Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
úgy épül fel, hogy valami városban sorozatgyilkos van, szólnak az fbi-nak, õk odamennek és menõznek😄
hasonló mint a Mentalist lényegébe
nekem nagyon bejön, karakterek nagyon el vannak találva és a történetek 95% nagyon eredeti és rohadt beteg😊
mármint mihez hasonlít? még egy részt sem láttam belõle, azért kérdem elsõ sorban <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
De legalább utolsó 2 részre visszatér AJ Cook, de nem tudom mi lesz így a sorozattal, az új csaj eddig kb 3 sort mondott, nem érzek benne olyan potenciált mint az elõbb említett 2 szereplõben😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Placebo - Running Up That Hill-re egy három perces, B filmeket lazán elpicsázó akciójelenet, ami alatt pár emberbõl tésztaszûrõt csináltak, és az egész rész alatt laza 12 hullát generáltak fõhõseink kis külsõs segítséggel... ahhoz képest h "anyasorozatban" általában még fegyvert se rántanak a szereplõk ez egy elég szép szám <#vigyor1>#vigyor1>
amúgy csípem, csak néha elfilózok h hogy a fenébe mehet ez odakint este 9-kor? <#nevetes1>#nevetes1>
de azért egyszer vállalható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont tényleg évad legjobbja eddig, 7x05 még nálam várat kicsit magára.
...aki amúgy Robert Glenister, avagy Hustle-bõl Ash-nek a tesója <#hehe>#hehe>
amúgy a 03 csak szerintem volt kurvajó?😄 mondjuk egy kis logikai bukfenc volt benne, hogy mindenre figyel, de nem veszi észre, hogy egy nagy serifjelvényt rak az asztalra és még forgatja is?😄
de mindegy, kivitelezhetõ végülis, szóval kurvajó volt😊
mondjuk Philip Glenister-el nagyon szarnak kell lennie valaminek ahhoz h ne nézzem - lásd Ashes to Ashes <#nevetes1>#nevetes1>
tegnapelõtt most már konkrétan, ha tvrage igazat mond 😊
onnan vettem észre h kezdett, kint volt felirat addic7ed fõoldalán
btw Archer 2x03 EPIC. eddig szerintem a sorozat legjobb része <#nevetes1>#nevetes1>
- It made sense at the time.
Justified kezdett ám <#hawaii>#hawaii>
#6692: tbh nem is emlékszem milyenek voltak zenés cold open-ek... többen emlegették már, de akárhogy töröm a fejem, nekem nem is rémlenek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagyis jó volt jó volt de kezd unalmassá válni semmi újdonság, csak hogy a jó és a rossz kezdd közelebb kerülni egymáshoz és hogy elég relativ hogy mi a rossz illetve mi a jó, de a szereplõk is igen unalmasak az "ellenség" is elég gyengus, és ami a legidegesítõbb az állandó picsogás, elvégre ez egy szuperhõsös sorozat vagy mifene???
Ellenben Summer Glau egy hatalmas plussz a 4. részben is 😊 Nagyon nagyon 😊
fry day fry day sálálálláláá
A Castle utóbbi két részét én is láttam és jónak tartom. Végre sikerült valami újat hozni.
Ezeken kívül még a nyomozós sorozatokat imádom, s nézem is azokat, amelyeket tudom.
minden részben beletolnak olyan jeleneteket/beszólásokat, amik valami hihetetlenül élõvé teszik a karakterek...
most is 3x14 végén Beckett gitározása, valami eszméletlenül aranyos volt <#finom>#finom>
de legalább egy dologban biztos lehetek: esélyük sincs utolérni <#gonosz1>#gonosz1>
Bordán Lili személyében
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Valaki nem tudja véletelnül, hogy mi van a feliratok.hu-val, mert nekem nem jön be az oldal!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ugye a sorozat logójában a szavak elsõ betûi a periódusos rendszeren vannak, RTL-nél okosan megoldották To és SZ vegyjelekkel...
Aztán az "eredeti" sorozatban meth-et (metamfetamint) készítenek. Erre lefordítják úgy, hogy speedet kotyvasztanak. Hogy a kettõnek mi köze van egymáshoz, rejtély.
Komolyan mondom, ilyenek senkinek nem tûnnek fel? Vagy ez a buzi kolosi ennyire leszarja az egészet, mert úgyis megnézik majd?
vélemények?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ebben persze benne vannak azok a díszletek is, amiket egész évben használnak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tudom melyik lesz, de már szedem mindkettõt 😊
Van valami nem olyan új sorozat, ami azt hiszem Afganisztánban játszódik
Az ottani katonákat mutatja be, azt hiszem úgy mint az Elit Alakulatban. Ennek a címét valaki le tudná írni?
Lights Out?? ez kegyetlen jó viszont, csak kár hogy kecifos a nézettsége XD
mondjuk én attól tartok ezt ugrom, JJ bácsi egyetlen sorozata sem jött még be nekem <#fejvakaras>#fejvakaras>