12417
-
ldavid #7842 szerintem béna volt, buta karakterekkel, hosszú és felesleges beszélgetésekkel (első évadig néztem) -
#7841 igazából nem volt rossz, nem is tudom miér nem folytattam :D
a téma is jó.... -
Monoton #7840 Régóta el akarom kezdeni, de sose jutok odáig .D -
#7839 falling skiest nézi valaki?? anno az első egy néhány részt megnéztem aztán úgy maradt...a 2. évad jobb v valami? :D -
#7838 Ezt nem hiszem el, Southland is kasza:( :( *sir* -
#7837 Chandlernek nincs szerencséje az új sorozataival :(( pedig reméltem, hogy marad. kevés egyike, amit néztem... -
Monoton #7836
Egyik idei kedvencem volt :( -
ldavid #7835 faszom, kinyírták a Go On-t -
#7834 amúgy tényleg nagyon nem volt évadzáró szagú, előzőekhez képest végképp nem -
#7833 :O
ja tényleg, emlékszem mert gyanúsan sok szálnak nyitottak új terepet, pl. Tommy új vetélytársa a Rent-A-Swag üzletben, April állatorvosi tanulmányai, Ron kapott egy nagy hírt :D stb. -
#7832 Múlt héten volt évadzáró. -
#7831 Beauty & the Beast mai epizódja is kiváló volt! Jövő héten évadzáró, nagy geci ez a Gabe.
Parks and Rec nincs a héten? -
#7830 -
ldavid #7829 jobb ötletem van: indíts egy saját blogot -
#7828 -
#7827 huhh ennek a Following-nak brutáljó vége lett, egyszer kajak írok sorozatjunkie-ra kritikát erről is és Revolution-ról is repkednek majd a 8/10 és 9/10-es értékelések -
#7826 megmondjam mi ugrott be róla?
Last Resort + Vírus
Maga az ötlet(ezek szerint amit már ezredszerre változtattak meg) még mindig tetszik.
De lehet hogy egybe megnézem majd téli estéken -
#7825 -
#7824 alapvetően a trailer nem tűnik rossznak, Rhona Mitra végképp kellemes, de... TNT? bhahahaha. (na meg Michael Bay...)
plusz wiki aszondja alapvetően a könyv egy atomháborúról szólt volna, aztán posztapokaliptikában való vándorlásról meg ilyen kellemes apróságokról... és ebből csinálni egy vírust? miért? MIÉÉÉRT? [ökölrázás az ég felé] -
#7823 Ú-R-I-S-T-E-N
nemár, hogy neked ez se tetszik? sztem kurva jó, kb. a terra nova ellentettje. Sokkal dárkosabb. :P -
#7822 Hogy mennyire FOS? -
#7821 +1
minden résznél írnék valamit de nem a játék topikjába.
na várj csak! -
#7820 Defiance-nak nyissatok már topikot. Ki akarom tárgyalni a legújabb fejleményeket. -
ldavid #7819 én először azt hittem hogy valami paródia, vagy valami vicc :D -
Monoton #7818 Rhona Mitra
Michael Bay
Egyébként ez a trailer nekem így elsőre olyan semmilyen, de érdekel a téma. -
#7817 én csak most hallottam róla.Érdekes lesz szerintem.
-
Monoton #7816 -
paly90 #7815 Bates Motel és Vikings mellett az idei év újonca számomra, nagyon jó, a főszereplő csaj zseniális és emellett még gyönyörű is:) -
#7814 Elkezdtem ezt az Orphan Black-et, mindenki úgy dicsérte...megvan miért :P
Így az első rész alapján rögtön megfogott, a története nagyon tetszetős, fordulatos, a hangulata is nagyon jó! -
Monoton #7813 Na ez a Family Tools igen érdekes sorozat, még nem tudom hova tenni. Mindenesetre megnézem a berendelt 10 részt, 2. évad nem hiszem, hogy lesz. -
#7812 S02E23 - The Master Plan (ha minden igaz)
-
#7811 ja jó :DD nem figyeltem igazán :DD -
#7810 no shit, arról dumálunk elmúlt 10 hszben
arra gondolok, h melyik részből van, mire reagál így mindenki kedvenc Swanson-ja -
#7809 parks and recreation -
#7808 amúgy nagyban a te ajánlásodból indultam ki (bár még mindig nem tudom az a kép honnan van)
most meg Party Down-t darálok, vállalható az is, második évadra egészen belejöttek (na meg Lizzy Caplan ), de még mindig csak nagyon gyenge metadon a Parks and Rec heroinjához
#7807: ez is kurvajó, bár kb mind az -
ldavid #7807 ez volt amit én láttam -
#7806 -
#7805 +egy összegyűjtés, ezen is visítottam, hatalmas arc ez a csajszi -
#7804 én ezen visítottam, iszonyatos amit lenyom, látszik h a riporternek fingja sincs arról h mi a fenét kezdjen vele -
#7803 én a Conan-es interjúkat láttam:)