12417
-
#7322 Fruits Other than Oranges poszter:D
boob power a hűtőn
tejesdobozon modern lesbian milk
Sappho prospektus (Leszbosz sziget)
Destroy them if necessary kutyás poszter:D
stb, legalább ötször meg kell nézni:D -
#7321 -
#7320 :DDD ez mi már :D néznem kell :D -
#7319 ez a Go on nem rossz...tipikus amcsi sorozat, de Chandlert bírom :DDD -
#7318 Zsír végre elkezdődött a Haven 3. évad! -
jó amúgy? (mondjuk promó alapján gondolom ) -
:DDDDDD -
#7315 Revolution és Last Resorts is van már, ezek voltak a legvárósabbak számomra :) -
#7314 Line of Duty -t picit lehúzta sorozatjunkie, pedig szerintem kurvajó, érdemes megnézni, most úgy sincs még semmi értelmes -
#7313 bár erősen reklámszagú a hszed, de... Kerekes Vica faptasztikus, viszont kb pár videón kívül semmiben nem láttam, és ott sem épp a humor volt a lényeg. -
#7312 Mob Doctor pilot egész jó lett. -
29spotty #7311 Ezt az új sitcomot láttátok már, amiben a Kerekes Vica nyomja? Én egyelőre csak ezt a pár darabot, ami fent van youtube-on, de kíváncsi vagyok a többire, mert nem tűnik rossznak. -
ldavid #7310 szerintem baromi jó volt, szinte minden része tetszett
Sorkin művei eddig nekem kimaradtak, de ez bejött nagyon -
#7309 pilotot láttam. nem volt rossz, minőségi cucc meg minden, de nem az én világom. -
#7308 Newsroomot nézi valaki? -
#7307 szarabb lett sokkal, ez a rész volt eddig a legjobb:D -
#7306 na, ez tényleg jó volt.
amúgy javult negyedik évad eleje óta? emlékszem, h évadnyitónál konkrétan bemutattam a monitornak a rész végén és valamilyen furcsa okból nem volt kedvem utána folytatni pedig első két évada tényleg kibaszottul jó volt, sőt, még a harmadikban is voltak zseniális részek (The Rashomon Job!) még ha összességében gyenge is volt... -
#7305 oks, lekaptam, majd ránézek valamelyik nap, úgy is szenvedek h nincs mit néznem. -
#7304 s05e08-at nézd meg, nem kell hozzá a régebbi részeket megnézni, és tudom, hogy Beth Riesgraf-ot te is kedveled, lényegében csak ő szerepel benne a csapatból:D -
#7303 Scrubs -
#7302 vicces és "fiatalos": Scrubs, Psych. ez a két félisten ilyen kategóriában.
ha HIMYM pótlék utolsó évadait bőven leköröző cucc kell: My Boys.
ha meg elmegyünk inkább a nagyon-nagyon vicces irányába: Black Books. úgy is ajánlgatni akartam (most akadtam rá youtube-on a részekre), íme, az a sorozat, amit kb eddig ötször láttam, és mindig könnyesre röhögöm magam rajta
-
ldavid #7301 pár frissebb ami eszembe jut:
New Girl
Don't Trust the B in Apartment 23
2 Broke Girls
Whitney -
ml85ml #7300 egy jó viccces, fiatalos sorozatot keresnék nézni, community kilőve, himym, friends már láttam ötletek?tippek?
-
#7299 Elementary-t néztétek? Vélemény?
Én nemtom, még egy részt adok neki de valamiért, nem tudom miért, de nem akar összejönni nálam egyelőre:) -
#7298 WILFRED emberek!!!! Bár annak is vége lesz a héten :) De hamarosan beindul az ősz, pár hét. -
#7297 Ja most nagy pangás van. Véget értek a nyári sorozatok, az ősziekre meg pár hetet még várni kell. Nem baj addig lehet darálni.:D -
#7296 minden nyári cucc véget ért :C True Blood, Breaking Bad, Vexed, minden, és mind egyszerre
...illetve Strike Back még megy, de #7280-ban emlegetett okokból még attól is elment a kedvem. (na meg mert valahogy fos az új évad) -
#7295 több mint 1 hete nincs mit nézni
mi a pöcs van?:D -
#7294 fantasztikus :D -
bekkácska #7293 Ezen videó szereplőivel randizhattok hamarosan! http://www.youtube.com/watch?v=HOKf7JO4q3M&feature=youtu.be
Ti döntitek el kivel :D
Én már kiválasztottam a cuki rendőrpartnerem! Facebookon és a tévé előtt is vele töltöm el majd az estéket :D -
#7292 De. -
#7291 Ez a Revolution sorozat nem lesz rossz! -
#7290 -
#7289 yéy ! :D Dextert várom nagyon :c -
#7288 szeptember van, mindjárt indulnak az új sorozatok is :P -
#7287 A copper-t nézi valaki? A junkien eléggé lehúzták, de szerintem jó. -
#7286 -
ldavid #7285 én csak Jewel miatt szenvedtem végig az első évadot, elég is volt. -
#7284 The L.A. Complex elég jó, nézzétek -
#7283 Szerintem meg ne hagyja ki, jó az első évad is. De amúgy én a Misfits-el kezdeném a helyedben :)