Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger Things megvolt? Esetleg a Counterpart hajaz némileg a Fringe-re, bár nekem nem jött be.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2018.11.20. 23:36:52
Sziasztok!

Új vagyok itt a fórumon és kicsit tájékozatlan. Nagyon sorozat függő vagyok de most kicsit bajban vagyok nincs ötletem. Segítséget szeretnék kérni illetve tanácsot. A kiindulási pont a LOST és a Fringe. Esetleg hasonló sorozatban tudnátok segíteni. Köszönöm
LasDen
Meh. 4 rész össz-vissz. És aki nem ismeri/kedveli IZ*ONEt, annak semmit sem mond az egész. Nincs értelme így írni róla 😄

De készül másik 3 írás. Az egyik és másik talán december elejére meglesz, a 3.nak meg még véget kell érni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

huh, elkezdtem nézni az Origint, háát lehet az a baj, hogy nem szeretem a trash horrort, mint műfajt, de ilyen rossz scift én még nem láttam, max a RetroShockon. o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
A The Cry-t ajánlom, kicsit Broadchurch feelingje van. Lehet érdemes megvárni daráláshoz 😊

Jim Morrison
Final Space

Nagyon tetszett, csak 10 része van, hamar ledurrantható (Netflix en van)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Legacies a sötétség öröksége

"A széria a világsikert arató Vámpírnaplók és A sötétség kora című vámpíros sorozatok folytatását meséli el, egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal.
Az elmúlt évtizedben a Vámpírnaplók és A sötétség kora című sorozatok ikonikus hősei meghódították a világot. Az új széria a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. Vajon a suliba járó tiniboszorkányok, vámpírok és vérfarkasok hőssé válnak, ahogy azt szeretnék, vagy megmaradnak gonosz teremtményeknek, amiknek születtek?"

És még torrentezni se kell HBO GO-n megy..
<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

ReszegKoldus
Végül is jogos. Én nem nézek valóságshowkat, koreai cuccokat se nagyon, ezt is csak a japánok miatt néztem. Ha lenne valamilyen folytatás, valószínűleg abba is belenéznék, de összességében se a k-pophoz se a valóságshowkhoz nem hozott közelebb.
Egy pozitívum, hogy telepakolják youtubeot még olyanok videóival is, akik alig voltak képernyőn és az újabb videókat is feliratozzák. A negatívum (nekem), hogy többnyire koreai feliratosak, de hát semmi sem tökéletes 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Valaki aki regisztrálva van a sorozatbarátra,nem tudna nekem küldeni egy meghívót? köszi

passatgt
Végig oyan érzésem volt, mintha ezt már láttam volna. Aztán rájöttem, hogy a trailert láttam már korábban és abban benne volt minden a pilotból 😊 Gagyi akciósorozat.

Hangulat miatt lehet érdemes nézni, mint a h5o-t

LasDen
nem off, mert az is sorozat... 😄 mivel senki nem írta volna meg, így valakinek muszáj volt... 😄D

ReszegKoldus
Kicsit off, de sose gondoltam, hogy magyar nyelvű Produce 48 kritikát fogok olvasni <#eljen>

LasDen
közepes nézettség, közepes akciósorozat, semmi xtra...

grebber
Az új Magnumról vélemény? Hogy fogadta a nép milyen volt a nézettség?

Jim Morrison
Igen, láttam, örülünk. Sajnos csak 13 rész... 😊
Ötödik évadzáró azért elég jóra sikerült, ha jól emlékszem, akkor még nem tudták, hogy lesz kövi évad.
Egyébként a s05e14 rész (The Box) elég jó volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fogászt faggatták

utána meg is néztem imdb-n, 9.4 en áll az epizód <#eljen>. Lényegében a sorozat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fly epizódja lehetne a Breaking Badből 😊)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Én most a The Guestet nézem. Jó kis keleti, nyugati misztikummal kevert nyomozós sorozat...

passatgt
Nekem a Trial & Error a kedvenc 😊

Rockynhooo
NBCn folytatódik 13 résszel, mert FOX nem akarta tovább... Kedvenc comedy nálam!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jim Morrison
Brooklyn Nine-Nine

Immáron végig, ötödik évadnak is vége. Örülök, hogy rászántam magam, és megnéztem, igaz talán túl sok minden csúszik most miatta :'( Már várom a következő évadot.

Jim Morrison
Paradise PD

Beteg, bejött, tetszett

Brooklyn Nine-Nine
Hétvégén elkezdtem nézni, eléggé bejött, befejeztem a negyedik évadot. Látom öt évad van, de nincs fent Netflixen. Állítólag ausztráliában pont mától elérhető, remélem itthon is a kövi órákban... Ha nem kénytelen vagyok letölteni 😞 Fasza, jó sorozat, nagyon tetszik.

SzirmosSzisza
Egy suliban valaki telerajzolja a tanárok kocsiját pénisszel, egyből meg is gyanúsítanak valakit, az egyik diák csinál róla egy dokumentumfilmet (vagyis hát mockumentaryt), hogy miért nem tehette. Nekem eléggé 13 reasons why feelingje volt a suli miatt meg ahogy kiderül mindenkiről valami, de sokkal könnyedebb stílusban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
valóban nem egy pörgős, izgi sorozat. Második részben, mikor már valami körvonalazódik, már simán átugorhatsz egy 15 perces beszélgetést, nem veszítesz vele :/
Én trailer alapján kicsit többet vártam bevallom.

lalakov
Mindenképpen belenézek, nekem trailer alapján unalmasnak tűnt. Most még befejezem a American Vandal második évadát és aztán jön a The Good Cop is.
Jim Morrison
Maniac

Először is, nekem a színészek és a játékuk nagyon bejött, kivétel nélkül. Jonah Hillt fura, de jó volt látni egy komolyabb szerepben.
1 órát simán kivághattak volna legalább, az ilyen nyolcadrangú szereplőkkel 10 perces komoly beszélgetést (meh). De a sorozat többi részét a főszereplők szépen elvitték a hátukon.
Nem mondanám egy must watch sorozatnak, de részemről egy végignézést megért.
Plusz pont a Rubik kockákért 😊

RatBaG
remélem komolyabb ellenséget találtak ki, mint a 4. évadban.

