12433
  • Rockynhooo
    A Waco nevu minit nezte valaki? Ha igen akkor jo e?
  • grebber
    "Az NBC csatorna úgy döntött, hogy még berendel egy lezáró filmet a Timeless című időutazós sorozatnak, ezzel is elősegítve portékája jövőbeni kelendőségét a digitális platformokon. A két órás (vagyis nettó 83 perces) film (azaz dupla epizód) minden bizonnyal valamikor jövőre kerülhet képernyőre. Az, hogy itthon látható lesz-e, még nem tudni.
    Mint ismert, tavaly az NBC úgy döntött, hogy nem kér többet egy évad után a Timelessből, azonban pár nappal a döntést követően mégiscsak berendelték a rövidített második évadot, miután csak sikerült megegyezni a gyártó Sony stúdióval. Idén viszont már nem volt apelláta, a mostani megszüntetés már végleges lett. "

• hapi
    Srácok félve ajánlok itt egy sorozatot, mert nem volt valami nagy siker, de aki szereti a történelmi sorozatokat az adjon neki egy esélyt, én nem tudtam abbahagyni. Turn: washington's spies.
  • Zsoxx
    Quantico s3-at nézi valaki?
  • Tikal #11459
    Ozark-ot tudom ajánlani, ha valaki krimi, dráma vonalon keres valamit
  • hapi
    Köszönöm a tippet meg is néztem a buszon.
  • Sequoyah
    Lehet rosszul fogalmaztam. Nem voltak elvarasaim, abszolut semmit sem tudtam a sorozatrol (azon kivul h szerettem a filmet, aminek ehhez semmi koze igazabol). Ahhoz kepest csalodtam hogy latom mennyivel jobb lehetne jobb iroi munkaval, tekintve hogy egyebkent a szineszi, rendezoi munka es a latvany nagyon rendben van.
  • Zsoxx
    Szerintem teljesen rendben van a sorozat, az utolsó rész pedig epic volt. (Mondjuk az a szarkavaró picsa engem is idegesített.)

Javaslat: ne elvárásokkal ülj le sorozatot nézni, mert olyan úgysem lesz, hogy minden a te elvárásaid szerint alakul.
  • LasDen #11455
    talán 2 rész után hagytam a fenébe...
  • Sequoyah
    Lost In Space (Netflix) valaki?

Az elso szezon feleig eljutottam, de szerintem mar csak "kotelessegbol" fogom befejezni, mert eleg nagy csalodas. Csalodas, mert nagyon jo sorozat lehetne belole ha amatorok helyett jo irokat kapnanak, akik valodi sztorit irnanak a klisek ellovoldozese helyett.
    A karakterek jok, az alaphelyzet erdekes, a vilag is erdekes es szamtalan lehetoseget kinal(na) jo tortenetekhez.
    Ehhez kepest a bonyodalmak nagy resze kimerul annyiban, hogy allitolag okos emberek ostoban viselkednek, illetve vegtelenul szerencsetlenek (pont akkor szakad le, pont elottuk dol a fa stb...)
    Idegesit hogy mindenki vegtelenul onzo es onfeju, es nem kepes csapatkent viselkedni, es emiatt folyton bajba kerulnek. Parancsok folyamatos megszegese, senkinek nem szolnak hogy hova mennek aztan persze bajba kerulnek, stb...
    A gonosz karakter pedig nyilvanvaloan kizarolag az iroi otletek potlasara kerult bele. Nincsen valos motivacioja, nem viselkedik logikusan, csak sz*rt kever ahol lehet, mindenfele terv nelkul, ha kell ha nem, akkor is ha csak maganak art vele... Mintha az irok most kerultek volna ki az iro-iskolabol es az ott frissen tanult kliseket halmozna egymasra mindenfele tovabbgondolas nelkul...:)

Pedig a vilag es a karakterek tetszenek...
  • Caliph
    most olvasom épp könyvben,kb a felénél tartok,de eddig minden volt benne csak az alap történet alig :D
    De most már túlesek rajta,aztán csekk a sorozatot is,nem is tudtam hogy van belőle kösz a tippet
  • xido
    11.22.63..pont ki is végeznéd a busz alatt
  • hapi
    true detective nem jött be, Homeland, dexter, Breaking Bad megvolt. Többit köszönöm nézem!
  • Calver
    True Detective?
  • Zsoxx
    Line of Duty pl. Viszonylag kevéssé ismert, de nagyon jó. 5-6 részes évadok vannak, az évadok nem függnek szorosan össze történetileg.
  • passatgt
    Broadchurch, The Killing, StartUp, Cardinal, The Shadow Line, Homeland, Dexter, Breaking Bad ilyesmi
  • hapi
    jó egy első évad is vagy egy rövid sorozat. bármilyen műfaj lehet kivéve ami tiniknek szól meg sitcom ne.
  • Zsoxx
    Egy sorozatot? Max. egy évad fér ennyi időbe.

