Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ott

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

36 percnél a lyukkártyás automata zongorán felcsendülő Black Hole Sun-on felröhögtem 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tikal
Westworld

<#wow2><#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DasIsFuck
Befejeztem a Vice Principals-t.Zseniális volt😊

Kíváncsiságból belenéztem a szinkronos verzióba, borzasztó.<#duhos2>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Tomorrow when the war begunt nézi valaki, ha igen tud mondani róla valamit, mennyire tini sorozat?

Egyébként én az utóbbi időben eléggé lemaradtam a sorozatokkal, csak úgy gyűlnek a részek.Mr robotot elkezdtem, három rész után alább hagyott az érdeklődésem,12 majom utolsó 3 részére már hónapok óta nem tudom rávenni magam,preacher utolsó 2 részével sem bírok,outcast utolsó 3 rész a talonban,dark matter 9.részig ment, aztán ráuntam,viking első három része után hozzá sem nyúltam év eleje óta,penny dreadful első évada után a másodikba még nem kezdtem bele,flash/arrowot nem tudom miért tartom még a nézett sorozatjaim között😄,FTWD meg annyira unalmas szar, hogy kevés motivációm van darálni a maradékot.
Gotham viszont remélem vissza hozza a kedvem a sorozatokhoz😊

A stranger things után sok sorozat amit néztem extra fárasztó lett:X

Most ezt a Living and the Dead-et nézegetem, elég felemás véleménnyel vagyok róla.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.09.28. 00:08:51

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

grebber
JCVD sorozat hoho várós.

Next PC upgrade: 2022

ReszegKoldus
A "Csúcsformában" még elment volna valamennyire, de végül elkaszálták, a MacGyvert el se merem kezdeni, az ránézésre még annyira se tetszene 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
Először megakartam nézni őket már csak az előd miatt is, de az előzetesekből és poszterekből látszott már, hogy nagyon nulla lesz mindkettő...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Lethal Weapon és MacGyver, nézhetetlen...

bakkerman
Elvileg ennyi volt,pedig en is neznem meg :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grebber
Nem néztem utána az akkor ennyi is volt kész game over?
Elnéztem volna ahogy az igazi killer után nyomoznak míg el nem kapják..

bakkerman
Night of-ot masfel nap alatt kivegeztem,brutalisan szenzacios volt minden perce remek volt,elmult evek legjobb minisorozata nalam. Le a kalappal az HBO elott

LasDen
én a héten a Bullt, The Good Placet és a Designated Survivort néztem. Az utóbbi kettő ígéretesebb, mint a Bull.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
Ej megint lesz mit nézni

Zsaruvér 7. évad elkezdődött
Van Helsing sorozat
Elindult az új McGyver is. (Bár ezt előzetes alapján nem tudom hogy fog megélni több évadot ,mert rohadt gyenge)
The Exorcist is elindult
Z Nation 3 évad
És úgye a lent említett nemzet aranya amiről semmit se tudunk azóta sem 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.24. 08:28:46

grebber
Hm most nézem csak egy site-in fent van a National Treasure S01E01

Erről tud valaki valamit? Sehol nem találtam semmi infót...

JackTar
Üdv!
Lost (Eltűntek) 4. és 6. évadát keresem vételre. Akinek van felesleges, "porosodó" díszdobozos évada, írjon!
Nagyon szeretném már egyben tudni ezt a sorozatot.😊
[email protected]

stargatelost
He? Rarbg-n már hajnalban fent volt, ahogy szokott minden sorozat.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
mi az hogy nincs fenn a Quarry? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
Hivatalosan be van jelentve az is

Tikal
Erről tudok, de a 4.? Én nem látok két évadnyi történetet a Cali cartelban...

LasDen

Tikal
Van valami hivatalos info erről?

LasDen
nem hogy 3., de 4. évad is lesz 😄

Tikal
Narcos 2. évad

SPOILER?! 😊

az évad első fele nagyon jó volt, aztán kicsit lapos lett,de még így is jó kis évad volt... Egyébként jó ötlet volt, hogy használtak eredeti felvételeket a sorozatban, adott neki egy kis dokumentumfilm jelleget, de nem vitték túlzásba, szóval nem rontott a filmes élményen. Kicsit megijedtem, hogy nem lesz 3. évad, de úgy néz ki folytatják, bár nem tudom milyen lesz, azért a sorozatot mégis csak Escobar adta el. Egy évadnyi történetet látok még a Cali cartel-ben, aztán nem kiváncsian várom viszik e tovább Mexikóba a történetet.

