Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a modern family kicsit elvont, ha nem vagy amerikai, nem neked készült 😄

amúgy most nézegetem, hogy mekkora sablon sorozatok lesznek jövõre -.- max az a idõutazós lesz így elõre várós, a többi nagyon lecsó
LasDen
modern family jó....a többi szar...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
nahjólvanXD

más: Modern Family? érdemes elkezdeni? vagy a The Middle? The League?
szitkomra éhezem 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Calver
belenéznék én is szívesen, csak attól tartok h vaginám nõne tõle <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Bulykin
Grey's Anatomy évadzáró?? hát azt hittem ideszülök...kúúrvanagy volt<#wow2>egész végig csak pislogtam 😊
de szerintem csak én nézem...<#whatever>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
3 nap alatt végeztem a The Vampire Diaries-el! kibaszottul leköt, izgalmas nagyon érdekes történet egy kis romantikus szállal. sokan az Alkonyathoz hasonlítják... persze joggal, de szerintem szemmel látható a különbség, ez kibaszott kirááályXD alig bírtam abbahagyni néha

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Amcsiban

REAL MADRID

DONGUBA
Koszi.....de a magyar tv-ben vagy amcsiban?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

passatgt
*zenés cold open

passatgt
nekem a cold open hiánya kompletten hiányzott a 2. évadból(

Calver
Castle, Castle... miért? miért kellett ezt a végig omg hangulatú második évadot ilyen szinten lefejezni és elkúrni ezzel a pocsék fináléval? miért? <#rinya>

Bulykin
bakker mennyi sorozat megszûnik 😮
Lost, Heroes, FlashForward, Trauma, Scrubs, Better of Ted, The legend of the Seeker, Pacific... és még biztos van 😛
de váá ne máááár 😞 a Heroes és a Seeker igazi érvágás, a FF kúrvajó... jó a Lost meg a Pacific ennyire lett terbezve de... fuck it!

LasDen
Júni 7-én tér vissza a 2. évad...és 3. évad is lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
Sracok valaki nem tudja a Lie To Me-vel mi van?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Bulykin
The Cape nézõs lesz

LasDen
az abrams féle sorozat nagyon szarnak néz ki....leglábbis a sztori klisés szar 😄

Nálam a sitcom alap, a többi az csak úgy érdekes lehet. Pilotokat megnézem aztán lesz ami lesz 😄

REAL MADRID

LasDen
hát nemtom...szerintem az összesnek szar az alap koncepciója....de jó kisülhet valamelyikbõl 😄

Na az NBC újoncai közül ezeket várom:

Chase
Undercovers
Outsourced
The Event
The Cape
Perfect Couples
Friends With Benefits

REAL MADRID

passatgt
Treme-hez kapcsolódó zenei albumot tud valaki ajánlani?

Bulykin
Blue Mountain State
5 rész után máár hatalmas kedvenc😄😄 ezek betegekXD kúrvajó!
és hát ez az OP mindent visz, hatalmas<#vigyor2>

passatgt
minjdárt nézem😄

Bulykin
Happy Town??

ha tetszett a Harper's Island akkor ez is fog, szerintem ütõs nagyon^^ habár én a Harpertõl is elszálltam annó, egybe ledaráltam egy nap alattXD luv

passatgt
végén beszarsz😊

Bulykin
sem, de mindenhol azt olvasom hogy nagyon állat, nincs szó rá 😄
5.részig van hunsub, türelmesen kivárom^^

passatgt
breaking bad 3x07-et láttátok?😊

Bulykin
<#vigyor1>

LasDen
ilyen címmel??? naná.....kapásból beszól a nézõnek....persze hogy basznak nézni 😄

Bulykin
de ez reality lesz nem? azokat nem szeressen 😞

Bulykin
10 things i hate about you meg kaszát kapott

pedig néztem<#idiota>

Nála Hank Moody a Nyerõ. Azaz Califorgia. Annál jobb sorozatot még nem láttam pedig azért nagy sorozatnézõ vok😄
Bulykin
szeretem én is a valós események alapján készült filmeket/sorozatokat^^
viszont az említettek közül egyiket se nézem...XD

Sziasztok,
nekem az Esküdt ellenségek a kedvencem, szerintem az most az egyik legjobb krimisorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!😊Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mû bûnügyi sorozat, ahol a fõnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintõsmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
Bulykin
lol, attól függ mit tartottál gagyinak 😊
ha a stílust akkor nem fog változni, direk ilyen kicsit képregényes, 300-as stylusú a képi világ

