Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Rita Rocks? nem nézi senki? 😊
már véget ért sori, de elkezdik fordítani, imdb alapján elég jónak tûnik, érdekes 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Calver
posztapok móka mint már elõttem írták, túlélõ csapatot követ a történet, és a második évad kb egy akkora cliffhangerrel végzõdik, mint... mint... basszameg, nem nézek agyrohasztó/szûzkurva típusú sorozatokat (Prison Break és Lost kombóra célzok <#vigyor1>), nem tudom mihez hasonlítani... :C maradjunk annyiban, h a BBC kb átnyújtott a nézõknek egy elég méretes lófaszt "dugjátok fel magatoknak!" szöveggel. csak h egyszerû és tömör legyek. <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
több szvsz😄

Bulykin
angol sori, amikor egy vírusos betegség pusztít és kipusztul az emberiség 90%-a

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#wilting> MI az a Survivors? <#vigyor1>

REAL MADRID

passatgt
fasszopók

Bulykin
basszák meg<#violent>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
azt a jó büdös ************ ezeknek a ************ nak

Calver

passatgt
"A friss hír az lenne most, hogy a House fináléját csak Canon 5D Mark II-vel vették fel. Bizony, az átlag többtízezres kamerák helyett egy videóképes DSLR masinát használtak. Ha ez jól sül el, akkor bizonyít a technika végképp, még több helyre fog betörni. Valahol kíváncsi lettem, hogy mennyire voltak ügyesek vele."

erre kíváncsi leszek😊

Bulykin
Green Wing nagyon állatnak nézk ki😄😄 csak kár hogy nincs magyar felriat...

Calver
egyikre ráadásul hülyeséget is írtam... nem a Jake in Progress-re gondoltam én (ami azt sem tudom mi), hanem a kurvajó és igen rövidke (6 rész, 2 óra az egész) The Jake Effect-re <#rolleyes>

The Whitest Kids U Know az egy szkeccs komédia, elsõ évad zseniális, utána gyengült de még mindig vannak nagyon ütõs cuccok - lásd a Grapist vagy az elsõ évadból az iPod. <#vigyor1>

My Family, Red Dwarf, Green Wing brit szitkomok, mindegyik elég ütõs. My Family-t újabban adják is Comedy Centralon, kicsit fárasztó, de jó. Red Dwarf elég régi és elvont, mostanában folytatták valami 10 év szünet után, Green Wing meg talán a legelszálltabb sorozat amit valaha láttam - korházas, de beteg nem sok van benne, viszont a legzseniálisabb mellékszereplõ díj határozottan Sue White-ot illeti <#vigyor1>

Drawn Together-rõl majd holnap firkantok valamit, mindenesetre legyen elég egyenlõre az a legjobb mind közül <#hehe>

Bulykin
Drawn Together, Green Wing, Jake in Progress, My Family, Red Dwarf, The Whitest Kids U Know... én ezekrõl nem hallottam még<#vigyor3>

Calver
ha már úgyis nyílt egy ilyen topic, és ennek hála összeraktam egy listát az olyan sorozatokról amiket nézek/néztem és szeretek (vagy legalábbis szerettem egy darabig) - tehát semmi önsanyargató Heroes vagy atomszar Fringe/V/társai (szigorúan magánvélemény) - így hát ollé (filózok hány olyat sikerült rápakolni amit szinte senki nem ismer<#hawaii>):

Alice
Archer (2009)
Black Books
Bones
Boomtown
Burn Notice
Castle
Chuck
Dead Like Me
Dexter
Drawn Together
Eleventh Hour (US)
Firefly
Green Wing
House, M.D.
How I Met Your Mother
Hustle
The IT Crowd
Jake in Progress
Jeremiah
Justified
Leverage
Life (2007)
Life on Mars (UK)
The Mentalist
Misfits
Moonlight
My Boys
My Family
NCIS
NCIS: Los Angeles
The O.C.
Primeval
Psych
Red Dwarf
Rescue Me (2004)
Robot Chicken
Royal Pains
Scrubs
Sliders
Smith
Survivors (2008)
Threshold
Tin Man
True Blood
Two and a Half Men
The Unusuals
The Whitest Kids U Know

passatgt
kurvajó
hbo odabasz ezzel meg a treme-el is

ProGabe
ez biza epic lesz!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
hát 5. évadban naggyon beteg részek lesznek😄

Bulykin
kapnak, ez lényegében ilyen spinoff felvezetés volt .)

