Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja hát nem mai sorozat, sorry. Máskor használom spoiler taget.

És a kép:

REAL MADRID

Calver
elspoilerezted nekem Sliders-ben a prof halálát <#rinya>

"The trees move. Do you not see it?"

:Asdasd Te mirõl beszélsz? 😄

REAL MADRID

Calver
a spoileres jó életbe <#gunyos1>

jó, mondjuk én basztam fél éve tovább nézni a harmadik évadot, de akkor is <#rinya>

Nem ... pár perc és tolok a szereplõkrõl képet.

REAL MADRID

Black Hawk
életfogytig zsaru?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

REAL MADRID

Black Hawk
Talált 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LazyTown (ritka igényes mûsor 😄DD)

REAL MADRID

Black Hawk
😄😄😄😄😄😄

Black Hawk
5 perc és jön a kép 😄

Bulykin
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Úgybiz 😄

REAL MADRID

Bulykin
komolyan?xD váá😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az 😄

REAL MADRID

Bulykin
<#fejvakaras>

Black Hawk
Hupikék törpikék<#idiota><#idiota>

REAL MADRID

Jajj bazz elfelejtettem 😄 nagyorsan teszek 1et.

REAL MADRID

Na mindjart keresek vmit.

REAL MADRID

ProGabe
igen, õ az

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tényleg Sliders 😄D Az elõzõ lépen meg a pap az az ezredes aki megölte a prof-t?

REAL MADRID

ProGabe
remélem mindenki kapásból rávágja majd:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kisfigi
Hahó, kéne valami help, ugyláccik senki sem tudja! :]

Destiny. The design is clearly ancient.

Bulykin
ez a szemüveges ismerõs<#fejvakaras>
talán Monk?😄

ProGabe

kisfigi
Igy van, rakj 😉

Bulykin
az lesz

Calver
<#eljen>

<#szeret><#szeret><#szeret>

REAL MADRID

passatgt
tits

ProGabe
dollhouse

cassoneitaly
Tru Calling

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

kisfigi
Mivel senki nem rakott eddig, és átadtad, gondoltam rakok én😊
Ime:

Calver
két dolog kimaradt:
a) sajnos videót nem tudok adni, erre lehet párat találni, csak szarakszik az oldal
b) átadom <#vigyor2>

Calver
na jó, inkább lelövöm <#nyes>
Drawn Together volt, sztem minden idõk legbetegebb és legelvontabb rajzfilmje - South Park kinyalhatja, és bár Robot Chicken-ben Kázmár felszeleteli a szüleit egy láncfûrésszel, itt Captain Hero utána... jót el is játszana velük. az a fajta elmebeteg sorozat ahol nézed, érzed h ez rettenetesen primitív, rasszista, és a legmélyebb politikailag korrekt érzéseidet sérti (hah), a vallásokról nem is beszélve, és... nem tudod abbahagyni a röhögést, egy idõ után pedig teljesen természetessé válik h haveri körben az egyetlen dolog amit hiányoltok egy jó bulin az egy 12 éves kislány és egy szamár (második kép). <#vigyor1>

szóval... egyszerûen zseniális, és megéri megejteni így a nyári uborkaszezonban <#vigyor2>

Trisztin
nekem nem mond semmit...
talán csak annyit,hogy a mókusfarkú csajszitól távol kell tartani a mogyorókat 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Calver
na még egyet, itt már látszik is 2 fõszereplõ <#nyes>

Bulykin
Family Guy?😄

LasDen
Freak show?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
na még egyet, majd max késõbb berakok egy "stábfotót" is, hátha úgy valaki felismeri <#vigyor1>

Calver
annál sokkal jobb <#vigyor1>

Ezmiez? 😄 South Park? 😄

REAL MADRID

Calver

Calver
Cowboy Bebop és Samurai Champloo megvolt már? <#nyes> ott kezdõdik sztem az egész. aztán jöhetnek ilyen kis könnyedek h Berserk (100 hektoliter vér/rész), Claymore (200), esetleg Full Metal Alchemist (az csak szimplán kurvajó), meg talán Code Geass... asszem ennyi animét láttam életemben összesen <#vigyor2>

képet meg mindjárt rakok.

passatgt
hát olyan poénok vannak benne, mindig szakadok rajta😄

viszont a két nõ rohadtul idegesít, fõleg sheila

Én mostanában Anime-ket nézek 😄

REAL MADRID

kisfigi
Igyvan^^, nagyon várommár a kövi részt😄 Az a baj hogy csak 16-án lessz, és már nincs semmi sorozat amit nézhetnék :S😞 <#merges2>

Calver
<#vigyor2>

én is btw eredetileg másból akartam, de ez annyira gyönyörû és mûvészi utolsó képkocka volt h nem lehetett kihagyni <#vigyor1>

kisfigi
Pont most néztem énis ezt a részt, és pont erre a pillanatra gondoltam hogy beteszem😄 Úgy látszik lassú voltam...^^ 😊