Milyen műfaj?
  • hapi
    Ajánljatok egy sorozatot darára lesz egy 13 órás busz utam.
  • pett3rson
    kb 2 hete vagyok benne, szerintem nagyon komoly sorozat, órási mondanivalóval, de talán - és csak remélni tudom, hogy talán - ez ízig-vérig amerikai sorozat és persze rendkívül sarkítva tálalja a dolgokat, de mégis, olyanról kezd nyílt beszélgetést amit szerencsére nem minden nap hallunk vagy látunk a médiában.
    Szerintem elsősorban a kommunikációra illetve annak hiányára mutat rá, valamint arra, hogy ebben a közösségi médiás világban mennyire célponttá válhat az ember és akinek több 1000 barátja (ismerőse) van, lehet, hogy pont az a legmagányosabb...

Persze ennél sokkal több minden van benne, csak ez nem az a topik. Szerintem mindenkinek ajánlott, de ahogy korábban is mondták, 18 év alattiak csakis és szigorúan csakis szülői felügyelet mellett! Kicsi felnőtteknek és már nagyobbaknak is és akiknek gyermekük van, azoknak meg főleg...
  • stargatelost
    Bármilyen publik trackerről le tudod húzni a régi évadokat...
  • Flyingparadise
    Ez kb. olyan mint, hogy beírod a leonardo nevet állandóan a capriot adja.:)) Ok-ok én is elismerem mint színészt de azért mégis..
  • Flyingparadise
    Sziasztok! kaptam egy 24 flashbacket de már nem nagyon elérhető ami felháborító szerintem. Meg lehet ezt venni dvd-n és ha igen mennyi lehet a 8 évad régiről beszélek pont ezen akadtam ki beírom keresőbe 24 mindig a négereset dobja ki. Nem a remekművet...
  • Jim Morrison
    preacher-season-3-first-trailer
  • grebber
    Újabb Batman-előzménysorozat készül
  • grebber
    The Mist-ről és az Outcastről van valami info lesz-e új évad?
    Az amazon sorozatáról Oasis-ról van info lesz-e belőle valami vagy ez is mint sokan a pilot után kasza is lett?
  • Tikal #11437
    :D
  • Renegade
    hááát, ha nem 3 éves korában regisztrált ide, akkor nem lesz baj
  • Jim Morrison
    én elkezdtem nézni, de 15 perc után kinyomtam. Talán majd nekiülök másodszor is, de szereplő sem fogott meg.
  • lalakov
    Hány éves vagy? Amennyiben fiatalkorú, inkább szülői felügyelet mellett ajánlott.
  • Tikal #11433
    jó egyébként?
  • Ironman2
    Folytatódik mégis a 13 okom volt sorozat a Netflixen:

• LasDen #11431
    butta vagy. A legjobb volt. A sorozat eddig sem vette túlságosan komolyan magát. Tele van baromságokkal az egész. Attól nézhető, hogy nem veszik komolyan magukat....
  • grebber
    DCs Legends of Tomorrow: Toronymagasan megnyerte a nonpluszüber első helyet a világ legszarabb/leggázabb/minden gyalázó jelzővel megillető "bossharca" díjat Nem tudtam ,hogy időközben vígjátékot csináltak ebből
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.12. 16:12:31
  • cooi11
    Sziasztok!
    Most találtam a Bizalom sorozatot.
    [URL=http://www.imdb.com/title/tt5664952/][/URL]
    Jónak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: cooi11, 2018.04.06. 22:25:48
  • Jim Morrison
    fyi: Legion második évad is elkezdődött
    nekem bejött az első rész
  • RatBaG #11427
    ncoreon valaki fordítgatja, de nehéz anyag, lassan halad. még nem néztem a minőségét.
  • grebber
    Kb minden megy szinkronosan is mégis van felirat...Feliratos azért jobb mert már most is előre 3 rész fent van amiből 3 hét múlva lesz csak magyar rész.... :(
  • mooo
    Mert megy szinkronosan is -akinek megfelel. Én is szívesebben nézném felirattal, de megértem hogy így inkább mást fordítanak.
    Utoljára szerkesztette: mooo, 2018.04.05. 11:35:27
  • grebber
    The Terror - Eddig nagyon tetszik jó és érdekes misztikus rejtelmes kinek hogy tetszik.
    Kár hogy nincs még fordítója a sorozatnak :(