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Az utolsó remény - 5x01 hoho csak elindult végre<#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Engem nem idomítottak mégis nevettek rajta.Jó sorozat kár hogy vége lesz 😞

Tikal
ja tényleg idomított közönség volt akik tábla felemelésre nevettek minden szaron, kurva kínos volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Malakai
Többkamerásoknál gyakrabban kevernek le valami túl harsány valakit a háttérből, minthogy konzervnevetést keverjenek alá.
Ha valaki esetleg szinkronosan lát ilyeneket, akkor ott ja, ott ezeknél is konzervnevetés van, de annak a szinkron az oka.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

passatgt
Szerinted nem vágják meg utána? 😊 Olyan hangot raknak alá amilyet akarnak.

SzirmosSzisza
He? Nem felvételről ment.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

passatgt
Ha valaki nézte az Office-ot és a Park & Recreation-t, akkor javaslom a Trial & Error-t, zseniális 😊

LasDen
Az RTL Klub a hazai sorozatgyártás egyik zászlóshajója az HBO mellett. Tény, vannak napi sorozataik és trash realityk, de emellett invesztálnak most már heti vígjáték és dráma sorozatokba. A Válótársak vagy az A mi kis falunk sikerei nélkül nem juthatunk előrébb és nem lesz olyan minőségi sorozatos kultúra, mint máshol. És nem valósulhatna meg a Méhkirály sem, ami egy teljesen hazai fejlesztésű sorozat lesz, ha lesz. Lehet őket utálni, de szükség van rájuk, ha előrébb akarunk lépni...

Az RTL Klub a hazai iq-csökkentés zászlóshajója.
Nekunk, szellemi felsobbrendueknek bezzeg itt van a Baratok Kozt, es az Ejjel-Nappal Budapest, mi?😄

LasDen
Kapkodja egy frászt. Azért néztem meg, mert szuperhős sorozat és kíváncsi voltam rá. Ahogy a többit is. De 2-3 résznél többet egyikből se bírtam, egyedül a Defenderst bírtam végig nézni. Nem kapkodtam a fejem semmin. Mindent elmondanak a sorozatban is, amit tudnod kell. Az egy bónusz ha te megnézted mindet és aztán most hűha együtt nyomják. Nem úgy vannak ezek kitalálva, hogy a narratíva különböző sorozatok ismeretét tegye szükségessé. Megjelenhetnek egyes sorozatokban olyan történetszálak, amik ide vezetnek, de azok sosem olyan fajsúlyosak, hogy a történetből veszítesz, ha azt nem ismered.

Félreértés ne essék, nem akarom megmondani senkinek, hogy mit, hogy és hogyan nézzen, csak az nem tetszik, ha úgy akarjuk ezeket bemutatni, mintha nagyon szigorúan és mélyen egymásra épülő sorozatok lennének ezek. Mindegyiket lehet élvezni a másik nélkül, még azt is, amelyik arról szól, hogy ezek találkoznak...

stargatelost
Meg lehet nézni úgy, de mi értelme? Nem azért nézné meg az ember a Defenderst, mert végigtolta előtte a saját sorozatokat, és akkor végre látja őket együtt? De amúgy az Elektrás, Handes szál eléggé hangsúlyos, és ha nem akarja a néző kapkodni a fejét, bizony meg kell nézni a DD-t meg az Iron Fistet legalább.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

LasDen
nem, nem igazán. Nem hangzik el semmi olyan a Defendersben, amihez ismerni kéne előtte bármit is...

grebber
Azért ilyen esetben nem árt tudni a karakterek előtörténetét..

LasDen
ugyan miért fontos a többi marvel a defendershöz? Történetileg nagyon nincs közük egymáshoz...

grebber
Azok a másik hddn vannak szóval van mit néznem dögivel.. + sajnos a 2000 film se könnyíti a dolgomat. Sose fogynak el 😞

buta a kérdésem,de a Defenders előtt ugye gyártási időrendben megvolt az összes eddigi Marvel?...(Jessica,Luke,Daredevil,Ironfist)..aztán ezek folytatódnak is..szóval kapkodhatod a fejed..
LasDen
Én meg most nézek keményen 1 sorozatot (Sachiiro no One Room). Najó, meg egy rakás varietyt, de az nem számít... 😄

grebber
Nézem persze az is tetszik <#eljen>

Most lassan a végére érek minden olyannak aminek már nincs folytatása mert kasza/lezárták/nincs több része és elkezdhetem a raklap új sorozatot ami ezer éve várat magára van egy pár..

Colony
Vikingek
Designated Survivor
Westworld
Van Helsing
Tabu
Mr. Robot
Lucifer
Trónok harca
Krypton
Lost in Space
Marvels Inhumans
Marvels The Defenders
Salvation
Siren
SWAT
The Alienist
The Expanse
Black Lightning
Scream Queens

lalakov
Nem vagyunk egyformák. Kár hogy vége lesz.

grebber: Az ifjú Sheldont már próbáltad?
Az agyilag leépült amcsiknak ez kell.
Tikal
Sosem értettem miért futott fel ennyire, tele volt borzalmas poénokkal, nevetés felvételről ment és végig a geek és popcult utalásokból próbált megélni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''