Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
röviden: kibaszott jó 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

passatgt
fbi viselkedéskutató csoport sorozatgyilkosokat kap el, minden rész 1 történet, de van visszatérõ is
úgy épül fel, hogy valami városban sorozatgyilkos van, szólnak az fbi-nak, õk odamennek és menõznek😄
hasonló mint a Mentalist lényegébe

nekem nagyon bejön, karakterek nagyon el vannak találva és a történetek 95% nagyon eredeti és rohadt beteg😊

Calver
Criminal Minds az úgy... ööö... jó?
mármint mihez hasonlít? még egy részt sem láttam belõle, azért kérdem elsõ sorban <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
Criminal Minds-ból évad végén Paget Brewster(Prentiss) is megy<#szomoru1>
De legalább utolsó 2 részre visszatér AJ Cook, de nem tudom mi lesz így a sorozattal, az új csaj eddig kb 3 sort mondott, nem érzek benne olyan potenciált mint az elõbb említett 2 szereplõben😞

Calver
Mad Dogs 1x02 közben kijött, és üdítõen sötét és gonosz <#vigyor1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Philip Glenister arca az elektromos késes poénnál, váááá

Calver
NCIS: Los Angeles eheti rész (2x16) meg váááá... ok, over-the-top "egy csöppet" az összes része, de ez, azt leszámítva h kurvajó volt, hátööö...
Placebo - Running Up That Hill-re egy három perces, B filmeket lazán elpicsázó akciójelenet, ami alatt pár emberbõl tésztaszûrõt csináltak, és az egész rész alatt laza 12 hullát generáltak fõhõseink kis külsõs segítséggel... ahhoz képest h "anyasorozatban" általában még fegyvert se rántanak a szereplõk ez egy elég szép szám <#vigyor1>
amúgy csípem, csak néha elfilózok h hogy a fenébe mehet ez odakint este 9-kor? <#nevetes1>

Calver
illetve az elsõ 2 rész ütõs volt, aztán... meh. túl sok duma, túl sok unalom. minisorozatként kellett volna letolni, 3 részbe összesûríteni, hadd pörögjön.
de azért egyszer vállalható.

Calver
hmmm... ez a Paradox ez ütõs.
nem is kicsit.

passatgt
közben visszanéztem, és nem remegett neki, de úgy látszott, így már nekem is leesett volna😄

passatgt
nekem nem esett le, mert amikor keverte a kártyát remegett a keze

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én aljas módon már azon a ponton kitaláltam a "végsõ nagy kavarást", amikor Eddie szenvedett ott a kártyákkal <#rolleyes>

viszont tényleg évad legjobbja eddig, 7x05 még nálam várat kicsit magára.

passatgt
na megnéztem hustle 04-et, eddig évad legjobbja toronymagasan, erre tényleg nem gondoltam

Calver
John Simm (Bax)? pedig õ is ász színész szvsz, Life of Mars-nak fõszereplõje, és valami veszett jó volt abban is, Philip Glenister-rel együtt <#hawaii>
...aki amúgy Robert Glenister, avagy Hustle-bõl Ash-nek a tesója <#hehe>

passatgt
ja, hogy a 05-höz😄

passatgt
addic7ed van a 04-hez
amúgy a 03 csak szerintem volt kurvajó?😄 mondjuk egy kis logikai bukfenc volt benne, hogy mindenre figyel, de nem veszi észre, hogy egy nagy serifjelvényt rak az asztalra és még forgatja is?😄
de mindegy, kivitelezhetõ végülis, szóval kurvajó volt😊

passatgt
nekem egyedül a szemüveges színész nem jön be, a karakter jó, csak valahogy nem adja

Calver
Hustle feliratával se siet a nép <#rolleyes>

Calver
jaja, van benne potenciál, bár nagyon bevezetõ rész volt ez még csak...
mondjuk Philip Glenister-el nagyon szarnak kell lennie valaminek ahhoz h ne nézzem - lásd Ashes to Ashes <#nevetes1>

passatgt
megnéztem, fasza lett/lesz😊

Calver
e!
tegnapelõtt most már konkrétan, ha tvrage igazat mond 😊

passatgt
akkor az nem tegnap volt, hanem ma😊

Calver
ollé
onnan vettem észre h kezdett, kint volt felirat addic7ed fõoldalán

btw Archer 2x03 EPIC. eddig szerintem a sorozat legjobb része <#nevetes1>

passatgt
feliratot találtál hozzá?

Calver
Mad Dogs (tudjátok, a sorozat amit NÉZNI FOGTOK) kezdett ám tegnap <#vigyor1>

Calver
- And so you took Boyd?
- It made sense at the time.

