Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy most nézegetem, hogy mekkora sablon sorozatok lesznek jövõre -.- max az a idõutazós lesz így elõre várós, a többi nagyon lecsó
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
más: Modern Family? érdemes elkezdeni? vagy a The Middle? The League?
szitkomra éhezem 😛
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"The trees move. Do you not see it?"
de szerintem csak én nézem...<#whatever>#whatever>
REAL MADRID
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Lost, Heroes, FlashForward, Trauma, Scrubs, Better of Ted, The legend of the Seeker, Pacific... és még biztos van 😛
de váá ne máááár 😞 a Heroes és a Seeker igazi érvágás, a FF kúrvajó... jó a Lost meg a Pacific ennyire lett terbezve de... fuck it!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Chase
Undercovers
Outsourced
The Event
The Cape
Perfect Couples
Friends With Benefits
REAL MADRID
5 rész után máár hatalmas kedvenc😄😄 ezek betegekXD kúrvajó!
és hát ez az OP mindent visz, hatalmas<#vigyor2>#vigyor2>
ha tetszett a Harper's Island akkor ez is fog, szerintem ütõs nagyon^^ habár én a Harpertõl is elszálltam annó, egybe ledaráltam egy nap alattXD luv
5.részig van hunsub, türelmesen kivárom^^
REAL MADRID
pedig néztem<#idiota>#idiota>
viszont az említettek közül egyiket se nézem...XD
nekem az Esküdt ellenségek a kedvencem, szerintem az most az egyik legjobb krimisorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!😊Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mû bûnügyi sorozat, ahol a fõnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintõsmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
ha a stílust akkor nem fog változni, direk ilyen kicsit képregényes, 300-as stylusú a képi világ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#vigyor3>#vigyor3>
lol és egyébként igaz, az utóbbi részek sokkal inkább emlékezetnek eyg családi szitkomra és a színvonal is egyre javul<#eljen>#eljen>
így címrõl meg junkieról már ismerõs volt, kinéztem én ezt már magamnak a múltkor 😄 felirat is van, 2.évad is jön... <#eljen>#eljen>
más: Rita Rocks egyébként bejövõs, a poénok viccesek és a karakterek is faszák, igaz lehet mondani hogy a szokásos családi szitkom klisé, hülye szomszéd, hülye kölykök és a sürgõ-forgó háziasszony... de én sokat nevettem 😄
na még egy kép, ebbõl már egyszerû lesz 😊
az amcsi soriknál kicsit visszavesz a motivációmból a hunsub hiánya, lehe hülyeség de nemtom miért 😄
más: Spartacus nagyot szólt<#wow2>#wow2>
alapszituként az egész egy reality-paródia lenne, de ez az egész csak egy keret, max néha vannak konkrét utalások más valóságshow-kra, a lényeg a 8 karakter bezárva egy házba - 8 nagyon nem egyszerû karakter, köztük például Princess Clara, aki a tipikus Disney-féle királylány akar lenni, csöppnyi keresztény fanatizmussal és rasszizmussal megspékelve, akinek az éneklésére kisállatok jönnek elõ, vagy esetleg Captain Hero (Superman), a szuperhõs, aki még elején egy "frat boy" (magyar kifejezést nem tudok rá, sry) személyiségbõl szépen lassan a 3 évad évad alatt átalakul valami sokkal sötétebb és elbaszottabb figurává, és bár golyóálló, tud repülni és egyebek, simán ránt maga elé embereket élõ pajzsnak, valamint a veszély elsõ jelére egy "save yourself!" mondattal elmenekül <#vigyor1>#vigyor1> de a többiek is hasonlóan aberrált figurák. <#hawaii>#hawaii>
maga az egész rajzfilmsorozat elbaszottul morbid... a politikai korrektséget hírbõl sem ismeri, a karakterek nagyon finoman szólva perverzek, agresszívak és úgy globálba seggfejek, nem egy rész mészárlásba torkollik, kontinuitásnak nyoma sincs (van h valaki többször hal meg egy részben), valamint az egész rohadtul gonosz, primitív, és valami elképesztõen vicces <#vigyor1>#vigyor1>
az a baj, hogy a poénokat és az egész hangulatát egyszerûen szövegben nem lehet visszaadni, szóval itt van még egy videó, meg aki el akarná esetleg kezdeni nézni, annak ajánlom elõször a 2x02 (Foxxy vs. the Board of Education) illetve 2x05 (Clum Babies) részeket, legelsõ rész szvsz nem lett a legjobb, ez viszont talán a két csúcs epizód <#vigyor3>#vigyor3>