12417
  • Zsoxx
    Az RTL Klub a hazai iq-csökkentés zászlóshajója.
  • Sequoyah
    Nekunk, szellemi felsobbrendueknek bezzeg itt van a Baratok Kozt, es az Ejjel-Nappal Budapest, mi?:D
  • LasDen #11485
    Kapkodja egy frászt. Azért néztem meg, mert szuperhős sorozat és kíváncsi voltam rá. Ahogy a többit is. De 2-3 résznél többet egyikből se bírtam, egyedül a Defenderst bírtam végig nézni. Nem kapkodtam a fejem semmin. Mindent elmondanak a sorozatban is, amit tudnod kell. Az egy bónusz ha te megnézted mindet és aztán most hűha együtt nyomják. Nem úgy vannak ezek kitalálva, hogy a narratíva különböző sorozatok ismeretét tegye szükségessé. Megjelenhetnek egyes sorozatokban olyan történetszálak, amik ide vezetnek, de azok sosem olyan fajsúlyosak, hogy a történetből veszítesz, ha azt nem ismered.

Félreértés ne essék, nem akarom megmondani senkinek, hogy mit, hogy és hogyan nézzen, csak az nem tetszik, ha úgy akarjuk ezeket bemutatni, mintha nagyon szigorúan és mélyen egymásra épülő sorozatok lennének ezek. Mindegyiket lehet élvezni a másik nélkül, még azt is, amelyik arról szól, hogy ezek találkoznak...
  • stargatelost
    Meg lehet nézni úgy, de mi értelme? Nem azért nézné meg az ember a Defenderst, mert végigtolta előtte a saját sorozatokat, és akkor végre látja őket együtt? De amúgy az Elektrás, Handes szál eléggé hangsúlyos, és ha nem akarja a néző kapkodni a fejét, bizony meg kell nézni a DD-t meg az Iron Fistet legalább.
  • LasDen #11483
    nem, nem igazán. Nem hangzik el semmi olyan a Defendersben, amihez ismerni kéne előtte bármit is...
  • grebber
    Azért ilyen esetben nem árt tudni a karakterek előtörténetét..
  • LasDen #11481
    ugyan miért fontos a többi marvel a defendershöz? Történetileg nagyon nincs közük egymáshoz...
  • grebber
    Azok a másik hddn vannak szóval van mit néznem dögivel.. + sajnos a 2000 film se könnyíti a dolgomat. Sose fogynak el :(
  • xido
    buta a kérdésem,de a Defenders előtt ugye gyártási időrendben megvolt az összes eddigi Marvel?...(Jessica,Luke,Daredevil,Ironfist)..aztán ezek folytatódnak is..szóval kapkodhatod a fejed..
  • LasDen #11478
    Én meg most nézek keményen 1 sorozatot (Sachiiro no One Room). Najó, meg egy rakás varietyt, de az nem számít... :D
  • grebber
    Nézem persze az is tetszik

Most lassan a végére érek minden olyannak aminek már nincs folytatása mert kasza/lezárták/nincs több része és elkezdhetem a raklap új sorozatot ami ezer éve várat magára van egy pár..

Colony
    Vikingek
    Designated Survivor
    Westworld
    Van Helsing
    Tabu
    Mr. Robot
    Lucifer
    Trónok harca
    Krypton
    Lost in Space
    Marvels Inhumans
    Marvels The Defenders
    Salvation
    Siren
    SWAT
    The Alienist
    The Expanse
    Black Lightning
    Scream Queens

• lalakov
    Nem vagyunk egyformák. Kár hogy vége lesz.

