12417
  • Selminar
    Ma jött ki az uj expanse konyv
  • Caliph
    jó könyvből könnyű dolgozni:) várjuk a folytatást,még van vagy 5 könyv :D
  • Tikal #11164
    The Crown

Ha szeretitek a történelmi filmeket sorozatokat akkor ezt mindenképpen ajánlom, remek színészek, hangulat, képek.. Netflix minőség, na :)

Egyébként II Erzsébet királynővé válásáról szól, a korai évekről...
  • DasIsFuck
    Én abba bele sem néztem, láttam egy részt a másik szörnyvadászos hülyeségükből(wyonna earp) és nem próbáltam inkább szerencsét:D

A helix első évada és a 12 majom első évadja teljesen korrekt.
    A majom második évada sem rossz azért, de a helixnél nagyon túl tolták, már az első évad vége is ilyen volt.

Sajnos a csatorna nem a minőségi sorozatairól híres, de az Expanse az nagyon kilóg a kínálatukból szerintem.

• Panzeradler #11162
    Nekem a Van Helsing bejött tőlük nagyon. Mondjuk mást nem ismerek.
  • LasDen #11161
    kezdenek vissza találni a helyes útra...
  • DasIsFuck
    The Expanse...Zseniális:)

Emlékszem pont azért nem néztem bele mert SyFy.
    Nem gondoltam, hogy ilyen jó sorozatot is ki tudnak okádni magukból:D

Olyan mintha egy HBO-s sorozatot néztem volna kevesebb büdzsével.
  • passatgt
    ha valaki sitcom-ot keres, Kim's Convenience-t tudom ajánlani
  • Tikal #11158
    most kezdtem 3. évadot.. tényleg rohadt jó volt a első rész....
  • passatgt
    Nekem bejönnek az ilyen típusú drámák, sokat lehet rajta gondolkodni:) 9. rész az egyik legjobb volt amit az utóbbi időben láttam és

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    baromi érdekes, hogy mivel a karakter kicsit(vagy nagyon...) szociopata alkat, nem tudod, hogy saját maga töltötte e fel a videót. A végén ahogy néz, arra gondoltam egyből.
  • Jim Morrison
    Passat!
    Girlfriend experience: egyik nap attekertem a maradek 11 reszt.
    Azon kivul, hogy
    minden reszben 2-3szor megdugjak a foszereplo csajt mirol szol?:D
  • Calver
    fuck, most látom még csak hogy az "előzőnek" (2010-2012) is volt a 2010-es (nagyon fasza) Pilot után egy 3 részes évada (2012), és ezek szerint még azzal sem végeztem :O

tehát akkor a 2016-os is faszaság a köbön?
  • Inquisitor
    Dirk Gently (2016 - BBC A) S01E03
    Ööö, az összes X-akták epizód meg a komplett Lost mehet kocsikázni, bár nem tudom biztosan, hogy ennyi szál behozása egy alapvetően fekete humorral átszőtt krimi vígjátékban, már ha az anti detektív témát annak lehet venni, mennyire volt jó ötlet. Továbbra is olyan érzésem van, hogy a címszereplő nem a főszereplő, valamint a sorozat sokat merít MÁS fárasztó vagy fanyar humorú írótól is, nem csak Adams-től. Az összes hülye, elmebajos, dinka karakterről elnéznék egy komplett sorozatot szerintem. Viszont most nem volt angol feliratom, de ha valaha lesz magyar, azzal úgy is újra fogom nézni az egészet, mert nem lehet ekkora poénözönt és idiotizmust elsőre vagy másodikra átfogni. De talán ha anyanyelvem lenne az angol, akkor is újra kéne nézni pár jelenetet. A holisztikus bérgyilkos megint hozta a formát ...
    Szegény motoros banda elég hamar kinyiffant, viszont majdnem felröhögtem, amikor Ken közölte vele, hogy ő egy angyal. :D
    Epizód elején meg Mr. Rockstar szép nagy meglepi volt, ahogy néztem IMDB oldalon nincs is feltüntetve a szereplők között. Vagy én keverem valakivel. Estevez és Zimmermann nyomozók meg szokás szerint megint nem lepődtek meg eléggé semmin, pedig ennyi baromság szvsz más ügyosztálynál száz év alatt nem jönne ennyi össze. Farah egyre jobban tetszik a karakterek közűl, feljött Todd mellé másodiknak, pedig szoros a verseny. A fegyverbuzi 20-as IQ-val megáldott CIA manus meg már olyan alacsonyan röppen, hogy várhatóan saját főnöke fogja kinyírni, ha addig nem sikerül saját magát is lelőnie. :D
    Remélem kifejtik az évadban az Operation Blackwing-et és Icarost.
  • Inquisitor
    Travelers S01E03

Eddig is úgy éreztem a dolgok igazi mozgató rugója Phil és a káosz. Most végre kezdenek gubancolódni a szálak, így talán nem lesz unalmas a sorozat. Egész nézhető. Azért az IMDB-s 7.8 egy kissé túlzás.
    Mi adhatna lökést egy időutazós sztorihoz, mint az első illegális időtörés? És az utolsó mondat alapján nem az utolsó.

