Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Lesz 3. évad és a 4. évadot tervezik befejező évadnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(különbség még)
Ráadásul az apja katona a képregényben, viszont az idézet (légy jó mert már így is túl sok a rossz) pontos. kb ennyi 😞
Annyira nem bánom, karaktereket bírom és 2 teljesen más történetet kapok 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.19. 23:43:32
(igen, van jogom fikázni, fordítottam én is sorozatot)
Kamu 80-as évek beli sorozat, román nyomozókkal, akik egy társuk halála ügyében nyomoznak. Tavaly forgatták, szinkron Channing Tatum többek közt (szerintem borzalmasan béna hozzá). Egyébként zseniális, vicces, eltúlzott, Dacia, Lada, van minden, nézzétek mert jó!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szegyen, nem szegyen, nekem tetszett.
Elso ket evada nagyon jo, masik ketto kevesbe, de a negyedik evadzaroja visszaadja a remenyt, hozza az elso ketto szinvonalat is.
Aki szereti a posztapokaliptikus "scifi"(?) szeru filmeket, illetve akar jatekokat, vagy barmit ebben a temaban, az adhat neki eselyt, ha van ideje. En pl ujra elovettem a Fallout 4-et ennek hatasara 😄
Kumiho #2179
Engem inkább bizonyos döntések zavartak így utólag amit az írók elkövettek, például amikor Nikki-t szétverik és nem hal meg ott eléggé kidobott a sorozat egy pillanatra, akkor a semmiből előrángatott végül döntő fontosságú szereplő Nikki ideiglenes partnere. Akkor ahogy préfifarkast kiírták és az ott szereplő random csávó aki segít nekik, az elején lévő NDKs bejátszás végül teljesen figyelmen kívül hagyása, Feltz eléggé mellékes megmérgezése amik így eszembe jutnak hirtelen. Ettől függetlenül én baromira élveztem, de elég sok hiányosság maradt bennem a végére, de nekem még mindig jobban bejött ez az évad, mint a második.
A vége viszont baromira bejött, hogy nem rombolták le V.M. Varga karakterét azzal, hogy a végén hoppon marad.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ott van előtte egy kibaszott élő pajzs, akinek simán a hátába nyomhatja a puskáját és megkérheti kedvesen rendőr pajtit, hogy rakja le a fegyverét, de ezen kívül is ott volt egy csomó lehetőség. ehelyett az írók úgy döntöttek, hogy pofánpisálják az eddigi minden karakterépítést, és egy személyiségével teljesen ellentétes, roppantul buta dolgot fog csinálni.
nevetséges és fájt nézni, számomra kb kinyírta a finálét.
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ma sikerült befejeznem (3-4 rész). Nagyon lassan indult nekem, de a végére elég jó lett, szokás szerint felpörögtek az események. Nem volt rossz, de az első kettő szerintem jobb volt.
Preacher s02e01-02
Huhú, szerintem nagyon jó lett a kezdés. Első rész erős volt, alig várom a többi részt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk digitálison már most is többségében úgy nézel mindent, ahogy akarsz...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az AMC a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal tűzi műsorra a teljes 2. évadot. Így az USA déli államainak fűtött hangulata nem csupán látványban, de hangban is visszaköszön majd. A főszereplők közül ketten, Dominic Cooper és Ruth Negga ugyanis texasi akcentussal beszélnek. Külön érdekesség, hogy ezt mindketten a forgatás kedvéért tanulták meg, hiszen Cooper angol, Negga pedig Londonban élő etióp-ír származású színész. Újabb csavar, hogy az egyetlen nem amerikai karakter, Cassidy figurája, aki szerepe szerint ír – az őt megformáló Joseph Gilgun tanult ír akcentussal beszél, hiszen ő is angol.
Már csak reklám nem kéne és nem kéne letöltögetnem...
Fargo nak is vége, 4 résszel le vagyok maradva 😞
Legalább jönnek szépen a néznivalók
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PREACHER 2. évad premier június 29 dupla résszel!
Eddig még teljesen érthető minden. De elég durva ezt így ennyi év távlatából nézni, kész időutazás😄
Kegyetlen jó a hangulata a sorozatnak, simán mondhatom, hogy ilyet én még eddig nem láttam.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.05.23. 12:14:20
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.05.22. 18:24:48
Miért? A The Big Bang Theory szereplői közül kit ismertél 2007 előtt?