Justified kezdett ám <#hawaii>

#6692: tbh nem is emlékszem milyenek voltak zenés cold open-ek... többen emlegették már, de akárhogy töröm a fejem, nekem nem is rémlenek.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
nagyon állat, csak a zenés coldopenek nagyonnagyonhiányoznak

Megtörhetetlen
A The Cape-nek tegnap este néztem meg a 4. és 5. részét és mit ne mondjak a színvonal egy kicsit csökkent :S
Vagyis jó volt jó volt de kezd unalmassá válni semmi újdonság, csak hogy a jó és a rossz kezdd közelebb kerülni egymáshoz és hogy elég relativ hogy mi a rossz illetve mi a jó, de a szereplõk is igen unalmasak az "ellenség" is elég gyengus, és ami a legidegesítõbb az állandó picsogás, elvégre ez egy szuperhõsös sorozat vagy mifene???
Ellenben Summer Glau egy hatalmas plussz a 4. részben is 😊 Nagyon nagyon 😊

fry day fry day sálálálláláá

Nem tudja valaki, mi a helyzet a Született feleségekkel? Csak, mert nem adnak már második hete újabb részeket. A 7. évad 13. részénél megállt a dolog. Leálltak Amerikában? Nem is olyan régen volt szünet, alig ment le azóta 2 rész és most megint? Próbáltam utána olvasgatni, de nem nagyon találtam semmi információt.
A Castle utóbbi két részét én is láttam és jónak tartom. Végre sikerült valami újat hozni.
Ezeken kívül még a nyomozós sorozatokat imádom, s nézem is azokat, amelyeket tudom.
Calver
csak én gondolom úgy, h a Castle írói alsó hangon is zsenik? <#hehe>
minden részben beletolnak olyan jeleneteket/beszólásokat, amik valami hihetetlenül élõvé teszik a karakterek...
most is 3x14 végén Beckett gitározása, valami eszméletlenül aranyos volt <#finom>

Calver
hmmm... Primeval szagot érzek.
de legalább egy dologban biztos lehetek: esélyük sincs utolérni <#gonosz1>
viszont most Primeval-nál jó pár hónap szünet, szipp-szipp <#rinya>

Bulykin
az új Battlestar Galactica-ban pedig lesz egy magyar szereplõ is!!!
Bordán Lili személyében

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
jaa ez a dínós....az idegenekkel kevertem elõször....címeket még nem jegyeztem meg...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

feliratok.hs.vc az új cím, majd olvassátok el a Közleményt a lap tetején.
Örm
Nekem se jó!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Bulykin
nekem meg a hosszupuska szar XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Örm
Hello!
Valaki nem tudja véletelnül, hogy mi van a feliratok.hu-val, mert nekem nem jön be az oldal!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

passatgt
drága rtl elkezdte adni a Breaking Bad-et, Totál szívás címmel. Ez az elsõ baklövés, hiszen ez egy nagyon erõs dráma sorozat, erre kb egy sitcomos címet adtak neki. De nem álltak meg ennyinél:
Ugye a sorozat logójában a szavak elsõ betûi a periódusos rendszeren vannak, RTL-nél okosan megoldották To és SZ vegyjelekkel...
Aztán az "eredeti" sorozatban meth-et (metamfetamint) készítenek. Erre lefordítják úgy, hogy speedet kotyvasztanak. Hogy a kettõnek mi köze van egymáshoz, rejtély.

Komolyan mondom, ilyenek senkinek nem tûnnek fel? Vagy ez a buzi kolosi ennyire leszarja az egészet, mert úgyis megnézik majd?

Bulykin

LasDen
remélemm geci jó lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
16 millió dollárba került a Terra Nova pilotja 😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

ebben persze benne vannak azok a díszletek is, amiket egész évben használnak

Kössz 😄

Nem tudom melyik lesz, de már szedem mindkettõt 😊

LasDen
vagy az OVer there-re vagy a Generiation killre gondolsz...vagy nem tudom...😄

Üdv

Van valami nem olyan új sorozat, ami azt hiszem Afganisztánban játszódik

Az ottani katonákat mutatja be, azt hiszem úgy mint az Elit Alakulatban. Ennek a címét valaki le tudná írni?

Bulykin
viszont ez a The Cape nem a legjobb... nem rossz, csak lehetne jobb is sokkal!

Lights Out?? ez kegyetlen jó viszont, csak kár hogy kecifos a nézettsége XD

Bulykin
alap<#eljen>

Calver
4400 szagot érzek... <#idiota>
mondjuk én attól tartok ezt ugrom, JJ bácsi egyetlen sorozata sem jött még be nekem <#fejvakaras>

passatgt
jj-s Alcatraz címû sorira is érdemes figyelni, történet röviden: 30 évvel ezelõtt rejtélyes módon eltûntek a rabok az alcatrazból, majd ma rejtélyes módon megjelennek, fbi meg keresi õket és nyomozzák, miért tûntek el annó😊

Calver
nyomozós, de nem ilyen szieszájj stílus, sokkal inkább... ööö... Life on Mars? (sokan Wallander-hez hasonlítják, abból még egy részt sem láttam) mászkálás, gondolkozás, szinte mindenki korrupt, fõszereplõ lépten-nyomon szopat mindenkit, vicces - szóval inkább "intelligens nyomozós" még "csili-vili tech nyomozós" <#hawaii>