12433
  • Caliph
    4 rész

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fosztogatók,jujj...semmi baj,csak van nekik egy lépegetőjük,hú az veszélyes,ásszunk gödröt csaljuk bele aztán felborul,milyen jó terv nem? de hát akkor miért is van neki egy bazi nagy űrhajója két akkora lézerágyúval az oldalán mint egy elefánt? :D ezt a fránya űrhajót valahogy mindig elfelejtik,inkább utaznak egy lebegő szekéren órákat,vagy mint a második részben,betörik a helyi "lovat" amivel szépen elmegy a játékidőből jó sok perc,mert csak azzal lehet eljutni a bázisig :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.02. 11:08:37
  • Jim Morrison
    Próbálom, de nehéz szeretni ezt a Mandaloriant.
    Díszlet, jelmezek, disney cuki kis karakter, jó cgi, egy jó világ, benne rengeteg érdekes karakterrel, történettel, mind mind pipa. De még így is "olyan B" feelingje van az egésznek. Nem tudom, hogy azért, mert furán néz ki a lepedőre felhányt páncélzat (ami mindig random álla csávón), vagy a béna (de hát harcos, nem író.. oké oké), vagy mert mindenki tudja, hogy ő egy nagy harcos évtizedek óta, de az 1v1-ben olyan bénán harcol, mint 1 1 lábú droid, stb.
    Olyan nesze semmi fogd meg jól érzésem van ezzel a sorival kapcsolatban.
  • grebber
    The Inbetween

Gyors ledaráltam az első évadot ,tetszett jó volt. Csattogok netre mikor jön a 2. évad erre látom kaszát kapott. Kapják be
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.27. 22:54:18
  • BenedekFeco
  • Tikal #11822
  • stargatelost
    Atyaég, te csak egy troll vagy Ugyanezt írtad, amikor én ajánlottam a Primalt a #11761 -ben :D

Valóban zseniális, amit elkészített Tartakovsky, minden képkockáját ittam, annyira gyönyörűen van megrajzolva. Az utsó részben amikor annál a tónál vannak, baszki, áll leejtős.
  • Zsoxx
    Ősemberek és dinók? Na ezek se sűrűn jártak történelem órára.
  • RatBaG #11819
    Akkor megragadnám az alkalmat, hogy mindenkinek ajánljam a Primal-t. Eszméletlen hangulata van! Lement 5 rész, egyből jött az elvonási tünet, de szerencsére 10 részes lesz azelső évad.

• Tikal #11818
  • stargatelost
    Korán reggel ilyen ostobaságot olvasni...
    Nyilván nem mindenki fogékony az animációra, attól még nem kell így megvetni... vagy lehetne azt is mondani, hogy ez egy sorozat könyörgöm, vagy ez egy film könyörgöm, nem?
    Megsúgom neked, hogy a jelenleg futó egyik legjobb dráma a Bojack Horseman.
  • IXEMGabeo
  • LasDen #11815
    és hát minden igaz ember tudja, hogy a rajzfilm az megvetendő...
  • Jim Morrison
    ?
  • Zsoxx
    Ez egy rajzfilm könyörgöm...
  • Jim Morrison
    Final Space s02

Egy kicsit gyengébbnek éreztem mint az első évadot, de tetszett. A karakterek még mindig jók, kb fogadtatásukhoz méltóan kapott némelyik több/kevesebb szerepet, legalábbis így éreztem. Jóféle
  • BenedekFeco
    ha ezt a szintet tartják, jó lesz ez
    This is the way
  • lwb
    De a 3. résztől azért már sanszos. Ez eddig a legjobb.
  • ximix #11809
    Az Úr sötét anyagai 2019 (His Dark Materials) imdb link
    alias Arany iránytű (Golden Compass)
    Az első 3 rész kivitelezése pazar, a story is tetszik, bár a könyvet nem olvastam.
  • karajjj
    A jó dologból mindig keveset adnak.
  • LasDen #11807
    ¯\_(ツ)_/¯
  • Thibi
    A "folytatás": Baptiste
  • Tikal #11805
    Nem tudom, szerintem ebben a két részben már több SW volt mint az utóbbi két filmben...csak kár hogy ilyen rövidek a részek
  • grebber
    Már várom nagyon

