Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
The Boys

fasza volt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Caliph
nem is értem milyen világban küldenek fiatalokat űrbe felfedezni 😄 ahhoz hogy a való életben űrhajós legyél azért előtte le kell tenni pár dolgot az asztalra 😄 jó nyilván a szép új jövő,olyan az űrhajózás mint ma az autó ,azért belenézünk hátha.

más

stranger things második évad szinkron: valaki tudja mi van vele? most épp torrentre egy két nap alatt feltoltak 7 részt,aztán már kb egy hete semmi a többiről ...aztán szinkronosan kezdtem úgy is akarom kivégezni 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

stargatelost
A héten meg az Another Life jött ki, szintén űrhajós sci-fi. Nekem nagyon bejött, izgalmas, pörgős cucc. Az ismeretlen felfedezésével rántottak be igazán, több bolygóra elmennek, alienek is vannak, egyéb veszélyek.
Viszont nagyon negatív a fogadtatása, imdb-n is iszonyat szar a pontszám... sokan a karaktereket szidják, mivel fiatalok, és baromságokat csinálnak... de ezt le kell nyelni, mert szerintem ezen kívül tényleg egy fasza űrhajós sci-fi lett, ami visszahozta azt a felfedezős sci-fi élményt... legalábbis számomra 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

BenedekFeco
Origin

Köszi az ajánlót 😊 Nem is rémlik, hogy hallottam volna róla de ennek ellenére jó kis sci-fi sorozat volt.
Az első pár részben kicsit túltolták a jump scare jeleneteket és a sci-fik minden egyes kliséjét előveszik, de teljesen rendben volt. Egyedül az ázsiai kiscsajról nem tudunk meg semmit, hogy kicsoda-micsoda.
Jó volt.

8/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
The Boys

Jó kis szuperhősös sorozat a szuperhősök színfalak mögötti életéről, amiből kiderül, hogy nem is olyan szuperek (emberileg). Az egész egy lány "járulékos veszteségként" elkönyvelt halálával kezdődik, illetve a barátjával aki nem hagyja annyiban a dolgot.
Jó, nézzétek!

9/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

DasIsFuck
😄
Én úgy a 3.résznél jöttem rá, hogy érdemes lett volna az első évadot újrázni, mert alig tudtam, hogy ki kicsoda.
Akkor már késő volt😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kmarha
Doom Patrol
Nem vagyok nagy képregény fan, ráadásul látszik, hogy behatárolt büdzsével készült a sorozat, így elég sokáig halasztottam. Kár volt. Ahhoz képest, hogy szamár seggében megbúvó dimenziókkal, szőrszállat faló emberi vérebbel, teleportáló nemfüggetlen mentalista utcával és egyéb ilyen hülyeségekkel dobálózó sorozat, meglepően tud kicsit mélyebb, meghatóbb is lenni. A néhol kifejezetten remek színészi játékkal és a "breaking the fourth wall" narrátor/főellenséggel együtt, határozottan szórakoztató darab.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

grebber
Azt lehetőleg megint 1.5 év múlva amikor már kb semmire sem emlékszik belőle az ember...

Next PC upgrade: 2022

DasIsFuck
Dark S02 befejeztével azt hiszem az agyfasz kategóriának megvan az új királya.

Kíváncsi vagyok a 3. évadban hova fogják ezt még fokozni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mégvadabbdisznó
Kb. fél éve néztem, nálam egy erős 8-as a 10-ből. Lehetett volna belőle több évad.

De szép bauxit, honnan van?

Jaja, az fasza kis sorozat.
Synchronous
Forever

Egyetlen évad az egész, de remek szórakozást biztosított. Érdekes, fordulatos... a sztori lényege, hogy a főszereplő csávónál végtelen a respawn, azaz nem tud öregedni, sem megmurdelni, illetve mindig azonnal feléled. Valami 250 éves már...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Ledaráltam az Origint. De néztem volna még ,kár hogy lelőtték 😞

BenedekFeco

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
nem volt rossz, itt kedveltem meg a csajt, jó humora van amugy 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Jónak ígérkezik ez alapján, érdekes hogy több mint 1 éves de feliratot senki nem csinált hozzá 😞

passatgt
Ha valakinél kimaradt volna esetleg a The Widow, akkor ajánlom. 8 rész csak

Tikal
az igen, Crowe húzott egy Bale-t? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt

Jim Morrison
Dark s02

Első rész utan ugy ereztem az elso evadot elotte ujra meg kene neznem.... de nem birtam ki :c
Zenétől, szereplokon, vagason at a zenekig minden nagyon rendben volt. A vicces megjegyzeseket meg kopizhatnam BenedekFeco osszefoglalojaval 😄

A sztori
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedestrination a köbön, a film annyira nem jött be ezzel a magyarázattal, de itt talán emészthetőbb. Értem én csak felfogni nem tudom :F

Jöhet a s03 <#fogmosas>

Jim Morrison
ah, el is felejtettem hogy kijott! koszi! szar netflix nem jelzett :[

BenedekFeco
Dark S02

Game of Thrones: Nekünk vannak a legelcseszettebb rokonsági kapcsolataink
Dark S02: Na, fogd csak meg az időgépem 😊 (YT-ról lopva)

Ma le is toltam egy fenékkel az egészet. Egy kicsit zavart, hogy a barlangból átjáróházat csináltak, meg a gépet is szinte minden háziasszony már profin tudta használni. Az Adam-os szálat meg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
portált, vagy mit
erőltetettnek éreztem, de minden más hozta az első sorozat színvonalát. A rokonsági szálak potméterét 200%-ra tekerték, a végén már majdnem jegyzetelnem kellett, hogy ki kivel van 😊
Jöhet a harmadik évad, és nem az a kérdés, hogy mikor 😊

8,5/10

Calver
te jó ég, ez a NOS4A2...

