Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
helyes 😊
én meg nem zártam le a hsz-ben az "apro" taget, pedig csak az Ashes to Ashes-t akartam kisbetûkkel megtaposni - mert megérdemli <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
ez mirõl szól?

passatgt
alap😄

Calver
és ha már így belemelegedtem: Zen.

angol, 3 rész (de azon másfél órásak), Rufus Sewell (akit Eleventh Hour óta csípek), Olaszország, szép nyugis, "lassú sodrású" történetvezetés (bár egy pillanatra sem ereszti el a kétlábú figyelmét), jó pár "cool" pillanat és beszólás, valamint Zoe Tapper (Anna - Survivors) alsónemûben <#idiota>
szép sorban a 3 rész 7.5/10, 6.5/10, 9/10, legalábbis szerintem - de én szigorú vagyok. <#hawaii>

mindenesetre ajánlom, jó néznivaló egy golyólefagyasztó téli estére.

Calver
a sorozat, amit NÉZNI FOGTOK

miért?

a) Marc Warren, avagy Danny Blue a Hustle elsõ pár évadjából
b) John Simm és Philip Glenister - Life on Mars, mondd valamit? ha nem, pótolandó, sürgõsen, angol, "idõutazós", zseniális, és 1973-ban játszódik majdnem az egész. (a "folytatását", Ashes to Ashes-t meg max bottal, és csak akkor, ha idegbajt akarok kapni)
c) éééés... Max Beesley - avagy Tom. avagy a legcoolabb karakter a Survivors-ból. aki kb elvitte az egészet a hátán.
d) mert fekete komédia... ne értsetek félre, ezzel a 4 arccal a fõszerepben én akár egy könnyfakasztó drámát is megnéznék a tányérmosók mindennapjairól, de sorozatban a fekete komédia egy szinte ismeretlen mûfaj - legutóbbi a The Unusuals volt, de az is csak 10 részt élt meg... többé-kevésbé zseniális 10 részt, de az akkor is csak 10 rész.

szóval, röviden és tömören: nézni fogjátok. <#hawaii>

Bulykin
majd ha lesz felirat 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
The Cape milyen? valaki nézze meg és mondja el. MOST! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

repvez
köszi a linkeket remélem egy darabig elérhetöek lesznek még mert eltart egy jo ideig mig le tudom oket vadászni.

mégegyszer 1000 hála
Bulykin
-Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre?
-Igen kislányom.
-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van?
-Nincs több Dr. House.

<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

abban volt mikor az alsónemû minõségellenõrt meghívták és sültcsirkét ettek és nem volt tökéletes ember az ellenõr, mert késselvillával ette a csirkét és ne kézzel és ezért elsírta magát...
LasDen
nem hinném, hogy megtalálod...max részeket, és azt is max angolul....de sok sikert hozzá....😄 am én is néztem régen...de egyedül arra emlékszem mikor 24 órát fenn akartak maradni...de arra is halványan és torzan...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Animefox
Emlékeztek a Pete és kis Pete-re a Nickelodeonról? Magyar nyelven hol tudom leszedni?

Bulykin
én blogom, úgyhogy mindjárt teszek be neked letöltési linket hozzá!

repvez
igen itt szereztem rola infot én is , de nem tudom honnan lehetne megnézni
Bulykin
ITT tudsz róla olvasni pár sort
én egyébként néztem, csak ajánlani tudom!

repvez
erröl a sorozatrol ki milyen infoval tud szolgálni?(letölthetöség, felirat stb..)
comrades
eddig 5 résznek az elözetesét találtam meg a youtubon de nem tudom hogy mennyi a teljes sorozat
passatgt
már töltöm is😄

Calver
és igazam volt, ma kezdett Hustle 7. évad.

Calver
Primeval negyedik évad kezdett

avagy:

ezt ismeritek?
Calver
Running Wilde-ot nézi valaki? táposodik, vagy a színvonal marad az elsõ két részben megismert? belenéztem, eddig csöppet meh, vacillálok h folytassam-e...

passatgt

passatgt
töltöm fel youtubera, gyorsan nézzétek, mert úgyis törölni fogják

képt
passatgt
<#taps>

Calver
Psych finálé.
utolsó perc.
Lassie tekintete.

lazán a legjobb dolog eddig 2010-ben.

ezkurvajó 😄
ezt ismeritek?

elcsesztem majdnem két hónapot xD
Sziasztok a Villámlás - Újratöltve címû sorozatot keresem a Nat Geo Wild en szokot menni
pajti
Sziasztok. Meg tudom ezt a sorozatot szerezni valahonnan magyarul?
Al Murray's : Road To Berlin A Discovery Channel-en adták régebben.
<#whatever>

passatgt
ja és különálló a két részt a 2. elõzetese alapján😊

passatgt
jaja, elsõ részt láttam, nekem tetszett, kicsit úgy volt rendezve mintha egy film lenne

Calver
ez a mai duplarész volt?
na majd nemsoká nekiesünk <#vigyor1>

passatgt
Sugar Dance!

passatgt
jézusom psych mennyire beteg😄

és james roday(shawn) írta/rendezte

mojito10
Köszi, hogy megosztottad velünk!!!
Majd meglesem. Hátha jobb, mint amit most használok.

Bulykin
akkor vedd elõ 😄😄 odatosz!

ez mióta porosodik a polcomon, sose volt még rá idõm 😄
Bulykin
jó hír
jöhet, akár most is 😄

Bulykin
eddig nekem se volt XD
most pótolom a sorikat 😄

ha lenne ilyenekre idõm... 😄
Bulykin
Hellcats-t nézi vki rajtam kívül? <#idiota>
lehet h kicsit csajos de baszki ez jóóó 😄 meg milyen bulák vannak már benne<#nevetes1>

ProGabe
<#taps><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Huszonnégy óránk van, Hõsök, Szökés
A Csillagkapuból száll a nagy lökés
New Yorkból stílus jön, nem csak szex
Itt a jók is küzdenek, mint Superman és Lex Luthor
Elveszve egy szigeten, BP a város
Õ álmos, a tûzvonal átmos
Ma is Vészhelyzet, ART helyszínel
A galaktikán utazom, mindig lesz kivel

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

találtam egy uj online sorozat nézo oldalt:
http://jobbmintatv.hu

http://jobbmintatv.hu

Calver
január 7 tvrage szerint
tvrage nem szokott tévedni, szóval valószínûleg tényleg akkor indul.

passatgt
nemsokára indul hustle 7. évad, valaki pontos idõpontot nem tud?

Calver
elsõ 3 rész alapján Terriers = awesome
ha a Justified bejött, néz. nálam nagyon betalált.

Bulykin
áááááh le vagyok maradva minden sorozattal -.-'
mindegy jövõhéten leszámolok lesz már idõm mindenre X'D

Bulykin
Rubicon kasza sajnos 😞
szerintem kegyetlen nagy sorozat volt, imádtam! érdemes ledarálni
tápig