Crisis on Infinite Earths

December 8: Supergirl 5x09 Crisis on Infinite Earths: Hour One
    December 9: Batwoman 1x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Two
    December 10: The Flash 6x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Three
  • BenedekFeco
    a 2.-tól még annyira se fogsz :(
  • LasDen #11802
    Hát én annyira nem voltam elájulva ettől az első résztől...
  • BenedekFeco
  • ximix #11800

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.11.16. 15:45:35
  • grebber
    The Missing 1-2 évad

Parádés sorozat volt. Nagyon nagy kár hogy nem folytatták. Ilyenből jöhetne több..
  • suba53
    Lassan ideje lenne nyitni neki egy önálló topicot.
    A magyar felirat dícséretesen hamar megjelent, csak így tovább.
    Nekem tetszett, bár nem vagyok elvakult fan, ez jól sikerült.
    Nagyon feldobták a végét, kíváncsi vagyok ebből mi lesz !!
  • Zsoxx
    Aszittem ott demokrácia van.
    Esetleg VPN nem segít?
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.11.14. 23:41:07
  • repvez
    Köszi, de németbe torrentet nem lehet használni, a másiknál meg nem igazán jöttem rá, hogy lehetne elinditani bármi értelmeset is ami nem egy ujabb reklám oldalra ugrana
  • extra sensory
    Marianne

Rövid kis sorozat, összvissz 8 epizód és a vége is elég befejezettnek tűnik, bár ki tudja lehet lesz folytatása.

Ha sikeres író vagy, tele rajongókkal, a menedzsereddel járod a jobbnál-jobb kiadókat és éjjel-nappal aláírásokat osztogatsz, az talán maga a nagybetűs élet. Viszont ha a könyved főgonosza életre kel, és nem tetszik neki ahogy befejezted a könyvedet, az több mint ciki. Először egy mérsékelt thrillert kapunk majd egy egyre jobban eldurvuló horrort. Nem lehet rajta unatkozni, folyamatosan pumpálja az adrenalint, és ha végeztél a 1. évaddal, biztos nem fogod a Mariann nevet adni a születendő lányodnak, talán még a naptárból is kiradírozod.

8/10

• Ariakus
    En nezem az Outlander-t es szerintem az egyik legjobb sorozat amit valaha lattam. Rengeteg jo szinesz, remek tortenet es gyonyoru forgatasi helyszinek jellemzik az egesz sorozatot. En sokkal jobb sorozatnak tartom mint pl a Game of Thrones-t.
  • ximix #11793
    Vannak még ilyen online filmnézős oldalak, de ahogy elnézem adblock, poup block és társai nem árt ha működnek a böngészőben pl:link
    vagy ott a rarbg amit pár napja ajánlottak link
  • Jim Morrison
    +

ez egy olyan star warsos történetnek tűnik, olyan körítéssel ami egyelőre elég ígéretesnek tűnik. Első rész elég korrekt lett.

// látszik, hogy a teljes kellék raktárat kirakták a kamera elé :D
  • SzirmosSzisza
    Torrent. Németeknél sincs még, egyelőre csak USA, Kanada és Hollandia.
  • repvez
    hol lehet megnézni külföldről , ha nincs disney+ elöfizetésem?
    Azt láttam valahol , hogy lehet 7 napos próbaidöszakot kapni a regisztrációnál, de nem tudom, hogy a németeknél nem blockolják e a streamet.
    Meg az a 7 nap nem fedné le a teljes sorozatot.
  • Tikal #11789
    Mandalorian

hát ez nagyon rövid volt, remélem a többi rész hosszabb lesz, ezt leszámítva jónak néz ki.
  • Jim Morrison
    fyi pár óra és indul az új rick and morty évad!
  • LasDen #11787