4. résznél tartok és szerintem ezt rá is fogom hagyni. csináltak az egyik legrémisztőbb könyvből egy kibaszott tinidrámát, teljességgel átírva az eredeti történetet, kivágva fontos részeket és helyette... nos, konkrétan kibaszott drámázó tinédzserekre fókuszálva. nevetséges.

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco

Na igen, a Blindspot 3. évada nekem se tetszett, a 4. évadba már bele sem kezdtem.

Most értem viszont az Agymenök végére. Volt egy-két hullámvölgy a sorozat életében, de azért az utolsó Sheldon-monológ nagyon érzelmesre sikerült. Megnéztem az utolsó utáni epizódot is, a visszaemlékezést, kb. olyan érzés fogott el, mint anno a Jóbarátok végén. Nekem hiányozni fog a sorozat. Megörzöm magamnak, néha-néha még a Jóbarátokat is elöveszem, még talán a gyerköceimnek is meg fogom mutatni valamikor, ki tudja. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tikal

olyat hol sorozatoknak reszeit neszhetek meg
Rockynhooo
milyenre gondolsz? Ahol tudsz infokat olvasni a sorozatokrol vagy olyat ahol nyomon koveted mit lattal eddig / watchlistet csinalsz stb?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

udv tud valaki jo sorozat oldalt ajanlani?
Ne má', én a 3. évadot is alig bírtam végigszenvedni. Ennek csak az 1. évada volt jó, a többi már nagyon erőltetett.
grebber
Azt a brutál...Most értem a Blindspot 4 évad végére ááá megint várni az 5. egyben utolsó évadra <#rinya>

Tikal
Ha hallottam volna róla akkor talán még időm is lett volna rá😊

grebber
4 éves sorozat volt rá időtök megnézni<#idiota>

Tikal
Most hogy tudjuk mi a vége, biztos megnézzük, köszi az ajánlást <#vigyor>

grebber
Most bukkantam rá a 100 Code sorozatra Le is daráltam. Kár hogy abbamaradt és nem tudtuk meg ki a gyilkos 😞

BenedekFeco
Black mirror S5

"Most már népszerű, csesszük el".
Az eddigi legszarabb évad, és az egész egy nagy SJW "ébredés". Egyedül a 2.epizód volt valami, de az se "Black Mirror", hacsak azt nem nézzük, hogy "túl sokat lógsz a facsén"

3/10

ximix
Wayne 2019
"az Amerikai álom" egy kicsit másképp .
grebber
Pont ez a baj balhé volt így ki tudja emiatt a megkúritott évadnak vége lesz-e értelmesen 😞
Oasis sorozatnak is epic volt a pilotja, vártam mint a messiást és lelőtték a vérbe. Kegyetlenül sajnálom

mégvadabbdisznó
Jobb ez, mintha lenne egy jól kezdő széria, aminek aztán fokozatosan tűnik el a hangulata, majd egy nyögvenyelős unalmas szarsággá válik az évadok során. Mikor már nem tudnak mit kitalálni, de azért erőltetik tovább.
Semmit nem von le az értékéből az hogy rövid, ha faszául van kivitelezve és érdekes. Én pl. kifejezetten rühellem amikor feleslegesen nyújtanak egy sorozatot, mikor lezárhatták volna akár az első évad után.

De szép bauxit, honnan van?

grebber
Basszák meg. Le is lőtték a Swamp thinget 😞 Csak 9 részes lesz és game over<#falbav>

RatBaG
Nem elég feketék? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
<#banplz>

vérpocok
Botrány, hogy kihagyták belőle a tehetséges fekete színészeket. Rasszista geci ez a sorozat.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Kmarha
Inkább azért, mert ha hallott volna is róla a nyugat, nem érdekelte volna. Az a katasztrófa csak a szovjeteket érintette. Csernobil meg egész Európát.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bokafix2
Mindenki Csernobillal foglalkozik, pedig az 1957-es majaki baleset volt a világtörténelem legsúlyosabb erőműkatasztrófája. A kiáramlott radioaktív anyag tekintetében duplája a csernobilinak, és sokkal nagyobb, mintegy 20 ezer négyzetkilométernyi területet érintett. Csak ezt az "eltársak" kurva jól eltitkolták. Ezért hallottak róla sokkal kevesebben.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jim Morrison
en szemely szerint a mini serieseket kulon oldalon tartanam mint a "rendes" sok reszes sorozatokat

A Drótot is letaszította a trónról.