Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi ez a cím? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
s02 előzetes hangulatos, gondoltam megkérdem érdemes e elkezdeni / s01et ledurrantani vagy nem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Remélem a folytatás jobb lesz...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem értem miért tilos a magyar virágboltokban, mindenhol máshol ez megy. Azért ha gáz valakinél a net, nem mindegy, hogy 160MB egy 720p epizód vagy 800MB. És akkor az SD felbontás el is veszíti értelmét. Az összes valamire való sorozat kint van ebben a jó kis formában. Tény, hogy combosabb gép vagy HW lejátszással bíró VGA kell hozzá. Viszont 10K környéki androidos kínai médialejátszó elviszi akár 4K/60Hz-en is ezeket.
Előző három esemény dús sötét rész után úgy látszott lesz egy unalmas kitöltő rész, de ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem a következő azért érdekfeszítőbb epizód lesz. Az a betegsége meg több epizódnak megvan, hogy olyan mint ha 60 percesre forgatták volna és utólag pánikszerűen és random vágtak volna belőlük negyedórát, amit már sokan leírtak előttem is. Egy két nap és kiderül.
Supergirl-ön már köpeny se volt,de így se volt ismerős senkinek se....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.16. 23:21:03
Next PC upgrade: 2022
Ez nem jott be, szerintem uncsi es következetlen.
most kezdtem el, rohadt jó volt az első rész.. és még mindig nincs fordítója, nem is értem.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.02. 01:23:53
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ellenben pl. a Limitless hétről hétre szállítja a kreatív részeket, kurva jó az a sorozat 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Anno olvastam a konyvet, első blikkre stimmel (majdnem) minden, nagyon tetszett!
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.02.16. 08:47:48
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Akkor legalább a netre tettem volna fel egy összecsapott rész amivel lezárják. És mennyi jó sorozat jut ugyanerre a sorsra 😞
Ezért jó ez az egész X-akták téma. Raklap ember hiszi-tudja-látta stb ,hogy vannak ,de raklap ember legyint rá.
És szerintem az hogy egyre több ilyen aktát nyit meg mindenféle nagy szervezet , azt mutatja, hogy kezdik belátni, hogy amitől eddig féltek, hogy pánik lesz (ezt nem is értem mitől lenne pánik ,de hagyjuk) nem lesz. Látják, hogy az emberek ugyanúgy leszarják és akik nem hittek eddig sem ezután se fognak ,akik meg hittek max elmormolnak egy hát ez mi már tudtuk/láttuk.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.02.06. 14:33:35
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tegnap vettem a bátorságot és délután/este-hajnal ledaráltam az egész évadot. Szerintem nagyon jó volt, zene meg minden a helyén volt.
De neked nem jön be, ennyi ok elhiszem.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.01.27. 09:28:49