Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
van olyan jó, csak ugye totál más. olvastam már olyat is róla, hogy ha egy nõ meg akarja ismerni a férfi lélek legsötétebb bugyrait, vágyait, tudni akarja milyen az igazi humor, akkor nézze ezt a sorozatot 😊

"egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad?"

nem, sõt! persze van benne dráma, meg egy kis lelkizés is, de ezeket egyáltalán nem viszik túlzásba. az utóbbi pár részben már nincs sok térdcsapkodós poén, de az elsõ 10-ben van, hogy a részek elsõ, vagy utolsó 20 perce sírva röhögõs (mondjuk az emlékek ugye megszépítik a dolgokat). mondjuk pont az utolsó rész volt olyan, hogy csak egy igazán nagy poén volt benne, de az olyan és akkora volt, azt hittem megszakadok (EZ, vigyázat: spoileres!). na meg persze a dráma is igényes, nem valami csöpögõs szar

ja még annyi, hogy pár részben kicsit elmentek megint "képzeletföldére", de azok is jó jelenetek voltak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

True Blood? Átadom ha az.

REAL MADRID

Calver

Calver
nekem az a bajom elsõsorban vele... h nem szeretem a szitkomokat <#vigyor2>

de tényleg. Scrubs-t imádom, de az dramedy. Black Books-t dettó, de az meg elmebeteg és zseniális. de ezen kívül... egyszerûen nem tudok szitkomot nézni, lehet az akármennyire jó. annak idején My Family (CC-n megy most Az én kis családom címmel) minden részén fetrengtem a röhögéstõl, mégis csak akkor bírtam elõvenni 1-2 részre ha nagyon nagy volt az ínség.

szal Better Off Ted tényleg kurvajó, csak nem az én mûfajom <#nyes>

na képt meg mindjárt rakok még, még ez úgy tûnik túl friss és ropogós.

hmm ezzel a pár sorral megalapoztad a döntésem mely szerint milyne sorozatnak álljak neki 😄
akkor azt mondod van olyan jó mint a dexter vagy a maffiozók?
LasDen
engem is egybõl beszívott... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Better Off Ted Istenkirály sorozat 😄D

REAL MADRID

Calver
akkor asszem elõ is fogom pár napon belül venni. Kings-et úgyis félbehagytam - igényesség ide vagy oda, hihetetlenül érdektelen -, Better Off Ted alatt ha 1 résznél többet nézek meg szenvedek, szóval kell már valami néznivaló <#nyes>

egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad? nekem spec harmadik az örök favoritom (szegény Buttons, mai napig egyetlen videó amit felraktam youtube-ra), ha arra üt, akkor jobb ha mihamarabb nekiállok <#vigyor2>

ProGabe
"5. évadra feljavult, érdemes elõkapni és akár végigszenvedni azt a pár részt?"

feljavult-e? elvileg ez lett volna az utolsó évad. még a télen levetítették a csatorna fejeseinek, akik bármiféle nézõi reakció nélkül (hiszen nem is lehetett, lévén még nem sugározták) berendelték a következõt!

szerintem bõven megüti az elsõ 2 évad szintjét! nincs erõs átívelõ szál, de nem is kell. érezhetõen volt egy csomó jó ötletük, meg egy-két rosszabb, de azokat kidobták, meg a jókból is csak a legjobbakat tartották meg. van, hogy perceken át csak nyerítek a nevetéstõl. nagyon jó lett ez az évad. mondjuk ez már érezhetõ volt a minisode-okon is. valamit elvesztettek a 4-ik évad során, amit szerencsére sikerült újra megtalálniuk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver

Calver
és néztem, negyedik évad 7. részig... de valahogy negyedik évadban a minõség fejest ugrott egy medencényi trágyába, és, hát... nem arról vagyok ismert, hogy ha valami nem jön be, akkor is nézem tovább, gyakorlatilag bármit kinyomok a felénél akár <#nyes>
5. évadra feljavult, érdemes elõkapni és akár végigszenvedni azt a pár részt?

képet meg mindjárt dúrok.

Calver
Rescue Me <#vigyor2>

ProGabe
hihetetlen, hogy ezt a sorozatot senki sem nézi <#wilting>

olyan szintû alapvetés, mint a Maffiózók, vagy a Dexter, vagy a Kés/Alatt. egyedi, igényes, vicces, drámai, sokkoló, polgárpukkasztó. férfiaknak egyenesen kötelezõ! lányok vagytok-e? <#idiota>

kicsit szemét voltam, mert a múltkor is ebbõl tettem képet. ebbõl már menni fog:

próbáljátok be ezt a sorozatot, megéri!

Calver
na akkor 2 tipp, úgysem láttam egyiket sem még:
Dirty Sexy Money? esetleg Gossip Girl?

ProGabe
0%, hogy ez a newsradio

LasDen
90% hogy a newsradio, de megerõsítésre várok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
<#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
newsradio

ProGabe

passatgt
l

Calver
No Heroics? mintha annak a trailerjében lett volna egy ilyen bár <#nyes>

LasDen
scrubs??? 😄 megérzés alapján 😄

ProGabe

LasDen
nem rossz.....bár nekem is abba marat a nézése a 4. résznél... 😄

OFF 😊)

Wááá, jön a Highlander elsõ évada BDn 😊)))

REAL MADRID

John Adams

Milyen amúgy? Tervezem a nézését.

REAL MADRID

Calver
Faggots in Wigs?
(fogalmam sincs, de vigyázz, a legutóbbi "könnyût" egy hétig nem fejtette meg senki <#nyes>)

LasDen
senki???? akkor egy kis segítség, amibõl már gyorsan meglesz 😄

LasDen
nem

Calver
Tudors?

Calver
pár részt láttam még az elejébõl, de meg sem fordult a fejemben olyan rég volt már.

LasDen
nem

Bulykin
há' nemtom...Crusoe?😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
sztem ez könnyû 😄

LasDen
jeleneteket, részeket néha az axn-n... 😄
nah keresek valamit 😄

Bulykin
<#eljen>

látta már vki?

LasDen
afterworld... 😄

Bulykin

Calver
ez gondolom valami animáció akar lenni... de semmi animációs sorozat nem jut eszembe <#nyes>

kis help?

Bulykin
nesztek<#idiota>

avi kiterjesztésû filnál kifagy? :|
nálam tökéletes..
passatgt
vlc nem menti le, kifagy, mást meg nem rakok fel, speciel most vlc sincs😊

vagy bsplayerral is lehet.
csak a P betüt kell megnyomni.
vagy készíthetsz VLC-vel is.
õnála a shift+s gomb készíti a képet!
Calver
<#sir>

én spec ZoomPlayer-rel szoktam képet lopni (alt+F és ki is menti dokumentumok közé), próbáld ki akár azt <#vigyor2>

passatgt
nem tudok rakni, mert nem tudoke gy kibaszott screenshotot csinálni a videóról-.-

Calver
<#fejvakaras>
rakj <#vigyor2>

passatgt
ez nem valami királyos?😊

Calver

Calver
brühühü
na mindjárt, most már olyat amibõl biztosan felismeri valaki <#nyes>