12417
-
Monoton #6402 Nálam a sitcom alap, a többi az csak úgy érdekes lehet. Pilotokat megnézem aztán lesz ami lesz :D -
#6401 hát nemtom...szerintem az összesnek szar az alap koncepciója....de jó kisülhet valamelyikből :D -
Monoton #6400 Na az NBC újoncai közül ezeket várom:
Chase
Undercovers
Outsourced
The Event
The Cape
Perfect Couples
Friends With Benefits
-
#6399 Treme-hez kapcsolódó zenei albumot tud valaki ajánlani? -
#6398 Blue Mountain State
5 rész után máár hatalmas kedvenc:D:D ezek betegekXD kúrvajó!
és hát ez az OP mindent visz, hatalmas -
#6397 minjdárt nézem:D -
#6396 Happy Town??
ha tetszett a Harper's Island akkor ez is fog, szerintem ütős nagyon^^ habár én a Harpertől is elszálltam annó, egybe ledaráltam egy nap alattXD luv -
#6395 végén beszarsz:) -
#6394 sem, de mindenhol azt olvasom hogy nagyon állat, nincs szó rá :D
5.részig van hunsub, türelmesen kivárom^^ -
#6393 breaking bad 3x07-et láttátok?:) -
#6392 -
#6391 ilyen címmel??? naná.....kapásból beszól a nézőnek....persze hogy basznak nézni :D -
#6390 de ez reality lesz nem? azokat nem szeressen :( -
Monoton #6389 Majd nézed ezt helyette :D -
#6388 10 things i hate about you meg kaszát kapott
pedig néztem -
ppesla #6387 Nála Hank Moody a Nyerő. Azaz Califorgia. Annál jobb sorozatot még nem láttam pedig azért nagy sorozatnéző vok:D -
#6386 szeretem én is a valós események alapján készült filmeket/sorozatokat^^
viszont az említettek közül egyiket se nézem...XD -
vkw0511 #6385 Sziasztok,
nekem az Esküdt ellenségek a kedvencem, szerintem az most az egyik legjobb krimisorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!:)Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mű bűnügyi sorozat, ahol a főnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintősmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
-
#6384 lol, attól függ mit tartottál gagyinak :)
ha a stílust akkor nem fog változni, direk ilyen kicsit képregényes, 300-as stylusú a képi világ -
#6383 én 20 percnél nem bírtam tovább. nagyon gagyinak tűnt :S ezek szerint ez megváltozik? -
#6382 -
mamutvadasz #6381 Az új Spartacus (Blood and Sand) a legdurvább sorozat az utóbbi időben... maxi riszpekt az első évadnak. Ajánlom mindenkinek aki szereti a 300-as képvilágot ;) -
#6380 és ha már Blue Mountain State akkor : MTV
-
#6379 "Még mindig tartja magát a pletyka/hír, hogy címet válthat a Cougar Town, mert végülis nem az lett a sorozatból, amit terveztek, alakul át barátos-családos szitkommá. A cím pedig taszíthatja a szerdai ABC-s családi blokk nézőit."
lol és egyébként igaz, az utóbbi részek sokkal inkább emlékezetnek eyg családi szitkomra és a színvonal is egyre javul -
#6378 kellXD
így címről meg junkieról már ismerős volt, kinéztem én ezt már magamnak a múltkor :D felirat is van, 2.évad is jön... -
#6377 Blue Mountain State volt amúgy, mókás cucc, 4 nap alatt végignéztem mind a 13 kőkemény részét, hedonista, súlytalan, és néha csöppet undorító hülyeség az egész, de üt -
más: Rita Rocks egyébként bejövős, a poénok viccesek és a karakterek is faszák, igaz lehet mondani hogy a szokásos családi szitkom klisé, hülye szomszéd, hülye kölykök és a sürgő-forgó háziasszony... de én sokat nevettem :D -
#6375 igen
na még egy kép, ebből már egyszerű lesz :)
-
#6374 az egy kecske? :D -
#6373 na kaptok egy rejtvényt
-
#6372 persze szerintem én is érteném, szoktam is nézni angol felirattal,de csak ázsiai sorikat,filmeket... annál már megszoktam :D:D
az amcsi soriknál kicsit visszavesz a motivációmból a hunsub hiánya, lehe hülyeség de nemtom miért :D -
#6371 nem gáz, nagyon könnyű a nyelvezete, max Foxxy szövegei az érthetetlenek néha, én is angolul néztem végig, felirat nélkül -
#6370 betegXD első részéhez van csak magyar felirat...
más: Spartacus nagyot szólt -
#6369 na, mivel lassan egy hete megígértem h írok Drawn Together-ről, hát íme:
alapszituként az egész egy reality-paródia lenne, de ez az egész csak egy keret, max néha vannak konkrét utalások más valóságshow-kra, a lényeg a 8 karakter bezárva egy házba - 8 nagyon nem egyszerű karakter, köztük például Princess Clara, aki a tipikus Disney-féle királylány akar lenni, csöppnyi keresztény fanatizmussal és rasszizmussal megspékelve, akinek az éneklésére kisállatok jönnek elő, vagy esetleg Captain Hero (Superman), a szuperhős, aki még elején egy "frat boy" (magyar kifejezést nem tudok rá, sry) személyiségből szépen lassan a 3 évad évad alatt átalakul valami sokkal sötétebb és elbaszottabb figurává, és bár golyóálló, tud repülni és egyebek, simán ránt maga elé embereket élő pajzsnak, valamint a veszély első jelére egy "save yourself!" mondattal elmenekül de a többiek is hasonlóan aberrált figurák.
maga az egész rajzfilmsorozat elbaszottul morbid... a politikai korrektséget hírből sem ismeri, a karakterek nagyon finoman szólva perverzek, agresszívak és úgy globálba seggfejek, nem egy rész mészárlásba torkollik, kontinuitásnak nyoma sincs (van h valaki többször hal meg egy részben), valamint az egész rohadtul gonosz, primitív, és valami elképesztően vicces
az a baj, hogy a poénokat és az egész hangulatát egyszerűen szövegben nem lehet visszaadni, szóval itt van még egy videó, meg aki el akarná esetleg kezdeni nézni, annak ajánlom először a 2x02 (Foxxy vs. the Board of Education) illetve 2x05 (Clum Babies) részeket, legelső rész szvsz nem lett a legjobb, ez viszont talán a két csúcs epizód -
#6368 Rita Rocks? nem nézi senki? :)
már véget ért sori, de elkezdik fordítani, imdb alapján elég jónak tűnik, érdekes :D -
#6367 posztapok móka mint már előttem írták, túlélő csapatot követ a történet, és a második évad kb egy akkora cliffhangerrel végződik, mint... mint... basszameg, nem nézek agyrohasztó/szűzkurva típusú sorozatokat (Prison Break és Lost kombóra célzok ), nem tudom mihez hasonlítani... :C maradjunk annyiban, h a BBC kb átnyújtott a nézőknek egy elég méretes lófaszt "dugjátok fel magatoknak!" szöveggel. csak h egyszerű és tömör legyek. -
#6366 több szvsz:D -
#6365 angol sori, amikor egy vírusos betegség pusztít és kipusztul az emberiség 90%-a -
Monoton #6364 MI az a Survivors? -
#6363 fasszopók