Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Calver
most került ki, amikor írtam a hozzászólásomat még nem volt <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
jo hogy ahhoz😊

azt hittem most akarod elkezdeni nézni elejétõl😊

A tegnapi részhez?
passatgt
? mindenhol van hozzá felirat

Calver
Justified-et akarok nézni, de az istennek sem kerül ki sehova angol felirat, déli akcentus meg nem kedveli az angoltudásomat <#rinya>

passatgt
ja és breaking in, endgame, the chicago code ami még fasza

és a the listener pedig nálam eddig 9/10-es 2. évadot produkál😊

passatgt
killing kurvajó

Bulykin
kimaradt: The Kennedys

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
húú...az elmúlt 1 hónapban nem néztem semmi sorozatot -.-
az új sorozatok milyenek?? valaki?
engem így a Chaos, The Killing, Workaholics valamint a Borgias érdekelne, de ha van más ami jóó akkor jöhet 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
Ezen szakadtam😄

Calver

passatgt
lost?😄

Üdv!
Egy sorozat címére lennék kíváncsi.A lényege az hogy volt valami repülgép baleset és a túlélõk meg ott vergõdtek a dzsungelben míg összeakadtak a helybeli indiánokkal és köztük éltek míg megmentették õket meg volt egy ellenséges törzs is aszem és volt a túlélõk közt egy nõ aki olyan cicababa féle de aszem valami opera énekesnõ lehetett és az indiánok valami vérangyalt emlegettek mikor énekelni kezdett.Hát tudom ez így lehet hogy kusza de csak így részletekben emlékszem és a címre nem ha valaki rá ismer és tudja írja már meg pls😊
Calver
hja. bár szerencsére most szépen Simon-t elõtérbe helyezték, meg egy kedvelhetõ karakter lett belõle, szóval ez tompítja valamennyire, de akkor is érdekes lesz így...

passatgt
õ vitte a hátán a sorozatot, érdekes lesz ezután

Calver
"Robert Sheehan (Nathan) távozik a Misfits-bõl. A karakter egy online filmben kapja meg a búcsúját." <#rinya>
nem csípem angol színészeknek ezt a tendenciáját, hogy 2-3 évad után szokásuk lelépni - lehet, hogy úgy gondolják, hogy a csúcson kell abbahagyni, de akkor is kár érte...

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

itt tudod megnézni napra lebontva õket:http://www.sorozatjunkie.hu/category/nezettseg/

grebber
Van valami sorozatos topplista esetleg nézettségi adatokkal??

Érdekelne milyen sorozatokat néznek az amcsik ha a jobbnál jobbakat kaszálják!

Next PC upgrade: 2022

Calver
és a The O.C. így is kimaradt, ehh... <#rolleyes> pedig õ is megérdemelné a helyét a legjobbak között...

Calver
mivel baromira nem tudom eldönteni h melyik hanyadik helyet érdemli, csak ömlesztve, és kapásból top 15:
Boomtown
Black Books
Scrubs
Castle
Archer
Primeval
The Unusuals
Terriers
Smith
Life
Drawn Together
Life on Mars (UK)
Psych
Threshold

ezek azok a sorozatok, amiknél max 1-2 gyengébb rész volt, de többé-kevésbé hibátlan évadokat hoztak - Dexterbõl akármennyire ütött az utolsó évad, a második végétõl negyedikig rettenetesen gyenge volt, ezért nálam kimarad.

de ha muszáj lenne top 3-at felállítani mondjuk, az tippre így nézne ki:
1. Smith
2. The Unusuals
3. Psych - ami tiszteletreméltó, mivel az elõzõekkel ellentétben 4 évada tartja a minõséget <#hawaii>

passatgt
breaking bad kimaradt nálam😄

beszállok én is

1. Firefly
2. Mad Men
3. Community
4. Chuck
5. Heroes
6. Fringe
7. Family Guy
8. Breaking Bad
9. Monk
10. Castle
tehát valószinüleg változni fog a lista😊

1.Dexter
2.House
3.Misfits
4.Two and a half man
5.Castle
6.Chuck
7.HIMYM
8.Vampire Diaries
9.TBBT
10.Nip/Tuck

különdíj:Family Guy, Weeds

terveben van még a közeljövõben:Lost,Supertanural,Heroes,My name is Earl,Smallville,Scrubs,Being Human,True Blood

passatgt
1. Wire
2. Shield
3. Dexter
4. Castle
5. Community
6. Hustle
7. Shameless
8. Monk
9. White Collar
10. Treme

