12417
-
#7402 Alphas végére értem.Néztem volna még pár évadot kár hogy vége :( -
#7401 na majd belenézek, tényleg csípem a arcot... bár lehet csak hideg téli napokon, perpill dömping van, a héten kezdett megint két dolog amit nézni fogok/akarok -
ldavid #7400 nekem tetszett, két férfi főszereplőből ő volt a jobbik + aranyos csajok voltak benne -
#7399 Treme-t rajtam kívül nézi valaki? -
#7398 bár ezek közül csak Castle-t nézem, de az ok egyszerű: mert jó. Scrubs-ban is kurvajó volt, Justified-ben se volt rossz, bár elég rövid életű (kac-kac) mellékszerepe volt csak... és most látom csak, h Pan Am-ben is játszott, ami eddig kimaradt, jó sorozat? -
ldavid #7397 Michael Mosley milyen népszerü lett mostanában: Revolution, Last Resort, a héten megint volt Castle-ben is -
#7396 Revolution-nak cracked finoman szólva is új segglyukat tépett -
Monoton #7395 Revolutiont is elkezdtem, rohadt sok benne a fail dolog, de tetszik :D -
#7394 Hogy mikortól!?!??!
Erre mondják, hogy jobb későn, mint soha :| -
ldavid #7393 Community február 7-től újra csütörtökön -
#7392 Bepróbáltam ezt a Hunted-et, de engem nem fogott meg :/ -
ldavid #7391 tényleg jók, bár az előző rigsby témásat iszonyatosan untam, maga a karakter is elég felesleges már szerintem -
#7390 Mentalist eddig csak jó részeket hoz -
Monoton #7389 Scandal első évad nagyon jó, ajánlom mindenkinek -
Monoton #7388 nincs pontos info -
#7387 És hány rész lesz még? -
Monoton #7386 Az előzetes meggyőző volt. -
#7385 egyáltalán hogy gondolták, hogy valaki ilyen sorozatra vevő??? -
ldavid #7384 hamarabbra vártam a dolgot, bár JoAnna Garcia-t nézném még -
Monoton #7383 Animal Practice cancel, pedig most akartam elkezdeni -
Monoton #7382 Köszi mindenkinek, egyenlőre feltettem a tvrage addont. Szar a design de legalább jól működik.
whatnext amúgy tényleg jól néz ki. -
#7381 whatnext.eu nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek. -
ldavid #7380 vagy legalább az airdate oldal lehetne publikus, akár azzal is szerezhetnének potenciális felhasználókat -
#7379 ez így megnézve nagyon jó cucc! sőt, szerintem már régebben is volt ide linkelve, csak akkor is állt össz egy belépés és regisztráció menüből a nyitólapja, ami a netes megfelelője a pedofilbajusznak és ablaknélküli furgonnak. (avagy: nem ártana egy info oldal nyitólap mellé) -
#7378 whatnext.eu -
#7377 tess, imdb-n tájékozódhatsz...
az arrow meg picit érdekel, de annyira gagyi "szuperhősnek" tartom őt....viszont tegnap kiderült, hogy feltűnik benne majd Deathstroke...na ő már jobban érdekel, azt lehet megnézem....mér nem vele csináltak sorozatot??? :DDD -
Monoton #7376 Vagy esetleg létezik olyan chrome app, ami naptárba sorolja az epizódokat? -
Monoton #7375 Arrow is nagyon jó lett szerintem
Amcsi tv műsort tudnátok linkelni? Fogalmam sincs, hogy mikor mi van. -
#7374 Castle megint
34:25-től az arcok, úristen, nekem könnyeim folytak a röhögéstől
"Son of a..." -
#7373 A Mob Doctor-t nézi valaki? Egész jó lett, egyik kellemes csalódás számomra. Kár, hogy kasza lesz. -
#7372 2x02, késő volt -
#7371 5x02? -
#7370 kedves Homeland!
én úgy ültem le 5x02 elé, hogy "ezt valahogy végigszenvedjük, aztán kasza". ez geciség volt tőletek. nagyon.
Psych meg szivat
-
ldavid #7369 *bízok -
ldavid #7368 na de az első fele még májusi hír, a másikban bíztok hogy jó nekünk, így megúszhatják a péntekre temetést
#7366 nekem talán most az tetszik a legjobban az újak közzül, bár sokáig nem fogja húzni.. -
#7367 Kirúgták a Community showrunnerét/alkotóját (Harmon) és eltolták a 19-i premiert "valamikorra". FFFFFFUUUUUUUUUu -
#7366 Engem eddig ez a 666 Park Aveneu így 1 rész után még nem győzött meg, jó jó meg érdekes, de sok benne a kérdőjel meg lehetne kicsit izgalmasabb is :) Azért várom a folytatást :P -
#7365 ...és ráadásul minden magához tért egy-egy haldokló évad után, és kurvajó részeket hoz.
Mentalista? pipa. Dexter? pipa. Castle? évadnyitó közepes volt (de Castle-nél mindig az), erre hozott most két kibaszottul zseniális részt. NCIS: LA meg kb sorozat kezdete óta részről-részre egyre jobb, én meg a heteim elejét lassan már megint úgy élem, mint egy kibaszott zombi -
#7364 gondoltam #7339 alapján h te is "kisgyerek az édességboltban" szindrómában szenvedsz (The Office sajnos nekem a kínos humorával nagyon kívül esik a "humorspektrumomon")
mondjuk én is annak idején 8 nap alatt daráltam le 92 résznyi The O.C.
/epikus mellveregetés -
#7363 én office-t darálom szabad és munkaidőben, 5. évad felénél tartok kb 1 hét alatt:D