Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Megenztem, tenyleg jo volt. Az a 3 perc magaban megverte a 3. Reszt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
vagy csak fekete környéken játszódik. A feketék bajára koncentrálva meg ilyenek... idunno

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
CW-n nem kell sokkal többet várni ettől.

Egyébként a fehéreket nagyon ügyesen elrejtették belőle, vagy ez már egy ilyen modern pc szellemben készült képregény?😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

gabo91
köszönöm!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabo91
Említették több helyen is hogy az Aranyélet egy finn sorozat alapján készült....
tudja valaki hogy mi az a finn sorozat?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Vergagyi...

Az egyik legfosabb szuperhos kosztum amit valaha lattam, a CGI effektek pedig kb 20 evvel ezelott is kritikan alulinak szamitottak volna.

LasDen

Jim Morrison
végére értem.
Szerintem egész jó időt is futottam a darával...
Egy igen hosszú kis véleményt akartam megfogalmazni, de most nagyon elkenődtem, hogy vége van 😞 A 7. évad (amit ma néztem), meg az elejétől fogva a lezárásra koncentrált így kicsit nehezebb is lenne. Egyszerűen olyan jó és szerethető karaktereket sikerült alkotniuk, hogy ez talán a kevés sorozat egyike amit valószínűleg még párszor megnézek.
Nick Offerman /Ron Swanson/ lett a kedvencem (ki gondolta volna), de egyik szereplőről se tudnék most valami rosszat mondani. Talán azt is ki merem jelenteni, hogy kedvencem lett (hozzáteszem, hogy az első évadra már nem is nagyon emlékszem, lehet végig se néztem)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Nincs olyan rész amin ne röhögnék.. ez pedig a lényege egy vígjáték soroztnak. A jung sheldonon sírtam olyan szar volt...meg ezek a számomra noname senki szereplők pff . Be is fejeztem nem ér ennyi kommentet ,mert csak felbaszom magam mégjobban.

Next PC upgrade: 2022

LasDen
egy ilyen előzetes után az agymenők se néz ki jobbnak...

grebber
Hogy hogy nem tudod mit vártam? Mint mindenki más várt egy min ugyanolyan sorozatot mint maga az agymenők ,de ez tripla ZS ...se.

LasDen
Csak egy újabb Chuck Lorre sorozat. Nem tudom mit vártál. A fazon fossa magából a klasszikus komédiákat...

grebber
Young Sheldon - itt az Agymenők spin-off első előzetese Nem tudom ki ,hogy van vele de nekem ez elég is volt ahhoz, hogy egy db részt se nézzek meg belőle soha. Bűn rossz<#falbav>

DasIsFuck
Én eddig egy részben sem csalódtam, sőt.
Az első évadtól azért elmarad bizonyos tekintetben, de a másodikkal ellentétbe ez megint be tudott szippantani.

Jim Morrison
Reméljük, 3. rész kb 0 volt. Kicsit csalódás

DasIsFuck
Fargo 4.részének valami fenomenális intrója volt<#taps>

Jim Morrison
Parks and Recreation

Gondoltam tegnap belenézek a 2. évadba, miután az első évad annyira nem fogott meg és gondoltam jó lesz kis ebéd utáni programnak. Ha valami oknál fogva még nem láttátok, fussatok el tőle, töröljétek le, meneküljetek. 4. évad közepén járok és nem bírom abbahagyni. Reggel még a redőnyt se húztam fel, mert tudtam, hogy ezt fogom nézni - nem is fér bele az időmbe
Tönkreteszi az életem, és az első hetet a vizsgaidőszakból.
10/10 nézem tovább

lalakov
Láttam, nagyon tetszett.
passatgt
Girlboss darára egy jó kis feelgood sorozat, ha valakit érdekel ilyen 😊

Calver
nekem már az alaptörténetből feminista bullshitnek tűnt, ami a modern és végtelenül ostoba harmadik hullám tagjaira és SJW-kre akar apellálni és lenyomni ezt az általuk okádott lószart a szerencsétlen kétlábúak torkán, de... rövid kritikádból erőteljesen úgy tűnik, hogy nem tévedek nagyot. (az index-es okádékot meg inkább meg sem említem.)

"The trees move. Do you not see it?"

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

lalakov
Nagyon fura egy sorozat, én az első részben feladtam.
A The Handmaid's tale az első 3 rész alapján érdekes de eléggé fura sorozat. Olvastam anno könyvet szóval így még furcsább.

