12417
-
#11810 De a 3. résztől azért már sanszos. Ez eddig a legjobb. -
#11809 Az Úr sötét anyagai 2019 (His Dark Materials) imdb link
alias Arany iránytű (Golden Compass)
Az első 3 rész kivitelezése pazar, a story is tetszik, bár a könyvet nem olvastam.
-
karajjj #11808 A jó dologból mindig keveset adnak. -
#11807 ¯\_(ツ)_/¯ -
Thibi #11806 A "folytatás": Baptiste -
#11805 Nem tudom, szerintem ebben a két részben már több SW volt mint az utóbbi két filmben...csak kár hogy ilyen rövidek a részek -
#11804 Már várom nagyon
Crisis on Infinite Earths
December 8: Supergirl 5x09 Crisis on Infinite Earths: Hour One
December 9: Batwoman 1x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Two
December 10: The Flash 6x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Three -
#11803 a 2.-tól még annyira se fogsz :( -
#11802 Hát én annyira nem voltam elájulva ettől az első résztől... -
#11801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.11.16. 15:45:35 -
#11799 The Missing 1-2 évad
Parádés sorozat volt. Nagyon nagy kár hogy nem folytatták. Ilyenből jöhetne több.. -
suba53 #11798 Lassan ideje lenne nyitni neki egy önálló topicot.
A magyar felirat dícséretesen hamar megjelent, csak így tovább.
Nekem tetszett, bár nem vagyok elvakult fan, ez jól sikerült.
Nagyon feldobták a végét, kíváncsi vagyok ebből mi lesz !! -
Zsoxx #11797 Aszittem ott demokrácia van.
Esetleg VPN nem segít?
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.11.14. 23:41:07 -
#11796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi, de németbe torrentet nem lehet használni, a másiknál meg nem igazán jöttem rá, hogy lehetne elinditani bármi értelmeset is ami nem egy ujabb reklám oldalra ugrana -
#11795 Marianne
Rövid kis sorozat, összvissz 8 epizód és a vége is elég befejezettnek tűnik, bár ki tudja lehet lesz folytatása.
Ha sikeres író vagy, tele rajongókkal, a menedzsereddel járod a jobbnál-jobb kiadókat és éjjel-nappal aláírásokat osztogatsz, az talán maga a nagybetűs élet. Viszont ha a könyved főgonosza életre kel, és nem tetszik neki ahogy befejezted a könyvedet, az több mint ciki. Először egy mérsékelt thrillert kapunk majd egy egyre jobban eldurvuló horrort. Nem lehet rajta unatkozni, folyamatosan pumpálja az adrenalint, és ha végeztél a 1. évaddal, biztos nem fogod a Mariann nevet adni a születendő lányodnak, talán még a naptárból is kiradírozod.
8/10
-
Ariakus #11794 En nezem az Outlander-t es szerintem az egyik legjobb sorozat amit valaha lattam. Rengeteg jo szinesz, remek tortenet es gyonyoru forgatasi helyszinek jellemzik az egesz sorozatot. En sokkal jobb sorozatnak tartom mint pl a Game of Thrones-t. -
#11793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11792 +
ez egy olyan star warsos történetnek tűnik, olyan körítéssel ami egyelőre elég ígéretesnek tűnik. Első rész elég korrekt lett.
// látszik, hogy a teljes kellék raktárat kirakták a kamera elé :D -
#11791 Torrent. Németeknél sincs még, egyelőre csak USA, Kanada és Hollandia. -
#11790 hol lehet megnézni külföldről , ha nincs disney+ elöfizetésem?
Azt láttam valahol , hogy lehet 7 napos próbaidöszakot kapni a regisztrációnál, de nem tudom, hogy a németeknél nem blockolják e a streamet.
Meg az a 7 nap nem fedné le a teljes sorozatot. -
#11789 Mandalorian
hát ez nagyon rövid volt, remélem a többi rész hosszabb lesz, ezt leszámítva jónak néz ki. -
#11788 fyi pár óra és indul az új rick and morty évad! -
#11787 -
IXEMGabeo #11786 jo volt a Csernobyl, nagyon eletszeruen adtak elo, es a 3. reszben levo tuzoltok teste ahogyan kineztek az maga volt a pokol...az egyik bolond ukran no, aki terhes volt be is ment a ferjehez nem torodve a kovetkezmenyekkel el is vesztette a babajat...
