12417
-
#11407 Na akkor lehet neki állok majd, azt meglátjuk tényleg mennyire veszi be a fülem :D -
#11406 Max az első évad készült úgy, a többit már hetiben vitte/viszi a fordító. Amúgy tényleg nem érdemes ezen vacilálni, nem gáz az a svéd nyelv, és hát ha angol szinkronnal néznéd, kb ugyanott lennél, mintha magyarral néznéd, hiszen szar lesz a keverés, nem hallod az eredeti hangokat, ami hozzátartozik a színészi játékhoz. Főleg itt, ahol ennyire "kilóg" a főszereplő :D -
#11405 Attól még lehet jó :) -
#11404 van magyar felirat, nem a legjobb, mert a szinkron alapján készült -
betyar40 #11403 En az eredeti szinkron sved neztem magyar felirattal szerintem az a legjobb. A film alatt kb a 2. Resztol ugysem fog erdekelni a sved nyelv. Magyar szinlronnal vetek nezni. -
#11402 én is ettől félek, azért kérdeztem, hogy ha van magyar szinkronnal, hátha van angollal is -
betyar40 #11401 Max .a cime ugyanaz amugy koze nincs hozza:) -
#11400 van belőle usa verzió is, mexikói híddal :) nekem bejött: http://www.imdb.com/title/tt2406376/ -
#11399 A híd elérhető esetleg angol szinkronnal? Mert amiket én találtam az vagy az eredeti svéd, vagy magyar. De egyik sem túl szimpi a fülemnek -
#11398 na, csak ide találtál :D -
betyar40 #11397 Sziasztok! Nekem a mostani filmek amik manapság mennek a mozikban szinte dögunalom mind. Tv-t már nem is nézek, nézhetetlen. Most elkezdtem a sorozatok után érdeklődni és beszarás milyen jó kis sorozatokra bukkantam. Tavaly már bele bele nézegettem párba de nekem a sláger mint a Wd vagy a Vikingek főleg az uccsó 2 évad nem igazán tetszett.. Viszont találtam 3 remek sorozatot amit lenyomtam 1 hónap alatt. Ha még valaki nem látta skandináv krimi a Hid most megy a 4. évad de minden évad külön sztori szinte hibátlan krimi igazi skandináv stilus remek szereplőkkel.(aki szereti). Zseniális sorozat. Sosem fogott meg ennyire egy film. A második amit ajánlani tudok western ,a Godless, rég láttam ilyen jó western filmet pláne sorozatban kicsit lassan indul de nagyon szép fényképezés jó szereplők és zseniális igazi vadnyugat főleg a vége fele. Mestermunka! Harmadik egy megint másik téma a Punisher ,nem szeretem az akciófilmeket de ez a pali ezzel a filmmel megfogott! Csak ajánlani tudom mindegyiket főleg azért mert nem kell éveket várni hogy megtudjuk mi a vége ,s remek filmek, kiváló szereplőkkel s nem mellesleg fordulatokkal , sztorival. -
#11396 altered carbon reklám :o -
#11395 Akinek esetleg kimaradt volna, Cardinal, a The Killng-hez hasonló.
Csak onnan jutott eszembe, hogy Killing-ben volt Joel Kinnaman :)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2018.02.05. 17:39:33 -
#11394 végignéztem. Nagyon bejött, várom a következő évadot. Joel Kinnaman-t annyira nem kedveltem meg Suicide Squad után, de most kiérdemelt pár piros pontot.
Kristin-t alakító színészt nem tudom hogy találták meg, de én örültem neki -
Renegade #11393 állítólag felvettek rá valakit, aki megtanította a színészeknek :)
itt mondjuk eltér a könyvtől a sztori, mert onnan tudja, hősünk, hogy nem a szülőbolygóján töltik le, hogy senki nem ejti jól a nevét.
Harlan világán, Új-Pesten született.
