Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"The trees move. Do you not see it?"
Itt pl. megtalálod: http://dmdamedia.hu/
Keresek egy online filmnéző oldalt ami stabil!
4; szer kellett rendszer visszaállítást csinálnom a sok szar miatt.
Tudnátok ajánlani egyet?
Shameless a film.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha szeretitek a történelmi filmeket sorozatokat akkor ezt mindenképpen ajánlom, remek színészek, hangulat, képek.. Netflix minőség, na 😊
Egyébként II Erzsébet királynővé válásáról szól, a korai évekről...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A helix első évada és a 12 majom első évadja teljesen korrekt.
A majom második évada sem rossz azért, de a helixnél nagyon túl tolták, már az első évad vége is ilyen volt.
Sajnos a csatorna nem a minőségi sorozatairól híres, de az Expanse az nagyon kilóg a kínálatukból szerintem.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Emlékszem pont azért nem néztem bele mert SyFy.
Nem gondoltam, hogy ilyen jó sorozatot is ki tudnak okádni magukból😄
Olyan mintha egy HBO-s sorozatot néztem volna kevesebb büdzsével.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Girlfriend experience: egyik nap attekertem a maradek 11 reszt.
Azon kivul, hogy
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tehát akkor a 2016-os is faszaság a köbön?
"The trees move. Do you not see it?"
Ööö, az összes X-akták epizód meg a komplett Lost mehet kocsikázni, bár nem tudom biztosan, hogy ennyi szál behozása egy alapvetően fekete humorral átszőtt krimi vígjátékban, már ha az anti detektív témát annak lehet venni, mennyire volt jó ötlet. Továbbra is olyan érzésem van, hogy a címszereplő nem a főszereplő, valamint a sorozat sokat merít MÁS fárasztó vagy fanyar humorú írótól is, nem csak Adams-től. Az összes hülye, elmebajos, dinka karakterről elnéznék egy komplett sorozatot szerintem. Viszont most nem volt angol feliratom, de ha valaha lesz magyar, azzal úgy is újra fogom nézni az egészet, mert nem lehet ekkora poénözönt és idiotizmust elsőre vagy másodikra átfogni. De talán ha anyanyelvem lenne az angol, akkor is újra kéne nézni pár jelenetet. A holisztikus bérgyilkos megint hozta a formát ...
Epizód elején meg Mr. Rockstar szép nagy meglepi volt, ahogy néztem IMDB oldalon nincs is feltüntetve a szereplők között. Vagy én keverem valakivel. Estevez és Zimmermann nyomozók meg szokás szerint megint nem lepődtek meg eléggé semmin, pedig ennyi baromság szvsz más ügyosztálynál száz év alatt nem jönne ennyi össze. Farah egyre jobban tetszik a karakterek közűl, feljött Todd mellé másodiknak, pedig szoros a verseny. A fegyverbuzi 20-as IQ-val megáldott CIA manus meg már olyan alacsonyan röppen, hogy várhatóan saját főnöke fogja kinyírni, ha addig nem sikerül saját magát is lelőnie. 😄
Remélem kifejtik az évadban az Operation Blackwing-et és Icarost.
Eddig is úgy éreztem a dolgok igazi mozgató rugója Phil és a káosz. Most végre kezdenek gubancolódni a szálak, így talán nem lesz unalmas a sorozat. Egész nézhető. Azért az IMDB-s 7.8 egy kissé túlzás.
Örülök, hogy kilőttem a Timeless-t és ezt nézem helyette.
Kíváncsi leszek a Dirk Gently harmadik része mit villant (ma) holnap.
Most gyűlik a sok újonc megint.
McGyver, Frequency,The Exorcist. Timeless,Westworld, Van Helsing
Next PC upgrade: 2022
Z Nation-t harmadik évad elején abba hagytam, uncsi lett.
Son of Zorn nem rossz még!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Végül is Narcos a címe, nem Columbians 😊
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.10.16. 22:47:31
Olyan érzésem van mintha a két sorozat között nekem kimaradt volna valami.
Az egyik szereplővel (Claire) mintha olyan dolgok történtek volna, ami a két sorozat közt eltelt időben játszódhatott (esetleg)?
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mondjuk nem bántam volna, ha valami oknál fogva hirtelen elkaszálják az 1. évad után 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.10.09. 15:43:45
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
végre megnéztem...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11