Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad?"
nem, sõt! persze van benne dráma, meg egy kis lelkizés is, de ezeket egyáltalán nem viszik túlzásba. az utóbbi pár részben már nincs sok térdcsapkodós poén, de az elsõ 10-ben van, hogy a részek elsõ, vagy utolsó 20 perce sírva röhögõs (mondjuk az emlékek ugye megszépítik a dolgokat). mondjuk pont az utolsó rész volt olyan, hogy csak egy igazán nagy poén volt benne, de az olyan és akkora volt, azt hittem megszakadok (EZ, vigyázat: spoileres!). na meg persze a dráma is igényes, nem valami csöpögõs szar
ja még annyi, hogy pár részben kicsit elmentek megint "képzeletföldére", de azok is jó jelenetek voltak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
de tényleg. Scrubs-t imádom, de az dramedy. Black Books-t dettó, de az meg elmebeteg és zseniális. de ezen kívül... egyszerûen nem tudok szitkomot nézni, lehet az akármennyire jó. annak idején My Family (CC-n megy most Az én kis családom címmel) minden részén fetrengtem a röhögéstõl, mégis csak akkor bírtam elõvenni 1-2 részre ha nagyon nagy volt az ínség.
szal Better Off Ted tényleg kurvajó, csak nem az én mûfajom <#nyes>#nyes>
na képt meg mindjárt rakok még, még ez úgy tûnik túl friss és ropogós.
"The trees move. Do you not see it?"
akkor azt mondod van olyan jó mint a dexter vagy a maffiozók?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad? nekem spec harmadik az örök favoritom (szegény Buttons, mai napig egyetlen videó amit felraktam youtube-ra), ha arra üt, akkor jobb ha mihamarabb nekiállok <#vigyor2>#vigyor2>
feljavult-e? elvileg ez lett volna az utolsó évad. még a télen levetítették a csatorna fejeseinek, akik bármiféle nézõi reakció nélkül (hiszen nem is lehetett, lévén még nem sugározták) berendelték a következõt!
szerintem bõven megüti az elsõ 2 évad szintjét! nincs erõs átívelõ szál, de nem is kell. érezhetõen volt egy csomó jó ötletük, meg egy-két rosszabb, de azokat kidobták, meg a jókból is csak a legjobbakat tartották meg. van, hogy perceken át csak nyerítek a nevetéstõl. nagyon jó lett ez az évad. mondjuk ez már érezhetõ volt a minisode-okon is. valamit elvesztettek a 4-ik évad során, amit szerencsére sikerült újra megtalálniuk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
5. évadra feljavult, érdemes elõkapni és akár végigszenvedni azt a pár részt?
képet meg mindjárt dúrok.
olyan szintû alapvetés, mint a Maffiózók, vagy a Dexter, vagy a Kés/Alatt. egyedi, igényes, vicces, drámai, sokkoló, polgárpukkasztó. férfiaknak egyenesen kötelezõ! lányok vagytok-e? <#idiota>#idiota>
kicsit szemét voltam, mert a múltkor is ebbõl tettem képet. ebbõl már menni fog:
próbáljátok be ezt a sorozatot, megéri!
Dirty Sexy Money? esetleg Gossip Girl?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Wááá, jön a Highlander elsõ évada BDn 😊)))

REAL MADRID
Milyen amúgy? Tervezem a nézését.
REAL MADRID
(fogalmam sincs, de vigyázz, a legutóbbi "könnyût" egy hétig nem fejtette meg senki <#nyes>#nyes>)
nah keresek valamit 😄
látta már vki?
kis help?

nálam tökéletes..
csak a P betüt kell megnyomni.
vagy készíthetsz VLC-vel is.
õnála a shift+s gomb készíti a képet!
én spec ZoomPlayer-rel szoktam képet lopni (alt+F és ki is menti dokumentumok közé), próbáld ki akár azt <#vigyor2>#vigyor2>