Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2018.11.20. 23:36:52
Új vagyok itt a fórumon és kicsit tájékozatlan. Nagyon sorozat függő vagyok de most kicsit bajban vagyok nincs ötletem. Segítséget szeretnék kérni illetve tanácsot. A kiindulási pont a LOST és a Fringe. Esetleg hasonló sorozatban tudnátok segíteni. Köszönöm
De készül másik 3 írás. Az egyik és másik talán december elejére meglesz, a 3.nak meg még véget kell érni...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagyon tetszett, csak 10 része van, hamar ledurrantható (Netflix en van)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A széria a világsikert arató Vámpírnaplók és A sötétség kora című vámpíros sorozatok folytatását meséli el, egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal.
Az elmúlt évtizedben a Vámpírnaplók és A sötétség kora című sorozatok ikonikus hősei meghódították a világot. Az új széria a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. Vajon a suliba járó tiniboszorkányok, vámpírok és vérfarkasok hőssé válnak, ahogy azt szeretnék, vagy megmaradnak gonosz teremtményeknek, amiknek születtek?"
És még torrentezni se kell HBO GO-n megy..
<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Egy pozitívum, hogy telepakolják youtubeot még olyanok videóival is, akik alig voltak képernyőn és az újabb videókat is feliratozzák. A negatívum (nekem), hogy többnyire koreai feliratosak, de hát semmi sem tökéletes 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hangulat miatt lehet érdemes nézni, mint a h5o-t
Ötödik évadzáró azért elég jóra sikerült, ha jól emlékszem, akkor még nem tudták, hogy lesz kövi évad.
Egyébként a s05e14 rész (The Box) elég jó volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utána meg is néztem imdb-n, 9.4 en áll az epizód <#eljen>#eljen>. Lényegében a sorozat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Immáron végig, ötödik évadnak is vége. Örülök, hogy rászántam magam, és megnéztem, igaz talán túl sok minden csúszik most miatta :'( Már várom a következő évadot.
Beteg, bejött, tetszett
Brooklyn Nine-Nine
Hétvégén elkezdtem nézni, eléggé bejött, befejeztem a negyedik évadot. Látom öt évad van, de nincs fent Netflixen. Állítólag ausztráliában pont mától elérhető, remélem itthon is a kövi órákban... Ha nem kénytelen vagyok letölteni 😞 Fasza, jó sorozat, nagyon tetszik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én trailer alapján kicsit többet vártam bevallom.
Először is, nekem a színészek és a játékuk nagyon bejött, kivétel nélkül. Jonah Hillt fura, de jó volt látni egy komolyabb szerepben.
1 órát simán kivághattak volna legalább, az ilyen nyolcadrangú szereplőkkel 10 perces komoly beszélgetést (meh). De a sorozat többi részét a főszereplők szépen elvitték a hátukon.
Nem mondanám egy must watch sorozatnak, de részemről egy végignézést megért.
Plusz pont a Rubik kockákért 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha valaki esetleg szinkronosan lát ilyeneket, akkor ott ja, ott ezeknél is konzervnevetés van, de annak a szinkron az oka.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Félreértés ne essék, nem akarom megmondani senkinek, hogy mit, hogy és hogyan nézzen, csak az nem tetszik, ha úgy akarjuk ezeket bemutatni, mintha nagyon szigorúan és mélyen egymásra épülő sorozatok lennének ezek. Mindegyiket lehet élvezni a másik nélkül, még azt is, amelyik arról szól, hogy ezek találkoznak...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Most lassan a végére érek minden olyannak aminek már nincs folytatása mert kasza/lezárták/nincs több része és elkezdhetem a raklap új sorozatot ami ezer éve várat magára van egy pár..
Colony
Vikingek
Designated Survivor
Westworld
Van Helsing
Tabu
Mr. Robot
Lucifer
Trónok harca
Krypton
Lost in Space
Marvels Inhumans