Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.02. 11:08:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Díszlet, jelmezek, disney cuki kis karakter, jó cgi, egy jó világ, benne rengeteg érdekes karakterrel, történettel, mind mind pipa. De még így is "olyan B" feelingje van az egésznek. Nem tudom, hogy azért, mert furán néz ki a lepedőre felhányt páncélzat (ami mindig random álla csávón), vagy a béna (de hát harcos, nem író.. oké oké), vagy mert mindenki tudja, hogy ő egy nagy harcos évtizedek óta, de az 1v1-ben olyan bénán harcol, mint 1 1 lábú droid, stb.
Olyan nesze semmi fogd meg jól érzésem van ezzel a sorival kapcsolatban.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gyors ledaráltam az első évadot ,tetszett jó volt. Csattogok netre mikor jön a 2. évad erre látom kaszát kapott. Kapják be <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.27. 22:54:18
Next PC upgrade: 2022
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valóban zseniális, amit elkészített Tartakovsky, minden képkockáját ittam, annyira gyönyörűen van megrajzolva. Az utsó részben amikor annál a tónál vannak, baszki, áll leejtős.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nyilván nem mindenki fogékony az animációra, attól még nem kell így megvetni... vagy lehetne azt is mondani, hogy ez egy sorozat könyörgöm, vagy ez egy film könyörgöm, nem?<#wow3>#wow3>
Megsúgom neked, hogy a jelenleg futó egyik legjobb dráma a Bojack Horseman.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy kicsit gyengébbnek éreztem mint az első évadot, de tetszett. A karakterek még mindig jók, kb fogadtatásukhoz méltóan kapott némelyik több/kevesebb szerepet, legalábbis így éreztem. Jóféle
This is the way
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
alias Arany iránytű (Golden Compass)
Az első 3 rész kivitelezése pazar, a story is tetszik, bár a könyvet nem olvastam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Crisis on Infinite Earths
December 8: Supergirl 5x09 Crisis on Infinite Earths: Hour One
December 9: Batwoman 1x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Two
December 10: The Flash 6x09 Crisis on Infinite Earths: Hour Three

Parádés sorozat volt. Nagyon nagy kár hogy nem folytatták. Ilyenből jöhetne több.. <#eljen>#eljen>
A magyar felirat dícséretesen hamar megjelent, csak így tovább.
Nekem tetszett, bár nem vagyok elvakult fan, ez jól sikerült.
Nagyon feldobták a végét, kíváncsi vagyok ebből mi lesz !!
Esetleg VPN nem segít?
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.11.14. 23:41:07
Rövid kis sorozat, összvissz 8 epizód és a vége is elég befejezettnek tűnik, bár ki tudja lehet lesz folytatása.
Ha sikeres író vagy, tele rajongókkal, a menedzsereddel járod a jobbnál-jobb kiadókat és éjjel-nappal aláírásokat osztogatsz, az talán maga a nagybetűs élet. Viszont ha a könyved főgonosza életre kel, és nem tetszik neki ahogy befejezted a könyvedet, az több mint ciki. Először egy mérsékelt thrillert kapunk majd egy egyre jobban eldurvuló horrort. Nem lehet rajta unatkozni, folyamatosan pumpálja az adrenalint, és ha végeztél a 1. évaddal, biztos nem fogod a Mariann nevet adni a születendő lányodnak, talán még a naptárból is kiradírozod.
8/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ez egy olyan star warsos történetnek tűnik, olyan körítéssel ami egyelőre elég ígéretesnek tűnik. Első rész elég korrekt lett.
// látszik, hogy a teljes kellék raktárat kirakták a kamera elé 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azt láttam valahol , hogy lehet 7 napos próbaidöszakot kapni a regisztrációnál, de nem tudom, hogy a németeknél nem blockolják e a streamet.
Meg az a 7 nap nem fedné le a teljes sorozatot.
hát ez nagyon rövid volt, remélem a többi rész hosszabb lesz, ezt leszámítva jónak néz ki.
Valaki nezi, vagy megleste az Outlander (Az idegen) c. sorozatot? Nagyon magaval ragado. Kalandfilm sorozat apro, sci-fi kontosbe bujtatva a 18. szazadban jatszodik leginkabb angol, skot, ir szereplokkel...aki teheti nezze meg. Egyelore 4 evad keszult belole.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ugyanitt keresek lányokat, akikkel együtt imádkoznánk" . . . Ezt a poént muszáj elsütni, aki látta érti

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"