Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza volt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
más
stranger things második évad szinkron: valaki tudja mi van vele? most épp torrentre egy két nap alatt feltoltak 7 részt,aztán már kb egy hete semmi a többiről ...aztán szinkronosan kezdtem úgy is akarom kivégezni 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont nagyon negatív a fogadtatása, imdb-n is iszonyat szar a pontszám... sokan a karaktereket szidják, mivel fiatalok, és baromságokat csinálnak... de ezt le kell nyelni, mert szerintem ezen kívül tényleg egy fasza űrhajós sci-fi lett, ami visszahozta azt a felfedezős sci-fi élményt... legalábbis számomra 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Köszi az ajánlót 😊 Nem is rémlik, hogy hallottam volna róla de ennek ellenére jó kis sci-fi sorozat volt.
Az első pár részben kicsit túltolták a jump scare jeleneteket és a sci-fik minden egyes kliséjét előveszik, de teljesen rendben volt. Egyedül az ázsiai kiscsajról nem tudunk meg semmit, hogy kicsoda-micsoda.
Jó volt.
8/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jó kis szuperhősös sorozat a szuperhősök színfalak mögötti életéről, amiből kiderül, hogy nem is olyan szuperek (emberileg). Az egész egy lány "járulékos veszteségként" elkönyvelt halálával kezdődik, illetve a barátjával aki nem hagyja annyiban a dolgot.
Jó, nézzétek!
9/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Én úgy a 3.résznél jöttem rá, hogy érdemes lett volna az első évadot újrázni, mert alig tudtam, hogy ki kicsoda.
Akkor már késő volt😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nem vagyok nagy képregény fan, ráadásul látszik, hogy behatárolt büdzsével készült a sorozat, így elég sokáig halasztottam. Kár volt. Ahhoz képest, hogy szamár seggében megbúvó dimenziókkal, szőrszállat faló emberi vérebbel, teleportáló nemfüggetlen mentalista utcával és egyéb ilyen hülyeségekkel dobálózó sorozat, meglepően tud kicsit mélyebb, meghatóbb is lenni. A néhol kifejezetten remek színészi játékkal és a "breaking the fourth wall" narrátor/főellenséggel együtt, határozottan szórakoztató darab.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Next PC upgrade: 2022
Kíváncsi vagyok a 3. évadban hova fogják ezt még fokozni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De szép bauxit, honnan van?
Egyetlen évad az egész, de remek szórakozást biztosított. Érdekes, fordulatos... a sztori lényege, hogy a főszereplő csávónál végtelen a respawn, azaz nem tud öregedni, sem megmurdelni, illetve mindig azonnal feléled. Valami 250 éves már...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Első rész utan ugy ereztem az elso evadot elotte ujra meg kene neznem.... de nem birtam ki :c
Zenétől, szereplokon, vagason at a zenekig minden nagyon rendben volt. A vicces megjegyzeseket meg kopizhatnam BenedekFeco osszefoglalojaval 😄
A sztori
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jöhet a s03 <#fogmosas>#fogmosas>
Game of Thrones: Nekünk vannak a legelcseszettebb rokonsági kapcsolataink
Dark S02: Na, fogd csak meg az időgépem 😊 (YT-ról lopva)
Ma le is toltam egy fenékkel az egészet. Egy kicsit zavart, hogy a barlangból átjáróházat csináltak, meg a gépet is szinte minden háziasszony már profin tudta használni. Az Adam-os szálat meg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jöhet a harmadik évad, és nem az a kérdés, hogy mikor 😊
8,5/10
4. résznél tartok és szerintem ezt rá is fogom hagyni. csináltak az egyik legrémisztőbb könyvből egy kibaszott tinidrámát, teljességgel átírva az eredeti történetet, kivágva fontos részeket és helyette... nos, konkrétan kibaszott drámázó tinédzserekre fókuszálva. nevetséges.
"The trees move. Do you not see it?"
Most értem viszont az Agymenök végére. Volt egy-két hullámvölgy a sorozat életében, de azért az utolsó Sheldon-monológ nagyon érzelmesre sikerült. Megnéztem az utolsó utáni epizódot is, a visszaemlékezést, kb. olyan érzés fogott el, mint anno a Jóbarátok végén. Nekem hiányozni fog a sorozat. Megörzöm magamnak, néha-néha még a Jóbarátokat is elöveszem, még talán a gyerköceimnek is meg fogom mutatni valamikor, ki tudja. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Most már népszerű, csesszük el".
Az eddigi legszarabb évad, és az egész egy nagy SJW "ébredés". Egyedül a 2.epizód volt valami, de az se "Black Mirror", hacsak azt nem nézzük, hogy "túl sokat lógsz a facsén"
3/10
"az Amerikai álom" egy kicsit másképp .
Oasis sorozatnak is epic volt a pilotja, vártam mint a messiást és lelőtték a vérbe. Kegyetlenül sajnálom
Semmit nem von le az értékéből az hogy rövid, ha faszául van kivitelezve és érdekes. Én pl. kifejezetten rühellem amikor feleslegesen nyújtanak egy sorozatot, mikor lezárhatták volna akár az első évad után.
De szép bauxit, honnan van?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"