12417
-
IXEMGabeo #11930 Bevetnek sok mindent nezzed es meglatod...Szeizmikus meresektol kezdve a buvarokon at minden lesz...mar van 7. evad is belole...viszont az ismetlos reszeket, mert sokat ismetlik onmagukat erdemes attekerni... -
#11929 I am not okay with this
Egy 2,5 órás film 7db 20 perces részre darabolva. Így viszonylag gyorsan le lehet tudni :) Teljesen átlagos "az iskola csúnyája különleges képességre tesz szert" sztori, ahol inkább a humor dominál és csak néhol fordul komolyabbra. Különösebb baj nincs vele, csak láttunk már 1000 ilyet, de elég érdekes annyira, hogy várjuk a folytatást. És mivel úgy is lesz vége, hogy lóg a levegőben, így nagyon valószínű, hogy jön valamikor
5,5/10 -
#11928 Oak Island.. Még csak most kezdtem bele mert érdekelnek ezek a dolgok...
Lézeres dolog senkinek sem jutott az eszébe, hogy azzal is át lehetne nézni a szigetet? Vagy lehet később bevetik azt is.. Nem tudom de érdekes -
#11927 Altered Carbon s02
Nekem az első nagyon bejött, de a második évad értékelésével sajnos egyet kell értsek :( csomó mindent megváltoztattak a második évadra, a karakter személyisége is más lett. Olyan lapos lett az egész, amit nagyon sajnálok mert nagyon vártam már a második évadot :/ -
#11926 Ragnarok
A norvégiai Edda-ban elkezd ébredezni a modernkori Thor, mert egy öregasszony megsimogatta az utcán :) Aztán kiderül, hogy ezzel a mitológiai eredettel nincs egyedül a városban.
Lehetett volna jobb is. Egy kicsit lassú volt, semmi őrült nagy újdonságot nem hozott. Amikor pont kezdett volna beindulni, sutty, mintha elvágták volna. Vége is lett.
4,5/10 -
#11925 nekem már az első is lapos és unalmas volt.. -
cateran #11924 +1
Akkor nem en vagyok az egyetlen, aki pontosan igy erez.... -
#11923 Altered Carbon S02
Elcseszték, kanyarban sincs az első évadhoz képest. Lapos karakterek, unalmas párbeszédek,még unalmasabb akciók. Az egyetlen értékelhető figura Poe, akit az első évadban én kimondottan nem bírtam. Ez az "rég elveszett szerelmet keresek" sztori sem érdekelt semennyire sem. Látszik, hogy faragtak a büdzsén, a jelenetek nagy része sötét, így nem tűnnek fel nagyon a gagyi díszletek.
Egy újabb remek példa a "Get woke go broke"-ra :)
3,5/10 -
#11922 Nem tudom ki követi illetve nézi mindkettőt de most az Ancient Aliens vs Project Blue Book viszonylatban észleltem ,hogy amiről szó van az Ősi idegenekbe a következő Blue Book ugyanarról szól :)
Pár napja néztem meg a men in black részt az ősi idegeneknél nézem a blue book rész címe is man in black frankó oda vissza reklám egymásnak -
#11921 -
#11920 -
#11919 -
Zsoxx #11918 torrent? -
Jaxxon5 #11917 Hello!
Egy olyan oldalt keresek, ahol ezek a sorozatok elerhetoek magyarul, letoltesre (nem online megtekintesre):
- A szokes 4. evad
- Tronok harca utolso evad
- Better call Saul (angolul is jo)
- Eles targyak
- Ro`ma 2. evad
- Drot/Wire (angolul is jo)
Elore is koszonoma segitseget! (Uzik johetnek privatban is). -
Zsoxx #11916 Szerintem a 3. évad a közelébe sincs az elsőnek. -
Zsoxx #11915 Meg el is kaszálták.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2020.01.26. 02:21:21 -
IXEMGabeo #11914 masodik evad kicsit nekem felemas lett...valahogy az elso evad hangulatat nehez tulszarnyalni azt erzem...ott minden epizod utan erezni lehetett egyfajta borzongast -
#11913 A Stranger Things nagyon jó. A második és a harmadik évad picit gyengébb lett, de érdemes azokat is megnézni. -
#11912 Remek sorozat, de első évad után abba kellett volna hagyni. -
#11911 az első évadot kétszer néztem végig. Imádom. Van egy Spielberges mozis hangulata (ahogy a harmadik típusú is ő, de az ET-t is ide sorolnám).
