Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elso ket resz alapjan jo kis krimi, bar aki olvasta a konyvet annak ez nem okoz meglepetest. egyelore ugy tunik, jo kis miniseriest csinaltak beleole.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.16. 10:32:42
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Illetve amit most kezdtem el nézni, az angol Cuffs. Rendőrös sorozat, Southland-hez tudom hasonlítani.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.01.06. 12:25:52
Más. The Brink. Ez valami zseniális, vicces, gonosz, nem PC és ijesztő is egyben. Mi van ha tényleg a hülyék és a véletlenek irányítanak mindent?
Dráma sorozat volt és egy részen belül a férfi és a nő szemszögéből is bemutatták ugyan azt a történetet. Egyébként a családos férfi csalja a feleségét egy pincérnővel akinek van férje de nincsenek túl jól meg.
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. Narcos,
3. Blacklist,
4. Strike Back,
5. The Player,
6. Allegiance,
7. Ray Donovan,
8. Mr. Robot,
9. Forever,
10. Power
1. The Leftovers
2. Rick and Morty
3. The 100
4. BoJack Horseman
5. Mr. Robot
6. Black Sails
7. Agents of S.H.I.E.L.D
8. The Last Ship
9. Ash vs. Evil Dead
10. Unreal
Shameless és Banshee most kimaradt, pedig mindig top 10-esek nálam, most valahogy pár nekem nem tetsző dolog miatt lecsúsztak...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.03. 20:05:57
Next PC upgrade: 2022
A folytatást nézve úgy tűnik, kissé elvesztettem a fonalat.
Mondjuk olvastam/olvasom a könyveket, azok jobbak természetesen😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez volt az
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.11.24. 16:26:50
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás