Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
de tényleg. Scrubs-t imádom, de az dramedy. Black Books-t dettó, de az meg elmebeteg és zseniális. de ezen kívül... egyszerûen nem tudok szitkomot nézni, lehet az akármennyire jó. annak idején My Family (CC-n megy most Az én kis családom címmel) minden részén fetrengtem a röhögéstõl, mégis csak akkor bírtam elõvenni 1-2 részre ha nagyon nagy volt az ínség.
szal Better Off Ted tényleg kurvajó, csak nem az én mûfajom <#nyes>#nyes>
na képt meg mindjárt rakok még, még ez úgy tûnik túl friss és ropogós.
"The trees move. Do you not see it?"
akkor azt mondod van olyan jó mint a dexter vagy a maffiozók?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad? nekem spec harmadik az örök favoritom (szegény Buttons, mai napig egyetlen videó amit felraktam youtube-ra), ha arra üt, akkor jobb ha mihamarabb nekiállok <#vigyor2>#vigyor2>
feljavult-e? elvileg ez lett volna az utolsó évad. még a télen levetítették a csatorna fejeseinek, akik bármiféle nézõi reakció nélkül (hiszen nem is lehetett, lévén még nem sugározták) berendelték a következõt!
szerintem bõven megüti az elsõ 2 évad szintjét! nincs erõs átívelõ szál, de nem is kell. érezhetõen volt egy csomó jó ötletük, meg egy-két rosszabb, de azokat kidobták, meg a jókból is csak a legjobbakat tartották meg. van, hogy perceken át csak nyerítek a nevetéstõl. nagyon jó lett ez az évad. mondjuk ez már érezhetõ volt a minisode-okon is. valamit elvesztettek a 4-ik évad során, amit szerencsére sikerült újra megtalálniuk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
5. évadra feljavult, érdemes elõkapni és akár végigszenvedni azt a pár részt?
képet meg mindjárt dúrok.
olyan szintû alapvetés, mint a Maffiózók, vagy a Dexter, vagy a Kés/Alatt. egyedi, igényes, vicces, drámai, sokkoló, polgárpukkasztó. férfiaknak egyenesen kötelezõ! lányok vagytok-e? <#idiota>#idiota>
kicsit szemét voltam, mert a múltkor is ebbõl tettem képet. ebbõl már menni fog:
próbáljátok be ezt a sorozatot, megéri!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dirty Sexy Money? esetleg Gossip Girl?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Wááá, jön a Highlander elsõ évada BDn 😊)))

REAL MADRID
Milyen amúgy? Tervezem a nézését.
REAL MADRID
(fogalmam sincs, de vigyázz, a legutóbbi "könnyût" egy hétig nem fejtette meg senki <#nyes>#nyes>)
nah keresek valamit 😄
látta már vki?
kis help?

nálam tökéletes..
csak a P betüt kell megnyomni.
vagy készíthetsz VLC-vel is.
õnála a shift+s gomb készíti a képet!
én spec ZoomPlayer-rel szoktam képet lopni (alt+F és ki is menti dokumentumok közé), próbáld ki akár azt <#vigyor2>#vigyor2>
na mindjárt, most már olyat amibõl biztosan felismeri valaki <#nyes>#nyes>