12417
-
#11527 Túl sok a néznivaló, túl kevés az idő... :(
-
Renegade #11526 nálam: 0 logika, sok jump scare,
ebben a sorozatban a nulla logika:
fertőzés veszély, de mindenki mezítláb nyomja
ha csak tehetik egyedül mászkálnak
bár van rádió, de nem tájékoztatják egymást a veszélyről
hangosbemondó is van a hajón, azt a 4. részig nem használták (akkor kaszáltam)
bár teljes hozzáférésük van a hajóhoz, de fontos, hogy sötétben mászkáljanak (a világítás amúgy működne, ha felkapcsolnák)
és ezek csak a műfaji sajátosságok, a scifibe belemenni is kár
kár ezért a sorozatért, olyan mintha, a forgatókönyv írók eldöntötték volna, hogy csináljuk meg a Thing meg a Pandorum ötvözetét, csak minden logikát dobjunk ki belőle, viszont legyen szebb, de értelmetlenebb mint egy Asylum film.
-
Sequoyah #11525 The Good Place valaki?
Aki egy konnyed vigjatekot szeretne annak erdemes rakattannia. Rovid reszek, nagyon pozitiv az egesz, jo szineszek vannak benne, es kivalo, otletes es kreativ a humora. Es meg a sztorija is jo, nem tul kiszamithato:) -
Zsoxx #11524 Mi az a trash horror? -
Zsoxx #11523 Stranger Things megvolt? Esetleg a Counterpart hajaz némileg a Fringe-re, bár nekem nem jött be.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2018.11.20. 23:36:52 -
társulat #11522 Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon és kicsit tájékozatlan. Nagyon sorozat függő vagyok de most kicsit bajban vagyok nincs ötletem. Segítséget szeretnék kérni illetve tanácsot. A kiindulási pont a LOST és a Fringe. Esetleg hasonló sorozatban tudnátok segíteni. Köszönöm -
#11521 Meh. 4 rész össz-vissz. És aki nem ismeri/kedveli IZ*ONEt, annak semmit sem mond az egész. Nincs értelme így írni róla :D
De készül másik 3 írás. Az egyik és másik talán december elejére meglesz, a 3.nak meg még véget kell érni... -
#11520 Erről mikor írsz? :D -
Renegade #11519 huh, elkezdtem nézni az Origint, háát lehet az a baj, hogy nem szeretem a trash horrort, mint műfajt, de ilyen rossz scift én még nem láttam, max a RetroShockon. o0 -
#11518 http://www.sorozatjunkie.hu/2018/11/16/the-guest-lasden/ -
#11517 A The Cry-t ajánlom, kicsit Broadchurch feelingje van. Lehet érdemes megvárni daráláshoz :) -
#11516 Final Space
Nagyon tetszett, csak 10 része van, hamar ledurrantható (Netflix en van) -
#11515 Legacies a sötétség öröksége
"A széria a világsikert arató Vámpírnaplók és A sötétség kora című vámpíros sorozatok folytatását meséli el, egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal.
Az elmúlt évtizedben a Vámpírnaplók és A sötétség kora című sorozatok ikonikus hősei meghódították a világot. Az új széria a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. Vajon a suliba járó tiniboszorkányok, vámpírok és vérfarkasok hőssé válnak, ahogy azt szeretnék, vagy megmaradnak gonosz teremtményeknek, amiknek születtek?"
És még torrentezni se kell HBO GO-n megy..
-
#11514 Végül is jogos. Én nem nézek valóságshowkat, koreai cuccokat se nagyon, ezt is csak a japánok miatt néztem. Ha lenne valamilyen folytatás, valószínűleg abba is belenéznék, de összességében se a k-pophoz se a valóságshowkhoz nem hozott közelebb.
Egy pozitívum, hogy telepakolják youtubeot még olyanok videóival is, akik alig voltak képernyőn és az újabb videókat is feliratozzák. A negatívum (nekem), hogy többnyire koreai feliratosak, de hát semmi sem tökéletes :D -
pauly #11513 Valaki aki regisztrálva van a sorozatbarátra,nem tudna nekem küldeni egy meghívót? köszi -
#11512 Végig oyan érzésem volt, mintha ezt már láttam volna. Aztán rájöttem, hogy a trailert láttam már korábban és abban benne volt minden a pilotból :) Gagyi akciósorozat.
