Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
90210 nekem bejön😄

a sunák jóak, még pár részt megnézek belõle, de a köbméteres fegyverrel az utca közepén szaladgáló ügynökök hülyén néznek ki 😄
Calver
szegény The CW-n volt egyáltalán 2007 óta (Veronica Mars vége) jó sorozat? Vampire Diaries-ból egy részt nem láttam, bár sokan istenítik, szóval elhiszem nekik (vagy a sok légy elvét alkalmazom) - de azon kívül volt bármi jó sorozatuk? <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

na meccs után megnézem már én is, hogy mit alkottak
ProGabe
arca szerintem sem szép, de kibaszott jó teste van!

ez a sorozat meg, pff. pont olyan mint a többi akciósorozat: tele van klisékkel és a hülye redneck, kispöcsû amcsiknak készül

tipikus idegesítõ elemek: a mûhold átlát a felhõkön, "kurva kemény gettóból szalasztott nigger picsa vagyok", civilek gyilkolásakor szemük nem rebben "cégemberek", dupla-tripla-négyes-nyolcas-ötvenkilcezres csavar, amit a kutyám is kitalál (pedig nincs is kutyám <#idiota>) és idióta fegyverek, valamint fegyverkezelés. a vérprofi csapat nem egyetlen lövéssel végez a célponttal, hanem 3-an is kilövik a fél tárat! america, fuck yeah!

meg mi ez bazmeg, mi ez?

nagyobb fegyver nem volt? meg sokaknak a profizmus egyenlõ a hangtompítóval?!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
ná.
de Maggie Q ettõl függetlenül valami elképesztõen ronda. szerintem.
ha már sárga (nem politikai korrektkedek, sry), akkor már inkább Kelly Hu <#nevetes1>

meleg-e vagy? 😄
Hat en raneztem erre a kepre, es nem igazan tudtam az arcara fokuszalni 😄

REAL MADRID

Calver
csak nekem jut eszembe Maggie Q-ról rögtön egy ló amit valami elbaszottul nagy lapáttal arconcsaptak?
broaff.

Januárban abbahagytam a sorozatokat lehet folytatnom kellene.

REAL MADRID

most jött le éppen, gondoltam tolok egy képet XD
van már felirat is
Nikita <#szeret>

REAL MADRID

a nikitának van már topikja?
Hosszú kínlódás után végül a tévében fog kikötni a Dallas-reboot, legalábbis erre utal az, hogy a filmváltozat elõkészítését félbeszakították, viszont a TNT berendelést adott le egy pilotra, azaz egy készülõben levõ sorozat elsõ epizódjára. A nyolcvanas évek egyik sikersorozatát, amit nálunk is vallásos áhítattal követett a jónép a tévében, a Mambó királyai írója, Cynthia Cidre kelti ismét életre, és Jockey (született JR) valamint Bobby Ewing gyermekei lesznek a fõszereplõi.
Bulykin
"Aláírták a szerzõdést: a Universal és az NBC Universal filmeket és tévésorozatot készít Stephen King A Setét Torony (Dark Tower) címû regényeibõl. A filmek rendezõje Ron Howard, író Akiva Goldsman ÉÉÉÉÉÉÉÉS a csavar, hogy a sztori párhuzamosan fog menni a moziban és tévében, azaz az elsõ két mozifilm között ugyanazokkal a színészekkel egy tévésorozat 1. évadja fogja kitölteni a hézagokat. A második film után pedig ismét egy tévésorozatos évad jönne."

szerejük az SK sorikat 😛 jöhet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
lol
nézem treme s01e10-et, és kb 20 percnél vettem észre hogy angol felirattal nézem, nem magyarral😄

ProGabe

lesz pár jó sorozat. ezek közül talán a Blue Bloods a legjobban város, a színészek miatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
ma Smith az RTL Klubon, 23:20-tól. tv elé leül, néz, élvez, tátott szájjal csodálkozik - Amerikaiak birkasága és elegáns, kellõen szociopata bûnözök iránti félelme okán ilyet úgysem fogtok még egyszer látni. valamint Simon Baker (The Mentalist) legzseniálisabb (és legszemetebb) szerepe, már csak ezért is érdemes belenézni <#vigyor1>

egyéb híreink: Vexed. leszed, megnéz, ha szereti a morbid humort örül, ha nem, részvétem. zseniális, ennyi. és gonosz. nagyon, nagyon gonosz.

passatgt
Rescue me:

Jézus Krisztus. Az imént szartam
egy inka templomot.
Mintha aranyba lett volna öntve.
És a legjobb része.
Alig kellett kitörölnöm.
Ennyire tökéletesen sikerült.
Tiszta munka.
Egy tépés.

