12417
  • grebber
    Alphas végére értem.Néztem volna még pár évadot kár hogy vége :(
  • Calver
    na majd belenézek, tényleg csípem a arcot... bár lehet csak hideg téli napokon, perpill dömping van, a héten kezdett megint két dolog amit nézni fogok/akarok
  • ldavid
    nekem tetszett, két férfi főszereplőből ő volt a jobbik + aranyos csajok voltak benne
  • passatgt
    Treme-t rajtam kívül nézi valaki?
  • Calver
    bár ezek közül csak Castle-t nézem, de az ok egyszerű: mert jó. Scrubs-ban is kurvajó volt, Justified-ben se volt rossz, bár elég rövid életű (kac-kac) mellékszerepe volt csak... és most látom csak, h Pan Am-ben is játszott, ami eddig kimaradt, jó sorozat?
  • ldavid
    Michael Mosley milyen népszerü lett mostanában: Revolution, Last Resort, a héten megint volt Castle-ben is
  • Calver
    Revolution-nak cracked finoman szólva is új segglyukat tépett
  • Monoton
    Revolutiont is elkezdtem, rohadt sok benne a fail dolog, de tetszik :D
  • ProGabe #7394
    Hogy mikortól!?!??!

Erre mondják, hogy jobb későn, mint soha :|
  • ldavid
    Community február 7-től újra csütörtökön
  • Bulykin
    Bepróbáltam ezt a Hunted-et, de engem nem fogott meg :/
  • ldavid
    tényleg jók, bár az előző rigsby témásat iszonyatosan untam, maga a karakter is elég felesleges már szerintem
  • passatgt
    Mentalist eddig csak jó részeket hoz
  • Monoton
    Scandal első évad nagyon jó, ajánlom mindenkinek
  • Monoton
    nincs pontos info
  • grebber
    És hány rész lesz még?
  • Monoton
    Az előzetes meggyőző volt.
  • LasDen #7385
    egyáltalán hogy gondolták, hogy valaki ilyen sorozatra vevő???
  • ldavid
    hamarabbra vártam a dolgot, bár JoAnna Garcia-t nézném még
  • Monoton
    Animal Practice cancel, pedig most akartam elkezdeni
  • Monoton
    Köszi mindenkinek, egyenlőre feltettem a tvrage addont. Szar a design de legalább jól működik.

whatnext amúgy tényleg jól néz ki.
  • ForzaInter
    whatnext.eu nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • ldavid
    vagy legalább az airdate oldal lehetne publikus, akár azzal is szerezhetnének potenciális felhasználókat
  • Calver
    ez így megnézve nagyon jó cucc! sőt, szerintem már régebben is volt ide linkelve, csak akkor is állt össz egy belépés és regisztráció menüből a nyitólapja, ami a netes megfelelője a pedofilbajusznak és ablaknélküli furgonnak. (avagy: nem ártana egy info oldal nyitólap mellé)
  • stargatelost
    whatnext.eu
  • LasDen #7377
    tess, imdb-n tájékozódhatsz...

az arrow meg picit érdekel, de annyira gagyi "szuperhősnek" tartom őt....viszont tegnap kiderült, hogy feltűnik benne majd Deathstroke...na ő már jobban érdekel, azt lehet megnézem....mér nem vele csináltak sorozatot??? :DDD
  • Monoton
    Vagy esetleg létezik olyan chrome app, ami naptárba sorolja az epizódokat?
  • Monoton
    Arrow is nagyon jó lett szerintem

Amcsi tv műsort tudnátok linkelni? Fogalmam sincs, hogy mikor mi van.
  • Calver
    Castle megint
    34:25-től az arcok, úristen, nekem könnyeim folytak a röhögéstől
    "Son of a..."
  • ForzaInter
    A Mob Doctor-t nézi valaki? Egész jó lett, egyik kellemes csalódás számomra. Kár, hogy kasza lesz.
  • Calver
    2x02, késő volt
  • stargatelost
    5x02?
  • Calver
    kedves Homeland!
    én úgy ültem le 5x02 elé, hogy "ezt valahogy végigszenvedjük, aztán kasza". ez geciség volt tőletek. nagyon.

Psych meg szivat
  • ldavid
    *bízok
  • ldavid
    na de az első fele még májusi hír, a másikban bíztok hogy jó nekünk, így megúszhatják a péntekre temetést

#7366 nekem talán most az tetszik a legjobban az újak közzül, bár sokáig nem fogja húzni..
  • ProGabe #7367
    Kirúgták a Community showrunnerét/alkotóját (Harmon) és eltolták a 19-i premiert "valamikorra". FFFFFFUUUUUUUUUu
  • Bulykin
    Engem eddig ez a 666 Park Aveneu így 1 rész után még nem győzött meg, jó jó meg érdekes, de sok benne a kérdőjel meg lehetne kicsit izgalmasabb is :) Azért várom a folytatást :P
  • Calver
    ...és ráadásul minden magához tért egy-egy haldokló évad után, és kurvajó részeket hoz.
    Mentalista? pipa. Dexter? pipa. Castle? évadnyitó közepes volt (de Castle-nél mindig az), erre hozott most két kibaszottul zseniális részt. NCIS: LA meg kb sorozat kezdete óta részről-részre egyre jobb, én meg a heteim elejét lassan már megint úgy élem, mint egy kibaszott zombi
  • Calver
    gondoltam #7339 alapján h te is "kisgyerek az édességboltban" szindrómában szenvedsz (The Office sajnos nekem a kínos humorával nagyon kívül esik a "humorspektrumomon")

mondjuk én is annak idején 8 nap alatt daráltam le 92 résznyi The O.C.
    /epikus mellveregetés
  • passatgt
    én office-t darálom szabad és munkaidőben, 5. évad felénél tartok kb 1 hét alatt:D