12417
-
Monoton #6842 nemáááár :( -
#6841 nem kapott.. -
Monoton #6840 The Defenders ugye kapott 2. évados berendelést? -
#6839 Suits, most indult -
#6838 Valaki tudna segíteni abban, hogy a Shark-hoz hason (bíróságos) sorozat van-e? Jog/Ászok az ugye pár részt bírt csak... Köszi! -
#6837 jeee
2. évad nagyon jó, sokkal jobb mitn az első, érdemes nézni -
#6836 tud -
#6835 Tud valaki valamit a hetedik érzés sorozatról lesz neki folytatása? -
#6834 talán ez megteszi
KATT -
Monoton #6833 Na ez a topik se pörög úgy, ahogy régen :D -
Monoton #6832 Tudtok vmi oldalt, ahol online tudnám nézni az NCIS: LA 1. évadját feliratosan? Csak szinkronost találtam, pedig kedvem lenne folytatni :( -
karajjj #6831 nekem annyira nem jött át a carter dokis ufós dolog, eléggé leült a sztori, bár utolsó kettővel le vagyok maradva -
#6830 Ez a Falling Skies elég frankó sorozat!
Az Alphas-s sem rossz. -
karajjj #6829 nézz már meg vagy 3-4 részt, csak utána károgj -
#6828 a sztori, a megvalósítás, én élvezem minden percét :D
igen kicsit... nagyon lassúcska, de benne a jó szerintem -
#6827 de miért? mi a rák olyan jó ebben? szerintem túl sokat vártam tőle :\
mondjuk hozzá kell tennem, most fejeztem be a My name is Earl-t. na abban volt jócskán "extra" -
#6826 hülye vagy, az egyik legjobb sorozat :D:D -
#6825 jááááj, ez a Breaking Bad mennyire nem az én sorozatom. annyira unom, hogy az nem is igaz. azt hittem lesz benne valami kis extra (nem sci-fire gondolok, pl. a House-ban, vagy a Prison Break-ben (első évadában) is megvolt ez), de ebben nincs lóf*sz sem
most néztem 20 percig, ahogy azon szenvednek, mi legyen a holttesttel, ill. a még élő sráccal. hát basszátok őket seggbe! ennél a totál semminél még annak a nézését is jobban elviselem -
#6824 "Az A&E 2 részes, 4 órás minisorozatot készít a Stephen King-féle Bag of Bones-ból (Tóparti kísértetek). Rndező: Mick Garris, főszereplők: Pierce Brosnan, Annabeth Gish, Kelly Rowland. Premier 2011 végén." -
#6823 ebbe azért kételkednék..... -
#6822 ja megvan Drawn Together, bocs a dupla postért -
#6821 ez most komoly? ez miből van? :DDD -
#6820 ezt csak azért, mert még mindig a legjobb rajzfilmsorozat ever
-
karajjj #6819 nem, ez török -
#6818 "mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat."
Az is. -
Orionk #6817 köszi szépen, valóban ez az.
Azért nem gondoltam erre, mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat. -
karajjj #6816 szia, ez az -
Orionk #6815 Sziasztok !
Állítólag van egy sorozat magyarországon, amit áprilisban lezdtek el vetíteni.
A délutáni műsorsávban megy, és arról szól, hogy van benne egy mérnöknő, aki egy építőipari vállalatnál dolgozik, és egy ötéves kisfiút nevel.
A sorozat lehet, hogy külföldi, és nem magyar gyártású.
Tudnátok segíteni, hogy melyik ez a sorozat?
köszi
-
#6814 avagy Threshold fél éves reakcióidővel? -
karajjj #6813 süti, megnézem :D -
#6812 megjöttek az idegenek és mi barátkozni akartun, de ők nem. lenyomtak mindent és fél évvel később az ellenállás gerilla harcot folytatva próbálja meggyőzni őket, hogy kívül tágasabb....persze sok-sok drámázással és Carter dokival...:D -
karajjj #6811 két mondatban írd már le spoiler nélkül, hogy miről szól -
#6810 Primeval ajókur...
ezt a mai részt azt hiszem nem fogják tudni überelni. soha. -
#6809 belenéztem 2 résznyit, de engem nem fogott meg különösebben, csöppet nekem túl lehúzósnak tűnt, pedig az alap felütés (rendőrök/bűnözők szemszögéből ugyanaz a történet) jó. mondjuk nem is vagyok nagy drámakedvelő, szóval... -
#6808 húú....falling skies jóféle...nekem tetszik...a cg is faszán néz ki...voltak baromságok benne, de nem volt vészes.... -
#6807 Gyerekek, ez oda vissza ver minden rendőrös dráma sorozatot:)
Itt a főcím, hátha meghozza valakinek a kedvét
-
ldavid #6806 itt próbáld, ha van szinkron, akkor annak a pötyögése hamarabb elkészülhet -
#6805 Sziasztok!
A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai 4. évadjához hol a francba találok magyar feliratot??? Sehol az égvilágon nem találom! A szinkronizált változatnak egyáltalán nem örülök mivel hallássérült vagyok.
És ez már pofátlanság hogy a harmadik évadig megjelent Mo.-on, de a 4. évad???? Már 2-3 éve semmi!!! ÉS: 4. évadhoz csak ANGOL feliratot találok!
Ha esetleg vki lefordítaná magyarra, annak nagyon hálás lennék! :)
Köszönöm előre is! -
#6804 The Shadow Line, nézzétek, fasza -
#6803 Breaking Bad: Most járok a második évad fináléjánál, kurva jó sorozat, aki még nem látta volna,ajánlom neki