Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért nem gondoltam erre, mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Állítólag van egy sorozat magyarországon, amit áprilisban lezdtek el vetíteni.
A délutáni mûsorsávban megy, és arról szól, hogy van benne egy mérnöknõ, aki egy építõipari vállalatnál dolgozik, és egy ötéves kisfiút nevel.
A sorozat lehet, hogy külföldi, és nem magyar gyártású.
Tudnátok segíteni, hogy melyik ez a sorozat?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezt a mai részt azt hiszem nem fogják tudni überelni. soha.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Itt a fõcím, hátha meghozza valakinek a kedvét
A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai 4. évadjához hol a francba találok magyar feliratot??? Sehol az égvilágon nem találom! A szinkronizált változatnak egyáltalán nem örülök mivel hallássérült vagyok.
És ez már pofátlanság hogy a harmadik évadig megjelent Mo.-on, de a 4. évad???? Már 2-3 éve semmi!!! ÉS: 4. évadhoz csak ANGOL feliratot találok!<#violent>#violent>
Ha esetleg vki lefordítaná magyarra, annak nagyon hálás lennék! 😊
Köszönöm elõre is!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a V rettentõen buta valami lett, nem is baj, ha nem kell többet bámulnom...
A tippeket köszönöm én is, tegnap kezdtem el a The Killing-et, annyira nem tûnt nekem nyomasztónak, sõt kissé idegesítõen sokat idõzött a kamera lassú svenkelésekkel a fõszereplõ nõ (? 😉 ) komor arckifejezésein. Még nem néztem meg más fórumokat, de évadonként göngyölítenek fel egy-egy esetet, ha jól értelmeztem?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
...
A FOX elkaszálta a Breaking In-t."
Ezekbõl hány rész lesz még?
Next PC upgrade: 2022
Southland, Justified, Breaking Bad
Amibõl új, vagy csak 1 évad van és szintén átivelõ szála van, a utóbbit meg csak simán jó nézni:
The Killing, Treme
Monk alternatíva meg simán lehet a Psych, ebbõl is már több évad lement, és nagyon vicces😄
...
Breaking In pedig baszott jó volt!!! kockasorozat...
A FOX elkaszálta a The Chicago Code-ot.
A FOX elkaszálta a Breaking In-t.
A FOX elkaszálta a Human Target-et.
A FOX elkaszálta a Lie To Me-t.
forrás: Junkie
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ha nem, akkor NCIS: Los Angeles-t ajánlanám. kell neki pár rész mire beindul, de nagyon kellemes lesz idõvel, második évadra pár karaktercsere után meg végképp ász.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2