Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Pont ezt a kettot (mindjart harom) sorit nezem :c

Preacher eheti nyitoharca....😊)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A House of Cardsból mennyit néztél meg?

The Man in the High Castle megvolt már? Bátran merem ajánlani.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.07.08. 08:46:04
Tikal
Preacher, Mr. Robot, Ray Donovan.... van még sok jó sorozat GoT-on kivűl...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

UUUU
Most, hogy vege a Tronok Harca evadanak, nem is tudom mit nezzek, mert egyszeruen nem talalok magamnak valami erdemes sorozatot.
Last Ship,Dark Matter,The 100,Black Sails,House of Cards nalam sullyesztobe ment. Az Expanse,The last kingdom szunetel. Jo Sci-Fi,fantasy sehol az egvilagon.
A zold ijasz,into the badlands,Jessica Jones,Daredevil,Flash es hasonlo nagyon gaz sorozatok nem fognak meg, ezeknel meg az Avatar, the last Airbender rajzfilmsorozat is fenyevekkel jobb.

Jim Morrison
Westworld jönne már :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Most nyáron szerintem az UnREAL és a New Blood a fasza sorozatok. Mindkettő kurva erős és jó cucc.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Caliph
tegnap fejeztem be az első évadot,elég jó.
és a dark matter második évada is elkezdődött,ha valaki a scifi sorozatokat szereti 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

LasDen
az expanse az korrektül néz ki

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
Belenéztem a wynonna earp nevű borzadályba.
Már az első pár perces jelenet után kimutatta foga fehérjét...

Hihetetlen, hogy a Syfy milyen szinten okádja a szart...
Nem értem minek kell természetfeletti,szörnyes meg mindenféle szart csinálni, ha egyszerűen nincs arra büdzsé, hogy normálisan meganimálják.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

JackTar
Üdv!
A Szökés (Prison Break) 3-4. évadát,
Lost (Eltűntek) 3-6. évadát,
keresem vételre. Akinek vannak felesleges, "porosodó" díszdobozos évadai, írjon!

passatgt
11.22.63-at ajánlom, ha nincs mit nézni😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
Orange is the new black és a Gomorrah még mindig nagyon jók

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tikal
az már nálam is kezd lecsúszni, első rész nagyon jó volt, de már most úgy érzem nem fog lekötni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus
A Preacher baromi jó, de az Outcast nekem nem jött be. Igaz a harmadikat még nem láttam, még adok neki 1-2 részt.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

LasDen
A sorozat hátteréről, hogy mennyi valóság alapja van meg ilyesmik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Mr. Robot s02 e00-t érdemes megnézni, vagy csak egy összefoglaló?
Calver
Penny Dreadful ennyi volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...és esküszöm Ned Stark óta nem örültem ennyire karakter halálának... tele volt kifejezetten vicces karakterekkel és király színészekkel, kurva jó sorozat lett volna ha az első évadban nemes egyszerűséggel megeszik a gecibe Miss Vanessa Ives-t. amikor meg végre megdöglik a sorozat legérdektelenebb és legunalmasabb karaktere, és felcsillan a remény hogy igen, ebből lehet még valami jó is... akkor bejelentik, hogy bocsi srácok, ennyi volt... <#falbav>

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
Még a legfrissebb szezont nem láttam, de amúgy szeretem, mert a kiscsaj rohadt jól hozza a karaktereket 😊

cylonflatus
Orphan Blacket nézi valaki? Én elég jól szórakoztam rajta, de ahogy befejezték ezt a szezont, az kicsit gyengus volt, szerintem.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

grebber
Unforgettable

Next PC upgrade: 2022

Tikal
hogy mit?

grebber
Lelőtték a felejthetetlent <#rinya>

Jim Morrison
hoppá, csak most nézem, hogy nem csak a ramseyt alakító színészen kívül játszott benne másik GoT szereplő is.

Tikal
csak hallottam a sorozatról, de mindig elcsúszik a megnézése, na akkor most rámegyek 😊

Jim Morrison
Lehet már láttad, de akkor nézd meg a misfits et 😊 ő nincs benne az elejétől, de van egy másik aki kb ugyanez a karakter (aztán ő lesz kvázi helyette később 😊)

Tikal
De a Preacher-t ajánlom mindenkinek, nekem ez most az év legjobb újonca, zseniális, wtf jelenetek, sírok minden alkalommal mikor az ír vámpírnak vannak jelenetei 😄
Nagyon jó Banshee pótló 😊

Tikal
azért ez túlzás 😊

DasIsFuck
Én azokért nem igazán vagyok oda😄

stargatelost
A második évadra kurva jó akciósorozatot faragtak belőle. Mivel abból nem sok, szerintem jelenleg a legjobb.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

DasIsFuck
Én is csak bizalomból néztem addig, hogy hátha lesz valami érdekes csavar.

