12417
-
#7882 A Goodwin Games engem is érdekel, de állandóan tologatják. New Girl nem tetszett, pár részt megnéztem. Followingot még nem próbáltam. -
Monoton #7881 New Girl + The Following ami nálam FOX. Ja meg jön nemsokára a Goodwin Games. -
#7880 A két sorozat, ami érdekelt volna :D De majd megnézem mégegyszer a kínálatot. Bár a Boneson kívül egy darab fox sorozatot nem nézek, mert lelőtték az összeset, amit néztem (House, Lie To Me pl.) -
Monoton #7879 Ejj de sajnálom, hogy ezt a kettőt nem rendelte be a FOX :(
Boomerang
Egy családi vállalkozásról. Egy bérgyilkos családi vállalkozásról, akik az amerikai kormány megbízásából dolgoznak.
Delirium
Egy futurisztikus társadalomról, melyben a tiniket 18 éves korukban kigyógyítják a szerelemből, mert csak így maradhat biztonságos az életük – egy kormány által választott társ mellett. Egy lány azonban 95 nappal a kezelése előtt szerelmes lesz. És elkezd kérdezősködni.
/sorozatjunkie/ -
#7878 yeeeeeeeeeeeee -
Monoton #7877 Folytatódik a Following -
#7876 Én a Chicago PD-t várom és belenézek majd a Dracula-ba. -
#7875 Crisis, Blacklist, ezeket fogom bepróbálni jövőre eddig, aztán majd meglátjuk a többi csatorna mit alkot. :) -
#7874 Neeeeeeeeeeeeeem!!!! Akkor sem adjuk fel, Revolution 4ever!!! -
#7873 Haha, Revolutiont elpakolták a Voice mögül, jöhet a kasza!
Amúgy nálam így elsőre Crisis, Chicago PD (muszáj, mert nézem az anyasorozatot...de amúgy is járőrös féleség lesz), Crossbones. -
Monoton #7872 A pénteki Grimm - Dracula duó jónak tűnik :D -
Monoton #7871 What?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7870 egyedül az Abrams féle (asszem ezt most ő is rendezi) Believe meg a Malkovich Crossbones érdekel. A többi nagyon gyenge így első blikkre. Blacklist nagyon hannibalra hajaz...:D
Meg persze Fox, a többi sitcom nagyon gagyinak tűnik...
am melyik csatorna az az NBS? :D -
Monoton #7869 NBC upcoming
Dracula, Blacklist várós, de a tolószékes nyomozós annyira nem hozott lázba. Sitcomokból jöhet az összes, főleg a MJF
Mideseasont még nem néztem át. -
#7868 thx, ezt is felírom a "megnézni hogy mi ez?" listára :D -
#7867 broadchurch -
#7866 thx, meglesem őket! -
Monoton #7865 Köszönöm -
ldavid #7864 ott van még a deadline.com is vagy a bulvárosabb tvguide.com
#7863 Friday night dinner, Hebburn, Bad education (mind angol) -
#7863 ajánljatok már valami sorozatot darálásra így az uborka szezonra :)
legutóbb az Utopia -t néztem és a Moone Boy -t, mind a kettő eléggé bejött a saját kategóriájában :) -
#7862 Részemről The Futon Critic, esetleg Hollywood Reporter, meg amiket írtál, na meg pár twitter csatorna. -
Monoton #7861 Egyébként milyen külföldi sorozatos oldalakat ismertek, ahol rendszeres napi hírek vannak? Mit érdemes követni?
tv.com, tvrage, spoilertv, tvline amit úgy ismerek. -
#7860 ezen a képen Coulson olyan...olyan Horatios :D -
Monoton #7859 Egyedül Coulson az aki miatt belekezdek majd, ez a tini osztag nem fogott meg. -
#7858 Pfff...
-
#7857 ez így nagyon bénán néz ki :D ABCtől többet várnék... -
Monoton #7856
A kép alapján annyira nem várom :D -
#7855 miért nem láttam én eddig ezt a topikot? :) +fav :) -
Monoton #7854 Ja a 10 rész le lesz adva, csak nem lesz 2. évad. -
ldavid #7853 de még leadják szerintem, ha nem fog nagyon gyengülni -
Monoton #7852 Cancel 2. rész után :DDD -
#7851 Nyílván a legjobbat úgy értettem, hogy azok közül, amiket nézek. Meg különbözünk :) És egyébként is rosszul fogalmaztam, mert drámákra gondoltam, a sitcomok egész más kategória. -
#7850 nem tudom, hogy a legjobb-e, nagyon válogatós vagyok, nem nézek meg akármit :D, de igen, az első évad nekem is nagyon bejött.... -
#7849 Szerintem a legjobb országoson futó sorozat. -
#7848 akkor elkezdem...úgyis kell már valami... -
#7847 Ez POI évadzáró odavágott :D -
#7846 Első évad foshalmaz volt, de a második már egész nézhetö, ugyanis lecserélték az irogárdát, és egyerüen jobb storykat irtak, jobb felé vitték a történetet. -
Monoton #7845 Nem biztos az még. Meg csökkentett epizódzámmal jönne, ami igencsak érdekes lenne :D -
#7844 Hoho lesz újra 24!!!!!! -