Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Office, Parks & Recreation, Modern Family, Brooklyn Nine-Nine, Veep, Community, Superstore, Unbreakable Kimmy Schmidt, Better Off Ted, Silicon Valley, Weeds, Curb Your Enthusiasm
Ami nem annyira komédia, inkább dramedy: Mozart in the Jungle, Atlanta, Californication, Entourage
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ki milyen sorozatot tudna nekem ajánlani, aminek a részei kb. 30 percesek?
Valami érdekes sorozatra lennék kíváncsi (sci-fi, szuperhősös, alánevetős vígjátékok nem nagyon érdekelnek).
Angolul nézném, magyar felirattal.
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sorrend:
11.27: Supergirl
11:27: Arrow (szokásostól eltérő időpont, hogy kijöjjön a sztori)
11:28: The Flash
11:28: DC's Legends of Tomorrow
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.17. 08:22:21
Annak idején a How to get a murder-t ezért hagytam abba. Borzasztó, ahogy nyomatják az ember képébe sok sorozatnál, mintha normális dolog lenne.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
vagy az első két évadot nem láttad?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A 3.évad szerintem messze a legjobb a sorozatban és én végig baromira élveztem, mondanám, hogy 10/10, DE! ez színtiszta pofán köpése a nézőnek.
Féltucat szálat behoznak az egész évadba, hogy aztán a végén szinte semmit ne fejezzenek be, semmit ne magyarázzanak meg és teszik mindezt úgy, hogy minden részben rengeteget húzzák az időt.
Arról nem is beszélve, hogy az esetek nagy százalékban olyan amatőr módon alkalmazták a vizuális trükköket, hogy már nekem fájt...
Végig nagyon élveztem a 3.évadot, de sajnos már úgy a 15.résznél éreztem, hogy lófaszt kapok majd a végén a pofámba:S
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Körül-belül 2-3 hónapja fejeztem be, de még mindig elég erőteljes a hatás, ha visszagondolok a sorozatra. Szerintem remek sorozat, lassan építkezik, erősen hat az érzelmekre ezért nem is ajánlott mindenkinek, főleg azoknak nem, akik nem szeretik a drámákat. Inkább úgy írom, hogy az érett felfogású emberek tudják ezt csak igazán értékelni. Számomra 10/10 volt.
Ezekből még egy részt sem láttam ,de mindet végig akarom majd nézni:
Trónok Harca
Black Sails
Lethal Weapon
Mr Robot
Lucifer
Scream Queens
Sense8
Tabu
Taken
Van Helsing
Vikings
Westworld
The Affair
Minden ami Marvel (kivéve a SHIELD azzal naprakész vagyok)
+ ugye a népszerű sorozatok amik mennek már régóta... szóval tonnaszám van mit nézni
Sosem érek a sorozatok végére..mire behozom magam az egyikkel 4 másik indult és még mindig várat magára vagy 15 amit el sem kezdtem 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amit találtam az már 5 évados és egy régi időkben játszódó sorozat, de ez valami modern katonai háborús minisorozat.
A discoveryn reklámozzák.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.09.23. 18:34:52
Jó kis CSI
Ez az évadzáró
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem lesz 3. évad
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''