Na majd a harmadik évadban lesz munkájuk rendesen a Kossuth utcával, meg még egy zsák magyar kifejezéssel, szokással. :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.02.04. 22:22:52 -
#11392 szerencsére a sorozatban is szinte mindenki jól ejti. -
Renegade #11391 hopp, a könyv előszavában az író kitért arra, hogy miért lett Kovács hősünk, kapcsolódik 56-hoz, sőt, azt is megemlíti, hogy sokáig rosszul ejtette, de aztán megtanította neki valaki jól kiejteni a cs betűt. :) -
Renegade #11390 egy nap alatt ledaráltam és kezdem a könyvet, erre nem volt még példa, iszonyat jó volt -
#11389 Pár résznek el kell telnie, hogy igazán beinduljon, de szerintem iszonyat jól néz ki.
Nekem a történet azért annyira nem tetszik, illetve a karakterek is csak szódával mennek el, de én eleve nem rajongok a cyberpunkért, ettől függetlenül ez is olyan sorozat ha beindul nézeti magát. -
#11388 csak most néztem meg az első részt, de folytatom. A világ bejövős, meglátom mit hoznak ki belőle. :) -
#11387 Nézi, de még nem tudom tetszik-e. :) -
#11386 Altered Carbon-t nézi valaki? -
#11385 A fenébe, vége ennek is.
Az a baj ezzel és a parks and recreations el is, hogy ilyenkor egy darabka meghal bennem (a nap hátralévő részéig legalább). P&R szerintem idézhetőbb, könnyebb anyag, de ez is jó volt. -
#11384 4. évadnak vége, most szünet.
Imádom, viszont 3 részt bevallom átugrottam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mind a három részben 'nem ők lettek volna a szereplők'. Jórészt miattunk nézem a sorozatot, nem a szép hangjukért. Talán majd valamikor bepótolom, de egyszerűen nem értem miért csináltak ilyet. többször is. -
#11383 3. évad végére, egy féletlen folytán tudtam meg, hogy a created by Dan Harmonnál, arról a bizonyos Dan Harmonról van szó. Már mindent értek. -
#11382 Első három részt csak, de majd befejezem ha nem lesz más. -
Zsoxx #11381 Travelers S02-t nézte valaki? -
#11380 community s01
Kár volt elkezdenem, most elmegy vele pár napom. -
#11379 End of the fucking world (netflix) kritika
Bevallom első részt se sikerült végignéznem. Szánjak rá azért még 1 órát és jobb lesz? vagy ha addig nem jött be akkor a többi résszel ne is próbálkozzak?
Valahol ott hagytam abba, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csaj átment a sráchoz, majd hazament.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.20. 14:13:16 -
Kepek #11378 10 designers reimagine Rick and Morty
-
#11377 Dark
Lassú, időutazós sorozat. Még a neveket bírtam követni, de az arcokat már egyre nehezebb volt.
Filmben a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áll a legközelebb.Predestination
Kb vágom, hogy mi van, de örültem volna ha 1 évados :D Azért majd nézni fogom a következőt is, mert azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan tovább. -
#11376 Pont azt töltöttem le, az érdekelt a legjobban a felsoroltak közül :) -
karajjj #11375 Az Silicon Valleyt bátran ajánlom. Zseniálisan mutatja be a webes gigacégek és újgazdagok abszurd világát. -
#11374 Köszönöm mindkettőtöknek :) Szemezgetek akkor belőlük. -
#11373 Ugye 30 perces inkább komédia szokott lenni. Ezek nem alánevetősek:
The Office, Parks & Recreation, Modern Family, Brooklyn Nine-Nine, Veep, Community, Superstore, Unbreakable Kimmy Schmidt, Better Off Ted, Silicon Valley, Weeds, Curb Your Enthusiasm
Ami nem annyira komédia, inkább dramedy: Mozart in the Jungle, Atlanta, Californication, Entourage
-
#11372 american vandal -
#11371 Sziasztok!
Ki milyen sorozatot tudna nekem ajánlani, aminek a részei kb. 30 percesek?
Valami érdekes sorozatra lennék kíváncsi (sci-fi, szuperhősös, alánevetős vígjátékok nem nagyon érdekelnek).
Angolul nézném, magyar felirattal. -
Inquisitor #11370 Hát hallani olyat, hogy a Dark S2 csak 2019-ben jön ki. Az elég nagy szünet, bár a Wataha után nem lepne meg. -
#11369 18+
Happy!
-
Zsoxx #11368 Kaszajelentés.