Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként a fehéreket nagyon ügyesen elrejtették belőle, vagy ez már egy ilyen modern pc szellemben készült képregény?😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tudja valaki hogy mi az a finn sorozat?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az egyik legfosabb szuperhos kosztum amit valaha lattam, a CGI effektek pedig kb 20 evvel ezelott is kritikan alulinak szamitottak volna.
Szerintem egész jó időt is futottam a darával...
Egy igen hosszú kis véleményt akartam megfogalmazni, de most nagyon elkenődtem, hogy vége van 😞 A 7. évad (amit ma néztem), meg az elejétől fogva a lezárásra koncentrált így kicsit nehezebb is lenne. Egyszerűen olyan jó és szerethető karaktereket sikerült alkotniuk, hogy ez talán a kevés sorozat egyike amit valószínűleg még párszor megnézek.
Nick Offerman /Ron Swanson/ lett a kedvencem (ki gondolta volna), de egyik szereplőről se tudnék most valami rosszat mondani. Talán azt is ki merem jelenteni, hogy kedvencem lett (hozzáteszem, hogy az első évadra már nem is nagyon emlékszem, lehet végig se néztem)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Az első évadtól azért elmarad bizonyos tekintetben, de a másodikkal ellentétbe ez megint be tudott szippantani.
Gondoltam tegnap belenézek a 2. évadba, miután az első évad annyira nem fogott meg és gondoltam jó lesz kis ebéd utáni programnak. Ha valami oknál fogva még nem láttátok, fussatok el tőle, töröljétek le, meneküljetek. 4. évad közepén járok és nem bírom abbahagyni. Reggel még a redőnyt se húztam fel, mert tudtam, hogy ezt fogom nézni - nem is fér bele az időmbe
Tönkreteszi az életem, és az első hetet a vizsgaidőszakból.
10/10 nézem tovább
"The trees move. Do you not see it?"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Röviden: Egy disztópikus társadalomban vagyunk ahol nők szinte rabszolgasorban élnek mert az egyetlen feladatuk a szülés ugyanis már elég kevés gyerek születik.
Ez az "idősűrítés" nagyon zavar. Miért a főhősnő szemén keresztül kell bemutatni a régi világot?
Egyszerűbb lenne pl valami régi naplón keresztül.
Túl nagy a váltás a a mi modern világunk és e között a félfeudális izé között. Komolyan higgyük el hogy az egész alig pár év alatt lezajlott és nem lett világraszóló lázadás a vége? Vagy ha igen máris leverték és minden csendes? Amerikában ahol csak az nem szerez fegyvert aki nem akar és ha másnak vallod magad külön WC-t kapsz? Na persze...
Ha jól rémlik könyvben évszázadok alatt épült ki ez a rendszer jó pár nagy és pusztító háború után. Itt meg maximum 5 év alatt így át bírtak alakítani mindent? És mindenki úgy viselkedik (pl kiképző nő) mintha minimum évszázados múltja lenne?
Pár éve még kórházak voltak és most amikor annyira fontos a gyerekek léte 18-ik századi stílusú otthonszüléssel jönnek világra az annyira fontos babák?
Hol vannak a kórházak? Miért nem próbálkoznak mesterséges megtermékenyítéssel vagy más orvosi módszerekkel ahelyett hogy a gazda néha-néha dug egyet Handmaidokkal?
Ez rövid időintervallum rendkívül hiteltelenné teszi a sorozatot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
/DD persze nem, de eléggé az a hallás meg minden ahogy feltérképezi a környezetét mint egy sonar nem rossz.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.05.03. 20:09:32
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amit sajnálok, hogy ez lényegében a Daredevil folytatása, így emiatt biztos hogy elkezdem nézni (a többi szereplő hidegen hagy)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ez az a sori, amit minden embernek meg kene nezni.
10/10
Kumiho #2179
akinek hiányzott már egy jó kis Twilight zone sorozat... 😊))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
más: The Fall vélemények? Tegnap első részt lenyomtam, nyilván nézem tovább. Gondolom ez ilyen lassú lesz, de igazából szeretem is az ilyet.
Attól függ mit nézel. ;-)