12417
  • lwb
    De a 3. résztől azért már sanszos. Ez eddig a legjobb.
  • ximix #11809
    Az Úr sötét anyagai 2019 (His Dark Materials) imdb link
    alias Arany iránytű (Golden Compass)
    Az első 3 rész kivitelezése pazar, a story is tetszik, bár a könyvet nem olvastam.
  • karajjj
    A jó dologból mindig keveset adnak.
  • LasDen #11807
    ¯\_(ツ)_/¯
  • Thibi
    A "folytatás": Baptiste
  • Tikal #11805
    Nem tudom, szerintem ebben a két részben már több SW volt mint az utóbbi két filmben...csak kár hogy ilyen rövidek a részek
  • grebber
    Már várom nagyon

Crisis on Infinite Earths

December 8: Supergirl 5x09 Crisis on Infinite Earths: Hour One
    December 9: Batwoman 1x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Two
    December 10: The Flash 6x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Three
  • BenedekFeco
    a 2.-tól még annyira se fogsz :(
  • LasDen #11802
    Hát én annyira nem voltam elájulva ettől az első résztől...
  • BenedekFeco
  • ximix #11800

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.11.16. 15:45:35
  • grebber
    The Missing 1-2 évad

Parádés sorozat volt. Nagyon nagy kár hogy nem folytatták. Ilyenből jöhetne több..
  • suba53
    Lassan ideje lenne nyitni neki egy önálló topicot.
    A magyar felirat dícséretesen hamar megjelent, csak így tovább.
    Nekem tetszett, bár nem vagyok elvakult fan, ez jól sikerült.
    Nagyon feldobták a végét, kíváncsi vagyok ebből mi lesz !!
  • Zsoxx
    Aszittem ott demokrácia van.
    Esetleg VPN nem segít?
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.11.14. 23:41:07
  • repvez
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Köszi, de németbe torrentet nem lehet használni, a másiknál meg nem igazán jöttem rá, hogy lehetne elinditani bármi értelmeset is ami nem egy ujabb reklám oldalra ugrana
  • extra sensory
    Marianne

Rövid kis sorozat, összvissz 8 epizód és a vége is elég befejezettnek tűnik, bár ki tudja lehet lesz folytatása.

Ha sikeres író vagy, tele rajongókkal, a menedzsereddel járod a jobbnál-jobb kiadókat és éjjel-nappal aláírásokat osztogatsz, az talán maga a nagybetűs élet. Viszont ha a könyved főgonosza életre kel, és nem tetszik neki ahogy befejezted a könyvedet, az több mint ciki. Először egy mérsékelt thrillert kapunk majd egy egyre jobban eldurvuló horrort. Nem lehet rajta unatkozni, folyamatosan pumpálja az adrenalint, és ha végeztél a 1. évaddal, biztos nem fogod a Mariann nevet adni a születendő lányodnak, talán még a naptárból is kiradírozod.

8/10

• Ariakus
    En nezem az Outlander-t es szerintem az egyik legjobb sorozat amit valaha lattam. Rengeteg jo szinesz, remek tortenet es gyonyoru forgatasi helyszinek jellemzik az egesz sorozatot. En sokkal jobb sorozatnak tartom mint pl a Game of Thrones-t.
  • ximix #11793
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vannak még ilyen online filmnézős oldalak, de ahogy elnézem adblock, poup block és társai nem árt ha működnek a böngészőben pl:link
    vagy ott a rarbg amit pár napja ajánlottak link
  • Jim Morrison
    +

ez egy olyan star warsos történetnek tűnik, olyan körítéssel ami egyelőre elég ígéretesnek tűnik. Első rész elég korrekt lett.

// látszik, hogy a teljes kellék raktárat kirakták a kamera elé :D
  • SzirmosSzisza
    Torrent. Németeknél sincs még, egyelőre csak USA, Kanada és Hollandia.
  • repvez
    hol lehet megnézni külföldről , ha nincs disney+ elöfizetésem?
    Azt láttam valahol , hogy lehet 7 napos próbaidöszakot kapni a regisztrációnál, de nem tudom, hogy a németeknél nem blockolják e a streamet.
    Meg az a 7 nap nem fedné le a teljes sorozatot.
  • Tikal #11789
    Mandalorian

hát ez nagyon rövid volt, remélem a többi rész hosszabb lesz, ezt leszámítva jónak néz ki.
  • Jim Morrison
    fyi pár óra és indul az új rick and morty évad!
  • LasDen #11787
  • IXEMGabeo
    jo volt a Csernobyl, nagyon eletszeruen adtak elo, es a 3. reszben levo tuzoltok teste ahogyan kineztek az maga volt a pokol...az egyik bolond ukran no, aki terhes volt be is ment a ferjehez nem torodve a kovetkezmenyekkel el is vesztette a babajat...

Valaki nezi, vagy megleste az Outlander (Az idegen) c. sorozatot? Nagyon magaval ragado. Kalandfilm sorozat apro, sci-fi kontosbe bujtatva a 18. szazadban jatszodik leginkabb angol, skot, ir szereplokkel...aki teheti nezze meg. Egyelore 4 evad keszult belole.
  • ximix #11785
    A "See" első 4 része egyenlőre érdekes, kedvelem a posztapokaliptikus történeteket . . .
    "Ugyanitt keresek lányokat, akikkel együtt imádkoznánk" . . . Ezt a poént muszáj elsütni, aki látta érti
  • Count Adyn
    Azt tudta mindenki addig is, csak ugy voltak vele hogy nem vészes az annyira:) Csak ha beüt 2-3 szar egyszerre, akkor azzal már borul minden :) Valóságban is eléggé hősként kezelték a halála után megkapta a legnagyobb állami kitüntetést is:)
  • karajjj
    Csak az a baj, hogy Legaszovból meg olyan hőst csináltak azzal a meg sem történt előadással és mártírkodással amit levezényeltek, hogy igazából felér egy történelem hamisítással, mert most mindenki hősként tiszteli. Közben pedig ő is tudott a pozitív üregtényezőről és ezt finoman azért közlik is a sorozatban.
  • [HUN]FaTaL
    rarbg-n nézz körül
  • acsati
    Sajnos az a Demand-ossal van egy kalap alatt fordítatlanul.
  • Count Adyn
    Én látok 1080p-s ROVERS-t, ahhoz sem jó semmi feliratok.info rol?
  • acsati
    Van olyan ingyenes torrent oldal ahonnan még régebbi sorozatokat is seedelnek? Bithun Ncore-on csak /demand verziós Killing Eve 2. évadot találom, de csak /hdtv-hez van magyar felirat
  • BenedekFeco
  • lonvard
    Chernobylt néztem meg. Először csak ledaráltam 3 részt, kerestem az izgalmas dolgokat. Aztán elkezdtem böngészni a wikipediát, hogy mi is történt, kik voltak a reaktorban dolgozó áldozatok, aztán visszapörgettem az elejére, első részt alaposan megnéztem, és álmélkodtam, hogy azok a szereplők akikről olvastam, hogyan elevenednek meg a képernyőn. De aztán jött a koronaékszere a sorozatnak, az 5. rész. Én ott már kb. semmire nem számítottam, pedig abban pörgetik vissza az eseményeket a robbanást kiváltó okokhoz, és a Legasof prof. tart egy olyan előadást a baleset okairól és egyáltalán a reaktorok működéséről, hogy az kb. egy Mindentudás Egyeteme epizóddal ér fel. Nem lehet mit mondani erre, év sorozata nálam.
  • LasDen #11776
    ha vlakit éppenséggel érdekel. Egész fasza kis akció sorozat, egy korrekt összeesküvéssel. Semmi új a nap alatt, de az jól van megcsinálva...
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
    Ööööö...Remélem még dolgoznak az animáción.

• BenedekFeco
    4 Blocks

Ezek a németek nagyon tudnak b@szott jól kinéző és hangulatos sorozatokat csinálni. A történet semmi olyan, amit eddig ne láttunk volna más "maffiás" filmekben, de a helyszín ezúttal "német"-föld, ezen belül is Neukölln. Nem volt unalmas sem, de nálam simán elvitte a hátán a képi világ és az egész hangulata.

8/10
  • Jim Morrison
    Taboo nekem nagyon bejött, fasza volt. Epekedve várom már a második évadot :c
  • Jim Morrison
    mindegy, nem hagyatkozhatok holmi netes értékelésekre, megnéztem az első részt :D

jóféle lesz ez, bár nem volt kifejezetten aszfalt szaggató, de erős évad még lehet belőle (ilyen sztorival, üzenettel, stb)