Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Preacher eheti nyitoharca....😊)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The Man in the High Castle megvolt már? Bátran merem ajánlani.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.07.08. 08:46:04
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Last Ship,Dark Matter,The 100,Black Sails,House of Cards nalam sullyesztobe ment. Az Expanse,The last kingdom szunetel. Jo Sci-Fi,fantasy sehol az egvilagon.
A zold ijasz,into the badlands,Jessica Jones,Daredevil,Flash es hasonlo nagyon gaz sorozatok nem fognak meg, ezeknel meg az Avatar, the last Airbender rajzfilmsorozat is fenyevekkel jobb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
és a dark matter második évada is elkezdődött,ha valaki a scifi sorozatokat szereti 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már az első pár perces jelenet után kimutatta foga fehérjét...
Hihetetlen, hogy a Syfy milyen szinten okádja a szart...
Nem értem minek kell természetfeletti,szörnyes meg mindenféle szart csinálni, ha egyszerűen nincs arra büdzsé, hogy normálisan meganimálják.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A Szökés (Prison Break) 3-4. évadát,
Lost (Eltűntek) 3-6. évadát,
keresem vételre. Akinek vannak felesleges, "porosodó" díszdobozos évadai, írjon!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nagyon jó Banshee pótló 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.06.15. 01:42:51
"The trees move. Do you not see it?"
Preacher s01e03
16:03 <#vigyor2>#vigyor2>
+idióta még mindig jó 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.14. 22:24:26
Időminisztérium
Nagyon tetszett a 2. évad is, a walking dead egy idő után mar nagyon uncsi lett, de ez szorakoztato
Most pl 3 nap múlva jön a 3.rész és talán addigra lesz magyar felirat a másodikhoz.
Ha rákattansz egy sorozatra akkor ilyen helyzetbe kellemetlen várni a feliratra😊
Más:
Dobtam hosszú őrlődés után pár sorozatot, benne a Fargó második évadát is, két rész maradt már csak belőle, de ültem rajta hónapokig és nem tudtam rávenni magam, hogy befejezzem.
Damien: 5 részig néztem, de rettentően gyenge.
Tele borzasztóan gyenge és amatőr fillerekkel. A történet sem volt képes komolyabban érdekelni a karakterek meg nulla reakciót váltottak ki belőlem.
Szerintem egy eleve béna és rossz alapanyag az egész.Mindezt a modern környezetbe, hogy még inkább tucat fosnak nézzen ki.
Second Chance: Nem is értem, hogy hogy bírtam 5 részig és minek.Már az elején látszott, hogy ez egy tucatsorozat lesz egy minimális egyediséggel.
Legends:Nem azt kaptam amit vártam, ettől függetlenül bíztam benne, de 7 rész után ott rohadt a listámba már csak.
Arrow,Flash-en is gondolkodok, de nem tudom még biztosan.
Az Arrow esetében viszont tényleg nem tudom minek kellene történnie, hogy kedvem legyen a 15X42 perc tömény amatőrséget bepótolni.
A flashnél is rezeg a léc.
A legends of tomorrowot el sem kezdtem már...
Wayward Pines 2.évad, mennyire agybaj sorozat?
Bevallom eléggé félek nekikezdeni, mert ha minden igaz itt már nincs könyv mögötte és nekem az első évad sem volt az a felhőtlen királyság.
Szerintem az alapjai is gyengék és rosszak ennek a történetnek.
Az amc amúgy sem jön be.(bár nem tudom én a tv-be a sport adókon kívül nem nagyon szoktam mást nézni)
Nem tudom, korábban volt-e róla szó. Itthon talán Sherlock és Watson néven fut Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével. Nagyon szeretem, erős pszichológiai vonal van benne és érdekes bűnügyek. Az emberi kapcsolatok alakulása, illetve Sherlock és Watson jellemfejlődése és egymáshoz való viszonya is nagyon jó. A mellékszereplők káprázatosak, a történet pedig összefüggő, de könnyen követhető. 3 évadot láttam szinkronizálva, Van egy negyedik évad is és ősszel indul az ötödik (talán utolsó?). Bátran ajánlom.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.