Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

True Blood? Átadom ha az.

REAL MADRID

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nekem az a bajom elsõsorban vele... h nem szeretem a szitkomokat <#vigyor2>

de tényleg. Scrubs-t imádom, de az dramedy. Black Books-t dettó, de az meg elmebeteg és zseniális. de ezen kívül... egyszerûen nem tudok szitkomot nézni, lehet az akármennyire jó. annak idején My Family (CC-n megy most Az én kis családom címmel) minden részén fetrengtem a röhögéstõl, mégis csak akkor bírtam elõvenni 1-2 részre ha nagyon nagy volt az ínség.

szal Better Off Ted tényleg kurvajó, csak nem az én mûfajom <#nyes>

na képt meg mindjárt rakok még, még ez úgy tûnik túl friss és ropogós.

hmm ezzel a pár sorral megalapoztad a döntésem mely szerint milyne sorozatnak álljak neki 😄
akkor azt mondod van olyan jó mint a dexter vagy a maffiozók?
LasDen
engem is egybõl beszívott... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Better Off Ted Istenkirály sorozat 😄D

REAL MADRID

Calver
akkor asszem elõ is fogom pár napon belül venni. Kings-et úgyis félbehagytam - igényesség ide vagy oda, hihetetlenül érdektelen -, Better Off Ted alatt ha 1 résznél többet nézek meg szenvedek, szóval kell már valami néznivaló <#nyes>

egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad? nekem spec harmadik az örök favoritom (szegény Buttons, mai napig egyetlen videó amit felraktam youtube-ra), ha arra üt, akkor jobb ha mihamarabb nekiállok <#vigyor2>

ProGabe
"5. évadra feljavult, érdemes elõkapni és akár végigszenvedni azt a pár részt?"

feljavult-e? elvileg ez lett volna az utolsó évad. még a télen levetítették a csatorna fejeseinek, akik bármiféle nézõi reakció nélkül (hiszen nem is lehetett, lévén még nem sugározták) berendelték a következõt!

szerintem bõven megüti az elsõ 2 évad szintjét! nincs erõs átívelõ szál, de nem is kell. érezhetõen volt egy csomó jó ötletük, meg egy-két rosszabb, de azokat kidobták, meg a jókból is csak a legjobbakat tartották meg. van, hogy perceken át csak nyerítek a nevetéstõl. nagyon jó lett ez az évad. mondjuk ez már érezhetõ volt a minisode-okon is. valamit elvesztettek a 4-ik évad során, amit szerencsére sikerült újra megtalálniuk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver

Calver
és néztem, negyedik évad 7. részig... de valahogy negyedik évadban a minõség fejest ugrott egy medencényi trágyába, és, hát... nem arról vagyok ismert, hogy ha valami nem jön be, akkor is nézem tovább, gyakorlatilag bármit kinyomok a felénél akár <#nyes>
5. évadra feljavult, érdemes elõkapni és akár végigszenvedni azt a pár részt?

képet meg mindjárt dúrok.

Calver
Rescue Me <#vigyor2>

ProGabe
hihetetlen, hogy ezt a sorozatot senki sem nézi <#wilting>

olyan szintû alapvetés, mint a Maffiózók, vagy a Dexter, vagy a Kés/Alatt. egyedi, igényes, vicces, drámai, sokkoló, polgárpukkasztó. férfiaknak egyenesen kötelezõ! lányok vagytok-e? <#idiota>

kicsit szemét voltam, mert a múltkor is ebbõl tettem képet. ebbõl már menni fog:

próbáljátok be ezt a sorozatot, megéri!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
na akkor 2 tipp, úgysem láttam egyiket sem még:
Dirty Sexy Money? esetleg Gossip Girl?

ProGabe
0%, hogy ez a newsradio

LasDen
90% hogy a newsradio, de megerõsítésre várok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
<#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
newsradio

ProGabe

passatgt
l

Calver
No Heroics? mintha annak a trailerjében lett volna egy ilyen bár <#nyes>

LasDen
scrubs??? 😄 megérzés alapján 😄

ProGabe

LasDen
nem rossz.....bár nekem is abba marat a nézése a 4. résznél... 😄

OFF 😊)

Wááá, jön a Highlander elsõ évada BDn 😊)))

REAL MADRID

John Adams

Milyen amúgy? Tervezem a nézését.

REAL MADRID

Calver
Faggots in Wigs?
(fogalmam sincs, de vigyázz, a legutóbbi "könnyût" egy hétig nem fejtette meg senki <#nyes>)

LasDen
senki???? akkor egy kis segítség, amibõl már gyorsan meglesz 😄

LasDen
nem

Calver
Tudors?

Calver
pár részt láttam még az elejébõl, de meg sem fordult a fejemben olyan rég volt már.

LasDen
nem

Bulykin
há' nemtom...Crusoe?😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
sztem ez könnyû 😄

LasDen
jeleneteket, részeket néha az axn-n... 😄
nah keresek valamit 😄

Bulykin
<#eljen>

látta már vki?

LasDen
afterworld... 😄

Bulykin

Calver
ez gondolom valami animáció akar lenni... de semmi animációs sorozat nem jut eszembe <#nyes>

kis help?

Bulykin
nesztek<#idiota>

avi kiterjesztésû filnál kifagy? :|
nálam tökéletes..
passatgt
vlc nem menti le, kifagy, mást meg nem rakok fel, speciel most vlc sincs😊

vagy bsplayerral is lehet.
csak a P betüt kell megnyomni.
vagy készíthetsz VLC-vel is.
õnála a shift+s gomb készíti a képet!
Calver
<#sir>

én spec ZoomPlayer-rel szoktam képet lopni (alt+F és ki is menti dokumentumok közé), próbáld ki akár azt <#vigyor2>

passatgt
nem tudok rakni, mert nem tudoke gy kibaszott screenshotot csinálni a videóról-.-

Calver
<#fejvakaras>
rakj <#vigyor2>

passatgt
ez nem valami királyos?😊

Calver

Calver
brühühü
na mindjárt, most már olyat amibõl biztosan felismeri valaki <#nyes>