12417
-
#12013 Nézzétek meg a Primert, ha időutazni szeretnétek és fejet vakarni! -
#12012 A predestination azért "egyszerűbb", mert ott csak egy emberke volt aki kavart az időben. A darkban meg kb minden szereplő. Azért amikor a csaj a saját anyjával karöltve visszaugrik, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, ott azért eléggé vakartam a fejem. Pedig utólag nem is volt egy nagy wasistdas, csak ilyenből volt benne kb 2percenként egy :)közösen ellopják az anyját még csecsemőkorában a fiatalkori saját magától -
hapi #12011 Tényleg jó a dark csak az után a film után ahol, nemet váltott majd vissza ment az időben, hogy megdugja magát, míg végül önmaga megszületett... elég hamar kitalálható ki kicsoda és mi miért. -
#12010 12 majom sorozat. -
#12009 Blindspot. Már csak 3 rész... picit fáj ,hogy vége lesz mert nézném még. Kicsit olyan érzésem van ,hogy ezt gyorsan le akarták már zárni. (Nem ismerem a nézettségi adatokat) De sok részen keresztül megy a keverés izgalom ,aztán most majd 3 rész alatt hirtelen megoldódik minden..nem szeretem az ilyet...
De nagyon jó sorozat volt... (persze még van 3 része)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.11. 15:11:40 -
hvitya #12008 Tegnap végeztem a Dark-kal. Abszolút stabilan bekerült a TOP 5-ös listámba mégpedig azért mert azon ritka sorozatok egyike amelyiknek ( véleményem szerint) tökéletes befejezése lett.
Szerintem már az első részben megvolt az egésznek az átgondolt forgatókönyve és ez volt az erőssége. Komplex volt de átgondolt. Ezen kivül minden más a szinészek, a látvány, a zene, a hangulat. Eléggé egyedi stilust teremtett ez a sorozat számomra.
Tudtok esetleg hasonló időutazos sorozatot mondani aminek legalább megközeliti a történet minősége ezt? Inkább csavarosabb érdekelne, szóval nem olyan hogy visszamennek az időbe pl és csak ott játszódnak a cselekvések hanem ilyen oda-vissza történet. -
#12007 új szereplő is jól néz ki eddig (You are the worst-ből ismerős lehet)
-
#12006 -
#12005 -
#12004 Sorozat ajánlónak:
The Loudest Voice
Az amerikai Fox News TV csatorna megalapításáról, vezetéséről, és magáról a végrehajtóról, Roger Ailesról szóló mini sorozat. Ailes neve most már (és főleg idehaza) talán csak az elhíresült szexuális zaklatási botrányából lehet ismerős, pedig sokkal több (khmm) munka állt mögötte. Igazán érdekfeszítő kis sorozat, helyett kap benne a botrány, de 9/11, valamint Obama és Trump elnöksége is komoly szerepet játszik. És akit a nyugati média világa nem is túlzottan érdekli, ő is fog ismerős dolgokkal találkozni a sorozat nézése közben.
Na meg az élete egyik legerősebb alakítását nyújtó Russell Crowe-al is (egyik, mert hogy már van mögötte az Egy csodálatos elme című filmje is)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.07.04. 22:54:34 -
#12003 Jaja a minap olvastam én is "TV-sorozatot kap a Fallout és a My Friend Pedro!" -
#12002 csak legyen olyan jó mint a játék -
#12001 Ezt nem láttam jönni
-
#12000 -
#11999 "Miért vagytok gyengék?" Én németül néztem angol felirattal. -
#11998 Szintén. Nem bírom nézni mert a hideg ráz a német nyelvtől, ha meg angol szinkronra váltok akkor meg érzem, hogy nem az igazi :D -
#11997 Hat igen...ez lesz mast nem talaltam :) -
piamania #11996 Aktiváld az 1 hónap ingyenes netflixedet. -
#11995 Hello!