Örülök, hogy kilőttem a Timeless-t és ezt nézem helyette.
    Kíváncsi leszek a Dirk Gently harmadik része mit villant (ma) holnap.
  • grebber
    Én ezekkel a számomra semmiből induló (felmegyek leszedni a napi adagomat xy sorozatból és egyszercsak látom van ilyen is) úgy vagyok pont hogy annyira várom mindig a köv részt inkább majd az egy évadot egybe ledarálom :)

Most gyűlik a sok újonc megint.

McGyver, Frequency,The Exorcist. Timeless,Westworld, Van Helsing
  • Selminar
    Black Mirror 3. évad? 6 részből az első és a harmadik volt a legjobb szvsz.
  • Selminar
    Exorcist nagyon frankó, régen a Lost részeket vártam ennyire minden héten, mint ezt. Persze ezt más miatt várom, a misztikum meg a jó karakterek miatt (bár a lost szereplőit is imádtam).

Z Nation-t harmadik évad elején abba hagytam, uncsi lett.

Son of Zorn nem rossz még!
  • cylonflatus
    Lehet, hogy az Outcast az valami nagyon kult dolog (ok, tudom, elsősorban a forrása, a képregény), de az Exorcist nálam simán kenterbe veri. Pedig az Outcastban még a karakterépítésre is többet fektetnek, ami nálam plusz jó pontot ér, de... de.
  • Tikal #11148
    öö tudom, és remélem így lesz és nem két évad Cali...
  • stargatelost
    Daredevil 2. évad volt közöttük, abban is szerepelt Claire. Abban volt, hogy miért hagyta ott a kórházat.
  • grebber
    Ez a Frequency tetszik...
  • cylonflatus
    Nem feltétlenül kell Kolumbiában játszódnia, a 4. évadra a játéktér áttevődhet Mexikóra pl, hogy Panamát már ne is említsem, Noriegástól CIA-jstól...
    Végül is Narcos a címe, nem Columbians :)
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.10.16. 22:47:31
  • cylonflatus
    dettó. Te is olyan öreg vagy már mint én...
  • Seten
    Nézi valaki a "Luke Cage"-t illetve a "Jessica Jones"-t?
    Olyan érzésem van mintha a két sorozat között nekem kimaradt volna valami.
    Az egyik szereplővel (Claire) mintha olyan dolgok történtek volna, ami a két sorozat közt eltelt időben játszódhatott (esetleg)?
  • Tikal #11142
    trakt.tv

Mobilra
  • DasIsFuck
    Nekem sem jött be már tegnap, de ez így nagyon fasza lesz, csomó sorozat progressem oda
  • dregnarr1 #11140
    Whatnext-tel mi történt?
  • UUUU
    Nem igazan fogott meg a pilotja. Egynek elment, de messze volt az igazan jotol.
  • eddaniel
    Véletlenül fedeztem fel az IMDb-n a trailerét, most letöltöttem az első évadot, ha lesz időm ledarálom.
  • Rockynhooo
    Nem rossz, érdekes a világ amiben játszódik. Nem egy top top sorozat mint GOT, hogy megőrülök úgy várom a következő részt, de semmiképp sem kaszálni való. Napi egy részt lenyomtam így 10 nap alatt végeztem is vele, és azért várom az új évadot, még ha nem is daráltam izomból a részeket.
  • ReszegKoldus
    Én néztem, tetszett. Jön a 2. évad valamikor decemberben.

Mondjuk nem bántam volna, ha valami oknál fogva hirtelen elkaszálják az 1. évad után :D
  • LasDen #11135
    én néztem, de elég meh volt pár rész után, úgyhogy szép lassan elhalt részemről...
  • Jim Morrison
    mióta meg akarom nézni... talán majd ősszel, legalább ha jó lesz már 2 évadot le tudok belőle darálni...^^
  • eddaniel
    The.Man.In.The.High.Castle látta valaki, úgylátom egy olyan világban játszódik ahol adolfék nyerték a háborút. (Názi Amerika)
    Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.10.09. 15:43:45
  • xido
    Frequency pilot is letudva...totál koppintották az eredetit,némi karakter háttér módosítással,de minden csavar ugyanott volt..amit nem tudom hogy fognak húzni egy évadon át..
  • xido
    Timeless

végre megnéztem...
    mivel nemrég lett kedvencem az Időminisztérium (azon húzásával,hogy spanyol sorozat létére spanyol történelmet bolygattak időuzazással),most a végére felszisszentem,hogy lekoppintották és amcsi töriórát hoztak létre)
    ...kicsit kapkodós,felszínes,de csak raktak a végére jó kis paradoxont :)
  • Zsoxx
    Ez megfelel?
    https://eztv.ag/ep/158418/shark-tank-s08e03-hdtv-x264-uav/
  • dregnarr1 #11129
    Köszönöm mindenkinek!
  • stargatelost
    rarbg.to, én ezt használom már egy ideje, kategorizált oldal, mindent meg lehet találni, és egyből felkerülnek a dolgok.
  • dregnarr1 #11127
    Köszönöm, de egyszerűen van olyan, amit egyáltalán nem találok meg. Pl. Shark Tank s08e03.