Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
A DC Legends-ből ma jött ki az első. Viszont van fönt egy 0.-rész is, ezt esetleg látta valaki? Az érdekelne, hogy az valami bevezető, előzmény a sztorihoz, vagy egy werk film, mint az X-Akták 0.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Jim Morrison
na, csak megnéztem a harmadik részt és jó lett. filmbe nem fért volna el, rendesen (najó, de nagyon hosszú lett volna), ez így pont jó volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
And then there were none
Elso ket resz alapjan jo kis krimi, bar aki olvasta a konyvet annak ez nem okoz meglepetest. egyelore ugy tunik, jo kis miniseriest csinaltak beleole.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Shades of blue überfos

Tikal
uh..szörnyű, nekem nem jött be... talán mert sok benne a műmájer feka?..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bakkerman
Ha már Fox...csak pár napja találtam rá az Empire-re,és nagyon komoly szinten beszippantott,itt nézi valaki? 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.16. 10:32:42

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

stargatelost
A Fox nem szarozik, Scream Queens 2. évad, 24: Legacy 😮 😮 Előbbinek nem örülök...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

LasDen
2 órás doku ahol a díszletek (vagy még az se) között ülnek és beszélgetnek a sorozatról.... sounds good

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Billions nagyon jó
Illetve amit most kezdtem el nézni, az angol Cuffs. Rendőrös sorozat, Southland-hez tudom hasonlítani.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.01.06. 12:25:52

Malakai
Galavant s2 indult, természetesen "duplával". 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az a nem mindegy, hogy hetedikétől a Viasat3 szinkronosan nyomja. És akkor biztos nem lesz fent szinkronnal HD-ben a virágboltokban. 😄

Más. The Brink. Ez valami zseniális, vicces, gonosz, nem PC és ijesztő is egyben. Mi van ha tényleg a hülyék és a véletlenek irányítanak mindent?

köszi 😊

The Affair - van új évad és zseniális 😊
srácok segítség kéne, mert néztem egy sorozatot de elfelejtettem a címét és most folytatnám ha van új évad.
Dráma sorozat volt és egy részen belül a férfi és a nő szemszögéből is bemutatták ugyan azt a történetet. Egyébként a családos férfi csalja a feleségét egy pincérnővel akinek van férje de nincsenek túl jól meg.
2 nap alatt ledaráltam a man in the high castle-t, baszki, ez valami hihetetlen nagyon el lett találva
Calver
Banshee idei szezonja elég gyász lett, főleg előzőhöz képest.

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
Én már kicsit lentebb írtam, de csak TOP3-at, hozzátenném még a Fortitude-ot negyediknek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
Top? Hat neztem a mr robottót, aranyeletet meg Got-t. Mast azt hiszem nem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

1. Limitless,
2. Narcos,
3. Blacklist,
4. Strike Back,
5. The Player,
6. Allegiance,
7. Ray Donovan,
8. Mr. Robot,
9. Forever,
10. Power
stargatelost
Évvégi toplistázás? Nálam valahogy így néznek ki az év legjobbjai:

1. The Leftovers
2. Rick and Morty
3. The 100
4. BoJack Horseman
5. Mr. Robot
6. Black Sails
7. Agents of S.H.I.E.L.D
8. The Last Ship
9. Ash vs. Evil Dead
10. Unreal

Shameless és Banshee most kimaradt, pedig mindig top 10-esek nálam, most valahogy pár nekem nem tetsző dolog miatt lecsúsztak...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Azért a "kurválkodsz" is kemény volt! 😄
LasDen
Aranyélet 6. rész.

Jim Morrison
?

LasDen
"Hogy van pofád?!" Hát bazmeg az év beszólása....😄DDD

LasDen
Obi-Wan kemény ember. Az 5. rész végére elég sok szart kapott, nem csodálom hogy elege lett 😄D

Az eleje szerintem ráment arra, hogy összerakják benned a családról a valós képet. Viszont Endre bá' elviszi a hátán az egészet! 😄
SzirmosSzisza
Teljes évad fent van 720p-ben. Bár picit néha homályos, az nem tudom a rip miatt van vagy ilyen a sorozat...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
Felhoztam magam Aranyélet fronton az 5. részig. Végre kezd jobbra fordulni a sorozat. Az első részek eléggé alulról súrolták a közepest, de egyre jobb. Érdekes 3 résznek nézünk elé. Bár Mira vonala az elején elég furán indult. Olyan randomnak tűnt az egész, nem tűl hihető. De korrekt kis sorozat...

Grove4
A The Man in the High Castle-ből a 7-8-9-10. kint van már torrenten jó minőségben? Kalózon nem találom.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tikal
Az év három legjobb sorozata: Fargo s2, Homeland s5 és természetesen a Mr Robot

Malakai
Mert első részt előrre felpakolta ondemand a syfy két hete, első két rész egymás utáni napokon jön jövő héten, utána normál hetiben megy tovább.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cylonflatus
Az Expanse-t követi valaki? Esetleg lehet tudni miért három hetet kell várni a 2. részre? Remélem ezt nem küldik el öt rész után féléves szünetre, mert a tököm tele van már amikor egy tíz részes sorozatot elküldenek félidőben hónapokra, meg fél évekre.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Nézem, szerintem is kurva jó.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Jim Morrison
még csak az első részt néztem meg. Nem volt rossz, de biztos hogy a Fargo s02 után fogom folytatni.

HBO-s Aranyéletet nézi valaki rajtam kívül? Eszméletlen k*rvajó sorozat lett. Nagyon ki van találva és pluszpont, hogy nem a szájbarágós magyarázós amcsi bugyuta sztorivezetés van, hanem rád van bízva, hogy összerakd a sztorit fejben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rosszfiúk elrabolják Saan Bean-t,megölnek valami FBI nagyfőnököt, összevágnak egy videofelvételt ahol Bean magára vállalja a gyilkosságot és mindenféle gonosz dolgokat. Bean megszökik,de első lesz az FBI körözési listáján.
Igen.
grebber
A Ressurection sorozatnak a 2. évaddal game over?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.03. 20:05:57

Next PC upgrade: 2022

Senki nem nézte vagy senki nem emlékszik?
A Legendsnek mivel lett vége az 1. évadban, emlékszik még valaki?
A folytatást nézve úgy tűnik, kissé elvesztettem a fonalat.
Na ez a SyFy-os Expanse jóféle lesz!
Mondjuk olvastam/olvasom a könyveket, azok jobbak természetesen😊

úgy tudom hogy a pilotból lett egy újabb változat is. gondolom így van megkülönböztetve a két verzió.
AnuluWork
Ejj, ez a tizedik rész, csak debilék elírták. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A Manhattannél volt hasonló amit láttam, meg a Turnnél. De ez itt nem egy felvezető információs rész, mint az említett kettőnél és nem is a pilot.

AnuluWork
Mi ez a rész a sorozatból?

S01E00 ?

00? Előzmény?

SzirmosSzisza
Oh, most már tényleg nincs fent SD-ben, úgy néz ki törölve lett azóta :/

Ez volt az
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.11.24. 16:26:50

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás