12417
-
Monoton #7682 Na ezt meglesem majd :) -
#7681 persze mikor már kaszáltam egyből beindul:D -
#7680 in the flesh-t nézi valaki? angol zombis sorozat. 1 részt néztem meg, tetszett. csak 3 rész az 1. évad. -
Monoton #7679 Na kezd alakulni ez a Cult, az 5. rész már egész érdekes volt :D -
Monoton #7678 -
#7677 Jaja, a keretes tetszetős, mehet az :) Fasza lett amúgy mindegyik. -
Monoton #7676 Nekem a keretes jobban tetszik, de majd a többiek is megszavazzák aztán küld el a kódot és beteszem. -
ldavid #7675 én csináltam két verziót -
#7674 tökéletes -
Monoton #7673 Na eddig így áll, majd folyamatosan teszem be bannereket meg a linkeket még.
Ja, ilyenre gondoltatok? :D -
#7672 -
Monoton #7671 Beteszem az összeset egymás alá bannernek -
Meg akkor már... :D
-
#7669 Psych-ot meg Justified-et is kérünk -
#7668 Hmm, oké, akkor itt a maradék :D
-
#7667 ha úgy lesz, mint az anime topikban, akkor minél több, annál jobb...nincs olyan hogy kevés :D -
#7666 Szerintem ne a képen legyen a "sorozatok", csak eltakarná :) Meg szerintem Bulykin-t is várjuk meg, mégiscsak ő a házigazda :)
Itt van még néhány a listáról, de mondjátok, ha valamit hiányoltok és alapsorozat :) Meg nemtom mennyi lenne, ami már sok lenne :D Ez így 20 együtt, és akkor még ki is hagytam párat :)
-
ldavid #7665 itt is úgy csináltam, meg akár ennél is lehetne valami "sorozatok" felirat rajta
majd holnap összedobok valamit -
Monoton #7664 Jók ezek a bannerek szeintem, csak úgy kellene megoldani, mint az Anime topikban. Oldalfrissítésre mindig másik töltődik be. -
ldavid #7663 én megcsinálhatom
ha kell készítek is hozzá képeket csak mondjátok mi kell -
#7662 Visszatérve a banner/fejléc dologra... Tud valaki ilyen váltogató képes kódot írni, vagy megoldani ezt? Talán tényleg ez lenne a legjobb, hogy frissítéskor mindig más látszódjon. :)
A honlapoknál maradhatna a Sorozatjunkie, eztv, de inkább feliratok-info legyen, és whatnext.eu
http://thetvdb.com/ <-- Ezen az oldalon van egy rakás banner, én átnéztem pár netes listát, mik a legelismertebb/legnépszerűbb sorozatok, ez alapján szerintem ezek lehetnének: (próbáltam nem saját ízlés szerint gyűjteni, meg van olyan, amit én se nézek :) )
24, Arrested Development, Buffy, OZ, Lost, Stargate, The Walking Dead, Friends, Big Bang Theory, Game of Thrones, Breaking Bad, The Shield, Sons of Anarchy, House, The Sopranos, The Wire, Dexter, Friends, X-Files, Battlestar Galactica, Firefly, Star Trek, Doctor Who, Sherlock, Scrubs, Six Feet Under
Ilyesmik:
Na mit szóltok? Valaki meg tudja csinálni? :) Vagy más legyen? :) Ja sorozat biztos maradt ki, de direkt inkább kritikailag is elismert alapsorozatokat gyűjtöttem :)
-
Monoton #7661
Egyébként a sok szüneten lévő sorozatot akkor hagytam abba, mikor a Lostot és csak azért nem folytattam eddig mert lusta voltam/vagyok kikeresni hol tartottam :D -
#7660 Lostot mindenképp nyomasd végig, best sorozat. Én most darálom újra, a második évad eszméletlen ütős volt még így másodszorra is, te jó ég :D
24-ben Kimet még beleerőltették a második évadba, aztán utána már csak visszatérő lett jóval kevesebb szerepkörrel (és kevésbé idegesítően). Szóval azt is folytasd nyugodtan :D
SGU meg alap, mert Stargate, én mondjuk elfogult vagyok vele, a kedvencem a 3 közül, de mások is azt mondják, hogy a második évad sokkal jobb, jobb sztorival. -
Monoton #7659 A Lostot (2. évad környékén) mikor abbahagytam, akkor minden mást is mert semmi időm nem volt, aztán még nem vettem rá magam a folytatásra. A 24 második évad elején számomra Kim (azt hiszem így hívják Jack lányát) iszonyat idegesítő karakter lett, és inkább nem néztem :D
Az alapsorozat és az Atlantis után nem azt vártam az SGU-tól amit kaptam és inkább pihentetem, de nemsokára újrakezdem/folytatom mert nincs egy normális sci-fi amit nézhetnék :D -
#7658 Amúgy ilyet is lehet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Zöld: jelenleg nézem
Sárga: Nem tudni, hogy folytatódik-e
Piros: kaszáltam, de lehet majd folytatom (bár az első kettő kizárt)
Narancs: Csatorna kaszált, befejezés, lezárás nélküli
Kék: Rendes befejezése, lezárása van -
#7657 Lost, SGU, 24 miért szünetelteted? Legjobb sorozatok.
Nekem egyébként annyi van, rá se férne egy képre :D :D -
#7656 whatnext.eu -
#7655 whatnext.eu -
#7654 ezt hol is lehet csinálni? -
Monoton #7653 Amúgy nekem most ez a listám (a befejezett és a szüneteltetem kategória nem teljes).
-
#7652 hát én is szakítanék rá, de túl sok sorozatot nézek, a szabadidő meg nem sok, így szelektálnom kell. 7/10 alatt minden kasza:D -
Monoton #7651 Én úgy vagyok vele, hogy tudok rá szakítani heti 45 percet :D -
#7650 első 3 részt megnéztem, azóta pihentetem. jó sorozat, kevin spacey karakter kurva jó:D csak a sorozat témája nem nagyon érdekel az a baj.. majd ledarálom ha utolérem magam a jelenleg futó sorozatokkal. -
#7649 hát végül mégis kaszáltam:D
nagyon gyengék ezek az országos sorozatok.. az arrow és a mob doctor kivételével mindent kaszáltam eddig:S -
#7648 tegnap megnéztem a House of Cards első részét, érdekes meg jó is...deee valahogy mégse akarom tovább folytatni :D -
Monoton #7647 Magtaláltam. Charlie Jade a címe. -
Monoton #7646 Keresek egy sorozatot. A jövőben játszódik (ha jól emlékszem :D), főszereplője egy nyomozó és párhuzamos világok is vannak. Na ez a rendőr átkerül egy másikba és kb. ennyire emlékszem :D Valaki esetleg felismeri a sorozatot (5-6 éves lehet talán) az infók alapján? -
#7645 Az a baj többek között, hogy úgy csinálnak, mintha valami Lost szintű kultsorozat lenne ez a Cult (a sorozatban lévő Cult) ezer rejtett utalással (szintén Lost), közbe meg egy ilyen gagyi nyomozgatós, klisés szarnak néz ki, a húderossz múltú főhőssel, amibe csak beleerőltetik a rejtélyeket :D -
Monoton #7644 3. rész végén az a visszafelé lejátszás mekkora baromság már :D
-
#7643 ja, tuti kasza:D
t-bag szerepelhetne többet azt nem bánnám, itt is magasan a legjobb karakter.