Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na erre kivancsi leszek.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerk.: kozben megvan, az elso cylon haboru 😮OO Remelem sikere lesz 😄
REAL MADRID
Amugy en mar azt hittem nagyban forgatnak Ausztraliaban.
REAL MADRID
már régóta várom....😄
reméljük jobb lesz mint a Caprica...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Chuck sztorija (az alaptörténetre és a "küldetések" sztorijaira gondolok) hihetetlenül béna, idétlen és leginkább csak gyerekmesére emlékeztet. Ellenben a karakterkidolgozás valami zseniális, nem hiába hiszen a Narancsvidék szerzõje áll emögött is. Zseniális karakterfejlõdés, jellemábrázolás és rengeteg fergeteges poén (fõleg az elsõ három évadban, a negyedik még szûkölködik Igazi Chuckos poénokban), de sajna a kémsztorikhoz egyik forgatókönyv író sem ért...
A Boardwalk Empire meg eddig minden részével zseniális, határozott minõségi különbségek vannak. A karakterábrázolás itt is elsõrangú és a háttérsztorit is nagyon jól formálják. Nem hiába, hiszen a The Sopranos készítõi állnak emögött is. Csodás! 😊
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

a fallen skies spielberg (megkopott a név, de még jelent valamit) mellett Noah Wyle miatt is érdekel...jó arcnak tartom 😄
a terra nova is jó lehet....Lang is atta az avatarban 😄
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<#vigyor2>#vigyor2>
valaki nem tudja a mi a címe? keresem googleba de semmi
meh. pedig a negyedik évadig határozottan jó sorozat volt...
"The trees move. Do you not see it?"
Pete hogy néz ki 😄D
REAL MADRID

REAL MADRID
ez nagyon begyere! ilyennek kell lennie 2010-ben egy sorozatnak. tisztára olyan, mintha egy 40 perces filmet nézne az ember
egyedül a vége volt kicsit necces
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a két autós (mondjuk az egyik kamionos) kaszkadõrjelenet meg besza-behu volt!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem mellesleg még a csajok is jóakok 😛
Egy egyszerû kis szösszenet az X-aktákról úgy, ahogy egy elsõnézõs látja (vagyis én, aki nem látott még X-aktákat eddig 😄) évadokra bontva. Jelenleg öt évadot néztem meg, majd valamikor folytatom 😊 szóval hátha érdekel valakit, gondoltam belinkelem ide is 😊
x-aktakdara.blog.hu
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
kicsit megfogott...