Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
ez a sorozat meg, pff. pont olyan mint a többi akciósorozat: tele van klisékkel és a hülye redneck, kispöcsû amcsiknak készül
tipikus idegesítõ elemek: a mûhold átlát a felhõkön, "kurva kemény gettóból szalasztott nigger picsa vagyok", civilek gyilkolásakor szemük nem rebben "cégemberek", dupla-tripla-négyes-nyolcas-ötvenkilcezres csavar, amit a kutyám is kitalál (pedig nincs is kutyám <#idiota>#idiota>) és idióta fegyverek, valamint fegyverkezelés. a vérprofi csapat nem egyetlen lövéssel végez a célponttal, hanem 3-an is kilövik a fél tárat! america, fuck yeah!
meg mi ez bazmeg, mi ez?
nagyobb fegyver nem volt? meg sokaknak a profizmus egyenlõ a hangtompítóval?!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de Maggie Q ettõl függetlenül valami elképesztõen ronda. szerintem.
ha már sárga (nem politikai korrektkedek, sry), akkor már inkább Kelly Hu <#nevetes1>#nevetes1>
REAL MADRID
broaff.
REAL MADRID
van már felirat is
REAL MADRID

szerejük az SK sorikat 😛 jöhet
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nézem treme s01e10-et, és kb 20 percnél vettem észre hogy angol felirattal nézem, nem magyarral😄
lesz pár jó sorozat. ezek közül talán a Blue Bloods a legjobban város, a színészek miatt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyéb híreink: Vexed. leszed, megnéz, ha szereti a morbid humort örül, ha nem, részvétem. zseniális, ennyi. és gonosz. nagyon, nagyon gonosz.
Jézus Krisztus. Az imént szartam
egy inka templomot.
Mintha aranyba lett volna öntve.
És a legjobb része.
Alig kellett kitörölnöm.
Ennyire tökéletesen sikerült.
Tiszta munka.
Egy tépés.
Taps😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The.Pillars.of.the.Earth.Pt.VI.720p.HDTV.X264-iHD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
zseniális sorozat, Jenny Wade meg kurvajól néz ki, és még mindig nem tudok elvonatkoztatni a Feast-es hülyepicsa szerepétõl <#vigyor1>#vigyor1>
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de a csillagkapu nemXD
REAL MADRID

REAL MADRID
vámpírok, farkasok...démonok is vannak 😄 kúrva misztikus, sok a rejtély és mondom, kellett 3 rész neki, de baszottul jó lett mostanra
ésatöbbi
ez nálam nagyon várós! remélem felér egy fél Sopranos-szal, mert akkor én már boldog leszek
REAL MADRID
évadnyitó gyenge volt amúgy, de második résztõl kegyetlenül rákapcsoltak <#hawaii>#hawaii> "I know what happened to your neighbor’s squirrels."
The Good Guys-t is pont tegnap kezdtem el nézni, az is zseniális <#vigyor1>#vigyor1>
Leverage mostani évada eddig milyen? arra még nem került sor eddig