Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
"mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat."

Az is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

köszi szépen, valóban ez az.

Azért nem gondoltam erre, mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

szia, ez az
Sziasztok !

Állítólag van egy sorozat magyarországon, amit áprilisban lezdtek el vetíteni.
A délutáni mûsorsávban megy, és arról szól, hogy van benne egy mérnöknõ, aki egy építõipari vállalatnál dolgozik, és egy ötéves kisfiút nevel.

A sorozat lehet, hogy külföldi, és nem magyar gyártású.

Tudnátok segíteni, hogy melyik ez a sorozat?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Calver
avagy Threshold fél éves reakcióidõvel? <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

süti, megnézem 😄
LasDen
megjöttek az idegenek és mi barátkozni akartun, de õk nem. lenyomtak mindent és fél évvel késõbb az ellenállás gerilla harcot folytatva próbálja meggyõzni õket, hogy kívül tágasabb....persze sok-sok drámázással és Carter dokival...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

két mondatban írd már le spoiler nélkül, hogy mirõl szól
Calver
Primeval ajókur... <#wow2>
ezt a mai részt azt hiszem nem fogják tudni überelni. soha.

Calver
belenéztem 2 résznyit, de engem nem fogott meg különösebben, csöppet nekem túl lehúzósnak tûnt, pedig az alap felütés (rendõrök/bûnözõk szemszögébõl ugyanaz a történet) jó. mondjuk nem is vagyok nagy drámakedvelõ, szóval...

LasDen
húú....falling skies jóféle...nekem tetszik...a cg is faszán néz ki...voltak baromságok benne, de nem volt vészes....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Gyerekek, ez oda vissza ver minden rendõrös dráma sorozatot😊

Itt a fõcím, hátha meghozza valakinek a kedvét

itt próbáld, ha van szinkron, akkor annak a pötyögése hamarabb elkészülhet
wollnerd
Sziasztok!
A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai 4. évadjához hol a francba találok magyar feliratot??? Sehol az égvilágon nem találom! A szinkronizált változatnak egyáltalán nem örülök mivel hallássérült vagyok.
És ez már pofátlanság hogy a harmadik évadig megjelent Mo.-on, de a 4. évad???? Már 2-3 éve semmi!!! ÉS: 4. évadhoz csak ANGOL feliratot találok!<#violent>
Ha esetleg vki lefordítaná magyarra, annak nagyon hálás lennék! 😊
Köszönöm elõre is!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

passatgt
The Shadow Line, nézzétek, fasza

ronihun
Breaking Bad: Most járok a második évad fináléjánál, kurva jó sorozat, aki még nem látta volna,ajánlom neki

...

passatgt
nekem tetszett, de tényleg szokatlan volt

Bulykin
június 19

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
falling skies mikó lösz???

LasDen
ez a once upon a time még jó is lehet majd....és van eyecandy is...😄

Calver
Castle finálé... ööö... ööö... <#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
baromira nem illett a sorozat "hangulatához"

használd a feliratok.info-t
ZilogR
Bocs, ha valaki már látta, hogy kérdeztem másfelé: a Hosszupuska él, vagy OFFolták?

Amúgy a V rettentõen buta valami lett, nem is baj, ha nem kell többet bámulnom...
A tippeket köszönöm én is, tegnap kezdtem el a The Killing-et, annyira nem tûnt nekem nyomasztónak, sõt kissé idegesítõen sokat idõzött a kamera lassú svenkelésekkel a fõszereplõ nõ (? 😉 ) komor arckifejezésein. Még nem néztem meg más fórumokat, de évadonként göngyölítenek fel egy-egy esetet, ha jól értelmeztem?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

LasDen
fox se arról híres...😄

Bulykin
a Breaking In-t most átpakolta egy másik idõpontra a FOX, kíváncsi ott hogy megy neki, mert lehet h azt mégse kaszálja el...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
a már kész részeket még valamikor leadják oszt annyi....lehet 2-3 v több....

ronihun
Megnéztem a Killing és a Breaking Bad pilotját, killing így elsõre tetszik, de túl lassú volt nekem ugy éreztem, bár azt hallottam kurva jo a késöbbi részekben. Breaking bad meg nagyon tetszett, szerintem belevágok komolyabban😊 mégegyszer kösz az ötletet

...

grebber
"A FOX elkaszálta a The Chicago Code-ot.
A FOX elkaszálta a Breaking In-t."

Ezekbõl hány rész lesz még?

Next PC upgrade: 2022

passatgt
mindegyik gagyi volt

Bulykin
újabb sorozatoknak lett kasza, többek között a V-t és a The Event-t is elkaszálták -.-'

Bulykin
pedig az Odaát elég jó lett az évad végére!

ronihun
köszi, Killinget épp most kezdtem el egy pár perce, a többire is ránézek majd,jónak tûnnek.

...

passatgt
ja és ezek közül a kedvenceim: Treme, Psych, Killing

passatgt
Amibõl már van évad(több is) és lehet darálni, mindegyiknek inkább egy nagy átivelõ szála van, tehát nem olyan mint a helyszínelõk mondjuk:
Southland, Justified, Breaking Bad

Amibõl új, vagy csak 1 évad van és szintén átivelõ szála van, a utóbbit meg csak simán jó nézni:
The Killing, Treme

Monk alternatíva meg simán lehet a Psych, ebbõl is már több évad lement, és nagyon vicces😄

ronihun
sziasztok! utóbbi idõben minden sorozatom amit néztem kifújt(24,Californication,Dexter,Monk,Misfits...) és valamit viszont nézni akarok, tudtok ajánlani valami jó sorozatot? Valami komolyabb hangvételûre gondoltam, de nem baj ha van benne poén, viszont ne sitcom legyen 😊 Odaát,Skins új évada nem nagyon izgat,sajnos elég nagy színvonal csökkenés mutatkozik. Nem feltétlenül kell újnak lennie, mert ha van már belõle jópár rész legalább lehet darálni

...

Bulykin
áááá ne 😞
Breaking In pedig baszott jó volt!!! kockasorozat...

passatgt
viszont az Alcatraz meg a Finder nézõs lesz szerintem

passatgt
<#wilting>

Human Target még ok, mert egy gagyi fos volt, de a Chicago Code pl? omg...

artschi
Odabaxós a mai nap:

A FOX elkaszálta a The Chicago Code-ot.

A FOX elkaszálta a Breaking In-t.

A FOX elkaszálta a Human Target-et.

A FOX elkaszálta a Lie To Me-t.

forrás: Junkie

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

pontos dátumra nem emlékszem, olyan 2 hét asszem

LasDen
és ítélet hírdetés mikorra lesz?? 😄

Victor1103
OK meglesem akkor😊!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LasDen
nem tudjátok, hogy defendersnek lesz-e 2. évada????

Calver
ijesztõ/baltaarcú nõi fõszereplõ is szükséges? <#vigyor1>
ha nem, akkor NCIS: Los Angeles-t ajánlanám. kell neki pár rész mire beindul, de nagyon kellemes lesz idõvel, második évadra pár karaktercsere után meg végképp ász.

Victor1103
Hali! Most, hogy lassan vége a Nikitának tudtok-e hasonló jó akciósorozatot mondani nekem amit érdemes lenne néznem? Amit láttam még az Alias,24,The Shield

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

passatgt

passatgt
fõleg a 39. percet😊

passatgt
többször is visszatekertem😊

Calver
eheti Castle-ben Beckett feszes fehér felsõje... <#szeret>
Stana Katic már a Heroes-ban is dögös volt, de amiket Castle-ben mûvel... <#hawaii>