Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ha nem japán akkor nem anime, max rajzfilm <#vigyor2>
(haha, mondom én a hatalmas anime tudásommal, két kezemen meg tudnám számolni az összeset amit láttam)

de ebbõl arra következtetek h nem talált a tippem, hmmm... mi lehet még... Boondocks?

"The trees move. Do you not see it?"

Wolverine? 😄

REAL MADRID

LasDen
hát ezen gondolkottam én is hogy anime akkor lehet-e ide, de gondoltam mivel nem japán cucc így talán éri 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
nem Drawn Together, gondolom nem Robot Chicken, nincs South Park-os stílusa... ööö... ha anime nem játszik errefelé, akkor Venture Bros.-ra tippelnék... ha de, akkor meg Claymore-ra <#vigyor1>

LasDen
akkor még egy könnyû....talán ez gyorsabban megy majd 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Trisztin
de sajnos át kell,hogy adjam,nincsenek nálam a sorozataim...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

LasDen
végre valaki...😄

Trisztin
war at home

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

LasDen
az utolsó... 😄 ebbõl már tudni kell 😄

Mégse láttam, viszont akkor az elsõ kép már volt a topikban 😄D

REAL MADRID

LasDen
semmi??? 😄

LasDen
help...bár ez rosszul sikerült cap....

LasDen
nem

Calver
tippeljünk vakon... 'Til Death?

Tuti láttam már :SS

REAL MADRID

LasDen
becsapós kép, mert a fõszereplõk nincsenek rajta 😄

Nagyon ismerõõõõs 😊

REAL MADRID

LasDen
nem...de sztem az egész jó sorozat...bár ritkán látom a comedy centralon, ami itt nincs 😄

Calver
"Nyolc fekete ember vagyunk a liftben. Persze, hogy kiszállt a fehér fickó."

a kép meg az életem értelmei nevû rémisztõ szitkomból van?

LasDen
sztem könnyû 😄

LasDen
better off ted... 😄
egy pillanatra csodálkoztam, hogy mennyi fekete van a képen... 😄

Calver
ohhohó <#nyes> na kép, ha már gép elé kerültem végre:

passatgt
az😊

Calver
errõl meg gõzöm sincs mi... Monk? azt adják USA-n és én nem nézem, többi cuccukban nem emlékszem ilyenre.

Calver
na jó, akkor már én is listázok...
hétrõl hétre, vallásosan: HIMYM, NCIS, reményeim szerint NCIS:LA, Bones, talán a The Forgotten és Flash Forward is.
amikor olyan a hangulatom, de remélhetõleg 1 héten belül: Castle, Mentalist, ööö... nem valószínû h Lie to Me, bár meglátjuk.
fap faktor miatt belenézek: The Beautiful Life, fõleg mert csíptem Mischa Barton külsejét (a karakterét, na azt nem) The O.C.-ben.

HIMYM, Two and a Half Men, TBBT, Castle, NCIS, NCIS:LA, Glee, Eastwick, Fringe, Flash Forward, Dollhouse és igen nálam is ez csak szeptember 😄

REAL MADRID

Lobsterman
Na nézzük: Fringe, House, HIMYM, Heroes(bár hogy ezt minek azt nem tudom 😄), TBBT, Castle, Gary Unmarried, Flash Forward, Amazing Race, Dexter, Californication, és úr isten hogy ez még csak a szeptember 😄
Függõ vagyok és/vagy túl sok a szabadidõm :S

Calver
lázadó leszek, én akárhogy nézem nincs olyan sok érdekes cucc. de azért épp lesz néznivaló. <#nyes> még szerencse h egy héttel a szeptemberi kõkemény mûsorkezdés elõtt sikerült rátalálnom a My Boys-ra, miután kb a nyarat végigunatkoztam 2-3 sorozaton vegetálva <#whatever>

passatgt
nekem 90210, fringe, house, how i met, big bang, csi miami, criminal minds, flash forward, mentalist, southland, numb3rs, dexter, lie to me

jó kis szeptember lesz ez😄

LasDen
nekem 17-én kezdõdik a fringe-dzsel a szezon 😄
aztán TBBH, How I met és Flash Foward, CSI....

Bulykin
a Trauma a kúrvajó lesz!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt

passatgt
pici off:

Lobsterman
Az bezony

passatgt
rescue me?

Lobsterman

Calver
<#eljen>
rakj <#vigyor2>

Lobsterman
Important things with Demetri Martin.

Bulykin
nyugodtan😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Calver
õ nem szokott, de pótlom az emiatt a topicban tátongó ûrt ha nem baj <#nyes>

kisfigi
Passatgt rakj!!!😊 <#vigyor2>

Destiny. The design is clearly ancient.

Calver
az <#sir>

bocs, rá kellett vezetni valahogy a népet, remélem nem olyan nagy spoiler... na meg muszáj volt belõni #5069-ben lévõ ketyerét, fõleg mert fogalmam sincs mi akar lenni <#nyes>

Deadwood-ról valaki valamit?

passatgt
már egint leverage?😄

de ne spoilerezz már, ezt még nem láttam

Calver

na errõl már mennie kell valakinek <#nyes>

Bulykin
<#fejvakaras>

Calver

Calver
semmi? <#rinya> na mindjárt rakok még képet

Calver
na akkor... elõször is: Deadwood - jó, rossz, csúf, vagy esetleg kötelezõ néznivaló? kérek kis jellemzést/ajánlást/gyûlölést valakitõl <#hehe>

aztán kép, megkurtítva:

kisfigi
A kép Chuck! 😉
A link a cikkemrõl pedig itt található^^

Destiny. The design is clearly ancient.

Bulykin
jöhet😊