Taps😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morleone
Mikor kezdõdik a Stúdió, tudjuk? hosszúnak tûnik a nyári szünet

ProGabe
ilyen van belõle:

The.Pillars.of.the.Earth.Pt.VI.720p.HDTV.X264-iHD

Victor1103
Hi! Tudom hogy marhára nem idevág de most ezért nem akarok csak 1 új topicot nyitni. Az lenne a kérdésem hogy valaki aki nézi a The pillars of the Earth aka. A katedrális nevû sorozatot az tud e valamit nyilatkozni a 6. részrõl? Tegnap adták és ma fura mód még mindig nem érhetõ el sehol se. Miért van ez? Se feliratok se sorozat... Felettébb különös:/ Üdv!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Calver
"Is there a car sticking out of the side of that house?" <#idiota>

passatgt
Tell me where is my partner!😄

Calver
ha ez most feladvány akar lenni, akkor The Good Guys <#hawaii>
zseniális sorozat, Jenny Wade meg kurvajól néz ki, és még mindig nem tudok elvonatkoztatni a Feast-es hülyepicsa szerepétõl <#vigyor1>

passatgt

passatgt
Waterloo Road-ot nem nézi valaki?
Itthon szerintem ismeretlen, de állítólag állat

Bulykin
naugyehogyugye <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Elkezdtem a Vampire Diaries-t. Meglepõ eredmény született. Tetszik 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Victor1103
Hát ezen a képen beszartamXD

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LasDen
nekem csak gyanús volt...de nem vettem volna biztosra 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
az Enterprise az feltûnt 😄
de a csillagkapu nemXD

Az egy dolog, de ott van a borítón alul az Enterprise, meg a háttérben egy csillagkapu 😄DD

REAL MADRID

Bulykin
comedyXD miapicsa😄😄

Kínai BSG dvd 😄DDDDD

REAL MADRID

LasDen
jah ez....a 3. évadhoz van felirat mindenfele, de az elõtte lévõkhöz...az elsõ részbe belekezdtem felirat nélkül de nem ment....de jónak néz ki csak felirat nulla....

Bulykin
ehh
vámpírok, farkasok...démonok is vannak 😄 kúrva misztikus, sok a rejtély és mondom, kellett 3 rész neki, de baszottul jó lett mostanra

azmiaz?
Bulykin
The Gates-re basszátok meg 3 részt kellett várni, a 4.résztõl oylan durván beindult <#wow2> eddig csak úgy néztem, de ezentúl kúrvára várom már<#eljen>

Bulykin
eze?

itt vannak, de nem magyar...a 3.évadhoz meg a bannerban található linken van engsub 😊
egyébként néztél már belõle? érdekesnek tûnik 😄

LasDen
the boondockshoz tud valaki feliratot???

ProGabe
Szeptember 20-án, egy nappal az amerikai premiert követõen már a magyar nézõk is láthatják a Boardwalk Empire címû új HBO-sorozat elsõ részét, azt, amit a legendás Martin Scorsese rendezett

ésatöbbi

ez nálam nagyon várós! remélem felér egy fél Sopranos-szal, mert akkor én már boldog leszek

Azt hittem a Csaj nem jár egyedül c. filmbõl van 😄D

REAL MADRID

passatgt
Leverage jó, Parkert mégjobban dugnám, csak nagyon unreal az egész.

Bulykin
viszont a Good Guys-nak elég gány a nézettsége, szerintem tuti kasza lesz

Calver
az <#hehe>
évadnyitó gyenge volt amúgy, de második résztõl kegyetlenül rákapcsoltak <#hawaii> "I know what happened to your neighbor’s squirrels."
The Good Guys-t is pont tegnap kezdtem el nézni, az is zseniális <#vigyor1>
Leverage mostani évada eddig milyen? arra még nem került sor eddig

passatgt
ja amúgy nemtudom iért nem nézik sokan, gyakorlatilag 40 percig végig szakadós röhögõs sorozat, csakúgy mint a goodguys😄