Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
"Egyesült Államokban szeptember 24-én induló 12. évad lezárja a szériát. Elmondták, nagyon hálásak a rajongóknak a sokéves támogatásért, és szeretnék kreatívan, emlékezetesen befejezni Sheldonék történetét. Reméljük, egy fokkal jobb vége lesz, mint a pár éve lezárt, sokáig az Agymenőkkel párhuzamosan futó Így jártam anyátokkalnak."
Next PC upgrade: 2022
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"irja par ember, hogy nagyon szar ezert meg ezert meg ezert akkor lehet nem pazorlom ra az idom" Én ezzel nem értek egyet; nem vagyunk egyformák. :-D
Kineztem most 3 szamomra ujat. Tudnatok irni legyszi par szot roluk megeri e? The Looming Tower, The Terror, Counterpart
Nehez eldonteni melyikkel kezdjem 😄
Úgy jön le ebből, mintha a Magnum lenne Jim Carrey új sorozata. 😄 Kidding a címe egyébként (trailer, showtime, 10×félblokkos, szept 9). Én mondjuk kicsit félve ülök le kb bármi elé, amit ő mostanában csinál.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mint ismert, tavaly az NBC úgy döntött, hogy nem kér többet egy évad után a Timelessből, azonban pár nappal a döntést követően mégiscsak berendelték a rövidített második évadot, miután csak sikerült megegyezni a gyártó Sony stúdióval. Idén viszont már nem volt apelláta, a mostani megszüntetés már végleges lett. "
<#eljen>#eljen>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Javaslat: ne elvárásokkal ülj le sorozatot nézni, mert olyan úgysem lesz, hogy minden a te elvárásaid szerint alakul.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az elso szezon feleig eljutottam, de szerintem mar csak "kotelessegbol" fogom befejezni, mert eleg nagy csalodas. Csalodas, mert nagyon jo sorozat lehetne belole ha amatorok helyett jo irokat kapnanak, akik valodi sztorit irnanak a klisek ellovoldozese helyett.
A karakterek jok, az alaphelyzet erdekes, a vilag is erdekes es szamtalan lehetoseget kinal(na) jo tortenetekhez.
Ehhez kepest a bonyodalmak nagy resze kimerul annyiban, hogy allitolag okos emberek ostoban viselkednek, illetve vegtelenul szerencsetlenek (pont akkor szakad le, pont elottuk dol a fa stb...)
Idegesit hogy mindenki vegtelenul onzo es onfeju, es nem kepes csapatkent viselkedni, es emiatt folyton bajba kerulnek. Parancsok folyamatos megszegese, senkinek nem szolnak hogy hova mennek aztan persze bajba kerulnek, stb...
A gonosz karakter pedig nyilvanvaloan kizarolag az iroi otletek potlasara kerult bele. Nincsen valos motivacioja, nem viselkedik logikusan, csak sz*rt kever ahol lehet, mindenfele terv nelkul, ha kell ha nem, akkor is ha csak maganak art vele... Mintha az irok most kerultek volna ki az iro-iskolabol es az ott frissen tanult kliseket halmozna egymasra mindenfele tovabbgondolas nelkul...😊
Pedig a vilag es a karakterek tetszenek...
De most már túlesek rajta,aztán csekk a sorozatot is,nem is tudtam hogy van belőle kösz a tippet
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Milyen műfaj?
Szerintem elsősorban a kommunikációra illetve annak hiányára mutat rá, valamint arra, hogy ebben a közösségi médiás világban mennyire célponttá válhat az ember és akinek több 1000 barátja (ismerőse) van, lehet, hogy pont az a legmagányosabb...
Persze ennél sokkal több minden van benne, csak ez nem az a topik. Szerintem mindenkinek ajánlott, de ahogy korábban is mondták, 18 év alattiak csakis és szigorúan csakis szülői felügyelet mellett! Kicsi felnőtteknek és már nagyobbaknak is és akiknek gyermekük van, azoknak meg főleg...
The Matrix has you...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az amazon sorozatáról Oasis-ról van info lesz-e belőle valami vagy ez is mint sokan a pilot után kasza is lett?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.12. 16:12:31
nekem bejött az első rész
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2018.04.05. 11:35:27