Sorrend variálható😊

Bulykin
1.Heroes
2.Lost
3.Supernatural
4.Grey's Anatomy
5.Skins
6.Spartacus
7.The Big Bang Theory
8.Scrubs
9.Dexter
10.Prison Break

Különdíj: Friends --> igazából már milliószor láttam az összes évadot és ugyanúgy nevetek a poénokon mint eleinte, tehát ez amolyan örök elsõ nálam 😄

passatgt
ebbõl kettõt nézek/néztem<#confused>

stargatelost
Egy hirtelen ötlettõl vezérelve összeírtam az
All time top 10
sorozatokat. Természetesen ez saját, és szubjektív lista, valamint közel sem láttam minden sorozatot, amit beterveztem, de eddig számomra így néz ki a dolog:

1. Lost
2. Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Stargate Universe
3. Six Feet Under
4. 24
5. Spartacus Blood and Sand, Spartacus – Gods of the Arena
6. Farscape
7. Oz
8. Scrubs
9. Misfits
10. Battlestar Galactica

Különdíj: Skins, Masters of horror, Roswell, Friday Night Lights

Na nektek hogy nézne ki egy ilyen lista? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
"That'll do, Pigley... That'll do." <#idiota>

😞 thx

Bulykin
Lights Out? Nézi valaki? picsáért nem fordítják...szerintem tök fasza...

passatgt
csak 5 évados volt, lol😊

LasDen
ami nem létezik azt nem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Drót(The Wire)

megtudná mondani valaki, hogy a Drót címû filmsorozat 6. évad megszerezhetõ szinkronosan vagy feliratosba?

passatgt
elõbb volt mint a breaking bad, és igen, inkább sitcom a stílusa

Megtörhetetlen
Belekezdtem a Weeds-be pár nap alatt a 4. évad vége felé járok 😊
Tetszik bár meg kell hagyni közel sincs olyan izgalmas mint például a breaking bad vagy a dexter. sokkal inkább mintha a egy sitcomot csináltak volna a breaking bad-bõl kicsit köznépiesre fogva, sokszor ettõl már olyan hihetetlen lesz az egész :S
Egyszóval mindenki elõször a weedset kezdje el nézni és utána a Breaking Bad-et fordatva ne igazán mert az csalódás lesz... :S

fry day fry day sálálálláláá

megtudná mondani valaki, hogy a Drót címû filmsorozat 6. évad megszerezhetõ szinkronosan vagy feliratosba? thx

Calver
Mad Dogs 1x03 áhháháhá
kegyetlen <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
That was arguably the most surreal thing that's ever happened in my life.

Bulykin
Shameless(US)-t nézitek? kegyetlen nagy XD
azt a tapló kúrva gecit bakker 😄😄 hihetetlen, nekem nagyon tetszik<#eljen>

LasDen
Sheen jól elbaszta a dolgokat...azért sajnálom a sorozatot úgyis hogy szerintem már 2 éve kifulladt a dolog...meg azért valami rendes lezárást megérdemelne...
ha már Chuck Lorre...reggel meló elõtt a CC-t szoktam nézni és kedd-péntek a Dharma és Greg megy...alapjáraton nem rossz sorozat, de Dharma, a szülei meg a barátnõje néha már nagyon idegesítõen hippik....olyan fasságokat találnak ki hogy csak nézek....😄

passatgt
én értettem mindent, volt 1-2 amit visszatekertem de nem volt benne olyan durva szöveg most

Calver
igen? nekem Hustle egy az igencsak kevéske (konkrétan nem is jut más eszembe) sorozat közül, amit ha megdöglök se tudok felirat nélkül nézni - ötödik részt is elkezdtem úgy, aztán 5 perc után abbahagytam, mert az istennek sem értettem a fekete tag mit makogott <#hehe>

passatgt
felirat nélkül néztem, nekem bejött az évadzáró, szerencsére nem lett lezárva semmi és jöhet a 8. évad😊

Calver
hát, nem lett a legjobb évadzáró <#zavart2>
viszont ez a "Colour Coded For Your Convenience" felirat csípi a szemem, fõleg h nem lehet nagyítani...

passatgt
pfú albert de gyökér vagy😞
de azért sajnálom is

passatgt
<#eljen>
attól én is jól éreztem volna magam😊

Calver
majd lehet belenézek egyszer 😊
Hustle 7x05 se lett gyenge... illetve annyira nem ász rész mint elõzõ volt, de egy dolog miatt üt:
- Oh, Ash... I'm so pleased you're OK. How are you feeling?
- Sexually aroused by the feel of your impossibly firm breast against my chest.