12417
-
#11206 Aki szereti a vígjátékot, az próbálja be ezt: Santa Clarita Diet (Netflix). 2017 eddigi legjobb sorozata nálam. 1 figyelmeztetés: ne egyetek közben! :-D -
#11205 Nem tudom nézi-e valaki Taboo-t, de ezt a képet jó pár perce próbálom feldolgozni :D
-
#11204 A mi kis falunk
Nekem bejött, nézni fogom -
#11203 Egész jó volt a The Man in The High Castle második évada -
#11202 Teen wolf 6/9... ez igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Lydia+Stiles jelenet mindent vitt. nem nekem szánták a sorozatot hanem fiataloknak de mindig is kellemes sorakozás volt a teen wolf, így tudva h ez az utolsó évad ez a 1-2 perc mindent vitt, Dylan O'Brian meg Holland Roden eddig is vitte a sorozatot, remélem ezután nagy karriert futnak be -
#11201 snatch tv trailer
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.21. 14:20:52 -
#11200 Miguel Ferrer meghalt (61)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.20. 13:22:21 -
#11199 The Mick baromi jó -
#11198 hbo sorozatok 2017
-
#11197 Taboo s01e02
áá de utálom ha így van vége -
#11196 Emerald City...Trónok Harca válasz?
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events...könyv feldogozás,netflix.Több nem is kell, hogy menjen a listába:D
-
#11195 Első évadot néztem, de nem nem bírtam tovább.
Az OA érdekes volt. -
#11194 Hát azt észrevettem, hogy lassú:D
Szerintem nézem amíg nem megy az idegeimre.
Igazából bírom az ilyet is, egészen addig amíg látom, hogy van benne szufla.
Eddig elég szkeptikus vagyok a sorozattal, mert túl egyszerűnek néz ki(és a főszereplő sem túl bejövős), de mivel túl sok egyéb sorozat per pillanat nem érdekel(épp tegnap söpörtem ki a sok vackot ami bentragadt a nézős listámba) ezért lehet el leszek vele. -
#11193 rectify nagyon lassú, merengős dráma...nem sok minden történik benne, ha bírod az ilyet akkor szeretni fogod :) -
#11192 Én bepróbálom ezt a Rectify-t, nem tudom végig fent tudja-e majd tartani az érdeklődésem.
Még ezt az OA-t nézem az újak közül és majd a Tabut is fogom.
-
Stockbauer33 #11191 -
#11190 nekem is bejövős, ez a mocskos világ meg minden, remélem ilyen is lesz. -
#11189 Megnéztem, jó volt. -
#11188 én most más világokban járok, nincs időm rá :DD majd valamikor -
#11187 Tabu valaki? (Tom Hardy)
(én majd holnap kezdem el) -
#11186 "Snatch the series coming in 2017. You in?" -
SzinesGeza #11185 Nézte valaki a "Munkaügyek" c. sorozatot?
Végül is befejezték, vagy csak úgy abbahagyták a 6. évad, 12. epizóddal?
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2016.12.29. 12:06:00 -
Ironman2 #11184
Megjelölték a területüket -
Sirsemy #11183 Sziasztok!
Egy sorozatot keresek, aminek nem tudom mi a címe, csak a történet van meg régről.
Négy (?) srác megy egy addig csak lány iskolába, mert ezt előírja valamilyen kormányrendelet, de az igazgató és a főcsaj megpróbálja kitúrni őket. Az is rémlik még, hogy minden rész végén az udvaron lévő fára pisilnek és szerintem a sorozat német volt.
Előre is köszi a segítséget. :) -
#11182 Ha valaki szereti a meséket, ajánlanám a Netfix-es Trollhunters-t. -
#11181 elképesztően elitista lettem az elmúlt években, kb csak a kábeles, kemény cuccok hatnak meg. Westworld (duh), Banshee, The Strain, kicsit későbbre visszamenve Fargo, Justified, Terriers, és a The Finder is hatalmas favoritok voltak. Better Call Saul is nagyon bejött, Black Mirror S3 is, sőt, az egyik kedvencem pont nem illik bele a kritériumokba, a nagyon sok évadot megért és végig zseniális Psych. szóval ha valami vicces, de nem arcbamászósan, eltúlzottan vicces, az is jöhet.
Frequency-t nézegettem még, de attól pont az előbb felsorolt indokokból félek: The CW, avagy nagyon, nagyon nem kábeles cucc. -
Zsoxx #11180 Milyen jellegű, témájú sorozat érdekel? -
#11179 OA eléggé nyomasztó, de tényleg érdekes a sztori és baromi szép, netflix minőség
Kim's Convinience ez a stílus. Szerzintem érdemes megpróbálni.
Travelers átlagos, de ha nincs mit nézni, belefér
Outcast-ot nem ismerem -
végigpörgettem mindnél trailer, The OA tényleg érdekesnek tűnik, mennyire nyomasztó?
Kim's Convenience-ről nagyon jókat írnak de semmi vizuális anyag nincs kb fent a neten, Hooten & The Lady szintúgy jópofának látszik, Travelers meg... nagyon érdekes alapkoncepció, és nagyon bűzlik attól hogy ezt pár rész alatt teljesen el fogják baszni vagy tévedek?
szerk: Outcast-ról mi a vélemény?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.12.22. 00:06:05 -
#11177 The OA - érdekes, leköti az embert
Kim's Convenience - baromi jó, pedig téma nem tűnik izgalmasnak:)
Shooter - film alapján, korrekt
Travelers (2016) - elmegy
Designated Survivor - guilty pleasure
Hooten & The Lady - Indiana Jones szerű kincskeresős, régen volt már ilyen, kifejezetten bejött
No Tomorrow - vicces 40 perces -
#11176 #11171, #11172: köszönöm, sikerült levadászni
viszont ezzel hogy vége Dirk Gently-nek is, hivatalosan is kifogytam... mindenből. ki mit ajánlana az utóbbi időkből mint kiemelkedő cucc? -
#11175 "Január 20-tól egy új akciósorozattal jövünk az #HBO-n, mely a Navy SEAL 6 osztag egyik valóban megtörtént küldetését meséli el: a csapatot azzal a feladattal vetik be Afganisztánban 2014-ben, hogy likvidáljon egy tálib vezetőt, ám az akció kudarcba fullad, mert kiderül, hogy egy amerikai állampolgár segíti a terroristákat. A főszerepben az Aljas Nyolcasból és a Kib*zgatóhelyettesekből ismert Walton Gogginst láthatjuk."
FB link -
Ironman2 #11174 Ha meg tudnám nézni,de nem elérhető országunkban,sőt torrenten sincs fennt.Valaki tudja hol találom a sorozatot feliratosan, akkor irja már meg.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.16. 20:39:52 -
Ironman2 #11173 Ez rohadt jó lehet:
Ezt meg is nézem
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.16. 20:35:51 -
#11172 Eztv.ag szerintem a legjobb sorozatos most, csak adblock legyen. Megnéztem, fent van már 2 napja. -
#11171 publicon keresd, pl. rarbg -
#11170 Dirk Gently fináléról ki mit tud? elvileg 10-én leadták, de sehol sem látom. -
cooi11 #11169 Köszönöm!
-
Zsoxx #11168 A Shameless nem film, hanem sorozat.
Itt pl. megtalálod: http://dmdamedia.hu/ -
cooi11 #11167 Sziasztok!
Keresek egy online filmnéző oldalt ami stabil!
4; szer kellett rendszer visszaállítást csinálnom a sok szar miatt.
Tudnátok ajánlani egyet?
Shameless a film.