12433
-
trakt.tv
Mobilra -
Nekem sem jött be már tegnap, de ez így nagyon fasza lesz, csomó sorozat progressem oda
-
dregnarr1 #11140 Whatnext-tel mi történt? -
Nem igazan fogott meg a pilotja. Egynek elment, de messze volt az igazan jotol. -
eddaniel #11138 Véletlenül fedeztem fel az IMDb-n a trailerét, most letöltöttem az első évadot, ha lesz időm ledarálom. -
Nem rossz, érdekes a világ amiben játszódik. Nem egy top top sorozat mint GOT, hogy megőrülök úgy várom a következő részt, de semmiképp sem kaszálni való. Napi egy részt lenyomtam így 10 nap alatt végeztem is vele, és azért várom az új évadot, még ha nem is daráltam izomból a részeket. -
Én néztem, tetszett. Jön a 2. évad valamikor decemberben.
Mondjuk nem bántam volna, ha valami oknál fogva hirtelen elkaszálják az 1. évad után :D -
én néztem, de elég meh volt pár rész után, úgyhogy szép lassan elhalt részemről... -
mióta meg akarom nézni... talán majd ősszel, legalább ha jó lesz már 2 évadot le tudok belőle darálni...^^ -
eddaniel #11133 The.Man.In.The.High.Castle látta valaki, úgylátom egy olyan világban játszódik ahol adolfék nyerték a háborút. (Názi Amerika)
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.10.09. 15:43:45 -
xido #11132 Frequency pilot is letudva...totál koppintották az eredetit,némi karakter háttér módosítással,de minden csavar ugyanott volt..amit nem tudom hogy fognak húzni egy évadon át.. -
xido #11131 Timeless
végre megnéztem...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...kicsit kapkodós,felszínes,de csak raktak a végére jó kis paradoxont :)mivel nemrég lett kedvencem az Időminisztérium (azon húzásával,hogy spanyol sorozat létére spanyol történelmet bolygattak időuzazással),most a végére felszisszentem,hogy lekoppintották és amcsi töriórát hoztak létre) -
Zsoxx #11130 Ez megfelel?
https://eztv.ag/ep/158418/shark-tank-s08e03-hdtv-x264-uav/ -
dregnarr1 #11129 Köszönöm mindenkinek! -
rarbg.to, én ezt használom már egy ideje, kategorizált oldal, mindent meg lehet találni, és egyből felkerülnek a dolgok. -
dregnarr1 #11127 Köszönöm, de egyszerűen van olyan, amit egyáltalán nem találok meg. Pl. Shark Tank s08e03. -
Problem solved -
dregnarr1 #11125 Egyszerűen nem tudok honnan szedni már sorozatot, kick@ss is már teljesen meghalt.. nem tudok alternatívát, rákeresve sem találom meg amit akarok. FRAK. -
Ironman2 #11124 WESTWORLD PILOT Regisztráció nélkül nézhető
ITT -
Ironman2 #11123 -
xido #11122 azért ott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
36 percnél a lyukkártyás automata zongorán felcsendülő Black Hole Sun-on felröhögtem :)
-
Stockbauer33 #11121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen -
Westworld

-
Befejeztem a Vice Principals-t.Zseniális volt:)
Kíváncsiságból belenéztem a szinkronos verzióba, borzasztó.
-
Tomorrow when the war begunt nézi valaki, ha igen tud mondani róla valamit, mennyire tini sorozat?
Egyébként én az utóbbi időben eléggé lemaradtam a sorozatokkal, csak úgy gyűlnek a részek.Mr robotot elkezdtem, három rész után alább hagyott az érdeklődésem,12 majom utolsó 3 részére már hónapok óta nem tudom rávenni magam,preacher utolsó 2 részével sem bírok,outcast utolsó 3 rész a talonban,dark matter 9.részig ment, aztán ráuntam,viking első három része után hozzá sem nyúltam év eleje óta,penny dreadful első évada után a másodikba még nem kezdtem bele,flash/arrowot nem tudom miért tartom még a nézett sorozatjaim között:D,FTWD meg annyira unalmas szar, hogy kevés motivációm van darálni a maradékot.
Gotham viszont remélem vissza hozza a kedvem a sorozatokhoz:)
A stranger things után sok sorozat amit néztem extra fárasztó lett:X
Most ezt a Living and the Dead-et nézegetem, elég felemás véleménnyel vagyok róla.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.09.28. 00:08:51 -
JCVD sorozat hoho várós. -
A "Csúcsformában" még elment volna valamennyire, de végül elkaszálták, a MacGyvert el se merem kezdeni, az ránézésre még annyira se tetszene :D -
Először megakartam nézni őket már csak az előd miatt is, de az előzetesekből és poszterekből látszott már, hogy nagyon nulla lesz mindkettő... -
Lethal Weapon és MacGyver, nézhetetlen... -
Elvileg ennyi volt,pedig en is neznem meg :/ -
Nem néztem utána az akkor ennyi is volt kész game over?
Elnéztem volna ahogy az igazi killer után nyomoznak míg el nem kapják.. -
Night of-ot masfel nap alatt kivegeztem,brutalisan szenzacios volt minden perce remek volt,elmult evek legjobb minisorozata nalam. Le a kalappal az HBO elott -
én a héten a Bullt, The Good Placet és a Designated Survivort néztem. Az utóbbi kettő ígéretesebb, mint a Bull. -
Ej megint lesz mit nézni
Zsaruvér 7. évad elkezdődött
Van Helsing sorozat
Elindult az új McGyver is. (Bár ezt előzetes alapján nem tudom hogy fog megélni több évadot ,mert rohadt gyenge)
The Exorcist is elindult
Z Nation 3 évad
És úgye a lent említett nemzet aranya amiről semmit se tudunk azóta sem :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.24. 08:28:46 -
Hm most nézem csak egy site-in fent van a National Treasure S01E01
Erről tud valaki valamit? Sehol nem találtam semmi infót... -
Üdv!
Lost (Eltűntek) 4. és 6. évadát keresem vételre. Akinek van felesleges, "porosodó" díszdobozos évada, írjon!
Nagyon szeretném már egyben tudni ezt a sorozatot.:)
[email protected] -
He? Rarbg-n már hajnalban fent volt, ahogy szokott minden sorozat. -
mi az hogy nincs fenn a Quarry?
-
Hivatalosan be van jelentve az is -
Erről tudok, de a 4.? Én nem látok két évadnyi történetet a Cali cartelban...