ProGabe
én 20 percnél nem bírtam tovább. nagyon gagyinak tûnt :S ezek szerint ez megváltozik?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
<#eljen>

Az új Spartacus (Blood and Sand) a legdurvább sorozat az utóbbi idõben... maxi riszpekt az elsõ évadnak. Ajánlom mindenkinek aki szereti a 300-as képvilágot 😉
Bulykin
és ha már Blue Mountain State akkor : MTV
<#vigyor3>

Bulykin
"Még mindig tartja magát a pletyka/hír, hogy címet válthat a Cougar Town, mert végülis nem az lett a sorozatból, amit terveztek, alakul át barátos-családos szitkommá. A cím pedig taszíthatja a szerdai ABC-s családi blokk nézõit."

lol és egyébként igaz, az utóbbi részek sokkal inkább emlékezetnek eyg családi szitkomra és a színvonal is egyre javul<#eljen>

Bulykin
kellXD
így címrõl meg junkieról már ismerõs volt, kinéztem én ezt már magamnak a múltkor 😄 felirat is van, 2.évad is jön... <#eljen>

Calver
Blue Mountain State volt amúgy, mókás cucc, 4 nap alatt végignéztem mind a 13 kõkemény részét, hedonista, súlytalan, és néha csöppet undorító hülyeség az egész, de üt <#hehe>

Bulykin
<#nemtudom>

más: Rita Rocks egyébként bejövõs, a poénok viccesek és a karakterek is faszák, igaz lehet mondani hogy a szokásos családi szitkom klisé, hülye szomszéd, hülye kölykök és a sürgõ-forgó háziasszony... de én sokat nevettem 😄

Calver
igen <#hehe>
na még egy kép, ebbõl már egyszerû lesz 😊

Bulykin
az egy kecske? 😄

Calver
na kaptok egy rejtvényt <#hehe>

Bulykin
persze szerintem én is érteném, szoktam is nézni angol felirattal,de csak ázsiai sorikat,filmeket... annál már megszoktam 😄😄
az amcsi soriknál kicsit visszavesz a motivációmból a hunsub hiánya, lehe hülyeség de nemtom miért 😄

Calver
nem gáz, nagyon könnyû a nyelvezete, max Foxxy szövegei az érthetetlenek néha, én is angolul néztem végig, felirat nélkül <#rolleyes>

Bulykin
betegXD elsõ részéhez van csak magyar felirat...

más: Spartacus nagyot szólt<#wow2>

Calver
na, mivel lassan egy hete megígértem h írok Drawn Together-rõl, hát íme:
alapszituként az egész egy reality-paródia lenne, de ez az egész csak egy keret, max néha vannak konkrét utalások más valóságshow-kra, a lényeg a 8 karakter bezárva egy házba - 8 nagyon nem egyszerû karakter, köztük például Princess Clara, aki a tipikus Disney-féle királylány akar lenni, csöppnyi keresztény fanatizmussal és rasszizmussal megspékelve, akinek az éneklésére kisállatok jönnek elõ, vagy esetleg Captain Hero (Superman), a szuperhõs, aki még elején egy "frat boy" (magyar kifejezést nem tudok rá, sry) személyiségbõl szépen lassan a 3 évad évad alatt átalakul valami sokkal sötétebb és elbaszottabb figurává, és bár golyóálló, tud repülni és egyebek, simán ránt maga elé embereket élõ pajzsnak, valamint a veszély elsõ jelére egy "save yourself!" mondattal elmenekül <#vigyor1> de a többiek is hasonlóan aberrált figurák. <#hawaii>

maga az egész rajzfilmsorozat elbaszottul morbid... a politikai korrektséget hírbõl sem ismeri, a karakterek nagyon finoman szólva perverzek, agresszívak és úgy globálba seggfejek, nem egy rész mészárlásba torkollik, kontinuitásnak nyoma sincs (van h valaki többször hal meg egy részben), valamint az egész rohadtul gonosz, primitív, és valami elképesztõen vicces <#vigyor1>

az a baj, hogy a poénokat és az egész hangulatát egyszerûen szövegben nem lehet visszaadni, szóval itt van még egy videó, meg aki el akarná esetleg kezdeni nézni, annak ajánlom elõször a 2x02 (Foxxy vs. the Board of Education) illetve 2x05 (Clum Babies) részeket, legelsõ rész szvsz nem lett a legjobb, ez viszont talán a két csúcs epizód <#vigyor3>