Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Trónok harcai
walking ded
fear the ...
brickleberry
ash vs evil
fargo
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
“I’ve seen Men of Steel die, and Dark Knights fall.” 😮OOOOOOOOOOOO
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The BBC wants to right Hollywood's 'Golden Compass' wrongs
Remélem eléri vagy meghaladja a Jonathan Strange színvonalát.
Ja és azt is nem cenzúrázzák ki azt a sok mindent, amit a moziban is.
Én legvadabb álmaimban sem hittem volna, hogy ilyen jó lehet ez😄
Ugyanakkor a második évada már érezhetően gyengébb összképet ad, na meg azt a baromi jó intrót is lecserélték...😞
Most ráakadtam erre a Knick-re.
Hát ez sem rossz, finoman szólva😄
Ennyi jó sorozat után nekem aztán végképp nem lesz gyomrom flash meg arrowok elé leülni😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egy percig nem bírt semelyik érdekelni, nem lehetett egyik karakterért sem izgulni, mert nem volt miért és minek.
A legszimpatikusabb még a homokos színész volt, de az is csak azért, mert a legviccesebb jelenetek hozzá voltak köthetőek.
Egy borzalmas giccstenger az egész, én nem emlékszem találkoztam-e volna ilyen sorozattal, ami ennyire leépíti a végére történetben magát.
Az arrow szintű érdektelenséget idézi az egész sorozat, csak igényesebb küllemben...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nálam 10/10 az első évad.
A hangulata piszkosul ott volt.
A zenei aláfestés nagyon kegyetlen volt😄
A története is jó volt és nem esett túlzásba a végére sem, pedig sokáig afelé haladt, bár ezt nem nevezném negatívumnak.
Karakterekből is elég jól állt a sorozat, nekem a két rendőpr csaj volt a kedvencem😊
Azt sem néztem ki az elején belőle, hogy bizonyos karakterek nem fogják megélni a végét.
Következőnek a leftoversbe kezdek bele, a last ship van még a listámon, de az hbo miatt lehet jobban járok azzal😊
A jelenleg futók közül valahogy a twd kivételével az összes iránt elvesztettem az érdeklődésem.
Az arrowot még el sem kezdtem, flash-ből is csak az első részt láttam még, de már az is nagyon léc alatti volt számomra.
A gotham 3. része után meg kicsit elegem lett a sorozatból, pedig összességébe nagyon jó 3 rész volt csak ahogy lezárták azt történet ívet az számomra kukába vágta mindezt.
Az (is) a baj, hogy hót ronda nők vannak benne (egy kivétellel). A The Returnedben legalább jó nők voltak.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.10.08. 14:53:09
Next PC upgrade: 2022
De már helyreállt.
Nem kicsit volt élmény így a sense8 maraton után...
Nagyon jó volt az első évad, ennek lesz folytatása?
Ilyet többet ne, pls.
Wachowskiék meg több sorozatba ne nagyon akarják kiélni magukat, mert ez a legalja.
Az a legszánalmasabb, hogy az alap feltevésében volt potenciál és ritkán még jó pillanatai is voltak a sorozatnak.
De minden más olyan szinten volt szar, hogy azt elmondani nem lehet...
A fősztori egy érdektelen szar volt.
Nem mozdult semerre, az egyéni történetek többségében hasonlóak voltak, de mindenféleképpen érdektelenek.
Istentelen időhúzás a sok giccsel,túlerőltetett buziság és szexualitás...
és ez 12 részes, részenkénti 50+ játékidővel..nonszensz.
Régebb (4-5 évvel ezelőtt) még ment a Discovery-n egy olyan sorozat, amiben, Amerikában követhettük végig, ahogy néhány vállalkozó szellemű ember megvesz lepusztult házakat, aztán lakhatóvá teszik őket, egy kicsit csinosítanak rajtuk aztán profittal eladják a házakat. Valaki nem tudja, mi volt a magyar, vagy az angol címe a sorozatnak? Előre is köszönöm.
Tudom, hogy már lement az 1. évad, de az 1. részhez most készült el a magyar felirat.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.09.19. 00:55:30
Mondjuk azt sem értem, hogy ha megölnek egy arkangyalt, az miért akkora veszteség. Hisz ugyanúgy csak egy testet birtokol, mint az angyalok. Kereshet magának másikat.