Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:Asdasd Te mirõl beszélsz? 😄

REAL MADRID

Calver
a spoileres jó életbe <#gunyos1>

jó, mondjuk én basztam fél éve tovább nézni a harmadik évadot, de akkor is <#rinya>

"The trees move. Do you not see it?"

Nem ... pár perc és tolok a szereplõkrõl képet.

REAL MADRID

Black Hawk
életfogytig zsaru?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

REAL MADRID

Black Hawk
Talált 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LazyTown (ritka igényes mûsor 😄DD)

REAL MADRID

Black Hawk
😄😄😄😄😄😄

Black Hawk
5 perc és jön a kép 😄

Bulykin
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Úgybiz 😄

REAL MADRID

Bulykin
komolyan?xD váá😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az 😄

REAL MADRID

Bulykin
<#fejvakaras>

Black Hawk
Hupikék törpikék<#idiota><#idiota>

REAL MADRID

Jajj bazz elfelejtettem 😄 nagyorsan teszek 1et.

REAL MADRID

Na mindjart keresek vmit.

REAL MADRID

ProGabe
igen, õ az

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tényleg Sliders 😄D Az elõzõ lépen meg a pap az az ezredes aki megölte a prof-t?

REAL MADRID

ProGabe
remélem mindenki kapásból rávágja majd:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kisfigi
Hahó, kéne valami help, ugyláccik senki sem tudja! :]

Destiny. The design is clearly ancient.

Bulykin
ez a szemüveges ismerõs<#fejvakaras>
talán Monk?😄

ProGabe

kisfigi
Igy van, rakj 😉

Bulykin
az lesz

Calver
<#eljen>

<#szeret><#szeret><#szeret>

REAL MADRID

passatgt
tits

ProGabe
dollhouse

cassoneitaly
Tru Calling

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

kisfigi
Mivel senki nem rakott eddig, és átadtad, gondoltam rakok én😊
Ime:

Calver
két dolog kimaradt:
a) sajnos videót nem tudok adni, erre lehet párat találni, csak szarakszik az oldal
b) átadom <#vigyor2>

Calver
na jó, inkább lelövöm <#nyes>
Drawn Together volt, sztem minden idõk legbetegebb és legelvontabb rajzfilmje - South Park kinyalhatja, és bár Robot Chicken-ben Kázmár felszeleteli a szüleit egy láncfûrésszel, itt Captain Hero utána... jót el is játszana velük. az a fajta elmebeteg sorozat ahol nézed, érzed h ez rettenetesen primitív, rasszista, és a legmélyebb politikailag korrekt érzéseidet sérti (hah), a vallásokról nem is beszélve, és... nem tudod abbahagyni a röhögést, egy idõ után pedig teljesen természetessé válik h haveri körben az egyetlen dolog amit hiányoltok egy jó bulin az egy 12 éves kislány és egy szamár (második kép). <#vigyor1>

szóval... egyszerûen zseniális, és megéri megejteni így a nyári uborkaszezonban <#vigyor2>

Trisztin
nekem nem mond semmit...
talán csak annyit,hogy a mókusfarkú csajszitól távol kell tartani a mogyorókat 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Calver
na még egyet, itt már látszik is 2 fõszereplõ <#nyes>

Bulykin
Family Guy?😄

LasDen
Freak show?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
na még egyet, majd max késõbb berakok egy "stábfotót" is, hátha úgy valaki felismeri <#vigyor1>

Calver
annál sokkal jobb <#vigyor1>

Ezmiez? 😄 South Park? 😄

REAL MADRID

Calver

Calver
Cowboy Bebop és Samurai Champloo megvolt már? <#nyes> ott kezdõdik sztem az egész. aztán jöhetnek ilyen kis könnyedek h Berserk (100 hektoliter vér/rész), Claymore (200), esetleg Full Metal Alchemist (az csak szimplán kurvajó), meg talán Code Geass... asszem ennyi animét láttam életemben összesen <#vigyor2>

képet meg mindjárt rakok.

passatgt
hát olyan poénok vannak benne, mindig szakadok rajta😄

viszont a két nõ rohadtul idegesít, fõleg sheila

Én mostanában Anime-ket nézek 😄

REAL MADRID

kisfigi
Igyvan^^, nagyon várommár a kövi részt😄 Az a baj hogy csak 16-án lessz, és már nincs semmi sorozat amit nézhetnék :S😞 <#merges2>

Calver
<#vigyor2>

én is btw eredetileg másból akartam, de ez annyira gyönyörû és mûvészi utolsó képkocka volt h nem lehetett kihagyni <#vigyor1>

kisfigi
Pont most néztem énis ezt a részt, és pont erre a pillanatra gondoltam hogy beteszem😄 Úgy látszik lassú voltam...^^ 😊

ProGabe
van olyan jó, csak ugye totál más. olvastam már olyat is róla, hogy ha egy nõ meg akarja ismerni a férfi lélek legsötétebb bugyrait, vágyait, tudni akarja milyen az igazi humor, akkor nézze ezt a sorozatot 😊

"egy dolgot súgj még meg: ugye nem olyan lehúzos/szenvedõs/drámázós mint a második évad?"

nem, sõt! persze van benne dráma, meg egy kis lelkizés is, de ezeket egyáltalán nem viszik túlzásba. az utóbbi pár részben már nincs sok térdcsapkodós poén, de az elsõ 10-ben van, hogy a részek elsõ, vagy utolsó 20 perce sírva röhögõs (mondjuk az emlékek ugye megszépítik a dolgokat). mondjuk pont az utolsó rész volt olyan, hogy csak egy igazán nagy poén volt benne, de az olyan és akkora volt, azt hittem megszakadok (EZ, vigyázat: spoileres!). na meg persze a dráma is igényes, nem valami csöpögõs szar

ja még annyi, hogy pár részben kicsit elmentek megint "képzeletföldére", de azok is jó jelenetek voltak

Calver
<#eljen>