grebber: Az ifjú Sheldont már próbáltad?
  • Zsoxx
    Az agyilag leépült amcsiknak ez kell.
  • Tikal #11474
    Sosem értettem miért futott fel ennyire, tele volt borzalmas poénokkal, nevetés felvételről ment és végig a geek és popcult utalásokból próbált megélni...
  • grebber
    Pedig vicces én nézem mindig ha megy
  • Calver
    12 évad? 12 ÉVAD?! az a sorozat megközelítőleg a kezdetektől fogva olyan vicces volt, mint egy tömegbaleset. hogy a fenébe élt ez 12 évadot?!
  • grebber
    Agymenők:

"Egyesült Államokban szeptember 24-én induló 12. évad lezárja a szériát. Elmondták, nagyon hálásak a rajongóknak a sokéves támogatásért, és szeretnék kreatívan, emlékezetesen befejezni Sheldonék történetét. Reméljük, egy fokkal jobb vége lesz, mint a pár éve lezárt, sokáig az Agymenőkkel párhuzamosan futó Így jártam anyátokkalnak."
  • Rockynhooo
    Koszi szepen! Hajlamos vagyok ra, hogy leragadok imdb-n es ugralok linkrol linkre aztan osszegyulik rengeteg, utana meg nem tudok valasztani. De jelen esetben elkezdem a mind a harmat, mert csak 1-1 evad van kint beloluk, szoval relativ gyors le lehet oket porgetni.
  • lalakov
    A 3 közül csak az elsőt néztem. Azt ajánlanám. A másik kettő nem az én világom. Én azt javasolnám, hogy mindig nézd meg az első részeket, mert úgyis tied az utolsó szó. ;-) Én minden pilotot megnézek vagy legalábbis belenézek, nehogy lemaradjak valami számomra tetsző sorozatról. Ezt az oldalt ismered? Itt találsz információt minden létező sorozatról.
    "irja par ember, hogy nagyon szar ezert meg ezert meg ezert akkor lehet nem pazorlom ra az idom" Én ezzel nem értek egyet; nem vagyunk egyformák. :-D
  • Rockynhooo
    Tetszett nagyon koszi. Elegge le is sokkolt.

Kineztem most 3 szamomra ujat. Tudnatok irni legyszi par szot roluk megeri e? The Looming Tower, The Terror, Counterpart
    Nehez eldonteni melyikkel kezdjem :D
  • Rockynhooo
    Persze, mert ha kapasbol azt irja par ember, hogy nagyon szar ezert meg ezert meg ezert akkor lehet nem pazorlom ra az idom :D De tetszett a trailer alapjan, csak kellett meg egy vegso lokes :D
  • lalakov
    Néztem. Nekem nagyon tetszett. Számít ez neked? :-D
  • Malakai
    Azért az a nemsokára elég relatív, Magnum szeptember végén jön.
    Úgy jön le ebből, mintha a Magnum lenne Jim Carrey új sorozata. :D Kidding a címe egyébként (trailer, showtime, 10×félblokkos, szept 9). Én mondjuk kicsit félve ülök le kb bármi elé, amit ő mostanában csinál.
  • grebber
    Nemsokára kezdődik az új Magnum, Jim Carey sorozata + kap a régi Baywatch HD frissitést és újra lenyomják felmérve érdekel-e valakit és akkor zöld utat adnak az új sorozatnak..
  • Rockynhooo
    A Waco nevu minit nezte valaki? Ha igen akkor jo e?
  • grebber
    "Az NBC csatorna úgy döntött, hogy még berendel egy lezáró filmet a Timeless című időutazós sorozatnak, ezzel is elősegítve portékája jövőbeni kelendőségét a digitális platformokon. A két órás (vagyis nettó 83 perces) film (azaz dupla epizód) minden bizonnyal valamikor jövőre kerülhet képernyőre. Az, hogy itthon látható lesz-e, még nem tudni.
    Mint ismert, tavaly az NBC úgy döntött, hogy nem kér többet egy évad után a Timelessből, azonban pár nappal a döntést követően mégiscsak berendelték a rövidített második évadot, miután csak sikerült megegyezni a gyártó Sony stúdióval. Idén viszont már nem volt apelláta, a mostani megszüntetés már végleges lett. "

