorban a csapat egymás közti interakciók ami engem szórakoztatott. A Mass Effect párhuzam nálam is bejött, bár nem az android végett (azzal azonban egyetértek, hogy EDI nyomába se érhet, EDI igazi badass a másikhoz képest). Nálam ezek a vállalatok kavarásai ugrasztották be a párhuzamot. A cégek neveinek hangzása, tisztára mint ha a ME univerzumából szalajtották volna őket. Sőt annyira, hogy ha kimondom, pl "Ferrous Corp", vagy "Mikkei Combine", nem is Dark Matter ugrik be először, hanem a Mass Effectre asszociálok 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Luciferről nem emlékszem, hogy valaha is megemlítették volna.
Mondjuk azt sem értem, hogy ha megölnek egy arkangyalt, az miért akkora veszteség. Hisz ugyanúgy csak egy testet birtokol, mint az angyalok. Kereshet magának másikat.
én 3-ig bírtam. buta. nagyon kanadai (ez engem zavar, mikor érezni rajta), és az android nőt bármelyik másodpercben meg tudtam volna "folytani"
végig úgy éreztem hogy akartak egy Mass Effect-féle EDI-t, de kurvára nem volt meg a hozzáértés senkinél, hogy össze is jöjjön
cylonflatus
A Dominiont nézi valaki? Van valami, amire nagyon kíváncsi vagyok. Nevezetesen, hogy hol van Lucifer? Nehéz elhinni, hogy miközben Isten eltűnt, és az angyalok megkergültek, addig Lucifer malmozik? A követői is? Mi van a démonokkal, és a sötétség egyéb képviselőivel? Már az első évadban is ezen töprengtem, de hogy a másodikban se még csak meg sem említik... fura, és kihagyott ziccernek tartom.

cylonflatus
Ha szereted a sci-fit szerintem érdemes egy próbát tenni a DM-el. Egy egyszerű, könnyed kis limonádé, de szórakoztató, főleg ha adsz neki egy kis időt és nem dobod az első 1-2 epizód után, később meghálálja.

stargatelost
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdemes.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sziasztok.
Régebben elkezdtem nézni a Búr alatt című sorozatot. A második évadnál kaszáltam annyira nem kötött már le és bosszantott a sok idétlen szereplő. Viszont érdekelne a főszál története, hogy mi ez a búra és mi miért van és hova fognak kilyukadni. Van valami rövid spoileres összefoglaló valahol?
A másik kérdésem az lenne, hogy a Dark Matter sorozat első évada most ért véget. Érdemes megnézni, mit tudnátok róla mondani?

Palinko
megnéztem a The Brink pilotját, egész ígéretes. kár hogy úgy látom nem nagyon ismert, pl magyar felirat is csak az első részhez van, szerencsére megy angolul is.
grebber
Basszus ha nem lesz felkötöm magam!

Next PC upgrade: 2022

még nem tudni
grebber
A The Whispers-nek lesz 2. évada?

ReszegKoldus
Nem volt olyan rossz ez a Narcos. Várom az utolsó részt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

grebber
Fasza szerintem.Csak kar hogy az új évadhoz nem készül felirat 😞

cobol
Ballers. Nagyon jó sorozat,kár hogy rövid.

De ajánlom mindenkinek,frankó! 😊

az megvan hogy a Forever-ös hapsi egy Forever című filmben is szerepet kapott? lol
LasDen
de. Az egyik felszabadított prekog még mindig látja a jövőté s segít neki egy nyomozó. Best story ever....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
Nem a film folytatása? Vagyis, hogy utána játszódik x évvel?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

passatgt
jól

Ott jól értem, hogy csináltak egy sorozatot, ami feldolgozza a film/könyv sztoriját újra?
passatgt
Minority Report hú de rossz😄 Nem bírtam végig az első részt...

grebber
Jó volt ez a 7. rész.
A rendőr faszi a gyilkos teóriám meg is dőlt. Most kb ugyanúgy a fa**tudja ki a gyilkos kategóriába zuhantam vissza 😞

Tikal
legjobb sorozat. a főcímek rohadt jók mindig 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
Mr. Robot e08
Damnit, kezdenek mindent bedobni, hogy egy elég kemény évadzárót majd össze tudjanak dobni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Az indíték - sorozattal mi van?

Azt látom már 3 évad lement az első szinkronos is feliratot a kutya se csinál hozzá 😞
Le fogják vetíteni nálunk többi évadot is? Mert ha nem akkor el sem kezdem ezt a sorozatot.

grebber

lol devious maids-ben szó szerint robbant az f-bomb
LasDen
Matt Ryan visszatér John Constantineként az Arrow új szezonjában.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
TeeVee app (trakt.tv-ről szedi az infot, illetve az ottani regisztrációddal tudsz belépni, szerintem a legjobb app sorozatkövetésre)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ja, ma regisztráltam trakt.tv re (régebben szerintem használtam whatnext et), pont ezért mert már nem tudom követni miket nézek/néztem.

használj whatnextet vagy hasonlót
Jim Morrison
Senki se szól hogy már megy a strain s02?? 😞már 5 rész lement.

stargatelost
Én is a negyedik résznél kaszáltam, foshalmaz. Unanalmas tini-tangli, a gyilkolászás se érdekes, a screames kibeszélés meg nagyon kevés, azért nem éri meg. A gyilkosra azért majd kíváncsi leszek ki lesz.

Boscorelli?
Én 3 vagy 4 rész után abbahagytam, szánalmas tinidráma...
grebber
Scream. Nekem nagyon tetszik. (Szerintem a gyilkos a rendőr faszi lesz......eddig kb mindenkire ráterelődött a gyanú,de ő még nem volt meg amúgy is ) Kíváncsi vagyok meddig húzzák mikor derül ki.(Vajon minden évadba új killer lesz vagy ezer évig huzzák majd ezzel az 1-el?)

LasDen
Sense8 2. évad berendelve. FUck yea 😄

Caliph
hatodik részig van felirat

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Még a 4.-hez sincs, én is arra várok. PhilKessel alapos elmaradásban van ezzel, meg az Allegiance-al is.
Caliph
tudtok esetleg a Dark Matterhez magyar feliratot?7-8-9 részhez. Köszi

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tikal
<#eljen>

Jim Morrison
Mr.Robot
Annyi jót írtatok róla... most már értem miért 😊

UUUU
Ez a House of Cards, hatalmas egy sorozat.

LasDen
Abszolút megértem. Nagyon megosztó lett a dolog, néhol olyan jelenetekkel, amiket nem bírtam nézni. Az első 4 rész egyike sem volt olyan, hogy egy pillanatnak érezted és már vége is volt, de nekem volt benne érdekesség. Főleg ezen részek utolsó 5-10 perce. Valami olyat találtak ki mindig, ami kurvára bejött és egyből néztem volna a következő részt. Az izgalom kb az utolsó 2 részre maradt úgy 80%-ban, míg az érdekesség szubjektív. A 8 karakter útjában, életében vagy találsz valamit magadnak vagy nem. De például a mennyiségük miatt egyik sem olyan eredeti vagy nagyon kidolgozott, de pont elég volt nekem...

Azzal én is egyet értek, hogy sok volt. Minden sztereotípia v diszkrimináció v akármi nélkül szerintem azokban a jelenetekben Lana Wachowski élte ki magát....

Narxisról semmi hír azóta se?
Tikal
nekem ez a sorozat egy <#fejvakaras><#falbav>

nem tartottam érdekesnek se, izgalmasnak se... helyszínek tényleg szépek voltak, látszott hogy erre költöttek...egyébként olyan semmilyen, talán az 5. részig bírtam..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja, és túúúlságosan sok buzulás volt benne, céltalanul...

LasDen
Sense8

Oké. Waddafakwasdat....
Egyértelműen egy jó sorozat és nagyon remélem, hogy kap 2. évadot. Van hova tovább vinni a storyt. Sőt, olyan kurva lassan történt minden, hogy bőven van még benne anyag. Vitathatatlanul nem az év sorozata és satöbbi, viszont a potenciál ott van benne. Ami nekem se jött be az a lassúság volt. Kb csak az évad végére ért össze a csapat, addig mindenki ment a maga dolgára és néha ide-oda csapongtak. De ebből a helyzetből a 2. évad csak jobb lehet.

Tikal
rohadt jó sorozat, nekem a legjobb újonc idén 😊 Legutóbbi rész nagyon odabaszott, kb csak néztem ki a fejemből percekig, mint Elliot

stargatelost
Atyaég, Mr. Robot (6. rész) <#wow2> Lehet elkiabálom, de ebből lehet az új BB.

720p már van, én még pár napot várok hátha..
Tikal
ne márr, remélem mire sorra kerül nálam márt lesz jó release...

Hannibalból sincs már csak 720p, wtf
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.08.02. 16:44:14