Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ezek a németek nagyon tudnak b@szott jól kinéző és hangulatos sorozatokat csinálni. A történet semmi olyan, amit eddig ne láttunk volna más "maffiás" filmekben, de a helyszín ezúttal "német"-föld, ezen belül is Neukölln. Nem volt unalmas sem, de nálam simán elvitte a hátán a képi világ és az egész hangulata.
8/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jóféle lesz ez, bár nem volt kifejezetten aszfalt szaggató, de erős évad még lehet belőle (ilyen sztorival, üzenettel, stb)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Deadwind elmegy.Wisting után nagyreményekkel kezdtemel.Gondoltam a finnek is tudnak de nagyon harmatos.
Batwoman a legalja 😞
Watchmen elsőrész ma este.Remélem jó lesz.
Unalom űzőnek leszedtem a Taboo első évadot
Majd elfelejtettem Carnival Row tetszett.Peaky Blinders hozza a 10/10-t
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.10.25. 16:26:43
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Watchmen film ismerete szükséges hozzá, de nem elégséges! Ez a sorozat a képregény egyenes továbbgondolása, és ugye a film és a képregény között vannak különbségek, főleg a véjáték tekintetében. Ezek ismerete nélkül nehezen befogadható a sorozat, és bizony itt minden apró félmondatnak, utalásnak, háttérben látható képnek, táblának, tv adásnak, reklámnak, stb. fontos jelentősége van. 😉
Szóval nem csodálkozom a 800 ezres nyitó nézőszámon, valószínű fog ez még nőni az igen pozitív kritikusi vélemények miatt; de ez nem az átlag IQ -jú amerikaik sorozata lesz a történet komplexitása, és részenkénti apró előrehaladásos felépítése miatt, ezt kvázi biztosra veszem!
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.10.24. 11:02:04
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem kezdett valami erősen ahogy elnézem.
Aki ismeri Genndy Tartakovsky munkásságát és stílusát, annak ezt nem kell bemutatni. Annyi a különbség, hogy ez a szokásostól eltérően elég felnőttes lett. Ez kimondottan jól áll ennek az amúgy is "kúl" stílusnak.
Még ilyet!
9/10
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.10.09. 15:48:27
Azt hiszem, megvan az év sorozata. Genndy Tartakovsky mester legújabb műve egy felnőtt animációs sorozat, benne egy ősemberrel a dínókkal teli világban. Aki nézte a Samurai Jacket, tudja mire számíthat, álleejtő beállítások, gyönyörű képek, remekbe szabott rajzolt animáció. És iszonyat brutális, ömlik a vér ezerrel. Nézzétek!!!

Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2019.10.08. 21:53:51
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ali G egy kicsit komolyabb szerepben.
Tipikus beépülős sztori, ahol a főhős lassan nem tudja, melyik énje az igazi.
7/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.02. 11:33:28
A linkelt terror s2 felirat az egyébként a szinkronoshoz van.
Nekem a magam részéről nem kellenének a fordítások angol nyelvű sorozatokhoz, de nem minden sorozatot nézek egyedül, szóval csak tud fájni, amikor valamit nem fordítanak. És igen, supersub-on kevesebb a fordítás idén. Korábbi években újonc sorozatokra is sokkal gyorsabban csaptak le. Sokaknak szólhatott közbe az élet (mert ez mégiscsak időigényes hobbi) és kevesebb az új fordító.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.10.02. 09:31:17
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Azóta a régi kedvenceket (Jóbarátok, Rém rendes család,..) is elkezdtem angol nyelven pótolni. Új mélységei lettek sok sok rész esetében (félre fordítások, le nem fordítható szóviccek, magyarból kivágott jelenetek).
Amúgy csak hogy tételesítsem a hiányzó fordításokat (továbbra sem érdekel a google fordítás):
Oragne is the new Black (utolsó évad 3. rész 2019.09-13 az utolsó felirat)
Legion (utolsó évadhoz subtitlesen nincs felirat, hosszupuskára felkerült 9-20.án az 1,2,3,4. rész felirata egyszerre.. nincs bizodalmam de belenézek)
The Terror (2. évad, nincs felirat)
The Mick (rajtam kívül senkit nem érdekel ez a sorozat 😄)
Mars (szintén)
The Boys szerencsére érkezik, a Mindhunterst meg majdnem anno félreraktam a várólistára, mikor is rájöttem, hogy Netfilx magyar felírattal dobta piacra.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.02. 07:10:53
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.10.01. 16:30:05
de nem mentegetőzöm (dehogynem), ezer éves sorozatokat is magyar felirattal néztem eddig, csak mert.
mondjuk azért a szlengnél meg techno blablánál nagyon sokat segít, hogy nem csak sejtem, de értem is miről hadoválnak
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.01. 15:18:11
http://goo.gl/gd6Zi5
(nem gond, áttérek az angol feliratra, kevés helyen zavar, csak nekem kényelmesebb volt a magyar szöveg)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.01. 14:52:31
Ennek is vége lett 😞 Véleményem szerint egy teljesen okés lezárást kapott, ennek nagyon örülök. Annak viszont nem, hogy nem lesz több rész 😞 De valahol azért jó is hogy vége, bár a képregények alapján még lett volna benne legalább 1 évad....
over the garden wall
Kellemes kis mese, remek stílussal
one punch man (első évad)
Sokan ajánlották, nem rég meglestem... fasza volt, jobb mint gondoltam.
// A második évadot már nem áll szándékomban megnézni a (nem) ajánlások alapján
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.09.29. 21:25:40
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
azért elégé felemás érzés, hogy én mint sorozat várom, hogy lesokkoljon.. közben pedig ez valakinek a tényleges élete.. bűntudattal műsort nézni.. :zavarodott szmájli:
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.09.25. 20:11:05
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Jó kis X-aktás sorozat, azokból az időkből, amikor az X-akták még csak kialakulóban volt (50es-60as évek). Itt Mulder és Scully helyett kapunk egy egyetemi professzort meg egy fejest a légierőtől, akinek csak annyi a lényeg, hogy az ügy legyen lezárva.
Egy dolog zavart csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó volt
7/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.09.24. 20:36:04
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''