Hangulat miatt lehet érdemes nézni, mint a h5o-t -
#11511 nem off, mert az is sorozat... :D mivel senki nem írta volna meg, így valakinek muszáj volt... :DD -
#11510 Kicsit off, de sose gondoltam, hogy magyar nyelvű Produce 48 kritikát fogok olvasni -
#11509 közepes nézettség, közepes akciósorozat, semmi xtra... -
#11508 Az új Magnumról vélemény? Hogy fogadta a nép milyen volt a nézettség? -
#11507 Igen, láttam, örülünk. Sajnos csak 13 rész... :)
Ötödik évadzáró azért elég jóra sikerült, ha jól emlékszem, akkor még nem tudták, hogy lesz kövi évad.
Egyébként a s05e14 rész (The Box) elég jó volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fogászt faggatták
utána meg is néztem imdb-n, 9.4 en áll az epizód . Lényegében a sorozatSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fly epizódja lehetne a Breaking Badből :)) -
#11506 Én most a The Guestet nézem. Jó kis keleti, nyugati misztikummal kevert nyomozós sorozat...
-
#11505 Nekem a Trial & Error a kedvenc :) -
#11504 NBCn folytatódik 13 résszel, mert FOX nem akarta tovább... Kedvenc comedy nálam! -
#11503 Brooklyn Nine-Nine
Immáron végig, ötödik évadnak is vége. Örülök, hogy rászántam magam, és megnéztem, igaz talán túl sok minden csúszik most miatta :'( Már várom a következő évadot. -
#11502 Paradise PD
Beteg, bejött, tetszett
Brooklyn Nine-Nine
Hétvégén elkezdtem nézni, eléggé bejött, befejeztem a negyedik évadot. Látom öt évad van, de nincs fent Netflixen. Állítólag ausztráliában pont mától elérhető, remélem itthon is a kövi órákban... Ha nem kénytelen vagyok letölteni :( Fasza, jó sorozat, nagyon tetszik.
-
#11501 Egy suliban valaki telerajzolja a tanárok kocsiját pénisszel, egyből meg is gyanúsítanak valakit, az egyik diák csinál róla egy dokumentumfilmet (vagyis hát mockumentaryt), hogy miért nem tehette. Nekem eléggé 13 reasons why feelingje volt a suli miatt meg ahogy kiderül mindenkiről valami, de sokkal könnyedebb stílusban.
-
#11500 valóban nem egy pörgős, izgi sorozat. Második részben, mikor már valami körvonalazódik, már simán átugorhatsz egy 15 perces beszélgetést, nem veszítesz vele :/
Én trailer alapján kicsit többet vártam bevallom. -
#11499 Mindenképpen belenézek, nekem trailer alapján unalmasnak tűnt. Most még befejezem a American Vandal második évadát és aztán jön a The Good Cop is. -
#11498 Maniac
Először is, nekem a színészek és a játékuk nagyon bejött, kivétel nélkül. Jonah Hillt fura, de jó volt látni egy komolyabb szerepben.
1 órát simán kivághattak volna legalább, az ilyen nyolcadrangú szereplőkkel 10 perces komoly beszélgetést (meh). De a sorozat többi részét a főszereplők szépen elvitték a hátukon.
Nem mondanám egy must watch sorozatnak, de részemről egy végignézést megért.
Plusz pont a Rubik kockákért :) -
#11497 remélem komolyabb ellenséget találtak ki, mint a 4. évadban. -
#11496 Az utolsó remény - 5x01 hoho csak elindult végre -
#11495 -
#11494 Engem nem idomítottak mégis nevettek rajta.Jó sorozat kár hogy vége lesz :( -
#11493 ja tényleg idomított közönség volt akik tábla felemelésre nevettek minden szaron, kurva kínos volt :)
-
#11492 Többkamerásoknál gyakrabban kevernek le valami túl harsány valakit a háttérből, minthogy konzervnevetést keverjenek alá.
Ha valaki esetleg szinkronosan lát ilyeneket, akkor ott ja, ott ezeknél is konzervnevetés van, de annak a szinkron az oka. -
#11491 Szerinted nem vágják meg utána? :) Olyan hangot raknak alá amilyet akarnak. -
#11490 He? Nem felvételről ment. -
#11489 Ha valaki nézte az Office-ot és a Park & Recreation-t, akkor javaslom a Trial & Error-t, zseniális :) -
#11488 Az RTL Klub a hazai sorozatgyártás egyik zászlóshajója az HBO mellett. Tény, vannak napi sorozataik és trash realityk, de emellett invesztálnak most már heti vígjáték és dráma sorozatokba. A Válótársak vagy az A mi kis falunk sikerei nélkül nem juthatunk előrébb és nem lesz olyan minőségi sorozatos kultúra, mint máshol. És nem valósulhatna meg a Méhkirály sem, ami egy teljesen hazai fejlesztésű sorozat lesz, ha lesz. Lehet őket utálni, de szükség van rájuk, ha előrébb akarunk lépni...