12417
-
#6722 hát, nem lett a legjobb évadzáró
viszont ez a "Colour Coded For Your Convenience" felirat csípi a szemem, főleg h nem lehet nagyítani... -
#6721 pfú albert de gyökér vagy:(
de azért sajnálom is -
attól én is jól éreztem volna magam:) -
#6719 majd lehet belenézek egyszer :)
Hustle 7x05 se lett gyenge... illetve annyira nem ász rész mint előző volt, de egy dolog miatt üt:
[spoiler]- Oh, Ash... I'm so pleased you're OK. How are you feeling?
- Sexually aroused by the feel of your impossibly firm breast against my chest. -
#6718 röviden: kibaszott jó :D -
#6717 fbi viselkedéskutató csoport sorozatgyilkosokat kap el, minden rész 1 történet, de van visszatérő is
úgy épül fel, hogy valami városban sorozatgyilkos van, szólnak az fbi-nak, ők odamennek és menőznek:D
hasonló mint a Mentalist lényegébe
nekem nagyon bejön, karakterek nagyon el vannak találva és a történetek 95% nagyon eredeti és rohadt beteg:) -
#6716 Criminal Minds az úgy... ööö... jó?
mármint mihez hasonlít? még egy részt sem láttam belőle, azért kérdem első sorban -
#6715 Criminal Minds-ból évad végén Paget Brewster(Prentiss) is megy
De legalább utolsó 2 részre visszatér AJ Cook, de nem tudom mi lesz így a sorozattal, az új csaj eddig kb 3 sort mondott, nem érzek benne olyan potenciált mint az előbb említett 2 szereplőben:( -
#6714 Mad Dogs 1x02 közben kijött, és üdítően sötét és gonosz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Philip Glenister arca az elektromos késes poénnál, váááá -
#6713 NCIS: Los Angeles eheti rész (2x16) meg váááá... ok, over-the-top "egy csöppet" az összes része, de ez, azt leszámítva h kurvajó volt, hátööö...
Placebo - Running Up That Hill-re egy három perces, B filmeket lazán elpicsázó akciójelenet, ami alatt pár emberből tésztaszűrőt csináltak, és az egész rész alatt laza 12 hullát generáltak főhőseink kis külsős segítséggel... ahhoz képest h "anyasorozatban" általában még fegyvert se rántanak a szereplők ez egy elég szép szám
amúgy csípem, csak néha elfilózok h hogy a fenébe mehet ez odakint este 9-kor? -
#6712 illetve az első 2 rész ütős volt, aztán... meh. túl sok duma, túl sok unalom. minisorozatként kellett volna letolni, 3 részbe összesűríteni, hadd pörögjön.
de azért egyszer vállalható. -
#6711 hmmm... ez a Paradox ez ütős.
nem is kicsit. -
#6710 közben visszanéztem, és nem remegett neki, de úgy látszott, így már nekem is leesett volna:D -
#6709 nekem nem esett le, mert amikor keverte a kártyát remegett a keze -
#6708 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én aljas módon már azon a ponton kitaláltam a "végső nagy kavarást", amikor Eddie szenvedett ott a kártyákkal
viszont tényleg évad legjobbja eddig, 7x05 még nálam várat kicsit magára. -
#6707 na megnéztem hustle 04-et, eddig évad legjobbja toronymagasan, erre tényleg nem gondoltam -
#6706 John Simm (Bax)? pedig ő is ász színész szvsz, Life of Mars-nak főszereplője, és valami veszett jó volt abban is, Philip Glenister-rel együtt
...aki amúgy Robert Glenister, avagy Hustle-ből Ash-nek a tesója -
#6705 ja, hogy a 05-höz:D -
#6704 addic7ed van a 04-hez
amúgy a 03 csak szerintem volt kurvajó?:D mondjuk egy kis logikai bukfenc volt benne, hogy mindenre figyel, de nem veszi észre, hogy egy nagy serifjelvényt rak az asztalra és még forgatja is?:D
de mindegy, kivitelezhető végülis, szóval kurvajó volt:) -
#6703 nekem egyedül a szemüveges színész nem jön be, a karakter jó, csak valahogy nem adja -
#6702 Hustle feliratával se siet a nép -
#6701 jaja, van benne potenciál, bár nagyon bevezető rész volt ez még csak...
mondjuk Philip Glenister-el nagyon szarnak kell lennie valaminek ahhoz h ne nézzem - lásd Ashes to Ashes -
#6700 megnéztem, fasza lett/lesz:) -
#6699 e!
tegnapelőtt most már konkrétan, ha tvrage igazat mond :) -
#6698 akkor az nem tegnap volt, hanem ma:) -
#6697 ollé
onnan vettem észre h kezdett, kint volt felirat addic7ed főoldalán
btw Archer 2x03 EPIC. eddig szerintem a sorozat legjobb része -
#6696 feliratot találtál hozzá? -
#6695 Mad Dogs (tudjátok, a sorozat amit NÉZNI FOGTOK) kezdett ám tegnap -
#6694 - And so you took Boyd?
- It made sense at the time.
Justified kezdett ám
#6692: tbh nem is emlékszem milyenek voltak zenés cold open-ek... többen emlegették már, de akárhogy töröm a fejem, nekem nem is rémlenek. -
#6693 http://www.tv.com/desperate-housewives/show/24641/episode.html?tag=page_nav;episode -
#6692 nagyon állat, csak a zenés coldopenek nagyonnagyonhiányoznak -
#6691 A The Cape-nek tegnap este néztem meg a 4. és 5. részét és mit ne mondjak a színvonal egy kicsit csökkent :S
Vagyis jó volt jó volt de kezd unalmassá válni semmi újdonság, csak hogy a jó és a rossz kezdd közelebb kerülni egymáshoz és hogy elég relativ hogy mi a rossz illetve mi a jó, de a szereplők is igen unalmasak az "ellenség" is elég gyengus, és ami a legidegesítőbb az állandó picsogás, elvégre ez egy szuperhősös sorozat vagy mifene???
Ellenben Summer Glau egy hatalmas plussz a 4. részben is :) Nagyon nagyon :) -
Stefilla #6690 Nem tudja valaki, mi a helyzet a Született feleségekkel? Csak, mert nem adnak már második hete újabb részeket. A 7. évad 13. részénél megállt a dolog. Leálltak Amerikában? Nem is olyan régen volt szünet, alig ment le azóta 2 rész és most megint? Próbáltam utána olvasgatni, de nem nagyon találtam semmi információt.
A Castle utóbbi két részét én is láttam és jónak tartom. Végre sikerült valami újat hozni.
Ezeken kívül még a nyomozós sorozatokat imádom, s nézem is azokat, amelyeket tudom. -
#6689 csak én gondolom úgy, h a Castle írói alsó hangon is zsenik?
minden részben beletolnak olyan jeleneteket/beszólásokat, amik valami hihetetlenül élővé teszik a karakterek...
most is 3x14 végén Beckett gitározása, valami eszméletlenül aranyos volt -
#6688 hmmm... Primeval szagot érzek.
de legalább egy dologban biztos lehetek: esélyük sincs utolérni
[apro]viszont most Primeval-nál jó pár hónap szünet, szipp-szipp -
#6687 az új Battlestar Galactica-ban pedig lesz egy magyar szereplő is!!!
Bordán Lili személyében -
#6686 jaa ez a dínós....az idegenekkel kevertem először....címeket még nem jegyeztem meg...:D -
#6685 -
AliasSubs #6684 feliratok.hs.vc az új cím, majd olvassátok el a Közleményt a lap tetején. -
#6683 Nekem se jó!