• hapi
    Srácok félve ajánlok itt egy sorozatot, mert nem volt valami nagy siker, de aki szereti a történelmi sorozatokat az adjon neki egy esélyt, én nem tudtam abbahagyni. Turn: washington's spies.
  • Zsoxx
    Quantico s3-at nézi valaki?
  • Tikal #11459
    Ozark-ot tudom ajánlani, ha valaki krimi, dráma vonalon keres valamit
  • hapi
    Köszönöm a tippet meg is néztem a buszon.
  • Sequoyah
    Lehet rosszul fogalmaztam. Nem voltak elvarasaim, abszolut semmit sem tudtam a sorozatrol (azon kivul h szerettem a filmet, aminek ehhez semmi koze igazabol). Ahhoz kepest csalodtam hogy latom mennyivel jobb lehetne jobb iroi munkaval, tekintve hogy egyebkent a szineszi, rendezoi munka es a latvany nagyon rendben van.
  • Zsoxx
    Szerintem teljesen rendben van a sorozat, az utolsó rész pedig epic volt. (Mondjuk az a szarkavaró picsa engem is idegesített.)

Javaslat: ne elvárásokkal ülj le sorozatot nézni, mert olyan úgysem lesz, hogy minden a te elvárásaid szerint alakul.
  • LasDen #11455
    talán 2 rész után hagytam a fenébe...
  • Sequoyah
    Lost In Space (Netflix) valaki?

Az elso szezon feleig eljutottam, de szerintem mar csak "kotelessegbol" fogom befejezni, mert eleg nagy csalodas. Csalodas, mert nagyon jo sorozat lehetne belole ha amatorok helyett jo irokat kapnanak, akik valodi sztorit irnanak a klisek ellovoldozese helyett.
    A karakterek jok, az alaphelyzet erdekes, a vilag is erdekes es szamtalan lehetoseget kinal(na) jo tortenetekhez.
    Ehhez kepest a bonyodalmak nagy resze kimerul annyiban, hogy allitolag okos emberek ostoban viselkednek, illetve vegtelenul szerencsetlenek (pont akkor szakad le, pont elottuk dol a fa stb...)
    Idegesit hogy mindenki vegtelenul onzo es onfeju, es nem kepes csapatkent viselkedni, es emiatt folyton bajba kerulnek. Parancsok folyamatos megszegese, senkinek nem szolnak hogy hova mennek aztan persze bajba kerulnek, stb...
    A gonosz karakter pedig nyilvanvaloan kizarolag az iroi otletek potlasara kerult bele. Nincsen valos motivacioja, nem viselkedik logikusan, csak sz*rt kever ahol lehet, mindenfele terv nelkul, ha kell ha nem, akkor is ha csak maganak art vele... Mintha az irok most kerultek volna ki az iro-iskolabol es az ott frissen tanult kliseket halmozna egymasra mindenfele tovabbgondolas nelkul...:)

Pedig a vilag es a karakterek tetszenek...
  • Caliph
    most olvasom épp könyvben,kb a felénél tartok,de eddig minden volt benne csak az alap történet alig :D
    De most már túlesek rajta,aztán csekk a sorozatot is,nem is tudtam hogy van belőle kösz a tippet
  • xido
    11.22.63..pont ki is végeznéd a busz alatt
  • hapi
    true detective nem jött be, Homeland, dexter, Breaking Bad megvolt. Többit köszönöm nézem!
  • Calver
    True Detective?
  • Zsoxx
    Line of Duty pl. Viszonylag kevéssé ismert, de nagyon jó. 5-6 részes évadok vannak, az évadok nem függnek szorosan össze történetileg.
  • passatgt
    Broadchurch, The Killing, StartUp, Cardinal, The Shadow Line, Homeland, Dexter, Breaking Bad ilyesmi