Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Next PC upgrade: 2022
Ez valami eszméletlen király és így itthagyni minket...ááá hibernálni kell magam vagy resetelni az agyam hogy elfelejtsem alig várom a folytatást!!!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.09. 10:46:35
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.09.06. 20:46:30
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom te hol olvastal, de en barhol olvastam rola, mindenutt nyilvanvalo volt hogy ez a sorozat nem az akciorol szol, hanem a pszichologiarol. Abban viszont szerintem nagyon jo. Nem kell minden sorozatnak az akciorol szolnia.
De ha az elso resz nem tetszett, akkor valoszinuleg a tobbi sem fog, mi a 7. resz kornyeken jarunk, es a stilus nem nagyon valtozott😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yellowstone
Wisting
Bosch
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak az első részt néztem meg. A világuniverzum létezése óta a valaha volt legocsmányabb legszarabb legsemmitmondóbb dögunalmas pilot/nyitány.. Ebből a részből én most nem tudtam meg semmit miről szól a dolog..Amit olvastam róla azzal ez a rész köszönőviszonyba sincs. Én nem szoktam sorozatot skippelni ha elkezdtem ,de ha a 2.ba nem fog valami történni öröm lesz törölni a gépről.
Most végeztem a Steven Universe-el, és hát nem tudom alább pontozni 10/10-nél, annyira jó volt. Tele élettel teli karakterekkel, a felépített világ, ahogy az évadok során egyre jobban kibontakozik pedig egyszerűen pazar. Feelgood, vicces, mély, szomorú, vidám, komoly, izgalmas… De ez igaz az Adventure Time-ra is. Kell egy kis türelem hozzájuk, mert mindkettő első évada elég epizódikus, de aztán durván összefüggő lesz, és igazából ezek a fillernek tűnő részek is szépen beépülnek a világba.
A SU egyébként (meglepő módon) Stevenről szól, valamint három földönkívüli "drágakőről", akik a kisvárosukat, valamint a Földet védelmezik az esetleges fenyegetésektől. Tényleg elképesztően erős sztori bontakozik ki ebből az alapból, lényegében az egyik legjobb űrsci-fi jelzőt is rá tudom aggatni.
Az AT pedig Finn, valamint Jake (aki egy mágikus kutya!) kalandjait követi, akik a gonosz ellen harcolnak a misztikus Ooo földjén. Ebből pedig egy szintén elképesztően erős sztori kerekedik, egy poszt-apokaliptikus fantasy. Ez is simán 10/10-es.
Remélem pár embernek fel tudtam kelteni az érdeklődését, és belevág valamelyikbe. Nem fogtok csalódni, azt garantálom 😉
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2019.08.17. 23:45:39
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szoval, mar megijedtem, hogy kijott az uj evad...😄
Csak annyis sajnalok, hogy rovid lett a 4. szezon, ezert nagyon kapkodos lett. Hatvanyozottan igaz ez az utolso, lezaro reszre, ennek mindenkepp dupla epizodnak kellett volna lennie.
Szegeny Dan es Ella sztorija sinylette meg leginkabb, nem kaptak idot sajat sztorira, a fo sztoriba pedig sehogy sem illeszkedtek, igy rettento hulyen nezett ki a vegen az o "karakterfejlodesuk", ami csak ugy be lett vagva a reszbe mindenfele kapcsolodas nelkul...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.11. 22:31:43
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azok voltak az igazi vígjátékok, nem a mostani pisis-kakis hányós-buzis szarok 😊
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez valami olyan abszurd faszság volt, hogy elmondani nem lehet. 😄
De nem tudtam letenni. 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nézegetem a sorozatos mappámat mit kéne elkezdeni. Rengeteg van amit még nem néztem meg. (Van Helsing, Mr Robot, Westworld, Vikings, Taboo,Instinct, Krypton,Maniac,Mindhunter,Salvation,SWAT,The Alienist,The Expanse és még sokan mások)
Találtam egy Oasis mappát is (1 pilot rész volt belőle) Abból az amazon csinál sorozatot? Nem igen találtam infot..
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.08.03. 21:24:02
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az előző "évad" stílusát követve, részletes dokumentum sorozat évad lett ez is, nyílt oldal választással, két ügyvéd csapat munkájának bemutatásával, és sok időt eltöltve a vádlottak családja között. Ebben az évadban kicsit többet is mint kellett volna. Már az első évad is sulykolta belénk az együtt érzést, de itt már átestek a ló túl oldalára. Nem tudom, hogy kellett e az a plusz 1 óra játék idő, vagy tényleg úgy gondolták, hogy az ügy izgalmas felderítése helyett, azzal érnek el nagyobb sikert, hogy mi hosszú percekig azt nézzük, ahogy két öregedő és egészségileg romló öregember, hogy próbálja begyújtani a tűzhelyt vagy hogy miről próbálnak meg beszélni, miközben ülnek a forgalomban, vagy éppen hogyan szerelnek szét egy kocsit...
Ettől függetlenül, bár az évad közben kevésbé fordulatos mint az első, az ügy továbbra is rohadt érdekes, elég gyötrő de érdekes látni, hogy működik odaát a jog rendszer, milyen harcok zajlanak bíróságon belül, konkrét ügyességek között.. hogy lesz egy ilyen ügy jogi résztvevői számára nem szakmai hanem már személyes harc, mindkét oldalon. A bizonyíték cáfolatok sora megdöbbentő, és bár a részek között a teórizálást néhol erőltetettnek éreztem, az utolsó két rész azért tudott még sokkoló és felháborító fordulatokkal élni.
Ráadásul a főeset ügyvédnője, olyan személyiség, amit/akit TV képernyőre teremtettek. Talán az ő megjelenése volt a sorozat (és az ügy) legnagyobb erőssége.
A legnagyobb gyengesége viszont a hossza (rettentően vontatott és nagyon nagyon nagyon sokszor ismétli önmagát) illetve az, hogy ez az évad
Ami biztos, hogy nyugalom megzavarására és jókedv elvesztésére tökéletesen alkalmas az évad.