12417
-
#6362 basszák meg -
#6361 azt a jó büdös ************ ezeknek a ************ nak -
#6360 [URL=http://www.sorozatjunkie.hu/2010/04/15/hircsutortok-97/]"A BBC elkaszálta a Survivors-t."[/URL] -
#6359 "A friss hír az lenne most, hogy a House fináléját csak Canon 5D Mark II-vel vették fel. Bizony, az átlag többtízezres kamerák helyett egy videóképes DSLR masinát használtak. Ha ez jól sül el, akkor bizonyít a technika végképp, még több helyre fog betörni. Valahol kíváncsi lettem, hogy mennyire voltak ügyesek vele."
erre kíváncsi leszek:) -
#6358 Green Wing nagyon állatnak nézk ki:D:D csak kár hogy nincs magyar felriat... -
#6357 még egy Green Wing, egyik legütősebb jelenet, bár a karakterek ismerete nélkül nem tudom mennyire üt -
#6356 egyikre ráadásul hülyeséget is írtam... nem a Jake in Progress-re gondoltam én (ami azt sem tudom mi), hanem a kurvajó és igen rövidke (6 rész, 2 óra az egész) The Jake Effect-re
The Whitest Kids U Know az egy szkeccs komédia, első évad zseniális, utána gyengült de még mindig vannak nagyon ütős cuccok - lásd a Grapist vagy az első évadból az iPod.
My Family, Red Dwarf, Green Wing brit szitkomok, mindegyik elég ütős. My Family-t újabban adják is Comedy Centralon, kicsit fárasztó, de jó. Red Dwarf elég régi és elvont, mostanában folytatták valami 10 év szünet után, Green Wing meg talán a legelszálltabb sorozat amit valaha láttam - korházas, de beteg nem sok van benne, viszont a legzseniálisabb mellékszereplő díj határozottan Sue White-ot illeti
Drawn Together-ről majd holnap firkantok valamit, mindenesetre legyen elég egyenlőre az a legjobb mind közül -
#6355 Drawn Together, Green Wing, Jake in Progress, My Family, Red Dwarf, The Whitest Kids U Know... én ezekről nem hallottam még
-
#6354 ha már úgyis nyílt egy ilyen topic, és ennek hála összeraktam egy listát az olyan sorozatokról amiket nézek/néztem és szeretek (vagy legalábbis szerettem egy darabig) - tehát semmi önsanyargató Heroes vagy atomszar Fringe/V/társai (szigorúan magánvélemény) - így hát ollé (filózok hány olyat sikerült rápakolni amit szinte senki nem ismer):
[apro]Alice
Archer (2009)
Black Books
Bones
Boomtown
Burn Notice
Castle
Chuck
Dead Like Me
Dexter
Drawn Together
Eleventh Hour (US)
Firefly
Green Wing
House, M.D.
How I Met Your Mother
Hustle
The IT Crowd
Jake in Progress
Jeremiah
Justified
Leverage
Life (2007)
Life on Mars (UK)
The Mentalist
Misfits
Moonlight
My Boys
My Family
NCIS
NCIS: Los Angeles
The O.C.
Primeval
Psych
Red Dwarf
Rescue Me (2004)
Robot Chicken
Royal Pains
Scrubs
Sliders
Smith
Survivors (2008)
Threshold
Tin Man
True Blood
Two and a Half Men
The Unusuals
The Whitest Kids U Know -
#6353 kurvajó
hbo odabasz ezzel meg a treme-el is -
#6352 ez biza epic lesz!
-
#6351 hát 5. évadban naggyon beteg részek lesznek:D -
#6350 kapnak, ez lényegében ilyen spinoff felvezetés volt .)
én még csak a 3.évadnál járok, de igyekszem :D kúrvajó sori -
#6349 fú mekkora zsír volt criminal minds whitakerrel, és szimpatikus az ő csapata is, tuti nézős lesz ha kapnak spinoffot -
2.rész is elég király, és az eddig megválaszolatlan kérdések azok is maradnak:D az a két kopasz naaagyon laza -
#6347 most jutottam el breaking bad s03e01-ig
legelején WTF, W T F:D -
#6346 padló nem ég, kőből van:D -
#6345 jaja, az bennem is felmerült... én inkább azon akadtam csak le, h mi a fenéért nem sztepptáncolt minimum Beckett a feltételezhetőleg csöppet forró padlón -
#6344 pont a 2. megállapítást akartam írni én is, de lehet csak viccből mondta -
#6343 na ha már sorozatjunkien is volt írás omg Castle részről, kérdés/szimpla rant:
én már gyakorlatilag csúcsra fejlesztettem a suspension of disbelief művészetét, de még így is erősen átlógott 2 dolog:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Beckett egy terminátor? először lenyúlja Castle ruháit, majd halálos nyugalommal végigsétál a frissen felrobbantott lakásán... acélból vannak ennek a nőnek a talpai, vagy mi a fene?
2. bár ez inkább inkonzisztencia, de egy régebbi évadban nemhogy volt egy jelenet, ahol Castle megvillantotta h mesteri lövész? ehhez képest az "I was aiming for the head" szöveg valahogy nagyon nem stimmelt
ezeket leszámítva viszont kibaszottul zseniális rész volt -
#6342 Thw Walking Dead
a Dead Set és a Survivors után nálam tuti nézős :) az AMC csatornának is igen tetszik, még be se mutatták a pilotot de már rendeltek be + részeket^^ -
#6341 pedig kúrvajó :D
akkor úgy látszik egyedül vagyok aki nézni:D:D -
#6340 ezt a nurse jackiet még csak megpróbálni sem fogom, ránézni nem tudok mert hányingerem van tőle -
#6339 showtime berendel -
#6338 megnéztem omg na erre kíváncsi leszek -
#6337 most hétfői, 2x17 :)
btw a spoiler-be se raktam spoilert, csak olyat, ami rávezethet a spoilerre -
#6336 áááá majdnem elolvastam, de kibírom, muszáj lesz:D
melyik részről van szó amúgy? -
#6335 nem évadzáró, csak duplarész első fele.
és üt. ha nem akarsz spoilert, akkor ennyi elég is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!plusz kitalálható amúgy is, csak sikerült úgy prezentálniuk, hogy a magamfajta "suspension of disbelief"-et magas szintű űző egyénnek üssön :) -
#6334 évadzáró vagy mi?
ne spoilerezz csak mond mi a meglepődés tárgya:D -
Monoton #6333 Nagyon le vagyok maradva. Lehet ma nekiugrok és behozom a lemaradast. -
#6332 castle omg -
#6331 hmmm -
karajjj #6330 elqrtad -
#6329 magyar premierek -
#6328 -
#6327 The TV Theme Medley
-
#6326 kurvajók a cold openek, zenére mutatják be a halottakat, minden részben így van, pl erre:
http://www.youtube.com/watch?v=sm86M2TKFDk
Egy merciben ülő 7 napos zacskóban megfolytott ember:D
Ajnálom mindenkinek, eléggé rákattantam, megy a dara rendesen:D -
Monoton #6325 Én, nagyon eltalált sorozat. Egyik kedvencem :) -
#6324 valaki biztos... -
#6323 állítólag elég jó :)