Dark s01 et honnan lehet előkotorni?
Csak a 2-3 at talalom... tud valaki segteni?
-
#11994 Nekem ez volt a bajom a Darkkal, a How to sell drugs online fasttal meg azzal a rablóssal is, a szinkron érezhet rajta nagyon (az első 2 ugye alapból német, az utolsó meg spanyol), eredeti nyelven meg nem lehet félszmemel nézni (bár Dark-ról azt olvastom most haveroktól, hogy teljesen szemmel is nehéz megérteni mi történik :D)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2020.06.30. 08:39:04 -
#11992 Még nem láttam, majd ránézek. A trailer az elég meh... -
Zsoxx #11991 Szerintem a Travelers a legjobb. -
#11990 Dark S03
A
Legjobb
Időutazásos
Sorozat
Pont
Tőmondatokban: Mindenki terhes mindenkitől. Mindenki hazudik mindenkinek. Mindenki tud egy megoldást a hurok megszakítására, és ez a megoldás mindig más :)
Az első 2 évadtól eltérően, itt nem mentek rá annyira a rokoni szálak összekutyulására... csak egy kicsit. Helyette, ahogy sejteni lehetett behoztak egy(?)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. És ez miatt néhol el is vesztettem a fonalat, hogy ki kivel van :)alternatív valóságot, ahol majdnem minden az ellentéte a mostaninak
A befejezésre viszont mintha ellőtték volna az összes puskaport, és kicsit sablonosra sikerült.
8,5/10
-
#11989 Még mindig nem akarok hinni a szememnek, pedig itt van. Asimov - Alapítvány, AppleTV trailer
-
#11988 Na oak island 7-évad végére csak eljutottak oda ,hogy azt fontolgatják amit már mondtam fel kell tudni az egészet a 3.14csába... Na most végre ők is erre jutottak, akarnak egy baszott nagy és mély vermet ami körül van betonozva nem folyik bele semmi folyadék törmelék és ki tudják termelni ami benne van már ha lesz ott valami...
Izomból várom a következő évadot...bár ezt a vermes dolgot nem értem miért nem a 0. percbe lötték fel időt és pénzt sporoltak volna.. de hát sorozat meg megjátszott is ,de jó úgy nézni mintha igaz lenne -
crater #11987 "In true space movies, space itself is a character and essential to the story, not merely a setting." Ennek alapján pedig Gravity, The Martian
-
#11986 Zathura -
Zsoxx #11985 Ez dokumentum jellegű. Másik? -
#11983 https://www.imdb.com/title/tt1213641/ -
Zsoxx #11982 Mondjál már egy olyan filmet, ami az űrben játszódik, és nem sci-fi. -
#11981 Nem attól lesz valami scifi, hogy az űrben játszódik. De szerintem az első évad inkább volt tinidráma. -
Zsoxx #11980 Tinidrámából scifi-be? Az űrben játszódott 1. évad akkor szerinted nem scifi volt? -
#11979 szerintem semmit nem fogok érteni, ha nem darálom le előtte az első 2 évadot :( -
#11978 he? én ugy érzem, hogy ez eddig nem volt más csak tinidráma, akkor ez most még rosszabb lesz? -
#11977 Pont a másik irányba volt szerintem az átállás :) -
Zsoxx #11976 A 3. évadra vált a sci-fiből posztapokaliptikus túlélő tinidrámává. Később kicsit jobb lesz. -
#11975 -
#11974 Mostani az utolsó, illetve lehet lesz spinoff.
#11972: elsőhöz képest jobb, mindenképp, de az újabbak is elég jók -
#11973 Van valami site ahol nyilvántartják mik a jelenleg futó szériák amiknek éppen az utolsó évadjuk megy?
Pl a The 100-nak lesz még több majd? -
#11972 The100, nem arról volt szó hogy ez jobb lett az első évad óta? :D
3. évad 4/10