én még csak a 3.évadnál járok, de igyekszem 😄 kúrvajó sori<#eljen>

passatgt
fú mekkora zsír volt criminal minds whitakerrel, és szimpatikus az õ csapata is, tuti nézõs lesz ha kapnak spinoffot

Bulykin
<#vigyor1>
2.rész is elég király, és az eddig megválaszolatlan kérdések azok is maradnak😄 az a két kopasz naaagyon laza

passatgt
most jutottam el breaking bad s03e01-ig
legelején WTF, W T F😄

passatgt
padló nem ég, kõbõl van😄

Calver
jaja, az bennem is felmerült... én inkább azon akadtam csak le, h mi a fenéért nem sztepptáncolt minimum Beckett a feltételezhetõleg csöppet forró padlón <#rolleyes>

passatgt
pont a 2. megállapítást akartam írni én is, de lehet csak viccbõl mondta

Calver
na ha már sorozatjunkien is volt írás omg Castle részrõl, kérdés/szimpla rant:
én már gyakorlatilag csúcsra fejlesztettem a suspension of disbelief mûvészetét, de még így is erõsen átlógott 2 dolog:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Beckett egy terminátor? elõször lenyúlja Castle ruháit, majd halálos nyugalommal végigsétál a frissen felrobbantott lakásán... acélból vannak ennek a nõnek a talpai, vagy mi a fene? <#vigyor1>
2. bár ez inkább inkonzisztencia, de egy régebbi évadban nemhogy volt egy jelenet, ahol Castle megvillantotta h mesteri lövész? ehhez képest az "I was aiming for the head" szöveg valahogy nagyon nem stimmelt <#rolleyes>

ezeket leszámítva viszont kibaszottul zseniális rész volt <#vigyor3>

Bulykin
Thw Walking Dead

a Dead Set és a Survivors után nálam tuti nézõs 😊 az AMC csatornának is igen tetszik, még be se mutatták a pilotot de már rendeltek be + részeket^^

Bulykin
pedig kúrvajó 😄
akkor úgy látszik egyedül vagyok aki nézni😄😄

passatgt
ezt a nurse jackiet még csak megpróbálni sem fogom, ránézni nem tudok mert hányingerem van tõle

Bulykin

passatgt
megnéztem omg na erre kíváncsi leszek

Calver
most hétfõi, 2x17 😊
btw a spoiler-be se raktam spoilert, csak olyat, ami rávezethet a spoilerre <#hehe>

passatgt
áááá majdnem elolvastam, de kibírom, muszáj lesz😄
melyik részrõl van szó amúgy?

Calver
nem évadzáró, csak duplarész elsõ fele.
és üt. ha nem akarsz spoilert, akkor ennyi elég is <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
plusz kitalálható amúgy is, csak sikerült úgy prezentálniuk, hogy a magamfajta "suspension of disbelief"-et magas szintû ûzõ egyénnek üssön 😊

passatgt
évadzáró vagy mi?
ne spoilerezz csak mond mi a meglepõdés tárgya😄

Nagyon le vagyok maradva. Lehet ma nekiugrok és behozom a lemaradast.

REAL MADRID

Calver
castle omg

Bulykin
hmmm

elqrtad
Bulykin

ProGabe
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
The TV Theme Medley

passatgt
kurvajók a cold openek, zenére mutatják be a halottakat, minden részben így van, pl erre:

http://www.youtube.com/watch?v=sm86M2TKFDk

Egy merciben ülõ 7 napos zacskóban megfolytott ember😄

Ajnálom mindenkinek, eléggé rákattantam, megy a dara rendesen😄

Én, nagyon eltalált sorozat. Egyik kedvencem 😊

REAL MADRID

LasDen
valaki biztos...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
állítólag elég jó 😊

passatgt

passatgt
castle-t nézi valaki?

passatgt
elég gyenge volt numb3rs évadzáró, vagyis sorozatzáró)(legalábbis úgy néz ki)😞

kár érte, szerettem😞

LasDen
szerintem meg szar 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár