12417
  • passatgt
    Fruits Other than Oranges poszter:D
    boob power a hűtőn
    tejesdobozon modern lesbian milk
    Sappho prospektus (Leszbosz sziget)
    Destroy them if necessary kutyás poszter:D

stb, legalább ötször meg kell nézni:D
  • passatgt
  • Jim Morrison
    :DDD ez mi már :D néznem kell :D
  • LasDen #7319
    ez a Go on nem rossz...tipikus amcsi sorozat, de Chandlert bírom :DDD
  • grebber
    Zsír végre elkezdődött a Haven 3. évad!
  • Calver

jó amúgy? (mondjuk promó alapján gondolom )
  • passatgt

:DDDDDD
  • Bulykin
    Revolution és Last Resorts is van már, ezek voltak a legvárósabbak számomra :)
  • passatgt
    Line of Duty -t picit lehúzta sorozatjunkie, pedig szerintem kurvajó, érdemes megnézni, most úgy sincs még semmi értelmes
  • Calver
    bár erősen reklámszagú a hszed, de... Kerekes Vica faptasztikus, viszont kb pár videón kívül semmiben nem láttam, és ott sem épp a humor volt a lényeg.
  • ForzaInter
    Mob Doctor pilot egész jó lett.
  • 29spotty
    Ezt az új sitcomot láttátok már, amiben a Kerekes Vica nyomja? Én egyelőre csak ezt a pár darabot, ami fent van youtube-on, de kíváncsi vagyok a többire, mert nem tűnik rossznak.
  • ldavid
    szerintem baromi jó volt, szinte minden része tetszett
    Sorkin művei eddig nekem kimaradtak, de ez bejött nagyon
  • ForzaInter
    pilotot láttam. nem volt rossz, minőségi cucc meg minden, de nem az én világom.
  • FZoleee
    Newsroomot nézi valaki?
  • passatgt
    szarabb lett sokkal, ez a rész volt eddig a legjobb:D
  • Calver
    na, ez tényleg jó volt.
    amúgy javult negyedik évad eleje óta? emlékszem, h évadnyitónál konkrétan bemutattam a monitornak a rész végén és valamilyen furcsa okból nem volt kedvem utána folytatni pedig első két évada tényleg kibaszottul jó volt, sőt, még a harmadikban is voltak zseniális részek (The Rashomon Job!) még ha összességében gyenge is volt...
  • Calver
    oks, lekaptam, majd ránézek valamelyik nap, úgy is szenvedek h nincs mit néznem.
  • passatgt
    s05e08-at nézd meg, nem kell hozzá a régebbi részeket megnézni, és tudom, hogy Beth Riesgraf-ot te is kedveled, lényegében csak ő szerepel benne a csapatból:D
  • stargatelost
    Scrubs
  • Calver
    vicces és "fiatalos": Scrubs, Psych. ez a két félisten ilyen kategóriában.
    ha HIMYM pótlék utolsó évadait bőven leköröző cucc kell: My Boys.

ha meg elmegyünk inkább a nagyon-nagyon vicces irányába: Black Books. úgy is ajánlgatni akartam (most akadtam rá youtube-on a részekre), íme, az a sorozat, amit kb eddig ötször láttam, és mindig könnyesre röhögöm magam rajta
  • ldavid
    pár frissebb ami eszembe jut:
    New Girl
    Don't Trust the B in Apartment 23
    2 Broke Girls
    Whitney
  • ml85ml
    egy jó viccces, fiatalos sorozatot keresnék nézni, community kilőve, himym, friends már láttam ötletek?tippek?
  • passatgt
    Elementary-t néztétek? Vélemény?

Én nemtom, még egy részt adok neki de valamiért, nem tudom miért, de nem akar összejönni nálam egyelőre:)
  • stargatelost
    WILFRED emberek!!!! Bár annak is vége lesz a héten :) De hamarosan beindul az ősz, pár hét.
  • ForzaInter
    Ja most nagy pangás van. Véget értek a nyári sorozatok, az ősziekre meg pár hetet még várni kell. Nem baj addig lehet darálni.:D
  • Calver
    minden nyári cucc véget ért :C True Blood, Breaking Bad, Vexed, minden, és mind egyszerre
    ...illetve Strike Back még megy, de #7280-ban emlegetett okokból még attól is elment a kedvem. (na meg mert valahogy fos az új évad)
  • passatgt
    több mint 1 hete nincs mit nézni

mi a pöcs van?:D
  • Bulykin
    fantasztikus :D
  • bekkácska
    Ezen videó szereplőivel randizhattok hamarosan! http://www.youtube.com/watch?v=HOKf7JO4q3M&feature=youtu.be
    Ti döntitek el kivel :D
    Én már kiválasztottam a cuki rendőrpartnerem! Facebookon és a tévé előtt is vele töltöm el majd az estéket :D
  • stargatelost
    De.
  • grebber
    Ez a Revolution sorozat nem lesz rossz!
  • ProGabe #7290
  • Jim Morrison
    yéy ! :D Dextert várom nagyon :c
  • Bulykin
    szeptember van, mindjárt indulnak az új sorozatok is :P
  • ForzaInter
    A copper-t nézi valaki? A junkien eléggé lehúzták, de szerintem jó.
  • passatgt
  • ldavid
    én csak Jewel miatt szenvedtem végig az első évadot, elég is volt.
  • passatgt
    The L.A. Complex elég jó, nézzétek
  • stargatelost
    Szerintem meg ne hagyja ki, jó az első évad is. De amúgy én a Misfits-el kezdeném a helyedben :)