LasDen
én még addig se jutottam el talán...

Tikal
nem egy nagy szám, erős közepes..

DasIsFuck
Ez a Last Ship nem igazán jött be, 5 rész után dobtam.

grebber
Scream 2 évad az első 2 rész alapján tartja a szinvonalat. Új emberek mindenki egy kicsit gyanus ismét egy évadon keresztül basz az ideg ki a killer 2

Calver
"♪ Me some Johnny Cash! ♪"
Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.06.15. 01:42:51

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
Úgysem pörög a topik.

Preacher s01e03
16:03 <#vigyor2>
+idióta még mindig jó 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.14. 22:24:26

Srácok..25 évet kellett várnom arra,hogy a spanyoloknak!! eszébe jusson egy kibaszottul zseniális könyv ötletét sorozatra vinni (nem számítva Van Damme 1994es kitérőjét)

Időminisztérium
Z Nation

Nagyon tetszett a 2. évad is, a walking dead egy idő után mar nagyon uncsi lett, de ez szorakoztato

cobol
Van felirat a második részhez? Mert én nem találtam.

stargatelost
Két rész után én azt mondom, kár volt elkészíteni a 2. évadot a Wayward Pinesból...

DasIsFuck
A második részére értettem, mert ahhoz még nincs magyar felirat.
Most pl 3 nap múlva jön a 3.rész és talán addigra lesz magyar felirat a másodikhoz.
Ha rákattansz egy sorozatra akkor ilyen helyzetbe kellemetlen várni a feliratra😊

Más:

Dobtam hosszú őrlődés után pár sorozatot, benne a Fargó második évadát is, két rész maradt már csak belőle, de ültem rajta hónapokig és nem tudtam rávenni magam, hogy befejezzem.

Damien: 5 részig néztem, de rettentően gyenge.
Tele borzasztóan gyenge és amatőr fillerekkel. A történet sem volt képes komolyabban érdekelni a karakterek meg nulla reakciót váltottak ki belőlem.
Szerintem egy eleve béna és rossz alapanyag az egész.Mindezt a modern környezetbe, hogy még inkább tucat fosnak nézzen ki.

Second Chance: Nem is értem, hogy hogy bírtam 5 részig és minek.Már az elején látszott, hogy ez egy tucatsorozat lesz egy minimális egyediséggel.

Legends:Nem azt kaptam amit vártam, ettől függetlenül bíztam benne, de 7 rész után ott rohadt a listámba már csak.

Arrow,Flash-en is gondolkodok, de nem tudom még biztosan.
Az Arrow esetében viszont tényleg nem tudom minek kellene történnie, hogy kedvem legyen a 15X42 perc tömény amatőrséget bepótolni.
A flashnél is rezeg a léc.
A legends of tomorrowot el sem kezdtem már...

Wayward Pines 2.évad, mennyire agybaj sorozat?
Bevallom eléggé félek nekikezdeni, mert ha minden igaz itt már nincs könyv mögötte és nekem az első évad sem volt az a felhőtlen királyság.
Szerintem az alapjai is gyengék és rosszak ennek a történetnek.

Tikal
már másnap volt felirat, nem?

DasIsFuck
Én szinkronosan nem nézek sorozatot.
Az amc amúgy sem jön be.(bár nem tudom én a tv-be a sport adókon kívül nem nagyon szoktam mást nézni)

Hétfőn volt magyarul a tv-ben a Preacher második része
Amiga
Elementary
Nem tudom, korábban volt-e róla szó. Itthon talán Sherlock és Watson néven fut Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével. Nagyon szeretem, erős pszichológiai vonal van benne és érdekes bűnügyek. Az emberi kapcsolatok alakulása, illetve Sherlock és Watson jellemfejlődése és egymáshoz való viszonya is nagyon jó. A mellékszereplők káprázatosak, a történet pedig összefüggő, de könnyen követhető. 3 évadot láttam szinkronizálva, Van egy negyedik évad is és ősszel indul az ötödik (talán utolsó?). Bátran ajánlom.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

DasIsFuck
Lehet a Preachert is angolul leszek kénytelen nézni, mert ma nem bírtam magammal és megnéztem angol felirattal.

LasDen
Gagyi CGI és mellékszereplő gárda jellemzi, viszont maga Supergirl egy nagyon szimpatikus és szerethető karakter lett

Tikal
Az Outcast se rossz, beteg az is...

Tikal
<#eljen>