Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
friday night lights?

LasDen
ez a Chevy Chases 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
akkor az melyik?😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

passatgt
nem

Bulykin
ez az amerikai focis?<#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
Community-t nézi valaki? Kurvanagy😄

Bulykin
addic7ed néven új link bannerban, jóak oldal...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
a Donnelly télleg jó volt....viszont a Shield és a Drót engem nem tudott megfogni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin

kár, pedig rohadtul elmebeteg scifi 😄
Bulykin
nincs, nem ismeri senki úgyse😄

a prisonernek nincs topikja?
Bulykin
egyébként: "# Még mindig nem tudni, hogy mikor startol a Happy Town. (Nyár lesz ebbõl, fütyfürütty…😉
# A Happy Town 1. évad végére ki fog derülni, hogy ki a The Magic Man.
# A The Middle, a Modern Family és a Cougar Town trióból pár plusz epizódot is rendeltek – én úgy értelmeztem, hogy erre az évadra, de lehet, hogy a berendelt másodikra."

elõbbi shit nemááá...utóbbi meg CT miatt fakk yea'

Bulykin
hóesés bug volt, elfelejtettem kivenni, meg be is szart szal... remélem most már jóak😄😄

akyyy
Üdv. Tudnátok segíteni?

Keresek egy feliratlejátszó "kodeket", vagy programot. Media Player Classicot használok, eddig DirectVobSub filterrel, ami jó is, csupán a színezéseket, dölt betûket nem jeleníti meg, beleteszi a kódját is, és egyes esetetekben olvashatatlanná válik a felirat.

Más programot, mint pl Mplayer, KMPlayer, nem használok, de nem is programot keresek, csupán kodeket, vagy filtert.

Egyes feliratozók, annyira ráérnek, hogy telebasszák a feliratot szinezésel, hogy szivárványszínbe olvashassuk a feliratot, ha meg udvariasan szólunk neki hogy nem kéne, még felháborodik, és nem csinál többé feliratot😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Más topikoknál jó.

REAL MADRID

Calver
nálam nem... nem lehet h csak sg haldoklik megint?

"The trees move. Do you not see it?"

ProGabe
/valami gebasz van a topikkal, mert ff és chrome is fél percet gondolkodik, mire behozza a hsz-eket/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
ja tényleg, Hustle is van mostanság... jó hogy szólsz <#hehe>

Bulykin
<#fogmosas>

passatgt
Hustle 6x02-t nézte már valaki?

Bazmeg Mickey, ilyent hogy a faszba lehet kitalálni?😄

Calver
és a Chuck-al mi van? <#nyes> én képes voltam még hajnalban megnézni <#hehe>
ma végre lesz új NCIS is, ohyeah

Sztem rosszul latod 😛

REAL MADRID

Bulykin
és ráadásul Fringe dupla rész ha jól látom😮

ProGabe
végre beindult az idei sorozat-évad!

House, HIMYM, Fringe, ezek várnak ma rám 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
még egy law & order...😄

szerintem az eredetibõl egy részt sem láttam még 😄

Bulykin
majd nemsokára lesz, valami nyomozós mentalista, én várom^^
sorozatjunkies cikket nem találom(nincs kedv keresgélni)

LasDen
hát nemtom 😄 amikor oda kapcsolok valahogy mindig épp kocsik törnek össze 😄 ennyi kocsi MO-n biztos nincs, mint amennyit össze törtek 😄

passatgt
én se, csak most néztem rtl-en, aztán pont meghalt a végén a magas nemtörök, fasza volt amúgy

bárcsak nekünk is lenn eilyen színvonalú sorozatunk...

LasDen
lényeg, hogy már abból is több tonna rész lement 😄 én már követni sem tudom.....

De ott egy évben van több szezon is 😄

REAL MADRID

Bulykin
tudtam hogy sok, de ennyire<#wow2><#idiota>

passatgt
tudtátok, hogy cobra 11-bõl már 26 szezon lement?😮

Calver
Survivors-t nézte valaki rajtam kívül?
mindenesetre ha valakit érdekel, január 12-én folytatódik.

LasDen
a Son of Tucson az mikó lesz???

LasDen
thánk jú 😄 mostmár tudom mi vár rám 😄

Calver
\o/

bár vasárnapig megint nem lesz semmi jó :C

ProGabe
ez "talán" segít 😊

Calver
van Hustle topic? <#vigyor5>

mindenesetre Leverage vs. Hustle, szerintem:
Parker > all. legalábbis nálam. bár csípem mindkettõt, de a Leverage-t egyenesen istenítem a zseniális karakterei miatt. <#hehe>
ettõl függetlenül nagyon jól jön az ilyen ínséges idõkben egy kis angol móka <#vigyor2>

viszont holnap NCIS is folytatódik, ohyeah.

passatgt
én tudtam, írtam is Hustle topikba😊
elõtte ledaráltam az 5 évadot, zseniális sorozat, leverage ehhez képest gagyi😄

LasDen
egyedül azt tudom, hogy LOST február 2 😄

Bulykin
Better of Ted is volt😊

LasDen
én az utóbbi 2 hétben teljesen elfelejtettem, hogy mit láttam, mikor láttam, miért láttam és hogy egyáltalán mikor kezdõdik újra 😄

Calver
csak jelzem, hogy aki már hozzám hasonlóan szenved attól, hogy nem volt az utóbbi napokban Scrubs-on kívül gyakorlatilag semmi értelmes néznivaló: Hustle 6. évad elkezdõdött tegnap <#nezze>

Calver
ezért a posztért köszi, amikor olvastam eszembe jutott Misfits és még aznap hirtelen ledaráltam mind az öt megmaradt részét <#vigyor1> elsõ rész után úgy voltam h "meh, nem rossz, nem rossz, de pihentessük", de amikor végre elõvettem iszonyat beszippantott <#nyes>

Alice-t is végignéztem, hát... elég vegyes. igazándiból ha sikerült volna végig tartani azt a szintet és félig-meddig humorizáló hozzáállást, amit pl a második rész elején toltak, kurvajó lehetett volna. viszont jó volt végre Andrew Lee Potts-ot "kemény" szerepben látni, nagyon is illett hozzá <#hehe>

Bulykin
😮 annyira szar a nézettség? nem is tudtam...

Annyiban rossz hír hogy a BOT valszeg utosó évadát látjuk 😞

REAL MADRID

Bulykin
fuck yeah><
jövõre a Better of Ted és a Scrubs is dulparészes lesz hetente😄

passatgt
+biciklis csávó

passatgt
loooooool

amúgy misfits - simon - omg:
http://www.youtube.com/simonmisfits