Valaki nezi, vagy megleste az Outlander (Az idegen) c. sorozatot? Nagyon magaval ragado. Kalandfilm sorozat apro, sci-fi kontosbe bujtatva a 18. szazadban jatszodik leginkabb angol, skot, ir szereplokkel...aki teheti nezze meg. Egyelore 4 evad keszult belole. -
#11785 A "See" első 4 része egyenlőre érdekes, kedvelem a posztapokaliptikus történeteket . . .
"Ugyanitt keresek lányokat, akikkel együtt imádkoznánk" . . . Ezt a poént muszáj elsütni, aki látta érti -
#11784 Azt tudta mindenki addig is, csak ugy voltak vele hogy nem vészes az annyira:) Csak ha beüt 2-3 szar egyszerre, akkor azzal már borul minden :) Valóságban is eléggé hősként kezelték a halála után megkapta a legnagyobb állami kitüntetést is:) -
karajjj #11783 Csak az a baj, hogy Legaszovból meg olyan hőst csináltak azzal a meg sem történt előadással és mártírkodással amit levezényeltek, hogy igazából felér egy történelem hamisítással, mert most mindenki hősként tiszteli. Közben pedig ő is tudott a pozitív üregtényezőről és ezt finoman azért közlik is a sorozatban. -
#11782 rarbg-n nézz körül -
#11781 Sajnos az a Demand-ossal van egy kalap alatt fordítatlanul. -
#11780 Én látok 1080p-s ROVERS-t, ahhoz sem jó semmi feliratok.info rol? -
#11779 Van olyan ingyenes torrent oldal ahonnan még régebbi sorozatokat is seedelnek? Bithun Ncore-on csak /demand verziós Killing Eve 2. évadot találom, de csak /hdtv-hez van magyar felirat -
#11778 -
lonvard #11777 Chernobylt néztem meg. Először csak ledaráltam 3 részt, kerestem az izgalmas dolgokat. Aztán elkezdtem böngészni a wikipediát, hogy mi is történt, kik voltak a reaktorban dolgozó áldozatok, aztán visszapörgettem az elejére, első részt alaposan megnéztem, és álmélkodtam, hogy azok a szereplők akikről olvastam, hogyan elevenednek meg a képernyőn. De aztán jött a koronaékszere a sorozatnak, az 5. rész. Én ott már kb. semmire nem számítottam, pedig abban pörgetik vissza az eseményeket a robbanást kiváltó okokhoz, és a Legasof prof. tart egy olyan előadást a baleset okairól és egyáltalán a reaktorok működéséről, hogy az kb. egy Mindentudás Egyeteme epizóddal ér fel. Nem lehet mit mondani erre, év sorozata nálam. -
#11776 ha vlakit éppenséggel érdekel. Egész fasza kis akció sorozat, egy korrekt összeesküvéssel. Semmi új a nap alatt, de az jól van megcsinálva...
-
#11775 -
#11774 Ööööö...Remélem még dolgoznak az animáción.
-
#11773 4 Blocks
Ezek a németek nagyon tudnak b@szott jól kinéző és hangulatos sorozatokat csinálni. A történet semmi olyan, amit eddig ne láttunk volna más "maffiás" filmekben, de a helyszín ezúttal "német"-föld, ezen belül is Neukölln. Nem volt unalmas sem, de nálam simán elvitte a hátán a képi világ és az egész hangulata.
8/10 -
#11772 Taboo nekem nagyon bejött, fasza volt. Epekedve várom már a második évadot :c -
#11771 mindegy, nem hagyatkozhatok holmi netes értékelésekre, megnéztem az első részt :D
jóféle lesz ez, bár nem volt kifejezetten aszfalt szaggató, de erős évad még lehet belőle (ilyen sztorival, üzenettel, stb)