Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
még bármi megeshet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
azért is szimpatikus, mert én is hasonló stílusú vagyok, cska én nem ölök embereket😄

Calver
legjobb karakter, iszonyat jól eltalálták ezt az anti-hõs jellemet <#vigyor1> szerencsére második évadban rendesen rá is gyúrtak a srácra, gyakorlatilag õ viszi a hátán a sorozatot.

viszont kérek évadzáróból 720p-t brühühü <#whatever>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
Tom amúgy egy állat, kedvencem

Bulykin
Nurse Jackie 1.évad

SPOILERES véleményem úgy összességében az egész sorozatról is, nem csak az évadról

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
probléma megoldva, nemtudom de rosszul volt elnevezve a rész<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiszabadult a visszatekintõben? wat? az majd csak késõbb lesz, vagy ugrottál... hát minimum két részt, vagy ööö passzolom... bár arról h s02e01 visszatekintõben mi történik arról halvány lila gõzöm sincs (nincs már meg a rész), de az biztos h Abby csak késõbb szökik meg. de amúgy ja, az elsõ évadzáró úgy ér véget h Greg "kilyukad", Abby-t elviszik, Tom meg kemény. második évadban ezek közül az állítások közül az egyik tovább fokozódik, kac-kac-kac <#hehe>

Bulykin
<#idiota>

amúgy tegnap belenéztem a 2.évad elsõ részbe és nem úgy volt vége az elsõ évadnak hogy
Abby-t elkapják és elviszik a helikopterrel? mert már a visszatekintõben kiszabadult<#fejvakaras> lehet hogy végig se néztem az uccsó részt?XDXD

Calver
mivel holnap este jön, nekieshetsz szerintem <#nyes> 2x05 végén elõzetes alapján elég ütõsnek néz ki évadzáró <#vigyor1>
azért nem semmi h mit elindítottam egy kósza feliratért síró majd egy "nem túl pozitívan kritizáló" kommenttel <#hehe>
/büszke

Bulykin
én már megvárom míg vége az évadnak, 1 rész 😄 majd egybe

passatgt
ez a Survivors tényleg nagoyn jó, most nézem 2. évad 2. részét😊

Calver
régi nagy hiba, angol és nagyon konkrétan zseniális. <#hehe> de tényleg, megkockáztatom h Primeval 3x03 volt a legzseniálisabb sorozatepizód (bármibõl!) amit az utóbbi években láttam.

Bulykin
Dark Angel vki? mióta megtudtam hogy J. Cameronnak köze van a sorozathoz meg akarom nézni 😄😄

Bulykin
nem olvastam 😊

#6203 azt meg nem nézemXD

dzsankin volt már hír róla
Calver
Primeval-t úgysem tudja ütni.

Bulykin

jó, addig úgyis van néznivalóm
Bulykin
a Survivorst meg nem tudom kiírni mert úgy eltettem az üres dvdket hogy még magam se tudom hol vanXD szal nem viszem holnap majd csak hétfõn ^^'

LasDen
bo ho ho 😄 gondoltam hogy valami ilyesmi lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kabbe htx
Bulykin
ezt bepróbálom majd, megtetszett a junkie írása😄 persze a tiéd után<#whatever>

DONGUBA
thx

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"returns late spring 2010"
szóval még õk sem tudják pontosan
DONGUBA
Sracok valaki nem tudja mikor folytatjak ha folytatjak a Lie To Me..Hazudj ha tudsz cimu sorozatot amerikaban?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a How to make it in Americát sasoljátok meg, rohadtjó
Bulykin

Bulykin
szörnyû a szinkron :S legalábbis Jackie hangja nem igazán illik hozzá...

LasDen
nem megyek....nincs miért😄

Bulykin
<#ejnye1>menj szépen a sarokba és szégyelld össze magad

LasDen
kit érdekel az a szar csapat??? 😄

Bulykin
a chelsea csak holnap játszik<#beka3>
meg amúgy se jó ha van egy bátyád aki utálja a focitXD és igen, i'm the one<#bohoc>

LasDen
csak te nézed egyedül a világon....csak miattad csinálják 😄
am engem érdekelne, dehát MECCS van 😄

Bulykin
Nurse Jackie pár perc és kezdõdik viasaton, premier 😊 kiíváncsi vagyok milyen lesz a szinkron...
de szerintem kúrvára csak egyedül nézem azt a sorozatotXD és csak nekem tetszik><

az a survivor, ez meg a survivors
LasDen
én is aszittem 😄

passatgt
lol é nmeg azt hittem ez asurvivors valami szigetes kalandvalóságsó😄

de akkor bepróbálom😊

Bulykin
holnap be is fejezem😄 és akkor kis is írom

majd hozd már el 😄
Bulykin
Kúrvára tetszik ez a Survivors! így 3 rész után írtam is róla: spoileres írás

Calver
hmmmm... ez a Life Unexpected 3 rész alapján eddig igencsak jó, pedig nem túl rossz szokásom sugárban hányni a drámáktól... <#vigyor1>

ez meg annak aki nem olvasna sorozatjunkie-t <#hehe>

Calver
Threshold (avagy A Küszöb) nekem egyik nagy favoritom, zseniális sorozat - fõleg mert tele van nagyon eltalált karakterekkel, és mert a szereplõk nem tökölnek... nagyon nem. semmi sírós drámázás hogy "jajj mi fog történni", ha valami veszélyt jelent, elpusztítják/tönkreteszik/megölik.
Jeffrey Donovan kis mellékszerepe, és a karaktere "belépése" meg kb a sorozat leglazább pillanata <#vigyor1>

Willenbrock
A Küszöb elsõ részét láttam,nem olyan rossz de olyan kis költségvetésû kissé amatõr benyomást kelt.Késõbb hátha jobb lesz.Surface-t is meg akarom majd nézni,a sztori érdekesnek hangzik-jó az a sorozat?

Bulykin
le is jött, holnap majd írok is róla (:

Bulykin
te egy szánalmas fasza vagy, minden topikba beírsz valami faszságot...gtfo

500??????? öcsifröcsi, ebben bepótolták a múlthéten kimaradt 470 litert is 😄
LasDen
500 liter vér megvolt?? 😄

a heti Spartacus nagyon büntet, érdemes megnézni mindenkinek
Calver
amúgy jó is, csak én meg kicsit kritikus vagyok <#nyes> (és még az ijesztõ mértékû "politikai korrektséget" meg sem említettem)
na meg második évad messze jobb mint az elsõ, itt már végre "szabadon engedik" a karaktereket, ami az egészet sokkal viccesebbé teszi <#vigyor1>
konkrétan míg az elsõ évadban szökõévenként volt egy-egy hulla, a másodikban úgy hullanak a mellékszereplõk mint a legyek

megnéztem a past life elsõ részét, szerintem jó lett, bár kicsit hülyén indul