Röviden: Egy disztópikus társadalomban vagyunk ahol nők szinte rabszolgasorban élnek mert az egyetlen feladatuk a szülés ugyanis már elég kevés gyerek születik.

Ez az "idősűrítés" nagyon zavar. Miért a főhősnő szemén keresztül kell bemutatni a régi világot?

Egyszerűbb lenne pl valami régi naplón keresztül.

Túl nagy a váltás a a mi modern világunk és e között a félfeudális izé között. Komolyan higgyük el hogy az egész alig pár év alatt lezajlott és nem lett világraszóló lázadás a vége? Vagy ha igen máris leverték és minden csendes? Amerikában ahol csak az nem szerez fegyvert aki nem akar és ha másnak vallod magad külön WC-t kapsz? Na persze...

Ha jól rémlik könyvben évszázadok alatt épült ki ez a rendszer jó pár nagy és pusztító háború után. Itt meg maximum 5 év alatt így át bírtak alakítani mindent? És mindenki úgy viselkedik (pl kiképző nő) mintha minimum évszázados múltja lenne?

Pár éve még kórházak voltak és most amikor annyira fontos a gyerekek léte 18-ik századi stílusú otthonszüléssel jönnek világra az annyira fontos babák?

Hol vannak a kórházak? Miért nem próbálkoznak mesterséges megtermékenyítéssel vagy más orvosi módszerekkel ahelyett hogy a gazda néha-néha dug egyet Handmaidokkal?

Ez rövid időintervallum rendkívül hiteltelenné teszi a sorozatot.
Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szupererő hasonló, mint Cage-nél, de nem sebezhetetlen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
iron fistre meg a másikra gondoltam én. JJ nek mi?

/DD persze nem, de eléggé az a hallás meg minden ahogy feltérképezi a környezetét mint egy sonar nem rossz.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.05.03. 20:09:32

stargatelost
He? JJ-nek van szuperereje. Ha már felhoztad, pont Daredevilnek nincs igazán...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
Jessica J be lehet bele kellene néznem, továbbra se tudom elképzelni milyen nagy szükség lehet rá a szuper erővel rendelkezők mellett.
Amit sajnálok, hogy ez lényegében a Daredevil folytatása, így emiatt biztos hogy elkezdem nézni (a többi szereplő hidegen hagy)

DasIsFuck
Első rész alapján ez piszkosul befog jönni.<#eljen>

LasDen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LasDen
yep

Tikal
American Gods, valaki? <#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

lalakov
Itt láthatod, hogy jelenleg hogy állnak a sorozatok.
lalakov
Én inkább csak ajánlanám. ;-) 10/10, egyetértek.
böröczk
Most porgettem ki 2 nap alatt a 13 reszes 13 reasons why-t.
Ez az a sori, amit minden embernek meg kene nezni.
10/10

Kumiho #2179

grebber
Once Upon a Time-ról tudni valamit a mostani az utolsó évad nem lesz több?

Dimension 404

akinek hiányzott már egy jó kis Twilight zone sorozat... 😊))
Tikal
the fall s3e01: basszus elaludtam rajta, mert 10 perc után nem tudtam, hogy most egy vészhelyzet epizodot nézek vagy mi a fasz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
Cardinal-t javaslom annak, akinek tetszett a The Killing és a Broadchurch, ketttőnek a keveréke kb.

Rockynhooo
The Fall-t el is skippeltem, helyette jött a The OA, ez jobban bejövős, ajánlom.

Rockynhooo
Legion lenyomva, elég nagy kavar, de kurva jó 😊

más: The Fall vélemények? Tegnap első részt lenyomtam, nyilván nézem tovább. Gondolom ez ilyen lassú lesz, de igazából szeretem is az ilyet.

lalakov
Megmondom, ha elárulod a Lottó számokat. ;-) Itt mindent megtalálsz a sorozatokról.
grebber
Kb mindent nézek...azért kérdezem melyik pusztul hamarabb addig nem kezdek el egy 87.-et nézni a nulláról.

lalakov
A Vámpírnaplók nekem már 3 éve véget ért. 😞 Nem azokat nézed amik tetszenek, hanem darabra? <#wow1>

Attól függ mit nézel. ;-)
grebber
Vámpírnaplóknak vége. Elvileg a Grimmnek és már cska egy rész van és vége..
Lassan el kell kezdenem két másikat nézni helyettük.

Mostanság lesz még vége valami sorozatnak örökre?