Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"The trees move. Do you not see it?"
és a the listener pedig nálam eddig 9/10-es 2. évadot produkál😊
az új sorozatok milyenek?? valaki?
engem így a Chaos, The Killing, Workaholics valamint a Borgias érdekelne, de ha van más ami jóó akkor jöhet 😄
Egy sorozat címére lennék kíváncsi.A lényege az hogy volt valami repülgép baleset és a túlélõk meg ott vergõdtek a dzsungelben míg összeakadtak a helybeli indiánokkal és köztük éltek míg megmentették õket meg volt egy ellenséges törzs is aszem és volt a túlélõk közt egy nõ aki olyan cicababa féle de aszem valami opera énekesnõ lehetett és az indiánok valami vérangyalt emlegettek mikor énekelni kezdett.Hát tudom ez így lehet hogy kusza de csak így részletekben emlékszem és a címre nem ha valaki rá ismer és tudja írja már meg pls😊
nem csípem angol színészeknek ezt a tendenciáját, hogy 2-3 évad után szokásuk lelépni - lehet, hogy úgy gondolják, hogy a csúcson kell abbahagyni, de akkor is kár érte...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Érdekelne milyen sorozatokat néznek az amcsik ha a jobbnál jobbakat kaszálják!
Next PC upgrade: 2022
Boomtown
Black Books
Scrubs
Castle
Archer
Primeval
The Unusuals
Terriers
Smith
Life
Drawn Together
Life on Mars (UK)
Psych
Threshold
ezek azok a sorozatok, amiknél max 1-2 gyengébb rész volt, de többé-kevésbé hibátlan évadokat hoztak - Dexterbõl akármennyire ütött az utolsó évad, a második végétõl negyedikig rettenetesen gyenge volt, ezért nálam kimarad.
de ha muszáj lenne top 3-at felállítani mondjuk, az tippre így nézne ki:
1. Smith
2. The Unusuals
3. Psych - ami tiszteletreméltó, mivel az elõzõekkel ellentétben 4 évada tartja a minõséget <#hawaii>#hawaii>
1. Firefly
2. Mad Men
3. Community
4. Chuck
5. Heroes
6. Fringe
7. Family Guy
8. Breaking Bad
9. Monk
10. Castle
2.House
3.Misfits
4.Two and a half man
5.Castle
6.Chuck
7.HIMYM
8.Vampire Diaries
9.TBBT
10.Nip/Tuck
különdíj:Family Guy, Weeds
terveben van még a közeljövõben:Lost,Supertanural,Heroes,My name is Earl,Smallville,Scrubs,Being Human,True Blood
2. Shield
3. Dexter
4. Castle
5. Community
6. Hustle
7. Shameless
8. Monk
9. White Collar
10. Treme
Sorrend variálható😊
2.Lost
3.Supernatural
4.Grey's Anatomy
5.Skins
6.Spartacus
7.The Big Bang Theory
8.Scrubs
9.Dexter
10.Prison Break
Különdíj: Friends --> igazából már milliószor láttam az összes évadot és ugyanúgy nevetek a poénokon mint eleinte, tehát ez amolyan örök elsõ nálam 😄
All time top 10
sorozatokat. Természetesen ez saját, és szubjektív lista, valamint közel sem láttam minden sorozatot, amit beterveztem, de eddig számomra így néz ki a dolog:
1. Lost
2. Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Stargate Universe
3. Six Feet Under
4. 24
5. Spartacus Blood and Sand, Spartacus – Gods of the Arena
6. Farscape
7. Oz
8. Scrubs
9. Misfits
10. Battlestar Galactica
Különdíj: Skins, Masters of horror, Roswell, Friday Night Lights
Na nektek hogy nézne ki egy ilyen lista? 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tetszik bár meg kell hagyni közel sincs olyan izgalmas mint például a breaking bad vagy a dexter. sokkal inkább mintha a egy sitcomot csináltak volna a breaking bad-bõl kicsit köznépiesre fogva, sokszor ettõl már olyan hihetetlen lesz az egész :S
Egyszóval mindenki elõször a weedset kezdje el nézni és utána a Breaking Bad-et fordatva ne igazán mert az csalódás lesz... :S
fry day fry day sálálálláláá
kegyetlen <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt a tapló kúrva gecit bakker 😄😄 hihetetlen, nekem nagyon tetszik<#eljen>#eljen>
ha már Chuck Lorre...reggel meló elõtt a CC-t szoktam nézni és kedd-péntek a Dharma és Greg megy...alapjáraton nem rossz sorozat, de Dharma, a szülei meg a barátnõje néha már nagyon idegesítõen hippik....olyan fasságokat találnak ki hogy csak nézek....😄
viszont ez a "Colour Coded For Your Convenience" felirat csípi a szemem, fõleg h nem lehet nagyítani...
Hustle 7x05 se lett gyenge... illetve annyira nem ász rész mint elõzõ volt, de egy dolog miatt üt:
- Sexually aroused by the feel of your impossibly firm breast against my chest.