Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem rohadt ismerõs, de nem ugrik be.

REAL MADRID

egyszer a jóbarátokban volt valami ilyen díszlet 😄 de nemtom ez mibõl van
LasDen
oly' rég volt mán játék....jáccunk egyet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
most meg a kutyafuttában a viasaton....valami kölökkel a fõszerepben...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meghalt megint az eztv :S
ProGabe
a 2011-es idény SB-je 2012 februárjában lesz/lenne, a 2010-es idényé pedig 2011-ben lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
viszont akkor hamarabb is lesz vége a sorozatoknak...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

passatgt
NFL
Sötétülnek a viharfelhõk, elmaradhat a 2011-es idény
„Egytõl tízig terjedõ skálán mérve úgy tizennégy" a lockout veszélye, mondja az NFLPA vezetõje.

ProGabe
jövõre még biztos, hogy lesz SB, az utána lévõ kétséges

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
me nem tudod mi a jó...😄

passatgt
engem nem érdekel, szóval buzi😄

LasDen
milyen buzi SB?? 😄 bár...alig nézik páran....
amúgy meg szerintem lesz nfl 😄

passatgt
hm
jövõre lehet nem lesz NFL, szóval nem kell a buzi superbowl miatt sorozatkihagyásra számítani😄

jóvót
passatgt
hasnló mint a Leverage, csak sokkal minõségibb, mármint valósághûbb😊

Bulykin
Lost basszátok meg LOST!<#guluszem1><#conf>

amúgy ez a Hustle mirõl szól, röviden le tudná írni valaki?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
Hustle-ben feltûnt Sir Richard Branson😄 (Virgin fõnök)

Bulykin

jah csak ennyi😊 thx

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
annyi hogy a 3. évadtól...vagyis már a 2. évad utolsó részében is (amit még nem kezdtem el) megtanulta - az elosztó révén - az önvédelmi meg ehhez hasonló kém dolgokat.....no more mr. nice guy.....

Bulykin
Chuck-t nézi valaki? én nem de lenne egy kérdésem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vannak képességei? mert vki azt írta máshol hogy mióta vannak képességei azóta jobb lett az évad... nekem ebbõl az jött le hogy átment hirózba😄😄

LasDen
aszittem elõször, hogy superman van a képen....karakterileg hasonlít rá....

Bulykin

LasDen

dugás is van benne bõven... 😄
bár még nem néztem meg, csak ittvan a gépen
ProGabe
szerintem eszméletlenül szargagyifos™ lett 😄 vannak dolgok, amiket nem lehet low-budget-ban megcsinálni

LasDen
valahogy nem tud érdekelni 5000 liter vér 😄

Spartacus-t lessétek meg, iszonyat jó lett. Szigorúan HD-ben 😄

REAL MADRID

Bulykin
jaj tényleg a Dokik😄 az egyik ha nem al egjobb szitkom pedig😊 9 éve nézem><

LasDen
a dokik egynéhány epizódja egy kicsit szexcentrikus, de még az is alig valami 😄 amúgy teljesen jó....
nekem a Raymond nem tetszett ellenben Douggal 😄

Desiderata
kösz a tippeket!
elkezdtem tölteni az Így jártam anyátokkalt, másoktól is hallottam hogy jó
egyébként torrenten jól lehet látni melyik sorozat népszerûbb
elég meglepõ hogy Férjek gyöngyét többen töltik mint a Szeretünk Raymondot!
szerintem ég és föld a különbség Raymond javára (de csak szvsz)
lehet Dokikat is letöltöm, bár amit láttam belõle ott nagyon a szex körül forgott az epizód, ami levon az értékébõl nálam
Kaliforniába jöttem régen jó volt, most már nem tudnám megnézni
passatgt
it crowd, community

Bulykin
de amúgy tényleg a The Big Bang Theory(Agymenõk), Two and half men és a How i met your Mother(Így jártam anyátokkal) a legnépszerûbbek + My name is Earl😉

Bulykin
lulz, akkor már a 10 Things I Hate About You is jöhet, aranyos kis megmosolyogtatós sori^^

LasDen
Rescue Me, Scrubs, Californication, Weeds (bár ez dramedy), psych, malcolm in the middle és természetesen Wizards of Waverly Place 😄

Chuck, Glee, Better Off Ted, Roomates, Scrubs

REAL MADRID

TAAHM most is elég jó 😄

de am azalábbiak mellett: 30 Rock, My name is Earl, Modern Family, Cougar Town, Krod Mandoon !😄, Office, Kaliforniába jöttem ...

REAL MADRID

LasDen
taahm-t is megéri....az eleje télleg jó....😄
de még lehetne sorolni rengeteget....Férjek gyöngye vagy Joey is mehet 😄

az elsõ kettõt mindenképpen
LasDen
hûha 😄 az utóbbi évek sitcomjait lehetne ajánlani....
The big bang theory
How i met your mothet
2 and a half man
stb....

Desiderata
tudtok ajánlani vígjátéksorozatot?
eddig amiket láttam, Csengetett Mylord, Waczak szálló, Halló,Halló!, Jóbarátok, Szeretünk Raymond!
valamit ami a sorba illik
Desiderata
Waczak szállóból csak az a 12 rész van?
Vmivel ki kell tölteni a mûsoridõt.

REAL MADRID

Bulykin
"Az NBC rendelgetett pár epizódot mostani sorozatainak: +4 részt kapott a Trauma (így már 20-nál tart), +3 részt a Law & Order (23) és a Community (25), +2-t a Law & Order: SVU (24) és a Parks and Recreation (24). A Mercy marad 22, a Chuck 19 részes, az újak közül a Parenthood 13, a 100 Questions 6 részes lesz. A The Office 25, a 30 Rock a kései kezdés miatt 22."

most akkor whattafuck van? a Trauma-t már rég elkaszálta nem?<#fejvakaras>

Nem volt rossz <#vigyor1>

REAL MADRID

Bulykin
nekem tetszik, viszont sokan lehúzzák😄

Calver
hát... ne számíts túl sok jóra azért <#nyes>
olyan 6-6,5/10 kb.

"The trees move. Do you not see it?"

Ma nézem meg a filmet, remélem nem vmi gagyi B kat. 😄

REAL MADRID

Bulykin
"Pilot készül a kicsit a Heroes-ra hajazó, itthon Az energia címmel megjelent Push címû szuperhõsös filmbõl. Itt láthattátok anno az elõzetesét. A terv szerint a projekt afféle folytatás lesz, író: David Hayter."

jeeeeeeeeeeeeee

nem ez volt az, amit az elején lehúzták dzsankin, hogy nem nagy szám?
Bulykin
neeem, van egy viszonlag új szitkom<#smile>