Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Greg Berlanti, Ali Adler és Andrew Kreisberg, a sorozat készítői azt nyilatkozták, "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Clark Kent és a sokkal híresebb alteregója, Superman tiszteletét teszi a sorozatunkban, ezúttal valódi formában. A 2. évad első 2 részében fog feltűnni, alig várjuk, hogy kiderüljön, ki mellett.
Az még nem derült ki, hogy ki kapja Clark Kent/Superman szerepét, sokan Tom Welling-re (Smallville) gondolnak, ami megjegyzem nem lenne rossz de én kétlem. "
Next PC upgrade: 2022
Preacher második része nekem szintén bejött. Beteg, még mindig nem tudom mi folyik itt pontosan, és van egy érzésem, hogy egy darabig ez nem fog kiderülni :C
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon jó volt,én is röhögtem az egészen! Remélem ilyen lesz a többi rész is <#csodalk>#csodalk>
Elkezdtem nézni. Első két percben már sejtettem, hogy ez nem olyan lesz mint aminek gondoltam. Fél óra után már biztosan tudtam, hogy ez teljesen más mint ami előzetesben lejött, ez beteg történet lesz. 41:00 percben pedig (tv híradó) kilóra megvett 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sikerult tonkretenniuk ezt a jol indulo sorozatot, a Feny Varosa vonallal es a tobbi kretenseggel.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az első pár részénél azt fogod érezni,hogy epizodikus és sablonos lesz,de aztán elindul egy főszál és letenni se lehet majd 😊
témádra reagálva 1-1 évados kaszáltakat ajánlanék..Forever..New Amsterdam,
Journeyman
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.22. 15:15:03
Köszi a tippeket
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mivel ez is hamar elfog fogyni, valakinek van még tippje?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem törvényszerű, hogy Sadie meghal de megtörténhet, és Jake nem akar abban a tudatban élni, hogy bármikor megtörténhet miatta, csak azért mert ő ott van, márpedig ő nem oda való hanem a jelenbe.
A sorozat mondandója szerintem, hogy a múlt úgy történt ahogy annak történie kellett, és bármilyen beavatkozás következményekkel jár.
A múlt pedig azt veszi el aki a legközelebb áll az emberhez.
Al mondja is Jakenek: "Értse meg, a múlt nem akarja, hogy megváltoztassák."
Arra gondolok, hogy Jake azért ment haza (a jelenbe) a végén, mert attól félt, hogy így is, úgy is elveszíti Sadie-t. Amiatt, amit a Yellow Card Man mondott neki. Na de a faszi eleve azért ment vissza a múltba, hogy megakadályozza a lánya halálát, Sadie viszont egy megváltoztatott idővonalban halt meg, tehát nem volt törvényszerű, hogy újra megtörténik. Ráadásul az sem igaz, amit a Yellow Card Man mondott, (hogy mindenképp bekövetkezik aminek be kell), mert Kennedy halálát is sikerült megakadályozni. Ez hogyhogy nem jutott Jake eszébe?
Nagy körvonalakban, a főszereplő visszamegy a 60-as évekbe (képi- és hangvilág visszatükrözi), hogy változtasson a történelem fonalán, de a "múlt nem nézi jó szemmel", ahogy közeledik a nap egyre durvább dolgok történek.
igazából meg se néztem, de ez egy jó kifogás votl szerintem
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"The trees move. Do you not see it?"
The Ranch - Netflixes vigjateksorozat, ez is bejött!
We buy worthless things. We attend overpriced schools. We suffocate in debt.
season_2.0. Mr. Robot. 7.13.16
Hmmm. Még sem kell várni 2017 elejére? Yeah! <#eljen>#eljen>