12417
-
#5120 Afro Samurai? -
#5119 én legalábbis úgy tudom, hogy nem japán... :D -
#5118 lehet egyáltalán vér alapból kiskölyköknek készült rajzfilmekben? vagy csak az epikus álszentség címén a dohányzást és kurvaanyázást tiltják? -
#5117 nem....
-
#5116 ha nem japán akkor nem anime, max rajzfilm
(haha, mondom én a hatalmas anime tudásommal, két kezemen meg tudnám számolni az összeset amit láttam)
de ebből arra következtetek h nem talált a tippem, hmmm... mi lehet még... Boondocks? -
Monoton #5115 Wolverine? :D -
#5114 hát ezen gondolkottam én is hogy anime akkor lehet-e ide, de gondoltam mivel nem japán cucc így talán éri :D -
#5113 nem Drawn Together, gondolom nem Robot Chicken, nincs South Park-os stílusa... ööö... ha anime nem játszik errefelé, akkor Venture Bros.-ra tippelnék... ha de, akkor meg Claymore-ra -
#5112 akkor még egy könnyű....talán ez gyorsabban megy majd :D
-
#5111 de sajnos át kell,hogy adjam,nincsenek nálam a sorozataim... -
#5110 végre valaki...:D -
#5109 war at home -
#5108 az utolsó... :D ebből már tudni kell :D
-
Monoton #5107 Mégse láttam, viszont akkor az első kép már volt a topikban :DD -
#5106 semmi??? :D
-
#5105 help...bár ez rosszul sikerült cap....
-
#5104 nem -
#5103 tippeljünk vakon... 'Til Death? -
Monoton #5102 Tuti láttam már :SS -
#5101 becsapós kép, mert a főszereplők nincsenek rajta :D -
Monoton #5100 Nagyon ismerőőőős :) -
#5099 nem...de sztem az egész jó sorozat...bár ritkán látom a comedy centralon, ami itt nincs :D -
#5098 "Nyolc fekete ember vagyunk a liftben. Persze, hogy kiszállt a fehér fickó."
a kép meg az életem értelmei nevű rémisztő szitkomból van? -
#5097 sztem könnyű :D
-
#5096 better off ted... :D
egy pillanatra csodálkoztam, hogy mennyi fekete van a képen... :D -
#5095 ohhohó na kép, ha már gép elé kerültem végre:
-
#5094 az:) -
#5093 erről meg gőzöm sincs mi... Monk? azt adják USA-n és én nem nézem, többi cuccukban nem emlékszem ilyenre. -
#5092 na jó, akkor már én is listázok...
hétről hétre, vallásosan: HIMYM, NCIS, reményeim szerint NCIS:LA, Bones, talán a The Forgotten és Flash Forward is.
amikor olyan a hangulatom, de remélhetőleg 1 héten belül: Castle, Mentalist, ööö... nem valószínű h Lie to Me, bár meglátjuk.
fap faktor miatt belenézek: The Beautiful Life, főleg mert csíptem Mischa Barton külsejét (a karakterét, na azt nem) The O.C.-ben. -
Monoton #5091 HIMYM, Two and a Half Men, TBBT, Castle, NCIS, NCIS:LA, Glee, Eastwick, Fringe, Flash Forward, Dollhouse és igen nálam is ez csak szeptember :D -
#5090 Na nézzük: Fringe, House, HIMYM, Heroes(bár hogy ezt minek azt nem tudom :D), TBBT, Castle, Gary Unmarried, Flash Forward, Amazing Race, Dexter, Californication, és úr isten hogy ez még csak a szeptember :D
Függő vagyok és/vagy túl sok a szabadidőm :S -
#5089 lázadó leszek, én akárhogy nézem nincs olyan sok érdekes cucc. de azért épp lesz néznivaló. még szerencse h egy héttel a szeptemberi kőkemény műsorkezdés előtt sikerült rátalálnom a My Boys-ra, miután kb a nyarat végigunatkoztam 2-3 sorozaton vegetálva -
#5088 nekem 90210, fringe, house, how i met, big bang, csi miami, criminal minds, flash forward, mentalist, southland, numb3rs, dexter, lie to me
jó kis szeptember lesz ez:D -
#5087 nekem 17-én kezdődik a fringe-dzsel a szezon :D
aztán TBBH, How I met és Flash Foward, CSI.... -
#5086 a Trauma a kúrvajó lesz! -
#5085 -
#5084 pici off:
-
#5083 Az bezony -
#5082 rescue me? -