Tikal
Más szóba se jöhet, de ez a Westworld inkább sci-fi szerintem

UUUU
Nalam eddig a Deadwood vitte el a primet a westernes sorozatok kozul.

Tikal
Egy sorozat minőségét mindig jól jelzi, hogymeg nézem e minden alkalommal a nyitócímet, ugye leginkább a zene miatt. Mostanában ilyenek voltak a Stranger Things, The night of... és az új kedvenc a Bojack horseman 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.05. 19:00:28

bakkerman
jaja,maga a csaj az nagyon jó,passzol hozzá a szerep,de a többi színész alakítása eddig borzalmas 😄

LasDen
nézd meg a Flashes crossovert osz' jóvan. De akik látták azt mondják, hogy 5-6-7. (valahogy így) rész után kezd beindulni. Én mem bírom, de nagyon is sajnálom. Benoist fantasztikus Supergirl szerepében, de ami körbeveszi, az borzalom... Viszont a Flash crossover korrekt volt.

bakkerman
elkezdtem a supergirlt 4. rész jön de eddig nagyon gyenge nekem,adjak még neki időt jobb lesz? vagy inkább pörgessem tovább a flasht,az a biztos? 😄

Tikal
huhuu, ez jónak néz ki, Hopkins végre kapott egy jó szerepet, elég méltatlanul bántak vele mostanság

Jim Morrison
Végre megtudjuk kb miről fog szólni a Westworld

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
hát ezt én se értettem 😊

Amúgy egyetértek.. imádom a zenéjét is, elején végén, közben 😊

stargatelost
Na, most erre miért kellett ráugrani? Mindketten szeretjük a sorozatot. Csak arra akartam rámutatni, hogy ez azért eléggé dramedy, nem csak vicces. Sőt, idén az egyik legjobb sorozat évad a Bojacké volt, pont a lehúzóssága miatt. #11049 -ben pont a stáblista dal első sorait idéztem, de úgy látszik akkor még nem nézte innen senki. Amikor egy-egy rész végén olyan durva gyomrosokat kioszt a sorozat, és felcsendül ez a zene. OMG.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
De, egészen vicces sorozat. Csak azért mert komoly témákat feszeget, attól még vicces. Ezen teljesen felesleges feszengeni...

LasDen
de a filmek szellemi örököse a sorozat...

stargatelost
Hú, hát a Bojack az azért nem egészen vicces sorozat. Sőt, a harmadik évadra lényegében a leglehúzósabb dráma lett. Persze a jó értelemben. Mindenképpen ajánlott.

#11082: Annak semmi köze a Screamhez, még a maszk se ugyanaz.

grebber
Addig jó amíg nem unom.... egyelőre még nem.
Csak számomra furcsa ,hogy gyak. egy gyilkos látunk meg minden azt ez már a 3. aki telefonon bepromozta magát.... Eddig is jól bemártottak mindig mindenkit és véltlenül se lehetett tutira venni,hogy most akkor ki a halál a gyilkos, de most ez a 3. meg a nonpluszüber tökömsetudja ki az .<#banplz>

LasDen
ezek a slasher sorozatok a legnagyobb baromságok...

Tikal
Én már a filmeknél meguntam, mégis mit vártál itt? 😊

grebber
Scream The TV Series - Na ne bacca már meg megint. Most ki a rák lehet megint aki telefonált? Ezt így a végtelenségig lehet majd húzni. Kiváncsi leszek mikor unják meg a nézők.

Jim Morrison
elkezdtem nézni... nem tudom hova tenni még ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Master of none az nagyon fasza. Ansari nagyon fején találta a szöget vele... Nyugati animációs sorozatokat meg ritkán nézek. Nem bírom a retardált grafikájukat...

Tikal
Ajánlanék két vicces sorozatot, Bojack Horseman és a Master of None. Az előbbit már elkezdtem egyszer, de csak most szippantott be megint, zseniális cucc 😄D

Nézitek valamelyiket?

grebber
The Family - Beteges ,de tetszik. Kiváncsi leszek a végkifejletre.

LasDen

Tikal
nem találtam

LasDen
angol felirat van, ha az kell
A zenéről szól elvileg, így nem meglepő a musicales húzás...

Tikal
The Get Down-hoz lesz valami felirat, tudtok róla?

Mondjuk nem tudom mennyire fog lekötni, mert elég musical-esre vették a rendezést 😞

Tikal
Tyrant-t nézi valaki??