+ élvezeti érték számomra, hogy én is 80-as beli vagyok, igaz, idehaza kicsit más helyzet volt, de ahogy tudtuk, majmoltuk a nyugatot, és hoztuk be onnan a képeket, filmeket, játékokat, zenéket, minden szír szart
na meg a biciklis lúzer fiú banda is ismerős, bár régen volt :D
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.01.23. 21:04:10 -
#11910 Eléggé népszerű, sikerült olyan emberekben is felébreszteni a nosztalgiát akik nem is éltek akkor :D -
IXEMGabeo #11909 elso ket resz megnezetele utan erdekes es nem szokvanyos sorozat a Stranger things:) Valakinek bejon amugy? Nekem foleg a 80-as evek hangulata miatt...Kicsit a Harmadik tipusu talalkozasokra hajaz, ami a helyszint es a szereploket illeti -
#11908 reklámmal együtt annyi :) -
#11907 WTF... Traveleres 2.11 végén a promo: szi you next time on two hours season finálé .Örültem mint az állat mert tetszik a sorozat de az is csak 45 perces volt ... mit kell szopatni az embert
-
#11906 Nem akarok spoilerkedni, de eléggé eltér az első a második könyvtől. A harmadikba csak belekezdtem, de akkor most abba is hagyom, hogy ne rontsa el a sorozatot. A másodiknak egész más volt a feelingje: idegenek, háború stb és nem nyomozgatás. Ja, és a test ott is egy fekete-karibi test volt. Rykerének semmi értelme nem lett volna, évtizedek vannak a könyvek között, szóval bár szerettem Joel Kinnamant, tényleg lehetetlen volt visszahozni. -
#11905 én nem ismerem a könyveket. nagy vonalakban, körvonalakban? -
#11904 Ami a plotból kiderült eddig, az alapján úgy tűnik kihagyják a második könyvet és mindjárt a harmadikra ugranak. Lehet, hogy nem baj, a második könyv annyira nem jött be nekem és stílusában is eléggé eltért az elsőtől. -
Inquisitor #11903 -
#11902 -
Inquisitor #11901 The Outsider nekem eddig a legjobb King adaptáció két rész után. Könyörgöm ne cseszék el! -
#11900 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, nem azért van, ugyanis van egy szint ami felé már nehezen jutnak be, nézz utána. Sok közép vezető van köztük, de a nagyobb cégeknél nincs esélyük egy bizonyos pozicio felé kerülni. Én nem vagyok a híve a kvótáknak, ezt nem így kell megoldani, viszont a probléma létezik -
#11899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak azért mert egy társadalom felét nők teszik ki, azt nem jelenti azt, hogy mindenhol ennek az aránynak kell megjelenni :) Az nem lehet, hogy a nők nagyon kevés százaléka VÁLASZT olyan karriert, aminek a vége a top cégek vezetésében teljesedik ki? És nem azért mert butábbak, vagy a konyhában helyük, vagy a hímsoviniszta társadalom elnyomja őket. A vér feministák vajon miért csak a top cégek vezetőségében akarnak 50-50%-nyi nőt látni? Nem látom hogy nagyon harcolnának ugyanannyi férfi ápolóért a kórházakban, vagy óvóbácsikért :)Vagy ahogy írod, miért nem Szaúdi arábiában és ázsiában (ahol kb kutyaszámba veszik a nőket) verik a tam-tamot a női jogokért?
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2020.01.17. 22:12:54 -
#11898 -
#11897 Svájcban 1971-től szavazhatnak a nők. Sokáig harcoltak a trenddel. -
#11896 a nemi elfogultság egy statisztikailag bizonyított tény a munkahelyeken. Legyen az szándékos vagy véletlen.... -
#11895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erről kérdezd meg azokat akik szerint a nőnek a konyhában a helye vagy kérdezz meg erről egy szaúdit :D Extrém példa, de ugyanez megy a nyugati társadalmakban is csak árnyaltabban. A Top500 cég 5%át vezeti nő. A barátnődből kiindulva biztos nem azért van igy mert butábbak, nem? A lakosság felét ők teszik ki, mégis ez az arány. Mi az oka szerinted?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.01.17. 20:26:55 -
#11894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért ne értettem volna meg? Ha van két ugyanolyan képességű ember az egyetlen különbség csak a nemük, akkor miért van nekem nagyobb esélyem megnyerni (ha én vagyok a férfi)? Ez miben nyilvánul meg? A csajom nem butább nálam, hanem történetesen vezetői pozicióban van itt :) És pont akkora esélye volt bekerülni mint bármelyik pasinak, és be is került. -
#11893 az ilyen félrevezetett, elmebajos felszólalásokra kérlek a reddit-et használd, errefelé nem igazán kedveljük sem a politikai korrektséggel takaródzó gyűlölködést és árnyékbokszolást, sem a hasonló lenéző megnyilvánulásokat. -
#11892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem sikerült megérteni. Pont ez a lényeg, hogy nincs egyenlőség. Neked sokkal nagyobb az esélyed megnyerni egy pozicot. Vagy akkor azt mondod, hogy azért nincs elég nő vezető poziban mert amúgy nem elég okosak? Csajod sokkal butább nálad amúgy? -
#11891 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval, ha én egy elég okos férfi vagyok, akkor engem odaengednek? Szerintem nem. Ha engem nem, akkor őt miért kéne? Mert nő?Akkor hol lenne az egyenlőség? :)