Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettől függetlenül is, még így, hogy ez tényleg gyenge rész volt (bár idézte a játékokat és a könyveket is), még mindig jobban betalált nálam, mind a Mandalorian. Talán azért is, mert azt a sötét, melankolikus hangulatot tudja hozni, megfelelően adagolt szárazabb humorral, mint a zárójelben említett művek, és képes hasonló mesét szőni (lényegében a történet már a forgatókönyv előtt meg volt írva).
Bár úgy érzem, inkább a könyvek és a játékok ismerői számára készült a sorozat, mert elégé nagy léptekben ugrál a karakter kapcsolatok felépítésével és a világ kibontásával (nem mintha azok nem így tették volna, de volt belőlük elég hogy összeálljon a kép).
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.12.26. 16:36:44
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A utolsó 1-2 részig a férfi főszereplők szinte semmit csinálnak. Ők csak rosszul lesznek, lebénulnak, lesérülnek, bezárják őket, így minden hősies megmentés a csajokra marad. A szuperanyu és dr. Smith figurája már az első évadban is rohadt idegesítő volt szerintem, itt meg aztán csúcsra járatták őket.
Mintha a szexmisszió egy új feldolgozását látnám, miután
A CGI plusz a látvány egész jó, a robotot már az elsőben is gagyinak tartottam, kivéve amikor "harci módban" van, akkor egész tűrhető. Mondjuk, ha látványra szánt összegből lecsíptek volna az írók gázsijára, akkor sokkal jobb lehetett volna. A legnagyobb akció közepén megállnak lelkizni, meg moralizálni. Ez is idegesítő volt a végére.
Végigszenvedtem mert sci-fi.
3/10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerk._: én részemről be is fejeztem ezt a témát, meg is bántam, hogy szóba hoztam. Nem szeretnék az elindítója lenni ilyen témájú flamenek.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2019.12.23. 13:42:24
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2019.12.22. 23:42:18
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Jó kezdés után erős visszaesés. Az első epizód kimondottan tetszett de aztán, mint a nyeletlen fejsze, úgy süllyedt 😊 A CGI legjobb esetben is csak átlagos, de inkább gáz kategória. Nálam a sárkányos epizód volt a legalja 😞
Az utsó pár részben a Witcher már csak mutatóban szerepel, nagyobb jelentőséget kapnak a mágusok.
A könyveket nem olvastam, a játékokkal is csak játszogattam. Abszolút nem vagyok fan, így:
5/10
Jó esetben
Amúgy eddig 3 részt láttam, rossznak nem mondanám, de imdb 9.5-öt mindenképp soknak találom.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.12.20. 22:03:52
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Te félig vakon vagy félálomban nézted a sorozatot, hogy ennyire nem vagy képben?
Per Aspera Ad Inferi.
de persze hisztizni mindig kell valami miatt,és én is nézem ahogy kijön egy rész 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.16. 18:39:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
amúgy meg a sorozat valami 10 évvel v hogy a Jedi visszatér után játszódik.
Egyébként honnan tudjuk, hogy ez az izé Yoda bébi korában? Elhangzott valamikor a sorozatban, csak én nem figyeltem, vagy ez valami fan-kreálmány, csak azért, mert ugyanabba a fajba tartoznak?
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
aki a Star Wars-ra még mindig scifi-ként tekint és nem egy full közönséges mesére, annak szólok: az egész Star Wars egy bugyuta népmese, mivel mondanivalója nem sok van, ellentétben a mesékkel.
#11826: még talán meg lehet magyarázni, hogy magas az erdő és nem nagyon látna be, de azt én se értettem, hogy mikor pihent az AT-ST és jó eséllyel nem volt benne senki miért nem akkor kapták el <#nemtudom>#nemtudom>